23 Mayıs 2010 Pazar

İsigin Pleiadian Konseyi.


İsigin Pleiadian Konseyi.
Kanal: Gillian MacBeth-Louthan
Biz , bir zamanlar kim oldugunuz kavsaginda oldugunuzu ve gelecekte kim olacaginizi oturup dusundugunuzu biliyoruz. Gecmisteki hareketlerinizin ve tepkilerinizin yol haritasini okuyorsunuz ve onlardan gelecegi sematik olarak bulmaya calisiyorsunuz. Nerde dustugunuzu goruyorsunuz ve kimse sizi kaldirmiyor. Sizler , sinirli nefes almanin bir yerinde , duygusal yonden debelenmelek icin kendinize nerde izin verdiginizi goruyorsunuz ve akcigerlerinize sinirli olarak havayi kabul ediyorsunuz. Dunyanin nefes almasi icin bekliyorsunuz ki , sizde iyi olani soluyabilesiniz , gorkemli olan nedir ve maksadiniz nedir?
Digerlerinin dusuncelerinin karbonmonoksiti ve sizi kusatan negatiflikigi kimsesiz cocuk olarak gordugunuzden , sigca nefes aliyorsunuz , daha az olasiligi iceri cekiyorsunuz.
Zaman dolulugunda , bizler kalp ve ic goz ile gorulebiliriz. İsigin dolulugunda , bizler golgelerin icinde , butun suphelerin icinde , butun korkularin icinde dikiliriz. Kalbin dolulugunda biz, nazikce aile olarak geliriz ve isigin arkadaslari sevgilerini , taktirlerini sizi kendi kalplerinde kabul ederek gosterir. Bizler , isigin Pleiadian konseyiyiz. Insanligin ileri karakolunun kutsal geometrisinin icinde calisiriz. İnsan dogasinin , insansil olanin sematigini temsil ederiz.

Siz , fazla insancil olandan , bitmemis olandan, yipranmis olandan kurtulmayi denersiniz. Simdi bir defa saklanan ve ortulmus olan bir durum aciga cikiyor. Bir sac kadar ince cizgi keskinliginde yasamlariniza bakmak ve sinamak zamani sona ermektedir. Son iki yilin secenekleri sizi inanc ve suphenin bir yerine getirdi. Zamanin son iki yili, dunyanin varoslarinda kalmak veya birakmaniz icin , sizin insanliginiz , etiniz, arzulariniz, insan korunmasizliginiza bakmaniz icin size sordu. Son iki yilda tanriyi sorguladiniz. O buyuk G’nin (god= tanri) var olup olmadigini sorguladiniz veya bu dunya butun “Kucuk g tanrilari” tarafindan mi dogrulaniyor du? Sizler , firtinalarda sendelediniz, seceneklerde sendelediniz ve depremlerde sendelediniz. Zaman kendi icinde akar ve sona erer. Ogrendiginiz , kendi dusuncelerinizin zirvesinde ki reform, niyetiniz ve kalbinizden gidemeyen seyleri berrak bir sekilde gormek , zihin veya ruh.
Sonraki gunlerde bir secenek verilecek, - %100 isik denen ile mesih bilinciyle , insan icin iyi olanla, tanri ile, hayat ile hizaya girdiniz mi? O zaman iyiligi temsil eden igneyle , saman yiginini derinlemesine kazmak zorunda kalacaksiniz. Yolunuzdan gececek herkez icin yasayan kutsayiciya donusmek zorundasiniz, onlara yeni bir umut vermelisiniz. Yaptiginiz her sey sakli yada gorunen , her sey baskalarini etkiliyor bir dalgalanma etkisyle. Sabahtan aksama kadar herseyi ve herkesi kutsamak icin sorunuz. Bunu yaparak , isiginizin wat gucunu yukseltirsiniz.

Gercekten , yolculugun neyle ilgili oldugunu unuttunuz. Yargilamak icin burda degilsiniz veya basakalarini parmakla isaret etmek icin burda degilsiniz. Baskalarini, fiziksel veya dusuncelerinizle yaralamak icin burda degilsiniz. Sizin yolnuzda duranlar, ilahi dagin basinda duran kudretli bir dev olduklari icin boyle yaparlar.

Eger , yasaminizin devlerini baybas edemezseniz , dusunce ve kalbin farkli bir acisini bulmalisiniz. Hayatinizda gecilmesi imkansiz gibi gorunen hersey sadece sevginin titresiminde yukselerek eriyip yok olabilir. Ya hayatin bir kurbani olacaksiniz veya zafer icinde yasayan olacaksiniz. Herbiriniz isigin bir ustadisiniz ve bunu unuttunuz cunku gunluk yasamin kucuklugu , kendisini uzerinize yigdi ve otesini goremez hale geldiniz.
Tanrisalligin ne oldugu ile , dunyanin geleceginin ne olacagi ile bilrikte isikla olan yeminlerinizi tekrar dogrulayiniz. Bircogunuz, ozgurlugunuzden, kalbinizin arzularindan vazgectiniz. Suphelerinizin frekansi , isigin ve karanligin denklemini tamamen degistirdi. Biz sizin topuklarinizla kazmanizi ve buna inanmaniz istiyoruz. Sadece kendiniz icin degil , sadece dunyaniz icin degil, sadece insanlariniz icin degil , butun hayat formlari ve butun dunyalar icin. Dunyanin yukselmesi veya ihtilafa dusmesi , butun evrenlerin uzerinde bir dayanak noktasi olarak etki yapar.

Ceviren:Filiz Quiroz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder