10 Nisan 2010 Cumartesi

Kryon- Şubat 2010- Bu Zamanlar İçin Gerekli Bilim



BU ZAMANLAR İÇİN GEREKLİ BİLİM



CANLI KRYON MESAJI"Bu Zamanlar İçin Gerekli Bilim” Bu canlı kanallık Albuquerque, New Mexico’da verildi
14 Şubat 2010

Selamlar sevgililer, ben manyetik hizmetten Kryon’um. Birçoğunuza garip görünebilecek bir şekilde tekrar buradayız. Bu sesi işitmeye alışmanızı ve buradaki realiteyi anlamanızı istiyorum. Belki kendinize “Bu gerçek mi?” diye sorabilirsiniz. “Kryon, gerçekten kanallık yaptığına, sesin perdenin diğer tarafından geldiğine inanmakta zorlanıyorum. Bu çok zor!” diyebilirsiniz. Bugün söylediğiniz bu ise, İnsan Varlığı, içinde bulunduğun üç – boyutlu kutunun dışında çalışmak için çabalamaktan gelen sözcüklerle bu kadar dürüst olmakla kutsandığını söyleyeceğim.

Kendi Yüksek Benliğinin, kendi inancının, kendi psişenin doğru sorularını sorarsan, ummadığın ortaya çıkan şeylere sahip olmaya başlarsın. Çünkü bu aslında perdenin diğer tarafındaki kuantum deneyimdir. Partnerim [Lee] ve ben bu konuşmayı sizin için lineerleştiriyoruz. Bu kuantum bir deneyimdir ve dilin bunun sadece küçük bir parçası olduğu anlamına gelir. Web sayfasında dinlediğiniz audio ve gördüğünüz sözcükler bunun sadece bir bölümüdür.

Geçmişte, üçüncü dil dediğimiz bir şeyden bahsettik. Bir süre önce tanımlanan bu üçüncü dil lineerlikte olan bir dil değildir. Üçün katalizörünün dilidir. Nümerolojide üç rakamını katalizör eylem rakamı olarak kullanıyoruz. Yani hepiniz kuantum olan seviyede verilmekte olan şeyi alma yeteneğine sahipsiniz ve sayfadaki sözcükler gibi dilde değil. Bu özel mesajın okuyucusu bile kuantum bir deneyimi isteyebilir ve gerçek zamanda bu odada olanlarla birlikte celsede olabilir.

Size biraz bilim vereceğiz. Bunun için belki de garip bir yer seçtik [Albuquerque, New Mexico]. Ama aslında seçmedik, çünkü biz kuantum şekilde düşünüyoruz. Bu yere gelmek ve bu binayı inşa edenleri onurlandırmak istedik [Yerli Merkezi]. Burada bulunan, dinleyen ataları onurlandırmak istedik. Berraklık ve saflığın mesajını vermek için güneybatının sessizliğindeki bu çok sakin yere geldik.

Bugünün bilimi

Bilimsel bir mesaj verdiğimiz zaman, partnerimden çok yavaş ilerlemesini isterim. Şimdi konuşacağımız şeylerin bazılarını ona açıkladık ve bazılarını açklamadık. Bu nedenle ondan yavaş gitmesini istedim, çünkü bu açık bir şekilde işitilecek ve okunacak ve bunun etrafında çok şeyler görülecek. Çünkü bu mesajda gelecek olan şey sadece ezoterikler değildir. Sunulacak olan uygulanabilirlik olacak ve buna bakan fizikçiler olacak… ve bu partnerimi sinirlendiriyor.

Bu karmaşık olmayacak, çünkü bilimi anlamayan sandalyede oturan kişi bile üçüncü dil vasıtasıyla almaya gereksinimi olan şeyi alacak. Bu şeylerin neden verildiğini anlayacaklar ve bunları takdir edecekler.

Küresel Isınma ile ilgili Güvence: Neler oluyor?

Bu mesajın uzun olması gerekmiyor, ama işitmeniz gereken bir mesaj. Çevre ve bilim ile ilgili. Biraz güvence ve pozitif haberler ile başlayalım. Bu gezegende iklim değişikliklerinde gördüğünüz şeyin İnsanlar tarafından yaratılmadığını gözden geçirelim. Küresel ısınma dediğiniz şey hiç de küresel ısınma değildir ve tekrar söylüyorum: Bu her zaman olmuş olan döngünün parçasıdır. Bu bilgi yeni değildir ve bu şeyleri yıllar önce ısınma fikri ilk kez sunulduğunda anlattık ve korku ile sonuçlandı. Ayrıca 1989’da partnerim benimle bu yolculuğa başladığında şu anda gördüğünüz iklim değişikliklerini bildirdik. Isınma fikri popüler olmadan uzun zaman önce, bu döngüyü beklemenizi anlatıyordum.

Kuzey Kutbu birçok kez eridi ve birçok kez geri geldi. O gelişip büyüyor ve küçülüyor. Su buharlaşma döngüsü [Kryon’un su döngüsü dediği şey] Gaia’nın çalıştığı şekildir. Ancak, bu kez bunun beklenenden daha erken burada olduğu görülüyor ve bu birçok insanı alarma geçiriyor. Eğer Gaia’dan tam şimdi bu yere gelmesini isteseydiniz, Gaia şu mesajı verirdi: “İnsanlar buna neden olmadı.” Bununla ilgili alarm olmaması veya yapılan eylemler olmaması için size bu bilgiyi veriyorum.

Ancak, aynı zamanda enerjinizi nasıl yarattığınızı değiştirmek için bir talimat olduğunu söylüyorum. Havaya saldığınız şey önemlidir, çünkü sağlığınız için zararlıdır. Havaya saldığınız şey Gaia’yı değil İnsanlığı incitiyor. Gaia düşündüğünüzden çok daha dirençli, kendini toparlayabilir. Gaia ummadığınız şekillerde ve umduğunuzdan çok daha çabuk kendini ayarlar. Kirliliğe katkınız geçmişteki birkaç doğal volkanik patlamayla karşılaştırılınca önemsizdir. Gaia kendisine özen gösterir ve süreç yeni veya sürpriz değildir. Ancak, insanlık için “Havayı temizleyin, daha uzun yaşarsınız” diyoruz. Bu, yaratmış olduğunuz iklim döngüsünü durdurmak ile ilgili değildir. Yaşam için sağduyu ile ilgilidir.

Daha soğuk olacak. Bu, bugünün konularından biridir. Soğuk ile mücadele etmek için daha fazla enerjiye gereksiniminiz olacak ve geçişte size bununla ilgili tavsiye vermiştik ve bugün bunlardan birinden tekrar bahsetmek istiyoruz. Çünkü sizinle tartıştığımız şeylerin bazılarıyla ilgili üç boyutun kutusunun dışında düşünmenizin zamanıdır.

Düz bir çizgide düşünüyorsunuz. Geçmiş bazı kavramları düşünmeniz gerekmez, şeyleri varsayarsınız ve sonra düz çizgide düşünerek yaratırsınız. Size bu bilgiyi verdiğim aynı zamanda, ayrıca bu özel kavramın gezegende zaten bilindiğini söyleyeceğim. Bu onun şeklidir. Size daha önce İnsan Varlığının başına gelmeyen bir şey vermiyoruz. Özgür seçim işlevsel bir sözcüktür. Bu özgür seçim niteliğini onurlandırmak için, bugün sunulan şeyler, bunun gibi bir mesajı aktarmadan önce İnsan Varlığı için önceden gerçekleşmiş olmalıdır. Bu, İnsanların bunu tezahür ettirdiği bir durum yaratır.

Bu içgörüler insanlık tarafından alındığı zaman, bunlar normal olarak gezegende aynı anda tek bir yerden daha fazla yerde ilham olarak iner. Yani, keşfin görünüşleri kaybolmamalarını sağlamak için genellikle üç – dört yerde aynı anda gerçekleşir. Bu şuna benzer: Gezegenin titreşimi aydınlanmış veya aydınlanmamış insanlığın titreşimiyle açılıp kapanan büyük bir kapıya benzer. Eğer gezegenin düşük titreşimini yaratarak bu kapıyı kapatmayı seçerseniz, o zaman bilgi, icat ve keşif kaybolur. Bunlar uzaklaşıp gider, çünkü insanlık bakmayı bile umursamaz! Ancak, titreşim yüksek olduğu zaman, kapı açılır ve keşif ve icat görülmeye hazır şekilde “oraya serilir”. Ruh icatları cimrice dağıtmaz, yarattığınız sistem buna izin verir. Çünkü yüksek bilim her zaman oradadır, ama insan bilinciyle gezegenin ne kadar yüksek titreştiği ile bu icatların ne kadarının mevcut olacağını gezegendeki İnsan Varlıklar tertip eder. Bu, son 50,000 yılda ne kadar çok bilimi kaybetmiş olduğunuzu açıklar. Bugün sahip olduğunuz herhangi bir şeyden daha fazla kuantum düşünen toplumlar vardı.

Burada, bugün ileri teknoloji icatlarına sahip olmanızda, ama düşük anlayış bilincine sahip olmanızda gerçek bir ironi vardır. Sadece 3B için programlanan olağanüstü hesaplama gücünüz var! Daha sonra bu sizin için komik olacak.

Sizin için direkt olarak yerküreden elde edilebilir olan muazzam enerji vardır ve bu bedavadır. Sizin serbest enerji dediğiniz şey değildir, çünkü onu çıkarmak için bir ekstraktör (çıkarıcı alet) inşa etmelisiniz. Ama o her yerdedir; ebedidir (onu bitiremezsiniz) ve bu jeotermal enerji olarak adlandırılır.
Jeotermal ısı elde etmenin yeni yolları
Bunun hepsi ayaklarınızın altında, o kadar uzak değil ve bu doğal ısıdır. Sondaj yapmanız ve buhar üretmeniz için yeterince sıcaktır. Termal enerjinin doğal işlemi vasıtasıyla buhar üretebilirseniz, buhar türbinlerini çalıştırıp elektrik yaratabilirsiniz. Bu, şiddetli kışlarda hayatta kalmak ve evlerinizi ısıtmak için gereksinim duyduğunuz gücü yaratacaktır. Elektrik bir evi ısıtmak için kullanılan en etkili yöntem olmayabilir, ancak havayı kirleten yöntemlerle karşılaştırılınca en temizi olabilir. Eğer elektriğin kendisini çok etkin bir şekilde yaratabilirseniz, günlük kullanım için çok daha uygulanabilir olur.

Buharı kullanarak başka elektrik üretme yolları da vardır. İnsanlık çok dikkatle hazırlanmış buhar makinelerine bayılır ve bunları çok, çok uzun bir zamandır kullanmaktasınız. Bugünün nükleer reaktörleri çok geniş buhar makineleridir. Nükleer reaktörleri kullanarak suyu ısıtırsınız ve bu ısıyla buhar üretirsiniz, bu buhar türbünlerinizi çalıştırır. Size düşünceğiniz bir şeyler veriyoruz. Nükleer gücün tehlikeli olan yan ürünleri vardır. Çok temiz olmasına rağmen jeotermal de tehlikeli olabilir. Böylece şimdi yeni bir şeylerin tartışmasını açıyoruz.

Eğer yerin altında yaklaşık beş kilometre sondaj yapabilirseniz, buhar makinesi işi yapmak için yeterince ısı bulursunuz. Şimdi, sizin için beş kilometre yerkürenin yüzeyinde düz bir çizgide ölçüldüğünde çok uzak bir mesafe değildir. Birçoğunuz aslında bu mesafeyi okula ve işe gitmek için yürürsünüz ve bunun çok uzak olmadığını kavrarsınız. Ancak bu mesafeyi delecekseniz, teknik olarak zor ve tehlikeli olur. Bu sadece sondajı yapan için tehlikeli değildir, gezegen için tehlikeli olabilir. Yerkürenin kabuğundan aşağıya doğru beş kilometre boyunca, özelliği olan ceplerden geçersiniz… belki gaz salıverme; belki ateş salıverme; belki su salıverme. Başka hiçbir şey yoksa, bazen kabuğun kendisinin yağlayıcı maddesinin bütünlüğü adını vereceğimiz şeyi kesintiye uğratırsınız. Burada söylediğim şey, sadece beş kilometre delerek bir deprem potansiyelini bile yükseltebilirsiniz.

Böylece şimdi size aşağılara kadar delmeden nasıl buhar üretileceğinin yanıtını vereceğim ve bu daha önce kabul etmiş olduğunuz şeyi “kutunun dışında” düşünmeyi gerektiriyor. Ta başından beri delip sondaj yapacağınızı ve yerküreye içinde su olan bir boru yerleştireceğinizi düşünüyorsunuz. İçine su koyarsınız, dışarı buhar çıkar. Ancak, bu mesafenin sadece bir kısmını delmek zorunda olduğunuzu ve sıvıyı kaynatmak için yeterince ısı bulacağınızı söyleseydim ne olurdu! “İmkansız” derdiniz. Bu özellik yerkürenin yüzeye çok yakın sıcaklığa sahip olan sıcak noktaları üzerinde mevcuttur, ama bu özellikler delmenizi istediğimiz yerlerin çoğunda mevcut değildir. Yanıt suyu kullanmamaktır. Gezegende sahip olduğunuz en yüksek teknolojiyi, bunlarla evlendirmeyi ummadığınız şeylerle evlendirmenin zamanıdır ve bu, kutunun dışında düşünmektir.

Bu biraz daha kuantum olan düşünce şeklidir, sadece olması gerektiğini düşündüğünüz şeyi veya alışmış olduğunuz şeyi görmek yerine tüm resmi görmek. Burada çözümler vardır ve bazıları zaten bildiğiniz şeyler. Suyun belli bir sıcaklık noktasında kaynadığı zarif kimya vardır ve yanıt şudur: jeotermal kapalı sistem bir makinede bu maddeleri ve bu akışkanları bu kimya ile kullanmayı öğrenmek, bu beş kilometreyi kazmanızı gerektirmez. İki kilometreye ne dersiniz? Bu bilinen kimyayı kullanarak, mesafenin sadece bir kısmını delmek ve buhar için ihtiyacınız olan ısıyı elde etmek mümkün olur.

Bunu size söylüyoruz, çünkü bunu yapmaya ihtiyacınız olacak. Eğer bu tavsiyeyi önemserseniz, keşfin zamanlamasının ve eşzamanlılığının yakın olduğunu görürsünüz. Yani, bunun hepsini anlayacaksınız ve elementlerin bir araya geleceğini ve buhar makinesi elde edeceğinizi kavrayacaksınız. Ve bunu inşa etmek beş yıl sürmeyecek ve tehlikeli olmayacak ve onu bir kabuk ile örtmek zorunda olmayacaksınız. Çok daha kolay olacak. Duman püskürtmeyecek. Kirletmeyecek ve onun yakınında olmaktan endişe duymayacaksınız. Bunu düşünün… Gaia’dan gelen ebedi olan doğal ısı! Evlerinizi ve iş yerlerinizi ısıtmak için gereksinim duyacağınız elektriği yaratacak… çünkü en sonunda hava soğuyacak. Bu bir numara idi.

İnsanlığın tam şu anda en çok ihtiyaç duyduğu şey

Size bir diğer içgörü vereceğiz: Bu yeni değildir, aşağıdaki bilgi bilinmekteydi, sanayi tarafından uygunsuz şekilde satıldı ve paketlendi. Fikir zaten bilindiği için, halkın bunu görebilmesi ve bu mesajı dinleyen veya okuyanların bunu anlaması için bunu size burada vereceğim. Sandalyelerde oturanlarınız bile kavramı anlayacaksınız, ama bilim adamları ve fizikçiler bunu yürürlüğe koymak zorunda olacaklar. Zamanı gelmedikçe bundan burada bahsetmezdik.

Nüfus artarken, iklim değişirken insanlığın en çok ihtiyaç duyacağı kaynak (muhtemelen siz bunu zaten tahmin ettiniz): Taze sudur! Su zaten çoktandır azalıyor. Yanlış yerlerde ve çoğunlukla (kar suyu) akışı zaptetmek için alt yapı tesislerini olmadığı bölgelerde çok daha fazla kar yağdığını fark edeceksiniz. Rezervuarlar ve su kanalları eski iklim modelleriyle eski enerji için inşa ediliyor. Nüfus artarken, su sorun olacak.

Yeni Tuz Giderme Yanıtı

İşte hemen bir yanıt. Dünya çoğunlukla su iken, buna rağmen sizin bunu içememeniz derin bir şey! Yanıt deniz ve okyanusu kullanmak ve onu dönüştürmektir. Elbette okyanus taze su değildir, tuzun nasıl çıkarılacağını sormak zorundasınız.

Tuzu çıkarma bugün çok verimsiz şekilde mevcuttur. Büyük miktarlarda su tanklara gitmek ve çeşitli şekillerde ısı kullanılırken burada beklemek zorundadır. Çeşitli sistemler vardır, bazıları buhar, bazıları değildir, hepsi de tuzu çıkarmak için ısı gerektirir. Bu uzun zaman alır. Pahalı ve verimsizdir. Bundan dolayı tüm şehir için tuz giderme makul değildir. Bunun yerine, sadece hiç taze suyu olmayan yerler bunu gibi bir sisteme sahiptir.

Şimdi, kutunun dışında düşünmenizi istiyorum ve tuzu yeni bir şekilde nasıl çıkaracağınızın yanıtını vereceğim. Partnerim, burada yavaşlamanı istiyorum.

Dünyadaki en büyük şehirlerden çoğu okyanus kıyısındadır… suya çok yakın. Bunun nedeni zamanla bu sahil bölgelerinin gemiler ve limanlar ile ticaretin yapılabildiği yerler olmasıdır. Okyanus kıyısında bulunan büyük şehirlere sahip oldunuz. Başlamak için iyi bir yer, öyle değil mi, su almak için? Yanıt o kadar zor değil, ama göz önüne alınmamış olan bir şeyi gerektiriyor.

Bugün sahip olduğunuz en ileri teknoloji küçüğün en küçüğü ile ilgilidir. Siz buna nano – teknoloji diyorsunuz. Bu kimyadır, hatta robotlar dediğiniz formu alan çok küçük kimyasal makinelerdir. Bu ultra küçük, moleküler boyutlu robotlar bugün mevcuttur ve sizin yeni yaratıcı çabalarınızın zirvesindedir. Şimdi bile, biliminiz hastalığı bulup öldürmek için bunları İnsan kanına sokmayı düşünüyor… şu anda sahip olduğunuz beyaz kan hücrelerini artırmak için. Nanoparçacıklar işte bu kadar küçük.

Doğal olarak bunun sakıncaları var, çünkü İnsan bedenini değiştirdiği görünüyor. Doğal olarak yaratılan, ağrılarınıza, hastalıklarınıza, kimyasal dengenize veya hatta gece uyku uyumanıza yardımcı olabildiğini öğrendiğiniz herhangi bir destekleyiciden daha fazla sakıncası yoktur. Sizi canlı tutmaya yardım etmek için İnsanlığa verilmiş olan bilim türleri ile kuvvetlerini birleştiriyor. Hatırlayın, bir İnsan Varlığının bunu yapmak için kendi bilincini kullanabileceğini öğretmemize rağmen, buna inanmayan veya bununla ilgilenmeyen milyonlarca insan var. Bu nedenle deyim yerindeyse bilim gevşetiyor (boşunu alıyor) ve bugün İnsan yaşamının kalitesine yardımcı olduğu bilinen metafiziksel olmayan çok şey var. Bu dengedir ve doğrudur ve uygundur. Hala bir hastalığı dengelemeye yardımcı olması için bilimi kullanmak yerine kendi çocuklarını ölüme terk edenler vardır. Onlar Tanrı tarafından verilmeyen her şeyin uygun olmadığına inanır. İyi bilimin sadece Tanrı’nın Evreni yaratma şeklinin keşfi ve yaşama geçirilmesi olduğunu tam olarak anlamanın zamanıdır. Bütünlük ile kullanıldığında uygundur, Tanrı tarafından verilmiştir, kutsanmıştır ve yüksek titreşimli Dünya nedeniyle keşfedilmesine izin verilmiştir. Başka deyişle, siz bunu kazandınız! Bundan dolayı bunu fırlatıp atmak veya kötü olarak adlandırmak onu anlamamaktır.

Bir adam çok susamıştır. O çok dindardır ve ona su verilmesi için dua eder. Yanına suyu olan başka bir adam gelir ve ona su vermeyi teklif eder. Susamış adam suyu sadece Tanrıdan umduğunu ve bekleyeceğini söyleyerek bunu reddeder. Susuzluktan ölür, Tanrının eşzamanlılığının başka İnsanlar vasıtasıyla olduğunu asla anlamaz! Yaşamınızı uzatmak için size verilen bilimi takdir etmeyi öğrenin, çünkü bu uygundur ve İnsanlığa bu nedenle verilmiştir.

Nanoteknoloji daha akıllı hale geliyor. Bilim kimya, mantık, elektronik vasıtasıyla zeki robotlar yapmayı öğreniyor. Bu zeki bir şekilde birçok şey yapmanıza yardımcı olan bir bilgisayarın mantığına benzer. O sizin için düşünmez, ama kendinizin yapamayacağınız işlerde size yardımcı olur. Bu minik akıllı robotlar suyun tuzunu gidermeye yardımcı olabilir.

Size bir görev vereceğim: Suyun akışını hiç durdurmadığı ve tuzun gerçek zamanda uzaklaştırılabildiği bir yerde bir tuz giderme fabrikası inşa edeceksiniz ve hiç fikrinizin olmadığı bir yan ürün yaratılacak. Su hiç dinlenmemeli ve hiç pişirilmemeli. Buna hiç ısı dahil değil. Nano – teknolojiyi kullanarak, sürekli akışta su makinenin bir ucundan girer ve diğer ucundan çıkar. Girişte tuzlu, çıkışta taze su ve standart arıtıma hazır hale gelir.

Sistemin ilk aşamaları çözünmüş tuzları bulup kendilerini bu tuzlara bağlamak için tahsis edilmiş yeterince nano – teknoloji robotunu salıvermenizi gerektirir. İşte sır, ancak: her bir robot manyetize edilir! Ne de olsa ben manyetik üstadım.

[Kryon gülümser]
Sonra minik nano robotların tuzun hepsine sıkıca tutunmasıyla tuzun hepsi manyetik hale gelir. Sonraki aşamada: Sonraki alana akarak, su tuzu sudan tamamen ve bütünüyle çeken muazzam, dev elektromıknatıslara maruz kalır, çünkü tuz şimdi manyetiktir! Tuz dışarı çıkar. Belki fazla basitleştirdik, ama bunun şekli böyledir. Isı dahil değildir.

Şimdi, yan ürün… buna inanmayacaksınız! Oh, siz bunu keşfettiğinizde bu tartışılabilir olacak. Suya uygulanan manyetik alanlar çoğunlukla oldukça şifalandırıcı olan su yaratır. Bunun nereye gittiğini görüyor musunuz? Bu nasıl bir cihaz olabilirdi? Kuantum olurdu, biliyorsunuz, çünkü manyetikleri kullanıyor. Manyetik olarak işlem gören suyun sizin için kötü olduğunu söyleyenler olacaktır, çünkü siz onu anlaşılmayan bir şekilde değiştiriyorsunuz. Onlar, dünyanın şifalı sularını bulmak için diğer İnsanların tükettiği enerji miktarını kavramıyorlar! Şimdi suyun tuzunu giderirken bunun birazını elde ediyorsunuz! Gerçekleşen şeyin kanıtı olmayacak, bu nedenle tartışmalı olacak. Tüm insanlar daha az insanın hastalanacağını bilecek!

Bu bugün size vermek istediğimiz şeydir. Bugün bunu işitebilesiniz ve yayınlansın diye bu şekilde kaydetmek istediğimiz şey budur. Gelecekte gördüğümüz şeyin, geliştirdiğiniz potansiyellere dayandığını söylemeyi diliyorum. Size bir zaman çerçevesi vermeyeceğiz, çünkü yok.

Bilimin Geleceği

Size vermek üzere olduğum bilgi iki nesil sonra olabilir, belki de üç nesil. Ama bunun hepsi kuantum buluş ile ilgilidir. Fizikçiler, dinleyin. Size zaten bildiğiniz bir şey vereceğim ve bu mümkündür. Bu başka bir bilim alanını içeriyor ancak şimdiye dek öğrenmiş olduğunuz üç boyutlu her şeye karşı koyuyor. İnsanlar komiktir. En yüksek matematik ve geometride bile, her şey düz bir çizgide tanımlanmıştır. Bu nedenle İnsanlar çemberi sonsuz sayıda düz çizgileri olan bir çokgen olarak tanımlamayı sever. Bu komik! Bu sanki doğada hiç çember yokmuş gibidir ve İnsan onun varolması için düz çizgi objesi kullanarak bir formül yaratmak zorundadır. İlginç, değil mi? Size İnsan düz çizgi eğilimini veriyorum ve buna bakmak eğlenceli. Köpükler her zaman etraftalar. Onlar güzel, biliyor musunuz? Onlar doğal, biliyor musunuz? Çember uzayda da doğal olarak gerçekleşen bir olaydır… gezegenleri düşünün. Ama İnsanlar bu şeklin sonsuz sayıda düz çizgi olmasını istiyor.

Bir kağıt üzerindeki karikatür karakterler gibi, çizgi figürler kendi iki boyutlu yaşamlarında birkaç üç boyutlu özellik bulurlar ve bunları şekli açıklamak için sonsuz sayıda çizgi figürler yaratarak “kanıtlarlar”.

Önceden şüphelenmekte olduğunuz şey, yerçekimi ve manyetizmin hepsinin doğal olarak eğilmesidir. Bunlar düz gitmezler ve asla gitmediler. Işığa ne dersiniz? O da düz değildir. Diğer ikisinden etkilendiği zaman, ışık da eğilir. Bu size bir şeyler anlatmalıdır. Hiçbir şey aslında düz bir çizgi değildir! Tek düz çizgiler İnsanların beyinlerindedir. [Kryon şaka yapıyor]. Doğru türde matematik de kullanmıyorsunuz ve bunu uzun zaman önce söylemiştik. Kuantum olan matematiğin zarafeti vardır ve size en basit terimlerle bile bunu anlatmaya başlarsam, çok fazla karmaşık görünür.

Yeni matematik geliyor

Kuantum matematik, keşfedilecek olan bir şeyi kullanır ve buna bir isim vereceğiz: etkili rakamlar. Bunlar deneysel değerlere sahip olmayan rakamlardır, etraflarındaki rakamlardan etkilenen değerlere sahiptirler. Dört, dört değildir. Dört, bir formüldeki gibi veya saymada olduğu gibi lineerlikte yanındaki rakamlar nedeniyle uyarlanmıştır. Bir formülün kuantum halde üretildiği her seferinde, onun içindeki rakamların hepsi etraflarındaki diğer rakamlardan etkilenir. Bunun nedeni o formüldeki tüm rakamların, onların yanındaki rakamlar tarafından uyarlanmasıdır. Bunlar etkili rakamlardır. Eğer dört lineer şekilde kullanılırsa, beş veya üçten etkilenir. Bunların hepsi yanlarındaki rakamları etkilerler. Neden, kuantum gerçekliğin asla lineer olmayan bir gerçeklik olması veya sizin “normal” olduğunu düşündüğünüz özelliklere sahip olmamasıdır.

Karmaşık olsa da, gelişigüzel değildir ve zarif bir sistem vardır… nitelikleri keşfettiğiniz ve değişimin tutarlılığını gördüğünüz zaman güzel bir şey. “Kaosun kurallarını” anladığınız zaman kaos, kaos gibi görünmez. En sonunda, bunu gördüğünüzde, çember için bugün varolduğu şekliyle irrasyonel bir rakam değil, tam bir rakam olan formüle sahip olursunuz. Bu pi olmayacak. Bunun yerine, “pi çözümlü” olacak. Pi’nin tam rakamını elde etmek için fizikçilerin bunu geriye doğru çalışmasını istiyoruz. Bu size bir ipucu ve heaplamaların kalanıyla yapılmak zorunda olan şeyi verecek.

Etkili rakamları olan matematiği hayal edin! Çünkü her bir rakam deneysel değil, etrafındaki rakam tarafından etkilenir. Şu anda size yüksek matematiği veriyorum ve işte bunun size nasıl hizmet edeceği: Bunu anlamaya başladığınızda, sonunda Fiziğin Kutsal Kasesi adını vereceğim şeyi anlayacaksınız. Bu bir İnsan terimidir.

Sizin düz – çizgide düşünmenizde, önyargınızda, birçok 3B formüle sahipsiniz, öyle değil mi? Ve fiziğin temeline baktığınızda, kütleye sahip olan maddeden söz edersiniz. Kütleye sahip olan o şeylerde, atomik yapı ve yoğunluğu bile çözdünüz. Etrafınızda gördüğünüz şeylere dayanan formüllerin tutarlılığından gurur duyuyorsunuz ve bunların statik olduğunu düşünüyorsunuz, öyle değil mi? Her şey için bir formül olduğunu düşünüyorsunuz ve bu nesnelerin nasıl hareket ettiğini ve tepki gösterdiğini açıklıyor. “Eğer belirli bir atomik yoğunluğa ve kütleye sahip ise, o zaman ağırlığı budur veya belirli belirli bir çekimi vardır. Bunların hepsini çözdünüz.

Aslında, evet çözdünüz! Ama sadece 3B’de. Bu formüllerle kuantum hale gelir gelmez, bunların hepsi esner ve farklılaşır. Tüm bunların size anlattığı, varoluştaki herhangi bir nesnenin kütlesini değiştirmenizin mümkün olduğudur. Ne kadar büyük veya küçük ya da ne kadar yoğun olduğu önemli değil. Onun kütlesini değiştirebilirsiniz ve bu nedenle, yerçekiminin onun üzerindeki etkisini değiştirebilirsiniz. Anti – yerçekimi diye bir şey yoktur, sadece kütlenin kontrolü vardır. Bir şeyin ne kadar ağırlığa sahip olması gerektiğini söyleyen 3B’de sahip olduğunuz formüller ilgili nesnenin kütlesini kontrol ederek değiştirilebilir. Bu nedenle, (aslında diğer iki kuvvetin kuantum ürünü olan) yerçekimini değiştirmiyorsunuz, nesnenin kütlesini değiştiriyorsunuz. Ve bunun atomik yoğunluğu veya görünür yoğunluğu kontrol etmekle ilgisi vardır.

Yugoslavya’da ünlü bir atölye vardır. O tarihidir, çünkü kutunun dışında düşünen bir adama, Tesla’ya aittir. Bu atölyede, Tesla’nın tezgahından fırlayan nesnelerle oluşan tavanda izler var. Bunlar tavana sert şekilde, çarpıp kırıyordu! Nikola hayal kırıklığına uğruyordu, çünkü kütlesiz nesnelerin yaratılmasını keşfetmişti ve bunun nasıl olduğunu bilmiyordu! O kutunun dışında düşünüyordu… alternatif akımın nasıl çalışabileceği ile ilgili size bir mavikopya veren şu anda kadar varoluştaki tek kişi. Oh, bu 3B’den çok daha fazlasıdır. Bunu inceleyin, çünkü bu zariftir.

Tesla’nın yaptığı tüm bu şeyler manyetiklerle yaratıldı ve bu ayrıca onun atölyesindeki deneyin arkasındaki temeldir. Ancak, Tesla’nın zamanında manyetik alanlardaki minik dalgalanmaları ölçmek veya yaratmak için sizin bugün sahip olduğunuz bilgisayarlar veya enstrumanlardan herhangi biri yoktu. O bir nesnenin kütlesinin değişmesinin yaratılmasını başardı, ama bunu kontrol edemiyordu ve bunu nasıl yaptığını tam olarak bilmiyordu. Hayal kırıklığına uğradı. Bu arada, Tesla geri döndü. Onun nerede olduğunu size söylemeyeceğim. Belki de o bunu okur ve bundan sonra ne yapılacağını bilir?

[Kryon gülümser]

Manyetik alanların diğer manyetik alanların etrafında düzenlenebilmesi akıllıca. Çözeltiler [sıvılar] bile alanlar içinde akıllı şekillendirilmiş alanlar yaratmak için manyetize edilebilir… size kütlede bir değişim yaratacak koşulu vermek için, bazen birbirleriyle doğru açıda, bazen değil. Bu şeylerin hiç biri İnsan gelişimi alanının dışında değildir. Bu ne kadar sürer? Bilmiyoruz. Bu size bağlı. Ama bunun neyi değiştireceğini anlıyor musunuz? Her şeyi! Bu, bilim kurgu olaylarının sonunda sizin olacağı anlamına geliyor. Anti – yerçekimi dediğiniz şey sadece kontrol edilebilir kütlesi olan nesnedir. Ne kadar büyük olduğuna bakmaksızın batmadan yüzebilir. Bu yapılabilir. Belki de bunu gerçekleştirmenin zamanıdır?

“Kryon, neden bize bu şeyleri anlatıyorsun?”. Bununla bitiriyoruz. Yanıt, sizin burada kalmanızı istememizdir. Bunların hepsi sevgiyle veriliyor. Burada kalmanızı istiyoruz! Ve siz daha fazla kuantum düşünmedikçe, buluşları hızlandırmadıkça ve yoldan politikayı çekmedikçe çok fazla şansınız olmayacak. Ancak bunu yapmak zorunda olan ülkeler, en yüksek teknik yeteneklere sahip olan ülkelerdir ve onlar da tüm bunların yolunda olan en yüksek etkili yapılara sahipler. Nüfusun bunu anlamasının, fizikçileri salıvermesinin ve onları politik veya endüstriyel o şeylere bağlamamasının zamanıdır. Belki neden sözettiğimi bilmiyorsunuz, ama onlar biliyorlar.

Bunun sürecinde, yaşamın uzaması olacak; süreçte görünümler olacak; süreçte bu mesajın doğru ve gerçek olduğunu bile görebilirsiniz. Gelecekte bir yerde, eğer yaparsanız, o zaman bir bulmacanız olacak, öyle değil mi, fizikçiler? Öyle değil mi? Eğer bunu dinliyorsanız, bir bulmacanız var, çünkü perdenin diğer tarafından konuşan, gerçek, doğru ve bilimsel olan bilgiyi veren kimdir? Bir seviyede, bunun gerçek olduğunu söyleyeceksiniz. Ve gelecekte bir zamanda, spiritüel ve bilimin bağlaşık olduğunu ve dünyayı, manyetikleri, yerçekimini ve incelediğiniz her şeyi yaratan enerjinin sizin bir parçanız olduğunu kabul etmek zorunda kalacaksınız… çünkü yaratıcı her birinizin içindedir. O zaman belki rahat konuşmaya başlarsınız?

Bunun bu bulmaca ile ilgisi vardır: Bu gerçek mi değil mi? Kryon gerçek mi değil mi? Sevgi gerçek mi değil mi? Pekala, bazılarınız biliyor, çünkü bugün sizi seven yaratıcının huzurunda oturdunuz. Perdenin benim tarafımdaki bu aile sizi seviyor. Bu harika bir Sevgililer Günü mesajıdır, öyle değil mi? Size, ister bilimsel olsun ister Akaşanız veya öz ruhunuz ya da Yüksek Benliğiniz ile ilgili olsun hakkında konuştuğumuz her şeyin tek bir nedenle verildiğini söylüyoruz: bu gezegende yaşadığınız hayatı kolaylaştırmak. Böylece sizi yaradılış ile birleştiren zamk olan şefkati keşfedebilirsiniz, çünkü geçiş önünüzde.

2012 enerjisi dediğiniz şey zaten burada, yaklaşık 1998’de geldi. Bunun beklendiği gibi olmasına izin verin, bütünlük ile bilimsel devrim, eski enerjiyi yavaşça değiştiren hükümetle bütünlük ile yeniden ortaya çıkan ekonomi ile yüksek bilincin zamanı. Geçmişte asla bir araya getirmediğiniz şeylerle, gerçekleşmekte olan yeni bir paradigma vardır. Bu bir tezattır – birlikte varolamazlar – bütünlük ve hükümet – bütünlük ve sigorta – bankacılıkta bütünlük. Yeni bir paradigma önünüzdedir ve bu geçiş zordur. Önümdeki sandalyelerde savaşçılar ve çalışanlar var. Onlar bunu biliyor, çünkü bu nedenle geldiler: Akaşa içinizde canlıdır ve iyidir, sevgililer ve siz kim olduğunuzu biliyorsunuz. Ben kim olduğunuzu biliyorum. Ve her birinizi kutluyorum.

Ve öyledir.
KRYON

http://www.kryon.com/k_channel10_albuquerque.html

(Çeviri: Saffet Güler)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder