10 Nisan 2010 Cumartesi

Basmelek Jophiel ,Frixos Christodoulou araciligiyla | Athens, 6 nisan 2010


Sevgililer, biz, isik ve tanrisal askin yuksek frekansindan sizi selamliyoruz. Biz , Tanrisal eszamanliligin basmelekleriyiz. Bu ayda size bilgiyi getirmek icin burdayiz , enerjiler degismekte Nisan ayinda 2010’ da enerji kaymalari meydana gelecek.
Sevgililer, biz, su an itibariyle dunya ve butun insanliga olan seyler icin cok mutluyuz, dunyada yasayan butun kralliklar icinde mutluyuz. Biz, gecen aylarda siddetli degisiklikler hakkinda konusmustuk. Bu sefer sizler bu sefer hayatiniza gelen degisiklikleri cok daha cesaretle karsiliyor ve kabul ediyorsunuz . Degisikligin sureci , gunluk yasaminizda cok siddetli hissedilir. Tabi ki bu size , fazlasiyla ogreticidir, eskiden oldugu gibi ,durumlara sikica baglanmamayi ogrendiniz.
Sizler , durumlarin akisiyla gitmeyi ogrenirsiniz. Bircok defa , gelen degisiklik , feci gorunur ama cogu zaman oyle degildir. Degisiklikler , simdi sizin yasaminizda kendini gosteriyor. Enerjinizi damlatan seylerden sizi ozgur birakmak icin geliyor. Ve bununla birlikte sizde , kendinize gercekten hakim olamayi ogrenirsniz, hicbir seye sahip olmadiginizi bilirsiniz , icinizde ki ic hazineyi tasidiginizi bilmek. Bu harikadir.
Yukselmis olan gezegensel izgaraninn aktif hale getirilmesi:
Sevgililer, biz, gezegensel yukselmis olan izgaranin aktif hale getirilmesiyle beraber gezegeninize enerji nin bu ayda geliyor oldugunu biliyoruz ve foton kemerinde gezegeninizin sekte vuran kaymasi bizim kaos olarak tanimladigimiz seye neden oluyor. Bu oluyor cunku sizin enerji alanlarinizda donusunuz hizlaniyor. Bu donus boyle algilanmayabilir, ama bu hepinize oluyor .
Dunyanizin da donusune hiz veriyorsunuz. Butunlesmis Isa’nin demir atmasindan sonra bu daha da siddetlenecek. Bu donusle tahrik edilen sey, hala sizin enerji formlarinizda tutulmaktadir. Biz ,size bu olayin bir resmini veriyoruz. Kendi enerjinizi hayal edin ki, bu enerji vortex’e (girdaba) benzesin. Saran ve fiziksel vucudunuzu kapsayan bir enerji alani ,ve girdap gibi egirmesi icin baslangiclarinin oldugunu hayal edin. Sebeb olan egirme ,sizin, alcak titresimden gelen herhangi seyi disari atmak icin baslangictan aldiginiz ivmedir. Bundan dolayi daha asagi titresimler, sizin cekirdeginizin merkezinden alinir, disari dogru oteye atilir, sizi ozgur kilmak icin bu yapilir. Bu , “Kaos”’u getirir bunu deneyimlemeye baslilyorsunuz.
Yeni Dunya, Sizin Kendinizdir.
Sevgililer, simdi sizinle bir sey icin konusmak istiyoruz. Bu bilgi, size yardim etmek icin geliyor ve yeni anlayisa gecmek icin, sizin gayretlerinizde sizi desteklemek icin. Gezegensel yukselme simdiden basladi. Gezegeniniz simdiden titresime yukseliyor. Yukselisin kursu, basladi sevgililer. Sevinin. Aci , gercekliginizin bir parcasi olamak zorunda degil ,ayrica yasama icgudusu adina aci cekmek zorunda degilsiniz artik. Bilincine yasamak istegin gercegi bilir ve yasamaya devam eder. İsigin gerceginin sevgili iscileri, biz , kalbin gercekligine anda girmen icin seni cagiriyoruz , harekete gecin.
Bilincli sekilde veya bilincizce yanlis bilgilendiren medya, tellevizyonlar ve insanlar gezegene korku yayilyorlarlar ki , bu cogu zaman sadece bir dusuncedir. Bu ozel durumun, galip geliyor oldugunu soyleyen bir projeksiyon. Eger onlar bunu tasarlamasaydi , eger bunun var oldugunu soylemeselerdi, sen bunu kendine ve yasamina getirmeyecektin. Bundan dolayi, yenideen soyluyoruz,sizler secenlersiniz. Sizler , sececek olan sizlersiniz. Sizler karar vereceksiniz ya korkuyu ve onun butun sendromlarini getireceksiniz ya da tam tersi. Bu yuzden siz, neyi kabul ederseniz o icinizde , enerji alaninizda, bilincinizde ve yasaminizda tezahur edecek.
Yasamin sevincini bildirmek icin direncleriniz yuksek tutunuz. Sizin, yapabileceginiz, ilk olarak kendinizi desteklemektir. Kendinizi sevince veriniz , kendinize, kendinizi ifade etmek icin ozgurluk veriniz. Acikca konusmasi icin kendinize izin veriniz, kendi gerceginizi konusunuz. Gecis simdiden basladi. Sevgililer , sizi destekledigimizi biliniz, hersekilde destekledigimizi biliniz, bize sormaya basladiginizdan beri size kutsamalarimizi ve bollugumuzu verdigimizi biliniz ve sizin onlari gormek icin gozlerinizin acik oldugundan beri. Bizler bir cok defa, sizin , onlari neden gormediginizi merak ettik!
Sevginin ozuyle yasaminiz da bir pusulayla kendinizi de hizaya getiriniz. Hangi yolu izleyeceginize karar veriniz. Eger karsi yolda karar vermek icin dogru zamani bekliyorsaniz “Geride Kalan” olabilirsiniz. Burda , butun gezegen yukselmeye dogru hareket ediyor. Sevgili isik iscileri, simdi zamandir. Simdi! Siz, degisiklik icin koprusunuz, siz, kopru ve degisikliksiniz. Yeni dunya, sizin kendinizdir. Siz “o” na gore , kendi tanrisalligina ulasimsiniz. Bir cok defa “Yeni Dunya” diye adlandirdigin seyi disarda aradiniz. Bir kapidan girermis gibi, dunyada ki evinizin kapisiymis gibi bu kapidan gecin , kendinizi baska bir yerde bulacaksiniz. Belki baska bir gezegende . Kim , bilir?
Size soylemeye calistigimiz sey; kendinizi degistirmeniz. Yeni dunya yukseliyor, yeni dunya yaratilmaya basladi, butun yeni dunya sakinleri, hepiniz, sozverilen yeni dunyaya gecisini yapiyor. Sizler, donusturensiniz,degistirensiniz, eski paradigmayi geride birakanlarsiniz. Kendi icinde ki sozcuklerinize, islerinize, dusuncelerinize ve duygulariniza rehberlik eden sevgiyi izleyin. Boylece Ruh , sizin icinizde dinamik olarak titresiminize inebilir. Kendini , senin icinde gosterebilir. Sizin kisiliginizin yikintilarinin altinda gomulu kisiliginizin yeniden dirilmesine izin verin. Sonuc ; yukselis ve yeniden dogus, ilizyonun olumu, acinin carmiha gerilmesi, isigin zaferi! Sevgililer, son isik daima kazanir,cunku aslinda var olan tek seydir. Ve var olandir cunku sevgiyi baz alir. Sevgiye bagli olmayan hicbir sey, ilahi olanla hizaya girmeyen hersey, durustluk ile yaratilmayan herhangi bir sey gercek odur ki , kendi ustune coker ve duser.
Bu ay sizi, yeni kendinizi gormeniz icin davet ettik. Neyi bekliyorsunuz? Sordugunuz sey nedir? Biz ,sizin hayal edemeyeceginiz yollardan her duanizi cevaplariz. Sizin yasayacaklariniz, daha once dunyada yasanmadi. Tannri’nin gerceginin sevgili iscileri, seylerin ozune gelin. Ordan baslayin,ozden ve ondan sonra her sey teker teker gelecektir. Niye endiseleniyorsunuz? Bu size yardim ediyor mu? Eger etmiyorsa , niye endiseye devam ediyorsunuz? Her zaman ne yapabiliyorsaniz onu yapin. Oyle degil mi? Baska ne yapabilirsin? Daha cok neyi denemelisin? Her sey, yasamda bir dengeye ihtiyac duyar, gorus meselesidir. Siz , onu nasil gorurusunuz? Sizin , bakis aciniza gore olaylara bakarsaniz, siz seyleri uygun olarak gorursunuz. Bizim kanalligimiz suresince , onceki yonlendirmemizle , kuresel Isa bilinci ve butunlesmis alginin hakkinda konustuk. Onlar , sizin uzerinizde ne zorlamaya calistiysa sadece bir yoldu, liner gorus acisini guclendiren bakis acilariydi. Onlarin , sizi cok dikkatli ve titizce programladigi goruslerdi , bu bakis acisi bir czigiyi takip etmenizi , ne saga ne sola bakmanizi ,hatta yukariya bile bakamanizi istemeyen bir gorustu. Onunuzu bile gormenizi istemiyordu! Sizin , daima asagiya bakmanizi istiyordu. Sizin enerjilerinizle devamli temas halinde oldular, dusuncelerinizle, duygularinizla, rutin problemlerinizle, vucudunuzla. Her zaman isinize odaklanmanizi , problemlerle ugrasmanizi ve bu ay kurtulmak icin ne yapmaniz gerektigini kisaca size israrla ne yapmaniz gerektigini soylediler. Sasirtici strateji. Ama siz ne yaptiniz? !
Serbest birakmanin yolu, yeni dunyaya donusun yolu acildi. Sevginin ustatlari, Isa ve Mary Magdelene yuzlerce yil , yolu gosterdi ve siz, bu yola cagrildiniz. Sevginin buyuk kapisi. Niye , sevgi olamdan nereye gidebilisiniz? Bu gezegen nereye gecis yapacak , eger sakinleri sevgiyi bilmezlerse? Simdi sevgiyi karsilamaya gelin. Sevgiyle bir toplanti yapin. Sakin korkmayin. O , harikadir. Onu dinleyin. Sevgi sizle konusur.”Benle gel. Ben , sevgiyim. Siz , beni duyuyormusunuz? Ben size bakanim,Sevgiyim. Size ne oursa olsun buna bakmaksizin sizi desteklerim. Ben , sevgiyim. Sevgi benim. Sevgili , sevgi “


Sizin sevginiz de , bizim sevgimizdir. Cunku biz, biriz.bu Bizim ozumuz sevgidir. Sevgi ! Eger bu, sizin kalbinizden gelen konusmaysa , eger , devam etmeniz icin bir isaret veriyorsa icinizde ki sevgi ona donmeniz icin sizi cagiriyordur. Orada hicbir sinir yoktur, son yoktur. Sadece buyume , genisleme, gelisim,ozgurluk, korkusuzluk,guven ve umut vardir.
Sevgili arkadaslar, dunyada sectiginiz seruven cok defa zor gorundu, acilar ve engellerle. Fakat sonunda gordunuz ki cok kisa. Sonunda , siz,bu seruvende ne yaptiniz? Kalbiniz , kime dokundu? Kac insan ,sizin kalbinize sigdi ve kim, gercekten kim oldugunuzu bildi?

Bu gunlerde, bir sure icin butun bu yukarda sayilanlari dusunelim ve hadi, yansitalim, son olarak; icinde yasadigimiz bu dunyada bizim icin en cok ne onemlidir? Sevgi ve kucaklamalrin bir seli gibi Isa yayilimlarinin bir isigi olurken , harika gezegeninizi seviniz , belki diger kalpler , kapinizin vurulusuyla yanit verebilir.
www.angelicreiki.eu
Ceviren Filiz Quiroz

6 yorum:

  1. filiiiziimmm süpersinnn..ne güzel geldiii..ellerine sağlık emeğine sağlık gözün gönlün ışık dolsun..:))) nur.

    YanıtlaSil
  2. filiziiim şambram yolun ışıkla dolsun,muhteşem varlık teşekkür ederiz canım sistırım.

    YanıtlaSil
  3. filiz çok teşekkürler.son bir kaç gündür niye girdap yapasım var ve de niye anormal titremelerle niyetlerimi beyan ettikten sonra enerji değişiklikleri yaşadığımın özetiydi.teyide kuşkusuz gerek yok.ama alınca da bi hoş oluyor be.özüne,canına saglık şambram

    YanıtlaSil
  4. şu maratoga isimli şahıs berrin oluyor ona göre:)))))

    YanıtlaSil
  5. hehehe berrinimm harikasın yaaa maratoga neki bacım..

    bu arada off filizz bu gece yine yazıyı geçtim ve tam da zamanıymış geçen yarım kalmıştı meğer eşzamanlılığına uygunluğundanmış..canım benim yaaa..final ettirdi vallaa..

    YanıtlaSil
  6. ay ay ay siz sag olun canlarim..

    YanıtlaSil