12 Mayıs 2010 Çarşamba

St. Germain –Gercek Hissler ve Yukselen Vorteks




Kanal:Peter Phalam
St. Germain –Gercek Hissler ve Yukselen Vorteks(burgac, merkez cevresinde donme, girdap)


Haydi ,dunya illuzyonunda , gercek hisslere nasil gireceginizi konusalim, Dunya Degisimi baskalasinca bu gerceklik ,sevginin caliskan , neseli haliyle kendini ifade etti.
Dunyaniz , 144 kristal ocaklari olarak yazilmisti ve bu ocaklar Dunyanin Shambhala olarak bilinen Merkezi ile bagliydi. Misr’daki Giza Platosu uzerinde birincil cekirdek kolektor elektromanyatik enerji akimlarini alir. Normalde , bu enerji yerine kitasal kara kutlelerini tutarak tektonik plaka dikisleri icin yonlendirilebilmektedir. Sifir noktasina ulasildiginda, bazi enerjiler Shambhala tarafindan dogrudan 144 kristal ocaklarina yonlendirilir , onlarda aktif hale gelir.
İkinci Gelis belirdigi zaman ve yildiz gemileri konumlarini Dunya’nin kendi merkabahsi ile uyuma sokarlar. Bu uyum, Dunya markabahsinin, 144 yildiz dortyuzlu pramitini yaratir ve bu 144 yeralti kristal yapilandirilmalari arasinda olusturulur. Toprak yuzeyinde, bu ocaklardan cok ozel girdaplar olusur. Gozlemlediklerinizin bazilari kutsal bolgeler olarak adlandirirsiniz. Mesela; Mt. Shasta Koliforniya’da, Sedona Arizona ve Stonehge Ingiltere gibi, son olarak tam aktivasyon noktasi bundan 30.000 yil once oldu.
Bunlarin 12’si ABD’ve Kanada’da, 12’si Meksika’da ve Orta Amerika’da, 12’si Guney Amerika’da. 12’si Afrika’da , Bati Avrupa, Isvec ve Norvec’te bulunmaktadir. 12’si Dogu Avrupa ,Turkiye ve Yunanistan uzerindedir. Ortadogu ,Misir, Rusya’nin guneyinde de 12’si bulunmaktadir. Rusya’nin geri kalan kismi , guney Cin ve Tibet 12’yi paylasir. Guney Cin, Hindistan, Kambocya, Vietnam ve Laos 12’ yi paylasir. Avustralya ve Malezya’ da bulunur. 12 tanesi Pasifik , Japonya’da dahil olmak uzere hizmet eder. 12’si dogu Pasifik ve kutup bolgelerine hizmet vermektedir.
Son 12’si bagimsizdir ve kadim vorteksi temsil eder. Bu Vorteks kuresel “zaman portal"i(ana kapi)’ gibi kuresldir. Bunlar, once aktive olanlardir ve yukselisin 144.000 ‘nin basalngiciyla basa cikarlar. En yakin ikisi guneybati Kolorado bolgesinde yatar ve Havai’nin Big Island bolgesinde. Kalan butun oteki vorteksler Yukselen Ustatlar’in sayisi olarak devreye girecektir.
Bir defa Sifir noktasi elde edildikten sonra , icinizde son derece sezgisel ve sIk sIk vuku bulan bir itici kuvvet bir ya da daha cok aktiflesmis vortekse yolculuk etmek icin sizi itecektir. “gercek duygularini” hissedeceksiniz ve bu belki yukselis noktalarinizin farkina varmayi saglayacak. Bu duygulari evinize geri tasiyacaksiniz fakat, yukselis vorteksine yuksilisinize ve grup ruhunuzla birlesene kadar tekrar tekrar buralari gormek icin arzu duyacaksiniz.
www.celestialvision.org
Ceviren :Filiz Quiroz.

1 yorum:

  1. hakikaten ben anlatılanları anlamıyorum, yıldız gemileri falan...kim bunlar, ne bunlar, nasıl bunlara inanıyorsunuz. yani nasıl derken hesap sormak amacıyla değil, inancınızı yargılamak için değil. benim anlamayıp ta sizin anladığınızın ne olduğunu merak ediyorum.ben çok dini bütün bir insan değilim ama bunları tercüme edinceye kadar gelmiş gelecek en büyük kitap Kur'anı Kerim i tercüme etmek için uğraşsak da onu sevgi boyutunda anlasak. benimde fikrim bu. sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil