19 Mayıs 2010 Çarşamba

Nibiru Konseyi 2010 Perspektifi


Nibiru Konseyi 2010 Perspektifi

Devin, Jelaila Starr kanalıyla

3.Ocak.2010

9.Boyut Nibiru Konsey sözcüsü Devinden,



Selamlar,



Bildiğiniz gibi, yıllık değerlendirme görüşlerimizde, öngörülerden daha çok olanak ve olasılıkları sunmayı tercih ediyoruz.Yeni gelenler için, bir olasılık, % 90 ya da daha büyüktür ve ortaya çıkma şansı % 90 dan daha azdır.Biz bilgilerimizi, “zaman hatları boyunca planlama” ile sağlarız.Diğer kelimelerin içinde, enerjiyi takip ederek, Yeryüzü zaman hattının geleceği içine bakıyoruz ve onların çevresindeki en fazla enerjiye sahip olan olayları görüyoruz.Bu seviye, hangi olaylar mümkün ve hangi olaylar olasılık dahilinde belirliyor.Olayları görmek oldukça basittir, çünki onlar, şimdi sizinkine bağlı olan diğer Dünyalardaki zaman hattında daha önceden vuku bulmuş olaylardır.Özünde, daha fazla merhamet ve olumluluğu açığa çıkarma çalışmasıyla şimdi bu olayları tekrarlıyorsunuz. Böyle yapmak, Ruhların ruhsal büyümeyi nasıl sağladıklarıdır…en son neden Yeryüzünde olmanızdır.Şimdi sizin 2010 yılınızın geleceğine bir bakalım.



Güçlü dalgalar ve inleyen rüzgarlar kıyıları vuruyor, hayali bir düşmana karşı yapılan savaş kavgası ya da nazik esintiler ile sıcak sahil kumları üzerindeki huzur dolu yürüyüşler asla son bulmuyor… Hangisini deneyimlemeyi yeğlersiniz? Bir bilmece içinde konuşmuyoruz, bu sadece ileriye baktığımızda neyi gördüğümüzdür.Seçebileceğiniz bütün bu şeyler ve iyi haberler zaman hattı üzerinde gösteriliyor. Ama nasıl?



Boyutları ayırmak



Yıllar önce, sizin boyutunuzu seçerek yazması için Jelailayı teşvik ettik.O makalede o, inancınız üzerine temellenen seviyedeki bilincinizin boyutlarını nasıl seçip ayıracağınızı açıklamıştı.Dahası, inançlarınızı daha yüksek bir düzeye bütünleştirdi.O makale yazıldığı zamanda insanlık, 2.seviye, 3. ve 4.boyutlar arasında seçim yapıyordu, fakat şimdi siz, 5 ve 9.boyutların eklenmesi ile 4. Boyut arasında seçim yapıyorsunuz. Daha yüksekte, daha iyi bir görüşe ulaşırsınız.Şimdi, her bir boyutun ne olduğuna bakalım.



3D- Yeryüzü değişiklikleri, sonu gelmeyen savaşlar, kıtlık, hastalık, yoksulluk ve küreselleşmeye doğru şaşmaz bir hareket ve kişisel hak ve özgürlüklerin kaybedilmesi neticesi.



4D- İçten gelen 23 yıllık bir amac, yeni gerçeklikte kendisini gösteriyor.Ruhsal olarak, kişisel büyüme birlik ve bir olma arzusu ana akım oluyor, orta yolcu medyada ve en çok izlenen konuşma gösterilerinde de tartışılmaya başlanıyor.Aynı zamanda, bu amaçların diğer bir taraftan iyi olarak gösterilmesi ve bunun yapılmasına 2010 da devam edilecek olması. Onu geçici olarak tartışacağız.



5D- Öykünüz, Galaktik geçmişinizdeki olayların bir başka detayından sonraki büyük ekranlı bir sinema üzerinde, ta kendisi olan gözlerinizden önce tekrarlanmış oluyor.Çoklu zaman hattına dair filimler, uzay yolculuğu ve insanlığa bir göz dağı veren yapay zeka, bunlar gibi isimlendirilen daha birkaç şey, yazarların hayallerinden doğmuştur.Onlar inandırmayı düşünürken, bütün bu şeyleri geçmişteki zaman hattı anılarından basitçe çekiyor olduklarını biliyorlarmı? Evrende yeni bir şey yoktur.Bir çoklarıyla birlikte biz, sizin eğlence sanayinizin bir tarzı ile geleceği değiştirerek, sizi ona hazırlayıp onu size göstereceğimizi sabırla ifade ettik. Geçmişinizin daha fazlası, bu 2010 yılı içinde size gösterilecektir, öyleki bu mesajı, herbir film ya da yaradılışın bu TV dizileri içinde kalbinize alacaksınız; O, gelecek bir olayı değiştirmek için yapmaya gereksinim duyduğunuz bir seçimi de kapsayacaktır.



9D- Bu seviye, bir devinirlik kazanıyor ve varoluşun işaretlerini göstermeye başlıyor. Kuantum fiziğinin alanı içindeki yeni buluşlar sayesinde, kendi gerçekliğinizi nasıl yaratabileceğinizi kendinize tam ve kesin bir şekilde kanıtlıyorsunuz.Şimdi bu olgu için, sizin, yalnızca sizin, kendi gerçekliğinizi kontrol edebilip böylece onu değiştirebileceğinizi biliyorsunuz. Bu bilgi sizi Gurulardan ve Kurtarıcılardan, bizatihi sizin kendinizi kurtarıcı yaparak özgürleştirecektir.



Bu seviyedeki İnsanlar daha fazla gülümser, daha fazla güler, yaşamlarının bir akışı vardır ve geleceğe dair bir coşku duyumsarlar. Onların anladığı karanlık, ışık kadar önemlidir ve onlar bütün alanların bütünlüğünü, kaynaşmasını arar.Farkında oldukları bu günün meydan okumaları geçici ve değişimin vuku bulması için sadece bir ihtiyaçtır.Onları n yalnızca negatif bir yol olarak deneyimledikleri bu olaylar, sanki onların, o olayların bir ifadesi ile bütünleşmeye gereksinim duyma korkusuna sahip olmalarıdır.Onlar birdirler ve onlar, sıcak sahil kumları üzerinde huzurlu bir yürüyüşü deneyimliyorlar ve 2010 yılı içinde de bu yürüyüşlerden çok dahasını yapacaklardır.



Işığın Karanlık Tarafını Göstermek



2008 de sistem çökmeye başladı ve 2009 da yaşamın bir ifadesi bir sona geldi, sistem çözünmeye devam etti ve siz yeni bir gerçeklikle uyarlandınız.Değişikliklerin bazıları iyi oldu, fakat diğerleri uğursuzdu ve onu, bu değişiklikleri şimdi açıklamayı arzu ediyoruz.



1987 de Uyumlu Birleşmeyi başardınız.O sizin Dünyanıza doğan bilincin yeni bir boyut (4D) anıydı.Öncelikle birliği ve Bir olmayı amaçladınız ve bu amacınızı kararlı bir şekilde öne çıkarmaya başladınız.Daha önce bahsedildiği gibi, arzularınızın gerçek olmasını arıyorsunuz.23 yıl sonra, kişisel hak ve özgürlükleriniz için herhangi bir fırsat olmaksızın, kendinizi küreselleşmenin eşiğinde buluyorsunuz. Bu tarzıyla küreselleşme, farklılık ve bireyselliğin dışlanması için bir birlik ve Bir olmadır.Geçirilen her bir yasa ile, daha çok hak ve özgürlüğü teslim ediyorsunuz.Şayet bu zorlama devam ederse, kendinizi daha önce olduğunuz yerde bulacaksınız, evet, bu daha önce sizin Galaktik geçmişinizde vuku bulmuştu.Daha önce neyi deneyimlediğiniz, kişisel hak ve özgürlüklerinizi kaybetmiş olmaktı, çünki birlik ve Bir olmak, bireyselliğe ya da statükoya karşı koyma hakkına izin vermez.Bu Dünyalar yıkıldı, çünki dengesizlik iyileşemiyen bir ayrılık yarattı.Birleşmiş hükümetli tek bir Dünyanın yanlış olduğunu söylemiyoruz; O, olabildiği kadar uzun bir süre kişisel hak ve özgürlükleri kapsamasıyla harika bir şey olabilir.Ancak öncelikle barış için, aydınlık ve karanlığın mevcudiyetinin dengelenmiş olma zorunluluğu vardır.



Daha önceki gibi şimdi de, tek bir sağlık sistemi, tek bir polis gücü, tek bir din ve tek bir parasal sistem ile tam bir Dünya hükümetine sahip olacaksınız.Ve, çizginin dışına çıkmamanız için, her düşünce ve “mesajlarınızı”, duygularınızı garanti altına almak için sizi gözleyen bir titreşim perdesi aracılığı ile kontrol edileceksiniz. Sizi korkutmak niyetinde değiliz, fakat bütün biçimleri içinde karanlık kutubu elemek için, hala devam eden arzularla bilinçsiz ve ihtirasla yarattığınız geleceğe karşı sizi uyandırmayı, harekete geçirmeyi arzu ediyoruz.Karanlı k kutup korumak ve göstermek için içinde bireysellik hakkı, farklı bir görüş açısına sahip olma ve ayırd etme kabiliyeti gibi diğer şeyleri de barındırır.Bir değişiklik yapmak için o çok geç değildir.Çözüm, kutupluluktan daha ziyade bütünleşmedir.



Bu yıl, eskinin külleri dışında ne tür bir sistem yaratacağınıza karar vermeniz nedeniyle ve hangi olayların 2012 ye gideceği içinde, eksensel bir yıl olacaktır. Bu sistemler daha ziyade size, kaybedilmiş kişisel hak ve özgürlüklerinizi geri istemek için izin verecek ya da halen kalan herhangi birisini tamamiyle çıkaracaktır.Umudumuz, bir Dünya gerçekliği içinde sınırları öğretmek için karanlık kutbu kullanmanızdır. Böyle yapma, 21.12.2012 nin tam olarak bir başka gün olmasını garantileyecektir ve siz ve sizin çocuklarınız, sizin jenerasyonunuzun katlanacağı bu bilgi içinde, güvenle sıcak sahil kumları üzerinde bir çok huzur dolu yürüyüşe kavuşacaksınız.



Hizmet içinde,

Jelaila Starr kanalıyla Devin

Nibiru Konseyi

http://www.nibiruan council.com/ html/2010_ perspective. html



ÇEVİRİ için : Süleyman Kaya'ya teşekkürler..



Farkındalığın “Aydınlık” ışığında sevgi, huzur ve uyumla…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder