28 Nisan 2010 Çarşamba

Hathorlar: Kaotik Dugumdeki Evrimsel Firsatlar



Kaotik Dugumdeki Evrimsel Firsatlar



Tom Kenyon kanaliyla



15 Nisan 2010



Bu gezegen mesajinda girmis oldugunuz Kaotik Dugumun artan genisligi ve kapsamina deginmeyi diliyoruz.



Iletisimimizin odagi, gerceklesmekte olan gezegensel degisimlerin sonucu olarak bilincinizdeki suptil olan ve cok suptil olmayan etkiler uzerinedir. Onceki iletisimimizde soyledigimiz gibi, sismik ve volkanik olaylari dogru sekilde tahmin etmek artan sekilde zordur, cunku siz cok degisken bir asamaya girdiniz.



Gecen yilin Ekim ayinda Kaotik bir Dugume gireceginizi ve bunun gittikce artan seviyelerde kaos ile sonuclanacagini ve hukumetlerinizin ve kurumlarinizin kaosun bu seviyeleri ile ugrasmakta zorluklar yasayacaklarini ongormustuk. Ve aslinda tum dunyada asiri ve anormal iklim modellerindeki artistan, deprem aktivitesindeki artisa ve Izlanda’daki volkanik patlamalara kadar bu gerceklesiyor. Kaotik Dugumun bu cesitli ifadeleri yaratici ve tahmin edilmez sekillerde artmaya ve birbirini etkilemeye devam edecek.



Iletisimimizin odagi, Kaotik Dugumun kapsami genislerken karsilastiginiz fiziksel zorluklarda degildir, eger onlara sahip cikmaya hazirsaniz sizi bekleyen evrimsel firsatlara odaklanmayi diliyoruz.



Oncelikle, bazilariniz icin yeni olabilecek, ama digerleri icin eski bilgi olan bir fikri ifade edelim.



Biz Yerkureyi seyrederken, onu sizi gordugumuz gibi goruruz, isiltili yumurta sekilli isik geometrisi olarak. Sizin gibi, Yerkure de suptil enerji kanallarina sahiptir. Bedeninizde, suptil enerjinin bu iletkenleri, hayati organlarinizin yasam gucu ile iliskili olan meridyenler veya cakralarla iliskili daha karmasik ve suptil enerji kanallari sistemi olan nadiler olarak bilinir.



Yerkure kendi izgarasina veya suptil enerji kanallarinin izgara yapisina sahiptir. Bunlarin bazilari ley hatlari olarak adlandirilir. Bunlar sizin kendi suptil enerji kanallariniza benzer sekilde, Yerkurenin bedeninde suptil enerji akisinin iletkenleridir. Ancak elbette, Yerkurenin suptil enerji kanallarinda hareket eden enerjiler sizin bedeninizde hareket eden enerjilerden cok daha muazzamdir. Ama bununla birlikte, sizin meridyenleriniz/nadileriniz ve gezegeninizin ley hatlari arasinda bir iliski vardir.



Gezegeniniz kendi yukselis surecinin bir diger asamasina giriyor. Ve bu bircok faktorle dikkati cekiyor, bunlarin bazilarini belirleyebiliyorsunuz, bazilarini belirleyemiyorsunuz. Bu faktorlerin ikisinin deprem ve volkanik aktivite ile ilgisi vardir.



Bir deprem veya volkanik patlamadan once, Yerkurenin ley hatlarinda (sismik olayin yakinlarinda) suptil enerjinin muazzam hareketi olur. Suptil enerjinin bu hareketi, asil tektonik degisim gerceklesmeden once meydana gelir. Tektonik degisimler biliminizin acikca ifade ettigi gibi, deprem aktivitesinin yaraticilari veya ureticileridirler. Ama meridyenlerdeki (ley hatlari) suptil enerji akisi, deprem bolgesinde, asil deprem ve/veya volkanik patlamanin kendisinden saatler, gunler veya hatta haftalar once gerceklesir. Bunlar fiziksel olayin habercileridir. Ve deginmek istedigimiz deprem ve volkanik aktivitenin bu suptil enerjisel vechesidir, cunku Yerkurenin meridyenlerindeki veya ley hatlarindaki bu dalgalanmalar sizi direkt olarak etkiliyor.



Bircogunuz bedenlerinizde rezonant tepkiler deneyimliyorsunuz. Bu su anlama geliyor; gelmekte olan bir deprem veya volkanik patlama ile iliskili suptil enerji Yerkurenin ley hatlarindan birinde hareket ettigi zaman, sizin kendi meridyen sisteminizde buna karsilik gelen bir hareketlenme olabilir. Sanki siz gerceklesmek uzere olan seyin barometresi olmus gibisinizdir. Bazi bireyler buna digerlerinden daha fazla hassastir, bu nedenle etkiler bu bireylerde cok daha fazla belirgin olabilir. Hassas insanlar asil olayin kendisinden binlerce kilometre uzakta, yerkure degisimlerinin suptil enerjilerine tepki verebilir. Ama daha az hassas olanlar bile etkileri hissedebilir. Deprem ve volkanik aktivitenin artmakta oldugu gercegi nedeniyle, bircogunuz bedenlerinizde bu garip rezonant tepkilerin artisini deneyimliyorsunuz. Ve dikkatimizi cevirmeyi diledigimiz sey budur.



Deprem ve volkanik aktivitenin uc boyutlu realitenizdeki dehsetli sonuclarini anliyor ve takdir ediyoruz, ancak bu ayni olaylarin girebileceginiz enerjisel acilislar, evrimsel portallar yarattigini bilmenizi diliyoruz.



Bunlar yalnizca fiziksel dunyanin gorunumunun degisiminin habercileri degildir; bunlar insan ve gezegensel bilincin degisiminin habercileridir.



Sismik iliskili suptil enerjinin urettigi fiziksel ve duygusal etkilerin bazilarini tanimlayalim. Bir deprem veya volkanik patlamanin gerceklesmesi yakin oldugunda, sismik olayin yakinlarindaki Yerkurenin meridyenlerinde veya ley hatlarinda suptil enerji akisi oldugunu hatirlayin. Eszamanli olarak fiziksel bedeninizde rezonant tepkiler olur, ozellikle bu tur seylere hassas olanlarda. Kisisel meridyen sisteminizde bu suptil enerji hareketi oldugunda, her turde garip fenomen gerceklesebilir.



Bunlar gecici kisa vadeli hafiza zorluklarinda artis, ani beden isinmasi veya sogumasi olaylari, aciklanamayan fiziksel rahatsizlik ve hatta gorunur nedeni olmadan ortaya cikan ve sonra yok olan agrilari kapsar, ama bunlarla sinirli degildir.



Ayrica dusunme ve siralama (ardisiklik) zorluklari denilebilecek seyin kisa anlarini da deneyimleyebilirsiniz. Ve aniden azalan enerji vakalari da yukselmekte. Bu garip enerji hallerinde, sanki aniden enerjiniz kalmamis gibi gorunur. Onceki mesajlarda bundan sozettik, ama cok daha fazla sayida insanin yorgunluk, tukenme ve ayni zamanda huzurlu uyku uyuyamama ile ilgili sikayetleri artacak. Ayrica uyanikken uyuyakalmaya benzer hissetme olaylari da artacak. Eger uzanabileceginiz veya en azindan gozlerinizi kapatabileceginiz bir ortamda iseniz, bu ozel fenomen ile bas etmenin en iyi yolu budur. Bu gerceklestigi zaman, sikca, her zaman degil, bu Yerkurenin enerji sisteminde veya ley hatlarindaki suptil enerjinin sismik akislarinin etkisidir.



Bunlar Yerkurenin kendisinin gezegensel bilinc seviyelerini degistirdigi zamanlardir ve deyim yerindeyse siz onun eteklerine yapisabilirsiniz. Gezegen kendisi bilinc degistirdigi icin, bu anlarda bilincin derin yogun hallerine girebilirsiniz. Tavsiyemiz su, birakin dunya aksin ve kendinize dusme deneyimine teslim olun. Bazilariniz yogun iyilestirici ve besleyici etkileri olan realitenin icsel dunyalarina gireceksiniz. Digerleri gecici olarak suurlarini kaybetmis gibi hissedecekler ve gerceklesen seyleri hatirlamayacaklar. Ama bu anlarda gunluk aktiviteleriniz ortasinda bile dinlenmenize izin verirseniz, cok fazla fayda saglayacaksiniz.



Bazen, bazilariniz ters reaksiyon deneyimleyebilirsiniz. Bedeninizin gorunur nedeni olmadan sanki metabolizma ile ilgili olarak hizlanmis gibi, hiper bir hale girdigini duyumsayabilirsiniz. Suptil enerjileri fark ediyorsaniz, bunun suptil enerji bedenlerinizin sizin icin normal olan hizdan daha yuksek hizda titresmesinin sonucu oldugunu fark edeceksiniz. Bu hizlanma hissi kisa zaman periyotlarinda surebilir veya saatlerce devam edebilir. Bu hiper farkindalik hallerinde, kozmik bilgi ve/veya spirituel isik indirmeyi deneyimleyebilirsiniz. Ayrica bedeninizdeki suptil enerji kanallarinin kendiliginden acildigini gorebilirsiniz, bunun sonucu olarak bu kanallardan daha fazla suptil enerji akar. Beden ve zihnin bu halleri ne kadar garip gorunse de, bunlar evrimsel hizlandiricilardir. Maalesef gunluk bedensel ritimleriniz icin, bu essiz beden ve zihin halleri cogunlukla elverissiz zamanlarda gerceklesir. Bunlara olur verebilirseniz ve bunlarin evrimsel armaganlar oldugunu kavrayabilirseniz, bunlardan buyuk faydalar saglayabilirsiniz.



Onceki mesajlarimizda vermis oldugumuz Denge Holonu ve Yukselis Holonu sizin icin yardimci olurken, bu sismik olaylarin bedeninizdeki fiziksel etkilerinden ve bilincinize olan etkilerinden kacmanin yolu yoktur. Bu nedenle tavsiyemiz bunlara direnmek yerine kucaklamaktir. Bunlari evrimsel firsatlar olarak gorun.



Bu mesajla birlikte Kalp Boyutsal Uyumlamasini veriyoruz. Bu mesajin sonunda bu ses meditasyonunun linkini bulacaksiniz. Bu olagandisi bir uyumlamadir, cunku gelecekten geliyor ve henuz simdiki zamaninizda olmayan bir Dunyanin enerjisidir.



Bunu, Epifiz Boyutsal Uyumlamasini dinlemenizi tavsiye ettigimiz sekilde dinlemenizi oneriyoruz. Dinlerken farkindaliginizi kalp cakraniza getirin ve isittiginiz seslerin kalp merkezinden geldigini imgeleyin. Bu yukselis kodu kalbinizin stabilize olmasina ve Dunyanizin gelecek vechesinden gelen avuntuyu ve rahatlamayi bulmaniza yardimci olur. Bu kodun amaci onunuzde ortaya cikmakta olan kaotik ve degisken olaylar sirasinda sizi ayakta tutmaya yardimci olmaktir. Sesler yeni Dunyanin, yukselmis Dunyanin titresimsel ozudur. Yeni bir dunyanin vaadidir ve sizler kalplerinizin derinlerinde bu dunyanin tohumlarini tasiyorsunuz.



Son olarak, girdiginiz zor zamanlari bildirmeyi istiyoruz. Ayni zamanda olaganustu bir evrimsel yukseltilmenin esigine giriyorsunuz.



Dunyanizin uzerinde nerede yasadiginiza bakmaksizin, yasamdaki konumunuza veya karsilastiginiz durumlara bakmaksizin, onunuzde ortaya cikan seyi evrimsel bir armagan olarak kucaklarsaniz, bilinciniz yukselir ve Kaotik Dugum olan portaldan inayet ve keyif ile gecersiniz.



Hathorlar
15 Nisan 2010



Kalp Boyutsal Uyumlamasi için;


Click here for the Heart Dimensional Attunement ©2010 Tom Kenyon



Veya



https://tomkenyon.box.net/shared/75iaxtpf6r?utm_source=Hathors+Messages+through+Tom+Kenyon&utm_campaign=a06b43a7c8-Hathors_4_264_26_2010&utm_medium=email



www.tomkenyon.com



(CEVIRI: Saffet)

1 yorum:

  1. müzik...ek kayıt linki..

    https://tomkenyon.box.net/shared/75iaxtpf6r?utm_source=Hathors+Messages+through+Tom+Kenyon&utm_campaign=a06b43a7c8-Hathors_4_264_26_2010&utm_medium=email

    YanıtlaSil