9 Mayıs 2010 Pazar

SEVGININ VE GUCUN KUTUPLULUGU -METATRON


SEVGININ VE GUCUN KUTUPLULUGU -METATRON
Kanal : Tyberron (Dunya Bakicisi)
2 Mayis 2010
Sizi selamliyorum Sevgililer, ben Metatronum, Isigin Lordu. Kosulsuz sevgide hepinizi selamliyorum!!!
Ustatlar, yasaminiz, kesfin bir seyhatidir. Dunyanin uzerinde gecici ikametiniz, icnizde ve disinizda neyin oldugunu kesfetmek icin harkulade bir firsattir. Sizler , algoritmanin(Bir hesap işleminde pratik kuralların hepsinin kullanılması) mukemmel seruvenle dolu uzun yolculugundasiniz. Ucuncu boyut , daha yuksek boyutlara hareket etmeniz icin hizmetin servisini yapar ve boylece el ele kolaylastirarak algoritmik bulmacayla calisir , on zihinin ,ic ruhu disa vurmasi icin sevk eder.
Ucuncu boyutta ki musait oktavlar, ilk gecikmenin ve ilk dunya gezegenine ilk seferinizin altini cizer. Ucuncu boyutta is gorurken,Mer- Ki- Vic ‘e dogru “Aydinlanma” meydana gelmesi icin besinci boyutun kristalin oktavlarina izin vermeniz zorunludur.
Bundan dolayi sizin,aydinlanma yolunda ilerlediginiz gibi,seyhatinizde kesfedeceginiz bircok tecrube vardir. Meceranin baslangicinda, kavsak ve catallar, hangi yolu secmenizi gormenizi goreceli kilan, kolaylastirici unsurlardi. Once kararin hizi , acikca beyaz ve siyah , dogru ve yanlis , sevgi ve nefret arasinda ki ayrimlar polorite uzerinden temel alindigi icin bu tur adlandirilmalar temel alindi. Secimer bu goreceli duzlemde oldukca kolaydir, icinde yasarken oyle gorunmemesine ragmen.
Siz ilerledikce, gercekten deneme yanilma , yanlis adimlarinizi gormeniz icin size yardim eden bir hediyedir. Her biriniz hatalar yapacaksiniz ama buyumenin bu hatalarini yaparken kendinize nazik davranmakta zorunlusunuz ve digerlerine yollarinda ilerlerken ozenli bir bakim gostermelisiniz. Kendi yasamlariniza daha sonra gecmisteki bakis acinizla baktiginiz zaman, cikmis oldugunuz yolculuga korku ve hayranlikla karisik saygi ile bakacaginizi soyluyoruz. Gorunurde ki hayat kosullariniza ve kisisel yargilamalara bakinca hayret edeceksiniz ve etrafinizda ki guzelliklerin ve karmasik teslerin kazara kesfedilmis dizilisisini daha once daha cok farkinda olamadiginizdan haberdar olmamak en zorudur. Bundan dolayi ANDA kendinize izin aliniz , VARLIKSALLIGINIZINDAN ileriye dogru giderken basitce haz aliniz.
Her biriniz bilgelik ve ruh icinde ilerleme gosterirken , zorlu , karisik gecici celseler ve polorite kaymalari daha da hizlanir. Yolda ki catallasmalar , acik tavirlarinizin icinde daha az kutuplasma meydana getirir. Siyah ve beyazin arasinda kesinlikler kendini biraz daha golgeleyip griye donusur ve daha buyuk dusunce , Ustatligin gercek yolunu ayirt etmek icin gereklidir.
SEVGININ KUTUPLULUGU VE GUC
Ve bundan dolayi hizlandirilmis evrelere ulasmaniz kacinilmazdir. Daha az asikar olan secimleri yapmak icin zorlanacaksiniz. Bunlar , artik acikca gorulubilen secenekler degildir artik”sevgi ve nefret” ya da “iyi ve kotu” davranisinlarin keskin aciklamalari olamazlar artik, secenekler SEVGI ve GUCUN arasinda kaydirilir. Basarilan her kazanc, sizi daha yuksek alemlere ve daha yuksek boyutlara tasir ve gercekten polarite (kutupluluk)paradigmasi kendini yeni evrelere ayirir.
Sizler , goruruyorsunuz , Sevgi ve Guc muhtelemen hayat derslerini en cok zorlayan ve kompleksidir. Gercek guc,sevginin zarafetinin icinde var olur. Ama gorunurdeki paradoks; sevgi ayni zamanda , dualitede tamamlanmanin dayanikliligini gerektektirir. Atlantis’te insanligin deneyimledigi derslerden biri , digrlerini hapsetmek ve dunyayinin kaynaklarini kontrol etmek icin arayista bulunan karanlik hirslarini engellemke icin, yuksek iyilikler adina onlarla zit dusmeleri icin gerekli dayaniklilikti. Sizin bilgelerinizin biri bir defa, “Kotuluk, sadece ‘iyi adamlar’ hicbir sey yapmadigi zaman kazanabilir “ demisti. Ama boyle hareketler sizin zorluklari cozmenize karar vermeniz icin esit onemdedir. Svaslar , daha cok savas icin kavga ederek bitirilmez. Baris sadece, savastan daha cok arzu edildigi zaman belirecek ve sevginin alisilmadik dayanikliligi , gerceklige acikca tezahuru ile kendini destekci aktifligi ile kendini projeksiyonlayacak.
DENGELEMEK SON ZEKA KUPUDUR (rubik)
Bu nedenle, bircogunuzun misafir olarak hayat dizileriniz mevcuttur (cok boyutlulugun icinde ki hologramlar) ozu takip eden olus nedeniniz cevresinde Sevgi ve Gucu calismaya odaklanirsiniz. Her ikisinden birini secersiniz. Bu hayatlarin tecrubelerinde siddetli sekilde farkli ve ayri siralari olabilir ve bircogunuz, simdi bu dersli buyumenin son evresinde ikisinede katilmanin vazifesi icindesiniz.
Diger bir deyisle, sorumluca guc yaratmanin dersi , ozel hayat zamanlarinin maceralari bir ipte , iki ayri paralel dizi , sevginin vehcelerini ogrenmek ve digerlerinin icinde ki gucu gormek demektir.
Cogunlukla bu ikisi cok farklidir “ ruhun yollar”i dunyevi ifadelerin ve bu iki mukayesenin deneyleri cok gucludur ki, ruhun parcalara ayirmasi gerceklesebilir ve meydana gelir.
Noktada bir olay olarak, bircogunuz, hayat dizisinde “Kumas” a sahipsiniz. Esaretinizin hayat zamanlarinda , papazlik, kizkardeslik,kesislik ve benzerleri alemlerinde acik sevme dogasinda, digerlerine hizmet etmenin ve alcak gonullu olamanin faydasina odaklandiniz.
Ve sonra sizde dahil olamak uzere, ki kendini farkli bicimde ifade etti, anahtar liderlik rollerinizde sahip oldugunuz gucun kesiflerine ,misafirliginize baglayici bir ipe sahisiniz. Bu hayatlar, yoneticiler, hukumet ve ticarette liderlik, hakim olan hanedanliklarin uyeleri ve kocaman ticari varligin insanlari olabilir.
Bu iki paralel calismada , kisilik ifadeleriniz cogunlukla, katica farkli oldugu dualitenin filtrelerinde ilginc bir gorunustur ve ikisnin arasinda bilinc polaritesinin bir ayriligi oldugunu bilmek gerekir. Bu biraz ayni sekilde meydana gelir, eril ve disilinizin misafirligi farkli var olus nedeni olamasina ragmen. İnsanlar , erkek veya disi olduklarini dusunmeye yonelir. İnsanlikta erkeklerin cogu, disi formda yada tam tersi olduklarini farkedemez. Bir 3 boyut ayriligidir bu.
Ve bundan dolayi bu farkliliklar , daha da kudretli sekilde gucununuzun sorumlulugunu ogrenmek hayat iplerinde daha duzenli olarak olusur ve boylece sevginin nuansalarini ogrenirsiniz. Her ikiside, tamamen farkli cevresel ve astrolojik kopyanin, bu iki kutupsal ders icin secilmis karma okuludur ve ruh ucurumu bu ikisini ayirir yapmaniz gereken sizin bunlari bir araya getirmenizdir.
KOLELIGIN HAYAT ZAMANLARI VE GUCU OGRENMENIN HAYAT ZAMANLARI
Kolelik hayat zamanlarinin maksadi cogunlukla, karari gerektiren cikislari yaratabilmektir. Bunlar , su meseleleri kapsar:
1) Kendinizi sevmenizde ki yetersizliginiz, “Dogustan gelen gunah” dinsel metinlerin temel aldigi insan yapimi ogretilerde bagislanmaya ihtiyac oldugu ve kusurlar temel alindigi icin. Sonuc , sizler alcak benliklere degersiniz ve yaratici Tanrinin vehceleri olarak sizler kendi ilahlarinizla catismadadir.
2) Bollugu tezahur ettirmek icin yetersizlik: finansal bollugu reddi ve finansal bazda gerekli olanlari yaratamama durumu cunku hayat zamanlarinda edilmis yoksulluk yeminlerinizden dolayi. Kan kaybi , spirutaligin icinde mali bollugun olmadigi yanlis inanc.
3) İliski basarisizligi: Dengesizlik, icerde alir ve verir. Dinsel hizmetlerde koleligin hayat zamanlari ozellikle cogunlukla sizi alma yetersizliginine dogru itti. Bu insanlar, spirutel dogasinin insanlaridir ki bunlar verebilir fakat alamazlar ve sonuc kendine olan sevginin dengesizliginin vehceleridir yine bireyin kendine verdigi degere dayanir. Bu inanc sistemi “ vermek almaktan daha iyidir” anlayisina dayanir. Bir denge olmak zorundadir. İliskiler , sizin vermeleriniz uzerine ve tek tarafli iliski mentalisine dayanir ve sonuc olarak basarisiz olur.
4) Dindar oldugunuz , durustluk: Hiper kritik davranisin vehceleri, etik olmayan davranista hareket eden baskalarini kinamak veya kendileriyle ayni sistemi takip etmeyen erdem ve dini kinamak.
Gucun , sorumlu kullanilmasinin ogrenildigi hayat zamanlari cogunluka zor meselelere dogru yonlendirir sunun gibi:

1) Dengesizlik temelli ego kendisine ustunluk duygusunu temel alir , kendini yukseltme ve kendini adlandirma temellidir.
2) Kontrol etmek- kisisel ozellikleri arama adina , kendi isteklerini basklarina empose etmek adina uygunsuz senaryolar yazip uyguatmaya calismak. Amir olama gerekliligi ve digerlerinin sizin emirlerinize amade olmasi ihtiyaci.
3)Kendine herseyi yapma izni verme- bencilligin bir vehcesidir ve tembellik, kendi gelisiminin yetersizligi ve kendinde asiriya kacama ki bu , gereksiz harcama, gereksiz yeme ve zevke odaklanma olarak kendini gosterir.
Bizim belrttigimiz gibi cunku hepiniz , sorumluca sevmek ve hem de yaratmanin nasil oldugunu ogrenmeye ihtiyac duyarsiniz, sizin planlariniz ve tamamiyla ayri hayat zamanlari iplikleri gucu tertipler ve Sevgi odaksal calismanin ve tecrubeyi tertipler , boylece muzzam bir sekilde birbirinden degisik tezahur eder ve asiri derecede kutupluluk gosterir.
Sahsiyetlerin her biri kendi icinde evrimlesir, farki sekilde ki olaylarda ruh oyle parcalara ayrilir ki , buna parcalara ayrilma veya kutuplasma denebilir. Yasam zamanlariniz gorunuste cok boyutlu hologramin icinde belirir. Bazilariniz ne kadar uc noktalarda yasadiginizi gorseydiniz sok olabilirdiniz. Bir cogunuz spuritual baglamlarda, ogrenme gucunuzde , kisilik ifadelerinizde geri puskurmus hissedeceksiniz ya da tam tersini. Boylece “Ruhta catlaklar meydana gelir... Herkes, uyum icinde olmak zorundadir ve “duzeltmek” ve ruh uyumunun icinde uzlasmayi saglamak zorundadir. İcinizde ki iyiyi secmek zorundasiniz ve hizmet etemeyeni birakmalisiniz.
Bu geri alma ve uyum, yapilabilir ve meydana gelmelidir. Bunun bir sureci Mer- Ka- Va evresinde ogretilir, Mer-Ki-Va’nin 2. duzeyi , kristalin Isik Bedendir. Cunku , hayat zamanlarinin daha kompleks duzeylerine eristikce , bu iki yasam akisini birbirinde eritirsiniz ve bu butun karmasik bulmacalarin arasindadir. Son parcalardan biri Ustalik icin gerekli olan parcadir.
Ruhunuzu geriye aldiginiz gibi ki bir cogunuz , simdi bunu yapiyorsunuz. Mevcut olan tecrube calismalarinizda bu 2 zinciri karistiracaksiniz. Bu buyuk bir zorluk sunar, bazi zamanlarda , aydinlanmanin patikasi boyunca , iki istikamet arasinda secim yapacaksiniz “ catalli yollar” goreceksiniz.
Yolda giderken bir catal belirecek ve bu iki catalin iki ucuda dogru gorunecek. Catal guc ve sevginin arasindadir ve sevgililier ,ikisi de zorunludur. Alinan karar emsaldir ve ders karisialsacak oldugun en zorunda saklidir.
Sevgi , baskasinin sizin ayaginiza basmasi icin izin vermek degildir ve guc ,emin oldugun zaman ,baskasi sizin yolunuzu uzerinde diye onun ayagina basmak degildir.
LIDERLIGIN CIFT KENARI
Spirutual liderlikte etkili otoriteyi basaranlar ici, karar sureci cok daha kritik olur, gerecegi yasalastirmak , ogrenilenleri tutmalari gerekir. Etkilemek sevgililer, spiritual liderlik kilicin iki kenari gibidir ve kilica verilen su gibi su verilmelidir ve her zaman bilgelikle kullanilmalidir.
Hepiniz , yaraticinin kivilcimlarisiniz. Hepiniz , Tanrisal akildan olusturulan ailesiniz. Bundan dolayi , ilerledikce hatirlayiniz , sevgi devamli kullanilan bir anahtardir ve hic bir zaman unutulmaz. Lakin , ilerde bazi zamanlar olacak ki insanlar bunu unutacak. O zaman ben sizle bu yaziyla konusucagim.
Konustugunuz yaptiginizla ayni olmalidir bu spiritual liderlikte zorunludur. İlerledikce gizli tuzaklari gormek daha da zorlasir ve sizden farkli dusununenlereve daha az ilerleyenlere daha az sabirli oldugunuz zamanlar olabilir. Ve bu kendi basina bu bir deneme ve buyumenin bir tertibidir.
Biz, kendinizi bir tahta yerlestirmemeniz icin istirham ediyoruz ve kalbin ve zihnin daha los aralarinda olanlar gibi gorunenleri terketmeyiniz. Size , suphe atmayi deneyenleri mahkum etmeyiniz , kendi icindeki hatalari gormeyi reddettikleri gibi ,baskalarinin hatalarini gosterenleri de.
Bizler , yapmanin soylemekten daha zor oldugunu biliyoruz. Catismadan oylece kolayca vazgecmeyisiniz ve cabukca , kendini hakli cikarma telasiyla diz refleksi hareketi sizi daha buyuk gercekleri gormenizi engeller kor eder. Kendinizi incelemek icin zaman ayiririniz , tarafsiz durusunuzdan yararlaniniz.
Bu sizin “Dort Anlasma” nin size soyledigi “ Asla hicbirseyi kisisel olarak algilama mi? Gercekten bunun icinde buyuk bir bilgelik yatar.
Biz , zeka keskinliginin baska bir incisini paylasacagiz ve bunu bir sure derince dusunmeye alacagiz: Bilgelik otomatik olarak, bilginin sadece karsilastirilmasiyla meydana gelmez ne olursa olsun cok engin. Bilgelik , birazcik tecrube ve kendini damitarak saf tarafsiz dusunceden ,gozden gecirilmesiyle meydana gelir.
Gercek bilgelik sadece, duygusal olamyan durumlarda, sizin icinizde ki ucuncu kisinin durusu sayesinde tecrubenin sinavinda meydana gelir! Bunu yapmak icin , 3. Boyut zihnizle ortaklik kurup talihsiz, bilicsiz inancalari suzup disari atmaniz gerekir. Bunu anliyor musunuz?
IBLISI KATLETMEK
Ve Ustatlar, biz gercekten , gun be gun oyunlarinizda stres’in dikkat bilincinizin 3. Boyutta odaklanmak icin gerekli gibi gorundugu zaman, zorlukla karsilastiginiz goruyoruz. O , duygunun guclu gelgiti dualitede, korku – hayatta kalma gudusu muazzam bir gayret gerektirir. Lakin bu, yapilmalidir ve herbiriniz er yada gec , bunu ogreneceksiniz! Bu , sizin dinsel kinaye ve mecazlarinizda “ Iblisin katletmesi” nin simgesidir. Bu da berrak bir zihinde dusunmeyi gerektirir.
Hepiniz gercekten kesin noktlarda 5. Boyutta eristiginiz zaman , bu kavramsal kaymanin , berrak zihninin oznel tecrubesiyle karsilasacaksiniz. O , saf ve tarafsiz bir dusunce olarak belirecek ve canlandiran bir dalga gibi hissetirecek. Her biriniz, tanimak ve ozenle bakamak zorunda oldugu bu sey 5. Boyutun titresim matrisidir. Saklanan egonun abartili , yaldizli kafesinden sizi cikarakcak olan mekanizma oldugu icin ve yasam zamanlarinizda sevgiyi ve gucu erittiginiz zaman , belli engelleri temizleyecek ki, bu engelerin nerde oldugunu tam anlamiyla anlayamadiniz cunku 3. Boyuttun derslerinde, size bu engeller buyumenin kesin noktalarinda olmaniz icin hizmet etmistir.
Bu kacinilmaz sekilde, gucunun yasam akisini geri aldiginiz gibi, birin icinde seveceksiniz. Bu , berrakligin ani olarak belirecek. O kristalin bir dalga gibi belirecek ve super iletenligin gorunurlugun alaninda mavi bir tsunamiyi kesfedecek ve Mer- Ki-Va ‘nin deneyimini deneyimleyecek.
Sevginin bir helezonu ve onlarin saf frekansli dogasinda var olan bir guctur. Bunlar, 3. Boyut itabiriyle kutupsuz olurken , bu iki hacin kesismesiyle “billurlasmis – akimlar” ruhu geri kazanirken , Merkiva’da birlesmeye baslar. Bu 5.boyutta baslar. Sizler gercekten sadece, aurik alaninizin 13-20-33 devre sistemini tamamlamayi basardiktan sonra besinci boyutun kristal oktavalrina erisebilirsiniz ve sonucta olusan frekansiniz,Mer-Ki-Va ‘nin genisleyebilen saf ve kristalin enerjisine titresebilir. Mer-Ki-Va’ ya giris noktasi , dualite ve kutupluluk frekanslari , cok uzun sure ucuncu boyutta deneyimlerinizin bir parcasi icin, onceki izgaralarin manyetik alanlarinda birlesmis kristalin alanlarina buyuk ve daha buyuk genislemeye yol verecek. Mer-Ka-Va’ ya girdiginiz gibi , erkek ve kadin vehceleriniz birlesmis gerekli tumluge girecek ve 3. Boyut dualitesi, daha yuksek alemlerde dogal sapmasi daha az onemli gorunecek.
BUTUNLUGUN BITMEYEN SEYHATI
Ama bu basari, birlesmede odak ve gayreti gerektirir. Bir cok kere soyledigimiz gibi, spiritual buyume ve spiritual liderlik bir seyahattir bir varis yeri degildir. O , surekli kendini gozden gecirmeyi ve bu surdurmeyi devam ettirmek icin ayarlama gerektirir.
Bir coklari caglar boyunca , liderligin gucunu, ego dengesiliginde goturdugu icin hatalar yapti. Gercekten , gucun ati kor edebilir ve kayalik yollara ve talihsiz yerlere , kendi hizinda biniciyi ve liderligi dusurebilir.
Hepniz , gucun igfali ile ayartilacaksiniz, hepiniz.... Ozellikle kotu sohret ve unluler oyuna katildigi zaman. Egonun abartilari kendini gosterdigi zaman, o cogunlukla oyle yapar , arka pencereyi acik birakir ve siz bunu fark edemez, tanimlayamazsiniz cunku bu sizin niyetiniz degildir.
Masalin isaret ettigi, “dogru” olmanin sevgiden daha buyuk onem tasidigini ifsa etmesidir. Ve Ustatlar, cogunlukla enerji alanina dokunmasi , oylesine incedir ki, dusus birey tarafindan fark edilmez. Kaciniz , savaslarinizda savastiginiz zaman, sozde spiritual hiziplerinizle yerde helozon cizerek savasip buna dinsel dinsel ayrilik dediniz. “Dinsel” dogmalarin uzerinde ki bunlara kutsal diye adlandirip savastiniz kimin gercegi , gercek dogrudur?
Ustatlar ,tevazu anahtardir. Kendinizi asla ciddiye almayiniz , dualitenin icinde , kendi insanliginizi kaybederseniz.
EGONUN CIFT KENARI
Sizin bilgileriniz, bilgiler ve dinsel metinler butunuyle, egonun tahliyesinin , Tanti’ yi bulmanin anahtari oldugunu soyler. Ama , gercekten bu tavsiye insanligin cogunu ve onun anladiklarini uygulamasi arasinda buyuk bir ucurum yaratir. Ego on zihinde oturur, bilincli zihinde ve kendisinin ve bireyselliginin farkinda olmak icin , 3. Boyuttun kutupsal dualitesine alet olarak kullanir.
Bundan dolayi , geissmeniz icin gerekli olan vehceleri , gereksiz olan vehcelerden ayirmak zorundasiniz. Yoksa , “Aydinlanma”nin spiritual macerasinda insan , “Ego”yu teslim etmenin karmasikligini nasil kavrayabilir. İc iletisimin krizi cogunlukla olusacak ve dualitede butun insanlar bunu cozmek zorundadir , ne olursa olsun , kendi isik katsayisinin duzeyinde bunu cozmelidir.
SPIRITUAL “PETER ILKESI”
Ama, biz diyoruz ki ego kacinilmaz bir sekilde yaratan sucludur, sizin anadilinizde “Peter Ilkesi” .
“Peter ilkeleri”niz is ve idari vehcelerinizin beceriksiz birinin duzeyine yukseldigi durumlar olarak niteleyebiliriz. Bu size ya yukselmeyi baz alir yada kovulmanizi! Soz diziminin ufak bir hokkabazligi ile size diyoruz ki, Spritual gelisimde , insanlar cogunlukla kendi deneyimsizlik duzeyine yukselir ve deneyimsizligin sik sik , hevesten gecici bir dususe goturebilir.
Ego sizi kibirlilige yonelttigi zaman , elektiriksel kisa devre auratik alanda meydana gelir. Gerekli 13-20-33 devresi baglantiyi keser , yuksek benligikle berrak iletisimin sinyalleri kaybolur, onun yerine parazit ve karismis degisken dalgalar islem gormeye baslar.
Ahankara , kibre goturen onemin abartili vehcelerini temsil eder. Gercek yol , tecrubedir, cogunlukla deneme yanilma, neden ve etki deneyimleri boyunca egonun teslimiyetinin anlami ;icinizdeki ilahi kivilcimi tanimanizdir ve yuksek benliginizin o ince sesine istekli olarak izin vererek , Tanrisal bennligin size yolunuzda liderlik etmesine izin vermek demektir. Aslinda ego, duzenlenmeli ve izlenmelidir. Kendini izleme acik tarafsizlik durum ile dillendirilmelidir. Kendini izleme icinde ego salinmalidir ve icsel “ucuncu” kisiliginizle bu hareketlerin sizin hata icinde oldugunuz olasiligina izin vermek gerekir. Bunun icinde zorluklar... ve deger biri yatar.
Guc , buyuk bir igfal ve ayartmadir. Bir cok metafiziksel ve spritual liderler, yaltaklanmaya bagimli olur. Bu oldugu zaman , ince bir kayma belirir ki 13-20-33 devresini kaybederler ve sadece “saplanmis” degillerdir ayni zamanda asagi bir helozonda “Enerji alicilari” durumuna duserler.
Golgeler, orta yolun kenarina duser , sevginin ve gucun mukemmel dengesi ve ego ile tevazuyla goturmenin yolunu gosterir. Sevgi her zaman, anahtar olmalidir ve nihai bilgelik , sevginin teslimiyetinde muazzam gucu tasidigini ogreniyor ve bu yuksek formda guctur. Fakat , gercegi sozcuklerde duymak , ogrenmek ve tecrube etmekle ayni degildir.
ANLAYIS USTATLIGIN ANAHTARIDIR
Bir coklari , metafizik icinde spiritual bilginin buyuk bolumunu bilir ,bu bilgileri paylasmak icin durtuyu tasir. Kendinde bu pozitif bir nitelik iken “spiritual samiyetsizlik” ve “Gruluk” gibi ego suslerinden kacinmak zorundadir. Esrari bilinen yapmak dogrudur, lakin herkes kendi ic seslerini bulmak icin bireysel anlayisi kullanmalidir. Gru zamani gecmistir. Her biriniz , simdi kendi rehberiniz olamak zorundasiniz. Anlayis , anahtardir. Eger icinizde yankilanmiyorsa geri cevirin.
Amac, kendi icinizde ilahi meydana cikartmaktir. Amac, “ Yukselmis Ustatlara Kanallik ya da Meleklere kanallik “ etmek degildir. Bunun yerine kendi oz ilahiliginize kanallik etmektir. Acikca , Yukselmis Ustatlara ve Meleklere kanallik yapanlar ruhlar vardir. Fakat ,ilk once kendi ilahi ozune kanallik edilmeden bu basarilamaz ve sadece ihtiyac duyulan ve gerekli olan icinizdeki Ustat’tir. Sizler Tanrilarsiniz.
Bundan dolayi biz, gercegin zaka keskinliginde bu deneyimi bitiriyoruz: Bireysel alayis, simdiye kadarki anahtardir, bi adamin gercegi , baska bir adamin akilsizligi olabilir. Spritualigin buyuk testi, gercekilgin cesitliligini uyumlamaktir.
En buyuk guc, sevginin gucudur. Kendinizi seviniz ve birbirinizi sevin. Sevginin birligi ic adina mikro ve makro insanlik icin buyuk ve guzel basaridir. Ustatlar , simdiye kadar sizinle oldugumuzu biliniz ve bu inalmaz seyahatte sizi onurlandiriyoruz.
Ben , Metarronum ve ben sizinle bu gercekleri paylasiyorum , sizler sevgilisiniz.
This channel is copyrighted to www.Earth-Keeper.com
Ceviren : Filiz Quiroz

3 yorum:

  1. filiziiiiiiim ellerine,gözlerine sağlık.13.20.33

    YanıtlaSil
  2. nur dedi ki ne:
    offff çok güzeldi...sağolasın filizim ..emeğine sağlık ışığın daim olsun sevgili dostum..

    YanıtlaSil
  3. eline sağlık filizim qouirozum
    Sibel Dalgıç Bilge

    YanıtlaSil