28 Mayıs 2010 Cuma

ELVEN DUNYASINDAN GERCEK: DORT OGE- DUNYA, RUZGAR VE SUDA KI BILGELIK


ELVEN DUNYASINDAN GERCEK: DORT OGE- DUNYA, RUZGAR VE SUDA KI BILGELIK
KANAL : KAHU FRED STERLING
USTAT KIRAEL

Kirael: Bugun ben dort element hakkinda konusacagim. Ates, hava, ruzgar ve su bir Elven perspektefinden. Elven'ler bu elementleri vaftis elementleri olarak kullanirlar. Onlarin, spirutel ayinlerinin bir parcasidir, bu elementlerle vaftis edilirler. Butun yasamlari bu elementler hakkindadir.
Beni dinleyenlerin veya bu yaziyi okuyacaklarin yuzde doksani Gecmiste Elvin dunyasindan idiler. Su anda mevcut olan yolculugunuz insan olamaktir. Bu dunya platformunda bes veya alti veya on kez bulunmus olabilirsiniz fakat benim geldigim yerde , bunlar kisa yasamlardir. Sizler dunya platformuna seyleri deneyimlemek icin geldiniz ve Elven dunyasini deniyimlemek isterdiniz yeterince zamanininiz olmadi. Sonucta ,bu yolculukta sadece yetmis, seksen, doksan belki yuz yasina kadar yasayabilirsiniz. Elven yasami ortalama bes yuz yil kadardir. Daha uzun yasayanlar vardir; benim bildigim en yasli Elven, 1.258 yasindadir.

Herhangi birisi , niye Elven dunyasiyla iletisime gecemek istesin ki? Sonucta , insan standartlari ile Elvinler , insana gururlu olarak gorunebilirlerdi,kendinden emin ve Tanri’ya saygili gorunebilirlerdi. Gercek , Elven’lerin bunlarin hicbir olamadigidir. Onlar basitce, yasamin kutsal oldugunun farkinda olan bir topluluktur. Ayrica kendilerinin kim olduklarinin ve ne konustuklarininda farkindalar. Konudan emin degilerse konusmazlar ve sahip olduklari her iletisim duanin titresimindedir.
Alti guzel Elven buyugu ve ustadi, bugun burda, benimle beraber. Ben yaklasik olarak yuzelli ustattan gectim ve bu alti ustadi sectim cunku , onlar sizinle konusmak icin en guzel donanima sahip olanlardir. Soracaginiz her soruyu cevaplayacaklar, cunku onlar neler yapabileceklerini sizin de bilmenizi istiyorlar ve sizin de yeteneklerinizle neler yapabileceginizi bilmenizi istiyorlar. Elven dunyasinin farkinda olunuz. O dunyanin bir parcasi sizin yolculugunuzda onemlidir.
Elven dunyasi her zaman renklerin dunyasidir. Bir Elven beyaz olsa bile, bir sekilde renkler karisimidir. Bazi Elven’ler siyah olarak bilinmesine ragmen , hic bir Elven renk olarak siyah degildir. Siyah Elven altinin farkli bir tonudur. Bir cok Elvin size siyah gorunecektir cunku sizler insan gozlerinizle onlari goreceksiniz. Eger ,Elvinin gozlerinden bakabilseydiniz , siyahin altina dondugunu gorebilirdiniz.
Siyah Elven, dunyanin altinda yasadi , tibki ic dunya insanlari gibi. Siyah Elven , dunyanin yuzeyine cikamaz. Onlar , kristal isiklarinin arasinda magralarda ve dunyanin altinda ki caglayanlarda yasadi. Siyah Elven’lerin cokusunu konusmayacagim o ayri bir hikayedir.

Elven’ler , ortalama insandan epeyce uzundur. Ortalama Elven, sekiz fit (ayak) kadar uzun olabilir ve bazilari on fit (ayak) kadar uzun olabilir. Bilincin bu platformunda , sizler uzun bir insan gordugunuz zaman “ yukarda havalar nasil?” gibi seyler soylersiniz veya “Bu ayakabilara nasil sigiyorsun?” gibi seyler. Bu insanlari satasirsiniz, bu yuzden bu insanlar egilerek yururler cunku onlar satasilmaktan usanmistir. Yine de , siz eger bir Elven’ e rastlarsaniz , bunu bileceksiniz cunku, dik ve korkusuzca durur. Onlar uzunluklarinin medahari iftihari oldugunu bilir ve hicbir satasma egilmeleri icin bir neden degildir. Onlarin uzunluklari , yolculuklarinin genisleyebilir dogasini yansitir. Onlar hic sualsiz 500 yil yasayabilir fakat eger besyuzyildan fazla yasarlarsa bunun mutlaka bir nedeni vardir. Eger bir Elven ortalama besyuz yildan fazla kalirsa , iki yasami arka arkaya yasayacaktir, bir yasami hemen sonra baska bir yasami izler. Baska bir deyisle, olmek ve yeniden dogmak yerine , yasamlarini uzatirlar.
Elven’lerin guzel yuvarlak gozleri veya badem sekilinde gozleri vardir ve onlarin duyma yetenegini gelistirmek icin , sivri kulaklari vardir . Bazi Elven’lerin sacalari varken bazilarinin saclari yoktur. Onlarin gorunusleri , yolculuklarinda buyuk bir rol oynamaz. Onlar asla , gorunusleriyle yargilamazlar.
Elven’ler fazla kilo tasimazlar vucutlarinda. Ortalama bir Elven’in bel cevresi 18 inc (45.72cm) kadardir. Hepsi zayiftir. Ortalama 8 foot ( 2.4384 m)’luk bir Elven, 96 ile 100 pound(43.54486752kg ile 45.359237 kg) arasinda ceker. Bu sizin vucudunuzu degitirmeniz anlamina gelmez. Sizler , oldugunuz gibi mukemmelsiniz. Agirlik , bilincin bu platformunda bir meseledir fakat bu meseleyle dunya platformunun disinda ugrasmak zorunda degilsiniz. Elven’lerin dogustan alti duyusu vardir. Bazi Elven’ler bunu yedi ve sekize yukseltebilmislerdir. Onlarin , butun yolculugunun nedeni , altinci duyularinin butun vehcelerini genisletmek icindir. Elven’ler insan formunda burdadirlar. Onlari tespit edebilirsiniz cunku onlarin yuvarlak badem seklinde gozleri ve sivri kulaklari vardir. Onlar , Elven toplugundan once dunya platformunda ne oldugunu ogrenmek icin burdalar. Hicbir Elven toplumunun , sizin dunyanizda ki enerjiler tipinde olan topluluklarda bir ornegi yoktur. Elven dunyasinda , hukumet ve buna benzer kurumlar yoktur. Onalar, kendilerinin sampiyonlari diye belirledikleri kisilere sahiptirler ve yalnizca bu kadar.

İnsan formunda burda olan Elvenler , bu yolculuktan buyuk zevk aliyorlar. Onlar bir insan vucudunda Elven olmanin ne demek oldugunu deneyimliyorlar ve Elvin dunyasina tekrar donebilieceklerini biliyorlar. Elvin dunyasi, dunya bilincinin platformunun disinda yasar. Dunya platformu onlar icin cok kucuktur. Dah buyuk bir gezegene ihtiyac duyarlar cunku onlar, buyuk enerjilerdir. Dakikalarda dunyanin etrafinin yari yolunu dolasabilir. Eger bir Elven Hawaii’den Rusya’ya yolculuk yapamak isterse , on iki dakika civarinda bir zamanla bu yolcugu tamamlayabilirdi. Kayarak yuruyup akiskan uzun adimlarla nerdeyse ayaklari yere degmeyecek hizda dunya uzerinde gidip gelebilirler. Onlarin tum yolculugu agacalarin dunyasi ve agaclarin hayatlarina ne getirdigi hakkindadir. Agaclarda yasarlar. Guzel evleri, lokantalari, restoranlari vb. agaclardadir. Evlerine ulasmak istedikleri zaman , ucarlar fakat Superman gibi degil. Havaya yukselerek (buyu yapmis gibi) agac evlerine ulasirlar. Agactan inmek istediklerinde, bir adim atarak asagi suyun yuzeyinde batmadan yuzer gibi inerler. Asagi veya yukari tirmanmazlar. Elven’ler , doganin her parcasini kullanirlar. Hicbir seyi israf etmezler. Onlarin yolculugunun nedeni tamamiyla dort elementi onurlandirmak icindir.

Soru: Biz Elven Dunyasina nasil erisiriz?

Kirael : Bu yolculugu yapabilmek icin ormana gitmelisiniz, insanlardan uzaga. Benimle kisa bir meditasyon yapiniz simdi. Gozlerinizi kapatiniz. Ormana gidiniz , ormanin agaclarin en yogun oldugu yerine , kalbin hissedisini aciniz, altinci hissinizi aciniz ve kocaman agaclarin oldugu ve bu agaclarin derince nefes aldigi bu acik bosluga gidiniz. Nefesin tac cakradan girmesine izin veriniz, beyin epfizine ve timusunuze nefes aliniz. Ve sizi kusatan altin isigindan bir koza insa ediniz. Bu enerjiyi hissedin ve bu yolculugun gozlerinizin onune serilmesine izin verin. Simdi , gozleriniz kapali oldugu icin , bu agaclarin arasinda oldugunuzu bilmelisiniz. Guzel ,yumusak toprak zeminine uzanin ve etrafinizda ki cicekleri koklayiniz. Agaclarin , size bir karsilama vizildiyor oldugunu not ediniz. Gozleriniz hala kapali olarak , agaclara dogru yukari bakiniz ve Elven koyunu veya kasabasini gozlerinizin onunde gorunuz. Simdi , vucudunuzu birakiniz ve ruhunuzun kendisini yukariya agacalarda ki koye yada kasabaya gonderiniz. Bazilariniz , bimediginiz bir yere geliyorsunuz. Bu gercekten bir ev degildir , bir seyin yasadigi bir yerdir.

Simdi , daha derine gitemsi icin rehberliginize izin veriniz ve agaclarin icinde bir restoranta geldiniz. Bu yolculukta Elven insanlari size el sallayip , merhaba diyecekler. Etrafta yuruyunuz. Onlara dokununuz , hissediniz , sezgileyiniz. Bir bara girdiniz ve bir icki ismarlayiniz. Bu , guzel yesil bir icecek olsun. Ellerinizi bardagin etrafina sariniz. Bardagi burnunuzun altina getiriniz ne olabilir bu? Cimen olabilir ve tadina bakiniz. Mutesem bir tat. Elven dunyasinda hicbir seyi yutamazsiniz ,sadece yudumlayin. Yudumlamaya devam edin ve orda calisan Elven'lere bakin. Onlar sizden biraz daha uzunlar. Sizi ne kadar sevdiklerini biliniz.
Bu yolculuktan simdi cikiniz. Orman zeminine geri donunuz ve kendinizi vucudunuzda gorunuz. Simdi gozlerinizi aciniz , insan olarak kimseniz ona geri donununuz.
Elven’ler bu agaclarin ustunde bu uzay ve zamandadir. Onlari goremezsiniz cunku oraya gidip onlarin orda olup olamadigina bakmadiniz. Bu meditasyonda benimle birlikte gelenleriniz o agactan yukariya dogru suzulduler , bara girdiler bir bardak yesil seyden ictiler ve butun o insanlarin ona baktigini gorduler. İste Elven dunyasina boyle gidebilirsiniz. Bir Elven dunyasi bu gezegende mevcuttur ve bu dunyanin bilincine bagli degildir. Bu dunyada Biz insanlara hizmet icin burdadirlar. Bilincteki buyuk degisiklik icin burdalar. Dort element , bilincin bu buyuk degisiminin yolculugunda akort edicilerdir. Sadece bu alistirmalari yapiniz ve agaclarin uzerine suzulunuz ve Elven’ler etrafinizda belirecektir. Bir evin sundurmasinda kendinizi bulabilirsiniz. Elven’ler sizi sevecekler cunku sizin ne yaptiginiz biliyorlar. Hergun , Elven toplumunu ziyaret edebilir ve konusabilir ve onlardan ogrenebilirsiniz. Her zaman ayni yere gidebilirsiniz , ayni Elven orda olacaktir. İkiyuz yasinda bir cocuk goreceksiniz , ki size hayal bile edemiyeceginiz , derinligini bile olcemeyeceginiz seyler anlatacak. Elven’ler siz istediginiz surece orda olacaklar. Elven dunyasina gidip “ oh aman tanrim. Bir seyin ustunde duruyorum” derseniz .Bir sundurmanin ustunde duruyorum. Bu sundurmanin agacin ustunde ne isi var ? derseniz , kendinizi vucudunuzun icinde bulacaksiniz cunku sol beyne girmissinizdir, genisleyeblen sag beyni kapatmis olacaksiniz.

Soru : Temas kurdugum enerjinin , bir melek veya bir Elven oldugunu nasil soyleyebilirim?

Kirael : Bir cok melek, dunya platformunda size yardim etmek icin bulunur ama siz, meleklerin size soyleyacaklerini acik ve berrakca anlayamazsiniz. Melekler , bilincin her duzeyinden gelir ve sizinle, kendi ustalik duzeylerine gore ,siz ne konusmak isterseniz onu konusurlar. İnsan platformunda , insanlarin cogu ,temasta bulunduklari meleklerin cogundan daha cok akorttadir. Meditasyon sirasinda, soyle diyen bir melekle temasa gecebilirsin “ Oh, ben buyuk bir sey kesfettim. Bu ucuruma dogru kosmani istiyorum.” Fakat bunu yaparsaniz olebilirsiniz. Obur tarafa geri donersiniz ve melek soyle diyecektir “ Oh, bu gercekten mehtesemdi. Her zaman senin yere cakildigin zaman ne yapacagini merak etmisimdir.” Oyle ise, bir melegin yuksek kalibrede olup olmadigini bilmek zorundasiniz. Bunu anlamanin bir yolu , sordugunuz sorulara nasil cevap verdigidir. Eger cevaplari sorguluyorsaniz, bu melek sizin yolculugunuza akort olmamis bir melektir. Sorular sormak zorundasiniz ve cevaplari kalbinizde hissetmelisiniz. Bir melegin sizin yolculugunuza akort olup olamadigini anlamak icin altinci hissinizi kullaniniz. Altinci his, besinci hisse orulmus olarak mevcuttur. Numaralojide alti ustatliktir. Altinci hissin ustatligi , yolculugunuza giren enerjileri tanimaniz icin size yardim edecektir.
Temasta oldugunuz enerjilerin buyuk bir kisminin size teklif edecegi bir seyi vardir fakat dikkatli olun. Eger bir kanalsaniz ve enerji sizinle temes kurar , bu enerjiyi test ediniz.
Eninde sonunda enerjinin yolculugunuzla akort olup olmadigini bileceksiniz. Yuksek ozunuz gibi olan enerjiler, rehberler yada Elven’ler sizin yolculugunuza akort olacaktir. Yuksek ozunuzle konusamadiniz cunku Tanri isigindadir ve siz dunya platformundasiniz. Yuksek ozunuzle konusmak icin meditatif hale gelmek zorundasiniz , tipki bir rehberle veya Elvenle konusabilmek icin oldugu gibi.

Soru : Buyuk degisiklikten sonra, dort oge hala , dunya platformunda devam edecek mi?

Kirael: Dort oge varliginizin tumunu olusturur. Hatta melekler bile dort element olmadan varliklarini surduremez. Melekler havada suzulur. Onlarda bulunduklari gezegenin mevcut olan havasini solurlar. Onlarin kendilerine ait bir solunum sistemi vardir, sizinkine benzemez ama var olabilmek icin dort elementi kullanirlar. Dort element , melek vucudunda da olsaniz ,Elven vucudunda da olsaniz , veya Orc vucudunda olsaniz, vuctta ifade olabilmek icin dort elementi kullanirsiniz.
Dunya , vucutta ifade icin mutlak mukemmel bir platformdur.Yaratici Tanri , yasaminiz boyunca bir insan olarak yolculuk yapmaniz icin butun elemetleri toplamistir. Simdi , Elven enerjileri , sizin bu dort element olmadan yasayamayacaginizi anlamaniz icin burdalar. Yediginiz yemekler bile bu dort elementin turevidir. Topragi yetistirmek icin, suyu beslemek icin , ruzgari filizlendirmek icin ve atesi pisirmek icin kullanirsiniz.

Soru : Dort elemnti Elven’ler nasil deniymlerler?

Kirael: Onlar, sizin deneyimledikleriniz deneyimlemezler. Yolculuklarina kendilerini vererek deneyimlerler. Eger bir ates gorurulerse, atesi koklamak isteyeceklerdir yada yada neyin pistigini koklamak isteyecklerdir yada atese neyin sebeb oldugunu bilmek isteyeceklerdir. Atesin ,nerden basladigini takip edecek ve ordakilerin iyi olduguna emin olamak isteyeceklerdir. Elvin ‘ler elementlerin her parcasini onurlandiririlar. Eger geliyor olan ruzgari koklar veya hissediyorlar ise tecrubeyi azami dereceye cikarmak icin butun duyularini kullanarak, gunlerini bu yolculuk icin harcarlar. Eger onlar, dunya elementlerine ilgi duyarlarsa, ona dokunurlar, duyumlarlar, koklarlar ve bunun gibi seyleri sayisizca yaparlar. Mehtemelen , bu kadar uzun yasamalarinin ve yolculuklarini tamamlamalari , duyularinin tumunu bu dort elementi duyumsayarak ve bu elementlerin duyularina gore hissetmeleridir. Eger yolculugu duyumlamak istiyorsaniz , ayaklarinizi topraga basiniz. Siz “ Disarisi soguk, Ustat Kirael.” Sadece ayaklarinizi bir iki dakika topraga basin ve hissedin. Yolculugunuzun tamamini hissediniz. Alti Elven ustat benimle birlikte, dort disi ve iki erkek. Bu ustatlar fazla konuskan degiller ama ne gerekliyse onu soyleyecekler. Ornegin , bu Elven ustatlarindan biri dunya platformunun ustadidir. Ruzgarin ustadidir. O yaptigimiz meditasyonda bize rehberlik ediyordu. Eger basariliysaniz, onun size yolculuk icin firsat vermesinden dolayidir.
Elven ustadi , bu yolculugun nedeninin sizin dunya platformuyla olan baglantiniz icin oldugnu soyluyor. Dunya ile baglantinizi anlamanizin tek yolu dokunmaktir. Eger yuksek bir binada yasiyorsaniz , disari cikin ve bazen dunyaya dokunun. Ayaklarinizi topraga basin ve gidebildiginiz kadar derine ,asagi dogru ezin. Dunya’nin soyleyeceklerini duyumsayin. Dunya , verebilecegi herseyi ,size bilmek isteyeceginiz herseyi soylleyecektir. Meyve agacalriyla konusunuz ve size meyve verdigi icin ona tesekkur ediniz. Meyve agactan dustugu zaman, insanlar sinirlenir cunku meyvenin israf oldugunu dusunurler. Elven ustadi der ki: “ Sinirlenmeyiniz, onun yerine sevininiz. Meyvenin agactan dusmesi dogal bir isleyistir. Eger kimse yemezse, topraga geri donecektir.” Havanin Tanrica’si bizimle bugun. O diyor ki: “ Sizler, en yuksek faydaniz icin nefes almayi ogrendiginiz zaman, tac cakranizdan vucudunuza tasiyacaksiniz.” Bu nefes, bu hava yolculugunuzun butunudur. O hayati devam ettiren seydir.” Karalarla , agaclarla ve nefesinizle temas halinde olunuz. Aklinizdan kendinizi ozgurlestirip ve yolculuga devam ediniz.

Soru : Altinci hissimi nasil artirabilirim?

Kirael : Bas parmaginizi ve orta parmaginizi birbirine bastiriniz. Ne hissediyorsunuz? Parmak ucunu hissedebiliyor musunuz? Baska ne hissediyorsunuz? Deride ki sertligi hissedebiliyor musunuz?Kemigi hissedebiliyor musunuz? Eger , altinci hissinizi sifa icin isterseniz veya daha iyi bir sifaci olamak icin isterseniz , iki parmaginizi birbirine degdiriniz , vucudunuzun sesine dikkatinizi veriniz. Sonunda , enerjilerin sizi davet ettigini goreceksiniz. Bu yolculugun amaci, kendinizi baska bir duzeye cikarmak icin kullanabileceginiz tum firsatlari kullanmaktir. Elven ‘ler her yolculuklarinda , tum duyularini kullanirlar, İyilestirmek, bir cicegi koklamak yada bir yemegi yemek.

Soru : Elven sihirleri ya da isigin “telleri” ki bunlar sifa sirasinda vucudu bizim daha net gormemizi ve duymamizi saglayan seylerdir bunlardan bahsedermisiniz?

Kirael : “ Ben sizin icin bunu yapamam.” diyor. Eger birisi sizinle birlikte ise , sifanin tellerini kullanin diyor, ates teli, sizinledir. Butun yolculugunuz ates teli ile ilgilidir, bu kucuk tel tac cakradan baslayip , butun vucuttan gecer, kollardan , bacaklariniza, ayaklariniza ve ayak parmaklariniza ve ordan tekrar yukari cikar. Ates teli, isiginizin en kusursuzca dengeli kismidir ve sifanizi yukseltebilir. Sifa yaparken eger bacaklarinizi ustunde duruyorsaniz , ates telini sifayi dengelemek icin kullanamazsiniz. İki ayaginizin yerde olmasi gereklidir. Vucudunuzun icindeyken, vucudunuzun sizin kontrolunuzde oldugunu hayal edin. Nefesinizi duyabiliyor musunuz? İyice ice girmelisiniz , vucudunuzu duyana ve vucudunuz sizi duyana kadar.
Sizler vucudunuz da degilsiniz ve ne de vucudunuzun sahibi degilsiniz bu yuzden bu vucudunuzu sonsuza kadar tutamiyacaginiz anlamina gelir. Vucudunuz yuksek ozunuze aittir ve sizler nereye gitmek isterseniz oraya gitmekte vucudunuzla ve ne yapmak isterseniz onu yapmakta ozgursunuzdur. Vucudunuzun disindasiniz ama isterseniz vucudunuzun icine girip, onun mekanik calismalarini dinleyebilrisiniz. Bir kolunuzu disari dogru hareket ettirip tekrar geriye getirdiginiz zaman kolunuzda ki kemikleri duyabilirsiniz. Yumrugunuzu acip kapayinca , parmaklarinizin elinizin ayasina deyip cikardigi sesleri duyabilirsiniz. Bu isleyisi uygulayiniz. Denge , bu ucuncu boyutta ki yolcugun nedenidir, isiginizin tum vehvelerinin dengesidir. Benim , butun Elven arkadaslarim bugun benimle, 20.000’in civarindalar , onlar benim neden bahsettigimi biliyor.
Sizin fiziksel bir vucudunuz var. Ona oyle iyi davranin ki , ona hayat verin ve o zaman istediginiz kadar uzun yasayacaktir. Eger , zayif oldugunuza veya fazla kilolu , kisa, uzun inanirsaniz bu gercek degildir cunku siz vucudunuz degilsiniz. Siz ve vucudunuz tam olmasi gereken gibisiniz. Eger vucudunuzu degistirmek isterseniz , bu sizin yolculugunuz yapiniz.
Vucudunuzla ne yapmak istediginiz, sizin ondan geri alislarinizdir. Su anda ki bedeniniz , sizin insa etemek ve calismak uzere sectiginiz bedenizdir. Eger onu hissetemek ve deneyimlemek istiyorsaniz simdi yapiniz. Meditasyon sirasinda bir cogunuz , bugune kadar hissetmediginiz bir seyi hissettiniz cunku bedeninizin icini hissettiniz. Kasalrinizin , derinizin, derinizin icindeydiniz. Bu, benim size hediyemdi.

Soru: Biz kendimizi, diger dunyalari deneyimlek icin , fiziksel bendenimizden nasil ayirabiliriz?

Kirael:Ben size bir Elven usatadinin soylediklerini tekrarlayacagim. O diyor ki,eger fiziksel varliginizi anlarsaniz, spirituel varlginizi da anlayacaksiniz. Ben size sadece fiziksel beden olmadiginizi az evvel soyledim. Eger sizler fiziksel varliginiz degilseniz , oyleyse sizler ruhunuz olmalisiniz. Ruhunuzun kendisi, kendi basina gecmisinizdeki degisik elementleri iceririr. baska dunyalari deneyimlemek icin yuksek ozunuzden daha ileriye gitmelisiniz cunku yuksek ozunuz Tanri isigindadir. Sizler ruhlar olarak , Elven dunyasini, insan dunyasini, Orc dunyasini deneyimleyebilirsiniz veya deneyimlemeyi istediginiz herhangi bir dunyayi. Ucan ejderhlarin oldugugu bir dunyaya da gidebilirsiniz. Bu dogrudur. Ucan ejderhalar , bir gercektir. Goruyorsunuz, ucan ejderhayi hayal etmek icin bile , onlarin gercek olmasi zorunludur. Sizler olmayan bir seyi hayal edemezsiniz. Birisi , bir hafizadan dusunceyi cekmek zorundadir.
Bir kez daha gozlerinizi kapatiniz. Derin bir nefes alin ve tutun. Butun bu yolculugun , fiziksel bedeninizden ayrilmak icin yaptiginizi hayal edin. Bir derin nefes daha alin ama bu sirada nefes alip vemeyin, sadece tutun. Nefesinizin ne kadar sig oldugunu fark edeceksiniz. Bedeninizin disina gitmekte oldugunuzu bileceksiniz. Eger vucudunuzda kurtulur kacabilirseniz , yuksek ozunuze, ruhunuza dogru bir adim atin. Hepiniz ozgur kalamayacacksiniz. Kendinize kizmayiniz. Sadece denemye devam edin. Yavas yavas vucuttan cikmak icin denemeye devam edin. Sonunda , fiziksel vucudunuzdan ayiracaksiniz ve bu uc boyutlu yolculuktan kurtulacaksiniz. Yinede dikkatli olun. Ruhta fazla uzun kalamazsiniz cunku beden baglanmaya ihtiyac duyar.
Fiziksel bedeninizi istediginiz her zaman terk edebilirsiniz. Korkusuzca bedenizden uzak kalabilirsiniz cunku her zaman onunla bagli olacaksiniz. bedeni terk ettiginiz zaman size bagli olan bir teli birakirsiniz . “ Iyi ama , eger ben yirmi mil uzaga gidersem, ve birisi o teli koparirsa ne olacak” diyeceksiniz. Hic kimse o teli koparamaz cunku siz telsiniz. Bu sizin yolculugunuz. Yirmi mil uzakta da olabilirsiniz, yuz mil hatta bin mil uzaktada olabilirsiniz ve hala o tele bagli kalacasksiniz.
Eger, bir inc'in ceyregi kadar serbest kalsaniz , kendinize bakiniz “ oh, aman tanrim , cok guzel” diyeceksiniz. Ben bunu deneyimlemenizi istiyorum.

Soru : Elven, hangi simgeleri kullanir?

Kirael: Elven toplumunun buyuk babasi , bugun burda. 1258 yasindadir sizin sorulariniz cevaplayacak. “ Genellikle bu simgler ki cogu cember ve yuvarlak ,helezon seklindedir, belki sifa sembolleri, hayat sembolleri, vaftis sembolleri yada yasam-hareket sembolleri tanimlanmis ve hesaplanmis anlamlar tasirlar ama yalnizca kisi bunu kullandigi zaman bir anlam tasiyabilir. Her sembolun bir baslangici ve sonu vardir. Sembollerin icnde neyi ariyorsaniz onun cevabi vardir. “
Bu uzun hayat bounca , bir Elven yuzlerce yil harcayak bu sembollerin nasil calistigini ve anlamlarini ogrenir. Sifa sembolu , bedene degince hissedilir. Beden sizinle konusur. Size aradiginiz cevaplari saliverir. Bu bir semboldur. Baska bir sifa sembolu tipi, bilgiyi ortaya cikarip sifalandirmaya asistanlik eden, bedene yerletirilen bir sembol olabilir. Elven’ler de hem indirilmis bir cevabin sembolunu gozlerinin onune getirerek sifayi gerceklestirebilir ya da sembolu cizer ve bu yolla caisir. Vaftizle ilgili semboller, bilincin daha yuksek boyutlarina Elven’i uyandirir ve hatta altinci hissin yeteneklerinin otesine sekisiznci duyuma dogru veya daha yukseklerine dogru asistanlik eder.
Simgeler , karisik veya basit olabilir ve onlarla calismak icin bir cok yol vardir. Her zaman ariyor oldugunuz cevap, fark etmeniz icin ordadir. Hicbir sembol, her iki ucta cevap verilmeden bitmez. Eger , dairesel bir simgeyi kullaniyorsaniz nerde baslayip nerde bittigine karar vermelisiniz. Dairenin sonuna geldiginizde , tekrar aksi yonde daire olarak gidiniz , tekrar sona geleceksiniz. Burda ki amac basalangic ve son hangisi olursa olsun sizin seciminizle kararlastirilir.
Elven’ler sivri uclu veya acili semboller kullanmazlar cunku baslangiclari ve bitisleri cok belirli ve cok linerdir. Dairesel simgeleri kullanmalari , hangi duzey uygun yolculuk yapiyorlarsa , o dakikada secilen bitis ve basalangic nokatalarini kendilerinin secmelerine izin vermesinden dolayidir. Aradiginiz cevap , sembolde titresir. Bir daire ciziniz tekrar tekrar cember ciziniz ve bir helezon yapiniz. Eger bu helezonu sonundan basalyarak ve her inc'ini geriye dogru cizerseniz , bir inc'in onsekisincisi , bir inc'in on altincisi, nekadar tutacaksa, helezonun merkezine geldiginiz zaman , basladigi noktaya , o alan titresimi tresimi cevabi icerecektir.
Eger , bir simgeyi kullanip onu tam olarak anlarsaniz, yazmak icin bilginin cildtlerine sahip olursunuz ve sembolun sizin icin neden onemli oldugunu anlayacaksiniz. Bu sefer yeni bir sembolle calismaya baslayacaksiniz ve yolculugu bir parti haline getireceksiniz. Her yeni sembolle birlikte, onceden istiflenmis bilgiyi insa edeceksiniz. Sizler , sembollerle calisyorsunuz ve bu semboller sifa sembolleridir. Parmak uclarini bir birne degdirdiginiz zaman, bu anlayisi hissediyorsunuz. Bu simgenin, size anlatmaya calistigi , sifa dunyasina hazir oldugunuzdu. Sizin bedeniniz isigin bir semboludur. O size ne yaptiginizi soyler. Bedeninizin simgelerini okuyarak ne yapiyor oldugunuzu bileceksiniz.

Soru: Ciftcilere ve bizim icin toprakta calisarak yemek icin guzel seyler uretenlere nasil yardim edebilirim?

Kirael: Ciftcilere tesekkur et. Onalar icin kendini uzgun hissetme. Ciftci olmak onlarin secenegidir. Onlari onurlandir cunku onlari onurlandirdigin zaman , onlar yaptiklarinin dogru oldugunu anlarlar. Eger ekinleri basarisiz olursa , denedikleri icin cok buyuk bir is yaptiklarini soyle. Basarisiz ekin onlarin isi degildir. Basarisiz olmustur cunku destekleyici enerjilerin eksikligi onlari kusatigindan dolayidir. Ciftci ekinin buyumesi icin elinden geleni yapmistir ama yetrince yagmur yagmamistir , yeterli para yoktur veya gerekli yardimi alamamistir. Ekinin basarisiz olmasi her zaman kolektif bilinc ile ilgilidir.
Ciftciler, bu yasam yolculugunun guzel bir parcasidir. Butun ciftciler, Elven kani tasir. Onlarin , toprakla olan iliskisi ve elementlerle olan iliskisi , Elven’leri buyuk ciftciler yapar. Onlar topraga dokunmak ve tohumlari ekmek icin sabirsizlanirlar. Bu onlarin yasamidir ve onlari bunun icin hergun onurlandiriniz yasamlari boyunca onurlandirmalisiniz. Herkezde ciftci enerjsi vardir. Bu enerji , sizin Elven dunyasiyla olan baglantinizi temsil eder.
Yemek yediginiz zaman , sadece yaratici Tanri’ya degil yemege de tesekkur ediniz. “ Ama o butun pisirilmistir” diyeceksiniz, iyi o zaman pisirilmeden once dua ediniz , pismis olsa bile , biraz enerji kalmistir. Yiyecegi yetistiren , secen ve aldiginiz yere satana kadar depolayan cifticiye minettar olunuz. Bu gezegende ki herseye minettar olunuz. Bu yolculuga minettar olunuz arkadaslarim ,ne olursa olsun tecrubeleriniz icin minettar olunuz.

Soru : Simdi Dunya platformunda Elven’ler var mi?

Kirael : Bir cok Elven , insan bedeninde dunyadadir. Bir cogu, Elven oldugunu bilgisinin sahip degildir. Birine siz Elven’siniz dediginiz zaman “Elven demekle neyi kast ediyorsunuz? Ben insanim, ben iste buyum” diyecektir. Buna ragmen, Elven’ler durmmadan , dunya platformuna gelirler. Dunya platformiuna dogan yeni bebeklerin bedenlerine bir bakiniz. Onlarin sivri kulakalri vardir, buyuk yuvarlak veya badem seklinde gozleri , uzun guzel parmaklari ve uzun vucutlari vardir.Eger bu buyuk degisimden gecmek istiyorsaniz ve eger bir Elvan arkadasiniz varsa ona yakin durun cunku o bu degisimden gececektir ve eger sizde gecmek istiyorsaniz , sizide yanina alacaktir.
Buyuk degisimden sonra bir cok Elven portal iscilerinin icinde olacaktir ve bazilari da portal iscilerinin disinda olacaktir. Portal iscilerinin icinde olanlar sizin ogretmenleriniz olacak. Ilk bir kac yil size elmanin nasil yenecegini gosterecekler, ornegin , bes duyuyu yolculuga nasil oreceginizi gosterecekler. Elmanin nasil yenecegini oylesine ogreneceksiniz ki sadece cekirdekleri kalacak. Evet , siz hatta cekirdekleri bile yiyeceksiniz. Elven dunya platformunda bir seylerin yanlis oldugunu biliyor ve onlar burda buyuk degisimden gecmenizde yardim etmek icin burdalar. Onlar , size sevginin ne oldugunu ogretmek icin burdalar. Fiziksel bedenin elementleri ve fizik dunyasinin elementleri iliskidedir. Sizin vucudunuzun cogunlukla sudur. Onun ates teli; havayi ruzgari solur ve dunya titresimine topraklanir. Degisen yolculuk cok cabukca acilacak. Hazirlikli olun. İcinizde ki Elven’i bulun ve disari cikmasina izin verin. Bu buyuk degisim boyunca can atacaksiniz.

Kapanis Ifadesi

Elven’ler sizin buyuk degisim boyunca yolculugunuzu gelistrimeniz icin burdalar. Onlar, daha derin bir duzeyde dort elemente baglanmaniza yardim icin burdalar. Dort element gucludur ve enerjileri doyurucudur. Herkez bu elemntlerin ne icin oldugunu bilecek. Bir sonra ki elmanizi yediginiz zaman , dort elementin bu elmada mevcut oldugunun farkinda olacaksiniz. Buyuk degisime olan yolculugunuz dort elementin etrafinda olacak, hava, ruzgar ve su. Eger dort element hakkinda herseyi anlarsaniz, dunya platformunda bilmeniz gereken herseyi bileceksiniz ve ve korku denkleminizin bir parcasi olmayacak.
www.kirael.com
Ceviren:Filiz Quiroz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder