26 Nisan 2010 Pazartesi

Secenekleriniz , Her Seyi Etkiler – Kuthumi



Secenekleriniz Her Seyi Etkiler – Kuthumi
23 Nisan, Cuma
“ Orada , disarda, dunyada INSAN yolunu yuruyor olanlar, sizi gercek kisiliginizi gormeniz icin, gercekten ne oldugunuzu gormek icin davet ediyorum. Her zaman kim oldugunuzu gormeniz icin davet ediyorum. Gercekten oldugunuz seyi gormeniz icin davet ediyorum. Asla kendiniz olmadiginiz bir gun bile olmadi. Bunu kabul etmek tuhaflik, komiklik ve kisilik olarak bildiginiz kaosu kabul etmek olur.
Tatli melekler ,sizin kalbinizde bir delik vardir, tipki aklinizda oldugu gibi ve tipki gobeginizde delik oldugu gibi ; sahip oldugunuz uc KAKRA sistemininizde bir delik , GERCEKLIGINIZI YARATTI. Uzerinde odaklandiginiz ve bu noktalarin icinde var olan bilinciniz , bu noktalarda VUCUTLANIP tekrar butun olmaniz icin gereklidir.
Bahsettigim bu mecazi delikler, gercekten elinizden alinan tek enerjidir. Uzaga goturulmedi fakat dis gercekliginiz olarak ne algiladiginizin yaratimi icin kullanildi. Bu lineer peyzaji olusturan ve agirca, butun zamanlarda icte ollanlari etkileyen kendi enerjinizdir.
Bu enerji icin gerekli olan , ki bugun bile size aittir, bu enerjiyi, tekrar size geri getirmektir ki bu mecazi delikler, yeniden doldurulabilsin. Uzerinde oldugunuz spiritual helozonu tanimlamanin bir yoludur.
Daha derine gidersek: Benim resmettigim sey, enkarnosyonlarinizin her biri ,baslangicinda kisiliginizin oldugu formlardir. O buyur, genisletilir ve sonunda ceker baska bir deyis ile kendisinden etkilesimle ayrilir . O, kendinden besler diyebilirsiniz.
Bu , sizin kisiliginizin mekanizmasidir ve basta nahos gorunmesine ragmen , bilincinizde degisiklikler yapmaniz gerektililigini fark etmeye ihtiyaciniz oldugundandir , varliginizda olan parazitlerin yok edilmeye ihtiyaci yoktur- o sadece tekrar calismaya ihtiyac duyar, sevgili USTALAR ve EVET bu degisiklikleri sonuclandirma , gucunuzun icindedir.
Sizler , bu yapiyi tasiyacaksiniz, su noktaya gelinceye kadar ; simdi ya biri olarak “yukselisi” tanimlamak oz ya da madde- her ikisindede etki benzer olacaktir. Tanimladigim enerji , kendi formunu notralize edecek ve size geri gelecek bir daha sizi “tamamlamak” icin.
Gercekte , tanimladigim bu his bir illuzyondur ve tipki sizin yasaminizda ki ihtiyaclariniz gibi. Ben , kucuk masalima bunu ekliyorum cunku sizden cikarilarak varligin mecazi delikleri yumruklayan bu enerjiyi gercekten farketmeniz icin onemlidir veya bu sebeten dolayi meydana cikan bu enerji her zaman sizin bir parcaniz oldu ; sadece programlandi ve baska bir varlikla formlasti veya kendinizin yerine baska cogullarla formlasti.
Bu tabii simdi, oldugunuz gercekligin bu duzeyinde deneyim olarak dogrudur. Yukselme surecine girince, bu illuzyonlarin artik size dokunamayacagi bir noktaya gelirsiniz ve bu yuzden bu enerjinin size notralize edilmis bir durumda donecek oldugunu soyluyorum.
Bu enerji gorunuste butun bilincli yaraticilardan, dogumdan hemen once bu holograma giriste “alinir” sizin guncel olarak tiresimin matrisinin bunyesinde diye tanimladiginiz sistemi kurmustur, bu da yasamdir. Asla iki kavrami bir olarak gorme hatasini yapmayiniz , onlar suphesiz bir degildir.
Kesin bir bakis acisindan, sizler yasamin holograminin , vucudunuzla benzer oldugunu soyleyebilirsiniz ve icte yasadiginiz kisiligin matrisi o vucuda kanser gibidir. Sizler , (vucudun icinde) hem mikroskobik duzeyde bunu deneyimleyebilirsiniz hem de makroskopik duzeyde (gunluk gercegin icnde vucudunuz var olur).
Vucudunuz kesinlikle oyle bir varliktir ki, kanseri olusturur, bu bir bilinc dizisidir. Devamli olarak tekrarlayan negatitif ve korku- temelli dusuncelerin ki bu kolayca kimyasal olarak degisebilen ve yasamin gunluk tecrubesine bilincin donusumunden baska bir sey degildir. Vucutta dusuncelerin etkileri, bundan dolayi kisinin yasamina bilincin donusu de, sadece yasamda farkli bir gorunusu yaratmaz , ayni zaman da yasamin icinde olan veya olmayan seylerin tam bir deigisikligini yaratir.
Benim , cogunuzun bunlarin hepsini bildiginizden haberdarim ama yinede GERCEKLIK TECRUBESINE adim atarken sizin yarariniz icin tekrarliyorum. Ben , soyledigim zaman bana inananiniz, korkudan uzak ve iyilik ve tutku dolu. Bildiginiz gibi dunya degisimin surecinde ve her yerde kanitlarini goerbilirsiniz , bilimden, avlunuza degin.
SIZ ve sizin SECIMLERINIZ ve BUGUN ve her gun OLMANIN bu konustugum sozcuklere ve degisikliklere baglandigin gunun arasinda kaldiginda neyi sectiginiz , sadece sizin kisisel ic yasaminizi ve tecrubelerinizi etkilemeyecek ,bilincli ve habersiz butun yasamlari dosdogru etkileyecek.
Sizler, yasaminiz boyunca bu gerceklerin hepsini kolayca bulmadiniz cunku, bunun TEORISI , size ve butun herseye faydasi olacak. Sizler onu bulmayi sectiniz ve o sizi bulmayi secti cunku siz ve gercek birlestiginiz zaman SONUC HAREKET olur. Bugunku tartismamizda bugunu kapsamasi icin iyi bir animsatici olabilir bu.
Butun diger varliklar da soyledi, kendinizi delikli ve tamamlanmamis bir varlik olarak dusunmek yerine ki cogu zaman boyle dusunuyorsunuz, bu delikeri yaratmayi secen bir BUYUK USTAT olarak dusunun, tanimlanmamis alemlere “orda disarida” bu enerjiyi yerlestiren ve neyin “geri donecegini” bilen bir ustat olarak dusunun. Bunca lineer (CIGISEL) yil boyunca , hologramin icinde ruhunuzun evrimi , baslangicta yolladiginiz mukemmelikten daha fazla olmadi.
Kisiliginizin , saf bir durumda ve tarafsiz sekilde size donusunu onlayladiginiz zaman;sizin deneyiminiz veya acinin ifadesi ve cilenin iyiye dondugu zaman anlamsizligin gercek anlamini fark edecek misiniz?
Bu oldugu zaman, bu olacak bana inanin, sizler bir daha kaousun icindeki duzenin gerekliligini anlayacaksiniz. Herhangi birisinin ne kadar cok denerse denesin , kaos kendisinde var olmaz; o, cekirdeginde Tanrisal emre ihtiyac duyar veya sizin tarafinizdan deneyimlenemezdi- deneyimlemesine izin verin.
Sevgililerim , bu sizin yasaminizi simdiye kadar hayal edebileceginiz her hangi bir seyin otesinde bir macera olacaktir. Bunlarin hepsi gelecek yillarda bu bakis acisindan gerceklesecek oyleyse vizyonlarinizi harekete ceviriniz. Simdide ikamet ettiginiz zaman ve yillar, ilerde ki bu ozel meceranin son parcasidir , bu bilmece kesfedilmeyi bekliyor.
Birlik , butun herseye iade edilecek ve sen bu olayda muazzam ihtiyac duyulan bir parcayi olusturursun- daha cok gelecek gunden , bugune ve insa edilmeye devam edecek , zamani gelene kadar , oyle bir zaman gelecek ki artik sizler harekete hayir diyemiyeceksiniz. Gozlerinizi kendi dunyaniza ve yasamin gercek gorusune cevirip evet diyeceksiniz.
O gun bizim seslerimiz artik , digerlerinden yankilanmayacaktir, o gun sizin titresimleriniz ve bizim titiresimlerimiz ayni gercekligin peysajinda var olabilecek duruma gelecektir ; biz ve siz gercekten oldugumuz gibi erkek kardes ve kiz kardesler ve BIR VARLIK olarak o gun el SIKISACAGIZ.
O gun sizin Yukselme Gununuzdur ve eninde sonunda gerceklesecek, eger izin veririsen. Nasil oldugunu bil.
Siz seviyorum
İ love you
KUTHUMI

Ascension radyosundan alinmistir.
Mayis 10 2009

Ceviren Filiz Quiroz

http://ascensiontalk.ning.com/forum/topic/show?id=4494008%3ATopic%3A17001&xgs=1&xg_source=msg_share_topic

3 yorum: