16 Nisan 2010 Cuma

Holograminizi Yeniden Yazmak.



Kanal :
felsefe Dr.
Suzan Caroll
Mart , 2010
Arcturian Koridoru
Adim 20
Holograminizi Yeniden Yazmak.
Arctruian koridorumuzun altinci boyutlu ifadesinin esigine tekrar hosgeldiniz. Bu frekanstan , kendi koridorumuzun ifasdesiyle ki , bu yolla altinci koridora tekrar girip , kendi ucuncu boyuttunuzdan , tekrar holografik prejeksiyonunu yazabilirsiniz. Uc boyutlu dunyanizin holografik projeksiyonu oldugunu aciklayan o ,“Teori” yi duydunuz.
Gercek , bundan daha fazlaidir, ama bunun “Holografik projeksiyon “ oldugu dogrudur, gercekten ileri ucuncu ve dorduncu boyutlar guzel bir mecazi anlatimla boyutlu yasamlardir. Bizim perspektifimizden; 8. Boyut ile 10. Boyut boyunca ki , “Bir” e akis ve gecis olur. Biz , 4. Boyutu ,sizin uc boyutlu gerceginizde “aura” olarak algilariz. Bu yuzden , biz ucuncu boyuttan konustugumuz zaman , fiziksel dunyanin eterik cikmalari olarak dorduncu boyutu kaplariz. Bu 4. Boyutlu eterik gercegi, besinci boyuta, yuksek dunyalara ve daha otesine baglar.
Beyin Epifizini Stargat’e Acmak
Sizin , Kundalini’nizi yukseltme sureciniz ve ucuncu gozunuzu acmaniz, beyin epifiz bezinizi aktif hale getirir. Ki , hiper-boyutlu stargate (yildiz gecitleri , girisleri) insan fizyolojisine insa edildi. Kundalini aktivasyonu , sizin cakralarinizin dengelenmesinin sonucudur. Disi kuvvet olan Lady Shakti tepe cakranizdan , eril kuvvet olan Lord Shiva tac cakrasindan yukselerek Tanrisal Birligin icine girdiniz. Disi enerjiniz ve eril enerji karisarak dengelnmesi ,bildiginiz Mistik Evliligi’ni olusturdu. Bu evlilik, sizin ucuncu gozunuzu acti ve tam anlamiyla “ Beyin Hipofiz bezi” ni aktif hale getirdi. Beyin Hipofiz bezi’ nin acilmasiyla birlikte , cok boyutlu olamyi kabul edebilirsiniz, bukulme , dosdogru gunluk bilincinizde ve dunyanin damarlarinda dalgalanir. Ustelik , farkli DNA yapilari, baska baska isik frekanslariyla acilir veya kapanir. Uc bouytlu isik tayfi ,sizin 2’den 3’ e kadar olan kalitsal malzemenizi (genom) DNA’ nizi acar ki , bu sizin, Uc boyutlu islem sisteminizi yonetir. Bu islem sistemi , kuvvetle toplanan ,bir gerceklikten ortaya cikan ayrilik ve sinirlamanin iluzyonunu baz alir. Bu sistem ancak ; butunlestirilebilir ve fiziksel gercekligin sinirlandirilmis tayfiyla gerceklesir , buda sinirli faydalanmayi gerceklestirir.
Atlanis’in yikilisindan beri, Balik Burcu caginin son iki bin yili esnasinda , yuksek boyutlu isik ,insanligin buyuk bolumu icin kayboldu. Yinede ,simdi, sizler Kova Burcu’nun altin cagina giriyorsunuz ve Gaia, Galaktik Merkezden gelen , bukulme dalgalarinin akisina dogru hareket ediyor. Cok boyutlu isigin bu bukulme dalgalri, sizin, DNA’ nizin %3 insan genomunu kapatti ve %97 “Hurda DNA” sini acti ve bunlar ,hurda DNA’nin kucuk kuantum vorteks (girdap)lerine giris yapti.
Cok boyutlu isik, kabul edildigi ve dunyanin damarlarinda butunlestigi andan itibaren, bu sizin yeni cokboyutlu islem sisteminizi calismasi icin acar ki, bu sizin hurda DNA’niz da depolanmistir. Boylece , cok boyutlu isik, yavasca oncelik sirasina gore isigin fiziksel tayfini ve DNA’nin kapatmaya basladigi %3’un ucuncu- boyutlu islem sistemini devralir. Bu yuzden bir coklarinizin 3. Boyutun gercekligine olan ilgisi azalmis ve cokboyutluluk icinde yer alan 5. Boyut ve otesine derin bir sekilde ilgisini artmistir. Sukurler olsun ki , sizin gecisiniz esnasinda her iki islem sistemi , operasyona ait olacak , her iki gerceklikte eszamanli bir sekilde yasamak icin size izin verecek.
Mistik Evlilik
Mistik Evlilikten once, disi ve erkek enerjileirniz ve ucuncu gozunuzun acilmasi dunyanin damarlari sadece algilayabilir, butunlesebilir ve ucuncu boyutun sinirli hafif tayfindan yararlanbilirdi. Once , Kok Cakra kabul eder sonra bu kirmizi isigin tayfini yansitir ki, bu sizi dunyaya kokler ve baglar. Kundalin’niniz yukseldikce bu kirmizi isik , saniyede gobek Cakra’nin portakal isigiyla birlesir, kirmizi ve portakal isigin sikiligini butunlestirir. Kundali’niz Uce yukseldigi zaman , karin boslugunda bulunnan cakra, kirmizi ve portakal rengi birlikte sari frekansli isikta karisir ve daha asagi cakralarla butunlesir.
Daha asagi cakralarin isigini birlestirdikten sonra dorduncuye girersiniz. İsigin, yesil frekansli olaniyla karisian yer kalp cakrasidir. Kalbiniz yoluyla , daha asagi cakralarinizi, “daha yuksek “ cakralara baglarsiniz. İlk dort cakranin isigi besinciye dogru hareket eder. Bogazda ki cakra, ucuncu boyutlu tayfiyla, mavi frekansli isik ile gecisir. Kundalini, altiya dogru hareket eder, kaş cakra bu cakranin civit (indigo)frekansiyla isigin mavi ifadeleri kirmiziyla birlesir.
Yedinici Cakra’nin Tac Cakra, mor isiga dogru titresir. Ki , bu ucuncu boyutta isik tayfinin en yuksek frekansidir. Mor isik , beyaz isiga kopru olarak hizmet eder. İsigin butun renklerinin birliginin dunyanin damarlarina ulasmasi icin hizmet eder. Lady Shakti , esini altincida bekler, kaş cakrasinda.
Lord Shiva yedincide bekeler, bu Tac cakrasidir. Ki, bu cakra Beyin Hipofiz Bezi’ni stargate’nin acilmasiyla ;yuksek kuantum frekanslarinin gercekligini , cokboyutlu isigi ile kabul eder. Cok boyutlu isik, sizin Tac Cakra’niza girer tipki bir damat gibi (eril , Lord Shiva) evelenmek icin kilisede ,gelinini bekler (disil ,Lady Shakti). Ve gelin, koridordan yurumeye baslar ( beyin epifiz bezinden , kas cakrasina dogru). Mistik Evlilik’lerine dogru ilerlerler. Bu evlilik ile isigin fiziksel tayfinin yedinci oktavi (shakti’nin ,gelinin , sahitleri) Bir’in cok boyutlu isigiyla ,sizin maddesel damarlarinizdan Bir’in rhuna katilmak icin birlesir, buna ek olarak Gaia’nin damarlarin da ayni sey olur. Bu sizin, ic eril cinsinizle ve ic disil enerjilerinizin Mistik Evlili’gi ucuncu gozunuzu ve yuksek kalbinizi acar , ki bu dogumunuzdan beri , dunyasal damarlarinizda var olan bir yetenektir. Bu acilim, sizin uc boyutlu gercekligin ilizyonlarinin asamali ortusunu kaldirmaniz icin izin verir. Ucuncu gozunuzu ve yuksek kalbinizi acamanizla birlikte, yeni beyin dalgalri , bilgisayar gibi isleyen beyninizde online olur ve cok boyutlu islem sisteminden , bilgi almak icin izin alirsiniz. Ustelik, Mistik Evlilikten dolayi, cok boyutlu isikla , tumlesmeyi kabul edersiniz ki, bu da sesizce isletim sisteminizin depoladigi hurda DNA’yi acar (kullanima acar).
Beyin Dalgalri Ve Isletim Sistemleri
Sizin , cok boyutlu isletim sistemleriniz, bigisyar beyninizde cevrim ici olur, yeni beyin dalgalriniz ki, kendisine gorunmez sekilde gelen cok boyutlu isigini bilincli sekilde anlamak ve faydalanmaniz icin izin veren bu dalgalardir. Ve bu durum uc boyutta gerceklesir. Bu yeni erisebilirlik, Gamma beyin dalgalari (40 cps; saniyedeki karakter sayisi) , verinin holografik sentezini yaratan beyin fonksiynu ortaklik kurar ve daha yuksek perspektifte bir arada onlari kaynastirmak icin depolar. Bu yuksek perspektif , sizin bilicli olarak besinci boyutu ve daha otesini algilamanizi saglar. Bunu yaparken hala insan giyisizi icndesinizdir. Hiper Gamma’nin asiri derecede yuksek beyin dalgalri (100 cps) ve Lambda(200 cps) ve asiri derece dusuk olan Epsilon beyin dalgalri(0.5 cps) yuksek durum olan kendi varligini bilme, bir isbirligine girer. Bu bilinc hali, anlayis, psisik yetenekleri ve iceriden gelen bilgileri, ve bedenden disari cikma deneyimlerine asistanlik eder ve bilginin holografik paketlemesine uyumlu sekillere donusmesini saglar, dusunceleri ve bellegi sarar.
Hiper Gamma , Lambda ve Epsilon frekanslari , dairesel bir iliskiyle birbirine baglanir. Hiper Gamma ve Lambda beyin dalgalri cok hizlidir, bu yuzden kendilerini ,asiri derecede yavas olan Epsilon beyin dalgalrinin icinde gomulu gosteririler. Es zamanli bir sekilde, asiri derecede yavas Epsilon dalgalari, oyle yavastir ki , cok hizli Hiper Gamma ‘in ve Lamda’nin tepesine binmis gibi gorunur. Ayni prensiple, sizin cok boyutlu hissleriniz de , ucuncu boyutta ki bes duyunuza gomulur ve bes duyunuzun sirtindadir. Bu beyin dalgalri ,dunyevi bilincinizde , sizin genisletilen algilarinizi kullanmaniz icin izin verir. Daha yuksek boyutlu gerceklikler her zaman var oldu, ama onlar , sizin ucuncu boyutlu isletim sisitemininiz algilarinizin otesindeydi , cunku sizin cokboyutlu islem sisteminizin bilincini genisleten durumlari, henuz cevrim ici degildi. Bu yuzden,bu boyutlu gerceklikler, unutuldu. Cok sukur ki, bu boyutlarin algilanmasi icin sizin potansiyelleriniz , biyolojik bilgisayar beyninizin icinde gizli kaldi , cok boyutlu isletim sistemininiz aktif hale getirilmeyi bekliyor.
Basta , hem ucuncu boyut islem sisitemi hem de cok boyutlu islem sisteminizin beraberce , cevrim ici olacak. Sonunda , cok boyutlu islem sistemi, sizin ilk gerceklik bilinci nin, besinci boyut ve otesinde olacak oldugunu ifade edecek olan ana sistem olacak. Henuz , siz hala , ucuncu ve dorduncu boyutlardan haberdar olacaksiniz. Bu surec simdiden, bizim koridorumuzda olan bazilariniz icin basladi, fakat sizin dunyevi bilinc durumlarinizdan oturu farkinda olamayabilirsiniz. Altinci boyuttan sonra, cok boyutlu isletme sisteminize , bilgisayar beyninizi guncellestirmesi icin , guncel gercekliginizin holagrafik projeksiyonunu okuyabileceksiniz.
Hologramlari Yaratmak
Beyin epifizin’i stargate’den aktif hale getirmeniz Kundalini’nin, Mistik Evliliginin yukselisi, bilinc ve tanima , cok boyutlu butunlesmesinde genisletti, altinci boyutun yeteri kadar sarmasi , sizin bilincinizi genisletir. Sizin , yazabildiginiz veya ekleme yapabildiginiz altinci boyuttadir, holagrafik programlariniz , ucuncu boyutlar icindir, kendi ve /veya kendilerini yerde tutar. (demirler). Neyi anlatmak istedigimizi daha iyi anlatmak icin, yeterince uzun olan, kendi yolculugumuzu size anlatmamiza izin verin. Holografik projeksiyonunun nasil yaratildigini size bu yolla anlatalim.
ILK OLARAK tek bir lazer isini, iki ayri isina ayrildi. İlk isin , sekli kayit edilebilen nesneden ziplatilir.
İkinci isin , bir aynada kaydedilir ve isigin ,ilk isinin yansiticisi ile carpismasina izin verilir. Sonra, iki isinin arasinda ki etkilesim bir parca film uzerine kaydedilir ki ;buna holografik plaka veya metriks denir. Plaka uzerine kayit edilen DESEN , baska bir lazer isini, filmi aydinlatmak icin kullanilincaya kadar, karmasik girdaplar ve eszamanli cemberlere benzer. Sonra orjinal objenin bir hologrami olusmus olur.
Baska bir deyisle :
iki isigin atinci boyutlu isinina donusebilmesi icin, Bir’in birliginden kendi isiginin bir kismini kopyalar bu da sizin ruhunuzun isigidir.
İlk olarak ;Altinci boyutun isiginin ilk parcasi , nesneden (objeden) ziplatilir, sizin cok boyutlu ruhunuzun dusunce-formu, sekil olarak kaydedilir.
İkinci olarak; Altinci boyutun isini bir aynada kaydedildi ve isigin yansimasiyla carpismak icin verildi “Nesne” den oteye ziplatildi (sizin cok boyutlu ozunuz)
Sonra iki isinin etkilesimi (isik dalga titresimi), holagrafik plaka denilen bir parca film uzerine kaydedildi. ( ucuncu boyuttun metriksi)
Plakanin uzerine kaydedilmis desenler, karamsik girdaplar ve es zamanli cemberler gibi gorunur, baska bir lazer isini, filmi aydinlatmak icin kullanincaya kadar.
Bu “Diger” kendinizin, fiziksel egosunu gozlemlemeye niyet eden besinci boyutta ki ozunuzdur.
Sonra sizin altinci boyuttaki bu holagrafik projeksiyon ,OZ Holagrafik film plakasinda , fiziksel gerceklik olarak meydana gelir.
Ozetlemek gerekirse, siraya gore cok boyutlu Oz’unuz , BIR’ in icinde tinlamak icin ,kendi yansimasini gozlemlemek icin kendisini ucuncu boyutta formlastirir. O ,”Gozlemci “ ve “Gozlenen olana” isigini ayirmak zorundaydi. Bu yuzden, o, daha asagi boutlarda yasamin holagrafik projeksiyonunu gozlemeyi deneyimledigi form icinTanrisal idaili yaratmaya ihtiyac duydugu sey sizin cok boyutlu OZ’undur. Sonuc olara, sizin sizin OZ’unuz ,isigin ilk isinini, yansitacak oldugu nesne olan insan vucudunu, bir dusunce formundan yaratti.
Sonra, isigin ikinci isini, kosulsuz sevgi ve cok boyutlu bilincle asilandi, bundan dolayi o, aynada yansittigi andan itibaren ve (insan vucudu) ilk isinla holagrafik plakada karistirildi, cok boyutlu isigin safligi ve kosulsuz sevgi boylece surdurulebilecekti.
Sonra isigin projeksiyonleri, o fiziksel gercekligin bir uyesi olarak (Gezegen Dunyaya) acikca gostermek icin holografik plakasinda birlestirilmeye ihtiyaca duydu. Bu noktada, kendi Cok boyutlu Ruh OZ’nuz sizi gozlemlemeye ihtiyac duydu ki ,enerjinin donen cemberleri forma donustu. Bu bicimde, formunuz tutldu ve sizin fiziksel gercekliginizin illuzyonu surduruldu.
İlluzyonun Zincirlerini Kirmak
Sizler , genc cocuklar iken, bir cogunuz hala, bilincten dunyayi , inanclarinizi, bekelntilerinizi ve perspektiflerinizi , cok boyutlu OZ’nuzden gorebiliyorsunuz. Baska bir deyisle, sizler, kendi gerceklerinizi yarattiginiza inandiniz. Sizin , boyle inanc, beklenti ve alginiz vardi cunku cok boyutlu islem sisteminiz hala tam olarak aktif haldeydi. Maalesef , bu isletim sistemini aktif hale getiren bilincin genisleyen durumunu surdurmek cok zordu, uc boyutlu formunuzda somut bir varlik halindeyken.
Zamanla , bilinciniz dustu, cok boyutlu islem sisteminizi kapattiniz ve uc boyutlu isletim sisteminiz ,onceligi ; inanclariniza , beklentilere , gercekligin perspektifine verdi. Sonra siz, fiziksel bir dunyada ayri ve zor hayat kosullari ve sinirli beklentileri kapsayan kolektif inanci kabul ettiniz. Sonuc olarak, bu sizin agiladiginizdir. Buyu , cocukluk dunyaniz ve hayal gucunuz hala sizi kusatir ama ucuncu boyut alginin sinirlamasinin icinde.
Bu sinirlama, “ Eve Git” ‘e kuvvetli ozlemi yaratti ama siz evinizin nerde oldugunu unuttunuz. Bir seyin eksik oldugunu bildiniz ve bir gun onu bulalcaktiniz. O gun simdidir. Yine de , gercek cok boyutlu OZ’unuze ve kendinizle baglanarak hala ucuncu boyutta , fiziksel gerceklikte olamaniza ragmen eve donmek icin onu bulmak zorundaydiniz. Ogerendiniz ki, eger fiziksel gercekligin sinirlarinin otesinde bilincinizi genisletirseniz, uc boyut persfektiften cok boyutlu OZ’nuzu alagilayabirsiniz. Bu vazifeyi basarmak, ilizyonun bilincini kirmak zorundaydiniz.
Cok boyutlu Ruh’unuzun OZ’nu Bir’in icinde gozleminiz boyunca , egonun uc boyutlu perspektifinden ( Tasarlanan Isik) kendinizi gormek icin , oldugunuz gibi gormek icin (Isik ,Bir de birlestirdi ) ilizyonun zincirlerin kirdiniz. Siz (holgrafik projeksiyon) altinci boyutta kendi Tanrisal metriksinizi gozlemleyebildiginiz zaman holografik formunuz u tutarsiniz, illuzyonun uc boyutlu perdeleri, birakilir. Bununla birlikte, OZ’unle sonsuza kadar konusabilir ve daima Bir’le yasayan kendine donebilirsiniz.
Tam olarak, “ Iceriye baglanma” (kendinizi prjeksiyon) ‘yi uc boyutlu hologrami neden sectiginizi hatirladiginiz bu noktadir. “Bir” , isigin cok ifadali durumunu sondurmeyi istemez, aksine onlarin, cok boyutlu VARLIK bilincine donmelerini diler, onlarin bireylik hissini surdurmeleri icin destekler. Bu bicimde, “Bir”in icinde bireylik” yaratilir.
“Bir” in icinde kisel bilincinin bu sureci, kisisel damarlarinizin (kanallarinizin) bakimiyla baslar cok boyutlu benliginizi uc boyutlu holografik benlginize tam olarak demirleyerek. Bu yuzden “Bir” ile birliginiz ,fiziksel gercekiginizle baslar. Uc boyutlu gercekliginizle birlesme boyunca , “BIR” ile gozlemlerken ve dusunceyi payalasirken, fiziksel gercekliginizde , tezahur ettirmenin gucunu ogrenirsiniz.
Tazahurun bu gucunde, cok boyutlu oldugununuzunu bilmeniniz baz alinir. Sonra cok boyutlu Oz’unuz , sizi hatirlar ego ozunuzun , holografik plakada isigin bir cok girdabini gozlemlemek form gercekligini yaratmak icin dogustan gelen bir yetenegi vardir. Bu yuzden, tam olarak cok boyutlu Oz’unuz , ego ozunuze demirlendigi zaman . gozlemin basit bir hareketi ile kendi gerceginizi yaratirsiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=oePY_MH3mqk&feature=player_embedded#

Yukardaki video da , bugunun akillari uyandirildi.
Asagida bazi onemli noktalarin alti cizilmistir:
Butun madellerin , kaynagi bilinc okyanusudur. Madde yoktur.
Cevremizdeki tum fiziksellik rezonans(titresim) frekansinin sonucudur. Eger frekansi yukseltirseniz, maddenin yapsisi degisecektir. Bu kendi kendine calisan sistemin icine her sey dahildir, “Super Hologramdir” ve icinde ki hersey holigramin bir ifadesidir.
Gerceklik bir hologram ise, her tanecik tumun bir gorusudur. Butun taneceklerin bir yansimasi oldugu gibi, bunun disinda bir tanecik bile bulamayiz.
Eger biz , hologramin herhangi kucuk bir bilesimini bile degistirirsek , bu tume yansitilir.
Evrenin maddesi , BILINCTIR.
Korku bazli bilinc, Evrenin asil iceriginin , madde oldugu inancini benimser.
Eger evren madde ise, boylece inananlar mallara ve zenginlige ihtiyac duyarlar.
Hatirlayiniz , tum fizikselik bir frekanstir.
Korku , yavas, agir, titresimsel durumdur.
Eger korkuyu tutarsak, bilincimiz duser ve gercegimiz agir ve yavas frekanta titresir.
Holografigin icinde gerceklik; neye inanirsan onu yaratirsin.
Gerceklik , dusunceden yapilasmistir.
Tum dusunceler bir orumcek gibidir, holografik metriksinin icinde agini egirir.
Bir hologramin metriksi , bilgidir.
Bilgiyi, holograminiza yerlestirdiginiz zaman, fraktalsi(benzer daha kucuk elemanlarin olusturdugu sekil)bitmeyen ve kendini asla tekrarlamayan desenler olusturursunuz.
Bu fraktaler, metriksinizi degistirir.
Bu sisitemin, buyuk olcude istikrari bozuldugu zaman , aniden kendinden , karmasikligin yuksekk durumlarina duzenleyen rastgele kaymalar olacaktir.
Bir alt-atomik miktar duzeyi, gercekligi gozlemcinin beklentilerine gore duzenler. Evrende her sey, alt-atomik taneciklerden olusur, kocaman bosluklarin etrefin yildirim hiziyla doner.
Bu tanecikler, maddi nesneler degildir; onlar enerjilerin dalgalanmalaridir ve enerji olamadan kozmik bilgi ve enerji icerde durur .
Atomlarin, icinde bulunduklari yeri degistiriseniz, atomlari da degistirmis olursunuz.
Biz, bu atomlardan yapildik.
Duygularimiz , fiziksel gercekligimizi degistirmek icin , atomlarimizin alanini degistirir.
Vucudumuz , biyolojik bir bilgisayardir.
BIZ, BILINCIZ.
Bizim dunyamiz, frekanslarin sinirsiz sahalarinin icinde kucuk bir frekans sahasidir. YASAM, bir holografik televizyon istasyonudur. Bilincimiz , kanali yaratir, frekans, gerceklikten tecrubeleri yaratir.
Biz olmadan, var olan hicbir gercekligi hayal bile edemeyiz cunku...
Bizim gozlemimimizin isi, katilimci evrenine gitmemeze ve yaratmamiza izin verir.
Bizler , belkide asla evren en kucuk tanecigin sonunu bulamayabiliriz cunku...
Her yerde ,bilincimizin algi beklentisiyle bir seyi arastirmasi sonucunda biz yaratiriz. Nereye gidersek gidelim, bizler evreni insa ediyoruz.
Bilinc, bizim holografik evrenimizi programlayan lisandir.
Biz , bilinc sefleriyiz.
Bilinc bize gelir ve bizden cikar. Bu yuzden , insanligin yeni gercegi yaratmasi icin yetenegi vardir. Eger biz, beyinlerimizi kaparsak ilizyonun ana gorus medyasina bilncimizi takarsak, oyle idare ediliriz ki , kendi gercegimizi yaratamayiz, ama basklarinin gercegiyle yasariz.
Dunya , sadece bir gezintidir ama biz bu gercegi unuttuk ve bu gezintinin gercek olduguna inanamaya basladik.
Tebrikler Demirlenen Sevgililer.
Sevgililer, uyandiginiz dusunulurse , ucuncu boyutun bir gezinti ve gerceklik oyunu icin shnesi oldugunu fark edersiniz ve sizler sef, yonetici ve programcilarsiniz. Bu cok boytlu bilis halini ele gecirdikten sonra yonetmek, davranmak icin ozgur kalirsiniz, kendinize evin yolunu , kendi OZ’unuze donus yolunuzu proglamlayiniz. Simdi , evren ve siz yaraticla birlesmek icin hazirsiniz. “kendini cizen varliklar” haline geliyorsunuz. Kendi yolunuzda Oz,nuze kendi evinize dogru yollar ciziyorsunuz. Yukariya, varligin yatay duzleminden gercekligin daha yuksek frekanslarina dikey “Asansor” de yolculuk yapiyorsunuz.
Bul duzlemlerin her birinde kendi cok boyutlu Oz’unu formunu bulursunuz. Bu formlar, ilk projeksiyonunda asagi “Bir” den koptugun ve bu illuzyon ucuaklarina girisini yaratti. Her form kanali o boyut ucaginin o boyut ucaginin isik taneciklerinin titresiminin bir insasidir. Dunya kanallarinizda, isik cok yavastir bu yuzden fiziksel maddeler olusabilir. Yuksek gercekliklerde dikey olcek daha yuksek frekansta titresir. Nasil buyuk bir basariyi tamamladiginizi anliyormusunuz? Simdi , Oz’unun gozluyor oldugu kendin , form Oz’unden kendini gozlemeliyor oldugunu analadin mi? Ne kadar muhtesemsiniz. Escher’in tarafindna cizilen unlu resmi , kendisni ciziyormus gibi.
ALTINCI BOYUT KORIDORUNA DONUS.
Simdi biz, kendimizin boyutlar arasi Arcturian koridoru boyunca seyhatune devam edecegiz. Altinci boyutun esigine addim attarken , bilincin holograminizin programlayan lisan oldugunu hatirlayiniz. Cok boyutlu Oz’unuzle tanima ve butunlesmesi ve deneyimleriniz boyunca , bizim koridorumuzda sizin tecrubelerinize eklendi , bilincinizin galaksiyle ilgili bilince ,gezegensel gurba kendisini genisletti. Siz ,(arsivli , cok boyutlu gazete, 26 ocak,2010) bizim koridorumuzun altinci boyutlu frekansinin acilisina katildiginiz zaman, bilinciniz, kozmik bilincinize genisledi.
Simdi, altinci boyutun koridorunun genislemesinde yer almadan once, hatirlayin, egerhatirlayabilirsen, cocukluk zamanlarinizda dussel dunyalarin ve meleklerin gercekoldugunuz biliyordunuz. Aslinda , bir peri oldugunuzu biliyordunuz, kudretli bir ejderha oldugunuz veya gozkyunde ucan bir isigin isini oldugunuzu bilirdunuz. Bunlarin gercek oldugunu biliyrdunuz, maalesef, zamanla “oburleri” gibi olmak istediniz, bundan dolayi , “siradan” gibi yaptiniz. Sonra, cocuk iken ne bildiginizi birer birer unutmaya basladiniz ve cok boyutlu Oz’unuzun hatiralari zihninizden silinmeye basladi ve bu durum kalbinizde buyuk bir bosluk birakti.
Bir gun, buyuk cok boyutlu bilinciniz oylesine asagi coktu ki kendinizi kurban olarak gormeye basladiniz. Siz , digerlerine ve kurallarin taleplerine bir kurbandiniz, yaratilicigini sinirlayan ve bir suru parayi, bir suru sey alamak icin ,yeteri kadar iyi olmak icin , cok calismanizi ongoren bir dunyanin duzenlemeleriydiniz artik. Para ve diger seylere ihtiyac duydunuz cunku , kalbinizde ki agri, bildiginiz o yer , o bildigin kisi icin , aci veren guclu bir arzu olusmustu. Buna ragmen, basinizi one egdiniz ,digerlerinin sizden yapmanizi istedigi seyleri yapmayi denediniz. Yine de , basardiginiz her zafer bostu ve sadece sizin guclu arzunuzu besledi.
Sizler , inanlarin ve digerlerinin beklentilerini uzerinizden atmaya basladiniz ve hayal gucunuzde canli olmak icin ozgur oldugunuz zamanlarda bildiginiz baris ve sevinci tekrar elde etmek ugrastiniz. Sonra , asamali olarak veya birden kendinizi hatirlamaya basladiniz. O , ucan, sevgi icin savasan kendinizi. Bu bilme, sizi bagimsiz hissetmeniz icin ,bir kurban olmayi birakmaniz icin, size izin verdi.
Basta bu yen kisi ,kendisiydi, kutsaldi. Sonra , yalnizliginiz geri dondu ve gunluk yasamda kendiniz olamak zorundaydiniz, sonuc ne olursa olsun. Sizin suprizinizle sonuclar harikaydi. Saklanmayi biraktiginiz gibi, sizin gibi saklananlari da buldunuz. Bu insanlara kalbinizi actiniz ve kisel bilinciniz, kolektife genisledi.
Siz ve uyanan yasamlarin grubu ,Gaia’yi sevdi, o sizdi Dunya Ana, ayni zamanda gurubunuzun yuksek boyutlu ifadesinin kendisiydi. Butun yasam icin duyulan sevgi, gezegensel bilincin yoluyla Gaia, daha yuksek dunyalara , kendi kapilarindan(portal) sizin ruhunuzu fisildadi ve bir cogunuz , bizim koridorlarimizda kendi yolunuzu buldunuz. Sizler , diger uynanlara katildiniz ve Gaia sizin isik tunelinizi acamak icin, dorduncu boyutun daha asagi duzleme hareket etti ve sizin dorduncu boyutlu gercekliginize girdi.
Bununla birlikte, sizlerde besinci boyut gercekliginizle baglantiya gectiniz. Dusunceyi paylamaya basladiniz ve cokboyutlu gerceginize giris yaptiniz. Bu kendine donusle beraber Galaktik Ailenizi tanimaya ve onlarla iliskiye basladiniz. Bu da gezegensel bilincinizi, Galaktik bilince genisletti. Altinci boyuta ilk ziyaretinizde,(26 ocak2010, cok boyutlu haberlerinden bakiniz) bilinciniz, kozmik bilince genisledi.
Kozmik bilinc , galaktik merkezden akarak , algilamaniza izin verenkabul eden bukulme dalgalrini butunlestiren bilinc durumunu olusturur. Ustelik , kozmik bilincinizin perspektefinden , kolayca, ayrilik ve sinirlamanin uc boyutlu illuzyonlarini gorebilirsiniz. Kendinizin , gercekliginizin yaraticisi oldugunu goerebilirsiniz cunku inkarnasyonunuzun holografik metriksinde , onun isiginin yansimalarini atan Bir’in icinde kendinizin cok boyutlu yansimasisiniz.
Bunun , ayriligin 3D (uc boyutlu) ye baglanip inkarne (cisimlesme) oldugunuzu bilirsiniz. Bu sevincle gecirdiginiz yasam gibi ozelsiniz ve besinci boyutta gezegensel gercekligini buyutmenin zaferini yasarsiniz. Sizler , kolektif olan “BIR” in icinde yasacaksiniz ve gezegen olmayi deneyimleyeceksiniz , galaktik ailenizle birleseceksiniz ve kuantum , alt-atomik duzeyde kendi gerceginizin yonetimini elinize alacaksiniz .
Metrikse Dogru
Kendinizi , siz yonelten holografik metrisinin esiginde kendinizi gorunuz ve kendisine dogru hareket eden isik lisanin seritleri boyunca ve potansiyel formunuzdan disari dogru. Seritlerin birini bulmak icin biraz durup bakiniz ve ona kendi bilincini baglayiniz ve girdaba (vorteks) ‘ a girmenin niyetiyle.
Kendinizi , hisse , renge teslim etiginiz zaman, cokboyutlu isigin tonu onun kosulsuz sevgi frekansi isigin vortekslerine sizi ceker. Daha hizli ve daha hizli icine sayisiz olasilikmuhtemellere ve hatta “imkansiz” gerceklere dogru yolculuk yaparsiniz.
İsik hizinin otesinde , simdi eski gezegenlerlerde, gunes sistemlerinde, galaksilerde, nebulalarda, beyaz deliklerde, kara deliklerde , bosluklarda ve evrenlerde parlarsiniz. Sizin algiladiginiz her sey gercektir cunku sizler onu gozlemlemeyi sectiniz. Onlarin , her zaman orada olmasina ragmen bu gerceklikleri yaratan sizin gozleminizin isidir. Mantikli dusunce ve insan duyulari sizin bilincinize yapismaz. Sizler fazla genis ve fazla kucuksunuz.
Sizler , dusuncelerinizin tezahurusunuz , duygulariniz mevcut yasaminiza dogru izlediginiz yolu bilerken bir zamanlar oldugunuz gibi saf isiga donusursunuz. Bu metrikse girdiginiz gibi, kosulsuz sevginin kuvveti mevcut yasaminizdan , altinci boyutun holografik prejeksiyonuna sizi orer. Altinci boyutun perspektifinden, ucuncu boyuta demirlenmis kendinizi gorursunuz. Oz programcinin kozmik bilincini kullanmaniz sonucu, yerde demirlenmis kendinin kalbine kosulsuz sevginin isinini ve altinci boyuttun cok boyutlu bilinci yollarsin. İsigin bu isinina izin veriniz ve gercekliginize sizi tasarlayan Oz programcinizla aranizda sabit bir iletisim yaratmayi seviniz ve demirlenmis ozunuz , uzun bir yolculuktan , kutupluluga donuyor.
Simdi , o yasamin bir sure inceleyin. Sonra , herhangi korku temelli bir virus , sizin kosulsuz sevgi tarafindan silinebilir sizin buyuk kozmik bilincinizin isigi , korkunun kutuplulugunun titresimini kaldirabilir. “Dosya”i “Cocukluk bilginle”gorunuz. Kosulsuz sevginle bu dosyayi genisletiniz ve kosmik bilincinizle kaydediniz. Oyle yaparsaniz , cok boyutlu islem sisteminizin bilgiyi indirmeye basladigini hissedersiniz.
Bu bilis hali ne zaman kaboldu? Kendinizi unutmaniza sebeb olan korku temelli duygular neydi? Korku temelli duygular icin panzehir kosulsuz sevgidir. O korkunun altini ciziniz ve kosulsuz sevgiyle onu siliniz. Bu degisikligi, kozmik bilince kaydediniz. Boylece , cok boyutlu isletim sisteminiz ,cevrim ici olacaktir. Kurban oldugunuzu ne zaman fark ettiniz? O uyanis halini yukselmesi icin kosulsuz sevginizi kullaniniz. Sizi kurbana donusturen o korkuyu hatirlayiniz ve dosyayi kosulsuz sevginizle siliniz. Kozmik bilincinizin lisaniyla ,programinizi degistiriniz “ kendi yasamimi kontrol edemem”den “ Ben , kendi gercekligimin yaraticisiyim”a . Bu degisiklikleri kaydediniz ve cok boyutlu isletim sisteminizden gercekligini bir an hissedin bir gozunuze takilan sevinc olacaktir.
Ne zaman farkindaliginiz kisisel bincinize genisledi?
Kendinize bu donusu inceleyiniz ve sevgiyle onu yukseltiniz , ayni degisklikleri kaydetmek icin kozmik bilincinizi kullandiginiz gibi. Boyle yaptikca uc boyutlu islem sisteminiz asamali olarak , kapanmaya basalar tipki cok boyutlu islem sisteminizin asamali olarak acilmasi gibi.
Farkindaliginiz , kolektif bilince ne zaman genisledi?
İnsanligin, sizin hakkinizda ki kolektif bilinci hissediniz. Kosulsuz sevginin kuvvetiyle , bu gruptan kaynaklanan butun korkuyu siliniz ve kozmik bilincle bu degisklikleri kaydediniz. Digerlerinin korkularini silmek icin kolektif gercekligge kosulsuz sevginin dalgasini gondermek icin biraz zaman ayiriniz. Simdi , butun insanligin titresen frekansini yukseltmesi icin kolektif bilincle sizin kozmik bilincini birlestiriniz.
Sizler , gezegensel bilinci ne zaman kucakladiniz?
Bu sureci yukseltiniz ve Gaia’yla paylasiniz. Korkuyu silmesi icin kosulsuz sevginizi kullaniniz ve onun gezegenine yapilan zarari iyilestirmek icin hemde kendi kisisel dunya kanallarinizi iyilestirmek icin. Kisisel ve gezegensel vucutlarin titresimlerini yukseltmesi icin , kozmik bilincinizi kullaniniz yine bu degisiklikleri dunya kanaliniza kaydediniz ve dunya alanina ki sizin yasamini surdurdugunuz alandir bu.
Galaktik bilinci ne zaman kucakladini?
Gunluk yasaminizda, galaksiden olan ailenizin en yakin uyelerini karsilamak icin , kosulsuz sevginizi kullaniniz. Kozmik bilincinizi kullanarak, bu baglantiyi Ucuncu Gozunuz ve yuksek kalbinizin “Masaustune” kaydediniz. Bunu yedekleyiniz (bilgisayarda dosyalarin kaybolmamasi icin sabit diske yedeklenmesi gereklidir)hurda DNA’nizin “hard-drive”(sabit disk)’a kaydediniz Isik- bedene donusme surecini hizlandiracaktir.
Uc boyutlu islem sisteminizin kapatmaya basladagi gibi cok boyutlu islem sisteminizi tam aktif hale getiren kozmik bilincinizi hissediniz. Kosulsuz sevginizle bu kaymalari kaydediniz. Bilincinizde suren buyuk degisikligi ve gercekliginizde meydana gelen degisiklikleri , her gun onaylamak icin biraz zaman ayiriniz. Tekrar tekrar BEN BENIM diyerek yemin ediniz.
Kozmik bilincinizin prgramlayan lisaniyla, kapanmasi icin uc boyutlu isletim sisteminizi programladiniz ve cok boyutlu islem sisteminizi actiniz. Yeni islem sisteminiz cok boyutlu oldugundan beri, daha yuksek byutlarda ucuncu boyuta islem goruru oldu. Bu yuzden hala ucuncu boyutu deneyimleyeceksiniz ama artik onuna sinirli kalmayacaksiniz.
Cok boyutlu islem sisteminizin icinde dogal olan sizinle birlikte kozmik bilincle , butun uc boyutlu illuzyonlara, cok boyutlu farkindaliklara ve bunlara ek olarak alginin dosyalarina erisim hakkini kazandiniz. Maalesef, korku virusu, demirlenmis olan benliginin bilgisayar beynine girdi , ve devamli temizlenmesi gerekiyor. Buna ragmen, cok boyutlu islem sisteminiz, genislettilmis algilarindan gercegi gostererek, bu korkunc ilizyonlari temizlemek icin , altinci boyutta ki bilesenini kullanabilir. Boylece, bu sistem ucuncu gozunuze ve yuksek kalbinize degisiklikleri kaydedecektir.
Kozmik bilinciniz ve kosulsuz sevgi , olanlara derince gitmeye ihtiyac durayabilir, demirlenmis olanin, cok calisma, is, sinirlama, korkunc dusuncelerin ve duygularin illuzyonlarinin altinda ezildigi bircok yasam ve paralel gerceklikleri acmasi icin, bu dosyalarin sifir ve birlerine gitmek isteyebilir. Buna cok boyutlu OZ’nuzden ayrilisinizida ekleyebiliriz. Cok sukur, sizin cok boyutlu islem sisteminiz cevrim ici, tek ihtiyaciniz olan “Yap” tir.
Aklinizin icinde kaliniz ve kalbinizi aciniz. Bir’in yolu yalniz gorunebilir ama sadece baslangicta bu boyledir.
Hergun bu yol boyunca yurursun, yolun sevgiyle doldurdugunu bilerek. Bu sevgi, derin icerde titresir, ayni zamanda yukarida.
Neyi arzuladigini gormek icin, icine ve etrafina uzan. Yarattigin hayati bul ve taktir ettigin kisi ol.
Bu yasami kabul et ve tesekkur et, her gun ve her saat. Sonra , sadece gevse ve gosteriyi izle, yeni yasamin cicek acamaya gelisini izle.
O , “zaman” yerde uc boyutlu demirlenmis olan benliginiz kaymadan haberdar olmasi icin biraz zaman gerekebilir. Siz bu yuzden, kozmik bilinciniz kosulsuz sevgiyle , yerde demirlenmis olanin kalbine fisildamalisin.
Simdi , uyaniksiniz. Siz kendi Oz’nuzsunuz. Ayrilik bir illuzyondur. Sinirlama ,zihnin bir durumudur. SIZ , kendi yasaminizin yaraticisisiniz.
Bilinc , sizin gercekiginizin programlayan lisandir ve Siz Bilincsiniz.
Biz Arcturianlariz.
http://www.multidimensions.com
ceviren : Filiz Quiroz

1 yorum: