22 Mayıs 2010 Cumartesi

Mary Magdelene Mısır 1.Açılış Kanallığı 2010 -Michelle Eloff Kanalıyla


Johannesburg,Güney Afrika 30 Ocak 2010

27 MART 2010’ da Mısır’da Yapılacak Aktivasyon Hakkında.



Ben Mary Magdalene ve bu kutlama, aktivasyon ve birleşme zamanında her birinizi selamlıyorum.



Bu; zamanda öyle bir andır ki ışıkla bağlantılı yüzlerce binlerce varlık güçlü aşk boyutunun huzurunda hepinizi karşılamak ve hoş geldin demek için Mısır’ın kutsal topraklarına geliyor.



Mısır en büyük sevgi potansiyelini barındıran anahtar merkezlerden biridir, bu demektir ki bu özel noktada Dünya Ana’nın fiziksel bedeni içinde, o, ışığın annesi, sevginin annesi ve tabii ki bilgeliğin antik kuyularından enerji çeken hayatın annesidir. Bahsettiğim bu anne Dünya Ana’dır. Onun yanında hizmet veren herkese sesleniyor, bu göreve bir çağrıdır ve bu bağlantılar vasıtasıyla, her biriniz vasıtasıyla yeni dünyanın güçlü matrisleri yükseltilebilir ve onların özü Dünya Ana’nın bedeni üzerinde yaşayan her ruhun en derin boyutlarına dokunabilir.



Dünya Ana’nın etrafındaki kutsal yerler, üstündeki kutsal yerler kadar muhteşem enerji noktalarıdır. Etrafındaki kutsal yerler Dünya etrafında dönen yıldız tetrahedron enerjilerinin içindedir. Bu kutsal yerler, bir şekilde, Dünya ile birlikte hareket eden planetlerle de bağlantılıdır.



Suyun derinliklerinde, çeşitli okyanuslar, nehirler, göller ve çağlayanlar aynı zamanda enerji kapılarıdır. Dağlarda,ormanların derinliklerinde ışığın titreşimini taşıyan çok kutsal portallar vardır ve enerji öyle güçlüdür ki bunlar insanlığın geri kalanına henüz sergilenemez. Bununla birlikte, bu enerjiler şimdi yavaş ve derinden dünya karşılıklarına bağlanıyor, bununla, özellikle suda gizlenmiş enerjilerin, Dünya Ana’nın etrafındaki kutsal yerlerin içindeki enerji portallarının dünyanızdaki başlıca yerlere şimdi bağlanmakta olduğunu kastediyorum.



Bu enerjinin büyük bir kısmı, Dünya Ana’nın fiziksel yapısı içinde yer alan geometrik platform nedeniyle, Mısır’daki bu özel yerde aktive edilmiştir. Eğer Dünya’yı 3 boyutlu bir top yapar ve sadece çıplak gözle görülen planetlerden değil, fakat diğer ışık sistemlerinden de farklı açılarda gelen enerjileri gözlemlerseniz,bunun harikulade ve çok büyük desen şekillendirdiğini göreceksiniz, aynı zamanda Mısır’ın da Dünya Ana’nın içinde, üstünde ve etrafında aktive edilen enerjiler için en büyük merkezi barındıran bir ülke olduğunu göreceksiniz.



Bu, Dünya Ana’nın bedenindeki merkezi iletişim sistemidir. Çöllerin içinde bulunan boyutlararası alemlerde ve bu titreşimle uyumlu olan herkese açılan bu ızgaralar vasıtasıyla Dünya Ana’nın bedenini besleyecek pek çok yönteme olanak tanıyan iletişim sistemleri kurulu bulunmaktadır. Bu demektir ki, biz daha önce bu kadar büyük sayıda insanın girişine izin verilmeyen dünyalara çok güçlü boyutlararası kapılar ve geçitler yaratmaktayız.



Göreve çağrılmanızla ilgili hizmet etmek üzere, Mısır topraklarına seyahat ettiğiniz her zaman aslında bedeninizin bu kapılara uyumlandığını, bu gibi gruplara ilk defa söylüyoruz.Yeni dünyanın belli başlı portal aktivasyonlarının faal bir rehberi olduğunuzu bilerek alarma geçen diğer dünyalara sinyaller gönderen ışığın kotlanmış bir işareti olursunuz, bedeniniz anahtar olur, o bu titreşimin ve bu imzanın kozmik mabetçiğidir sevgililer,sadece bu kanal değil,fakat diğer Işık İşçilerinin de şimdi gruplar halinde toplanarak bu kutsal yerlerde bir araya gelmeleri için ısrar etmemizin en önemli sebeplerinden biridir.



Işığın fiziksel aktif fenerleri olan bu işaretleri taşıyan siz ruhları bir araya getirerek, dünyanın kutsal yerlerdeki işini çoğaltıyor olacağız,çünkü sizin fiziki varlığınız olmaksızın, sizin bu işlemlere şahsen katılımınız ve etkileşiminiz olmaksızın gereken mertebeleri ve boyutları şimdi muktedir olduğumuz kadar aktive edemeyiz ve bunun için siz göreve çağrılmanıza cevap verdiniz.



Bu kutsal yerler enerjinin ilahi, dinamik, yeni boyutları ile tamamen birleşmek üzere yeniden hizalanmaktadır ve yaşamdaki her şeyin her yönünde hükmünü sürdüren Kozmik Kanunlar şimdi bu hayat veren enerjilerin akmasına olanak tanıyor.



Her ne zaman yeni boyutlar aktive edilse veya yaratılsa, bu diğer dünyalara kapılar açar. Şimdi her hangi biri diğer bir dünyaya açılan kapının hiçbir şeyin mevcut olmadığı bir yere açılacağını düşünecek kadar cahil olabilir, Üçüncü Boyutta yaşadığınızdan, bu dünyanın ötesinde neyin mevcut olduğunu anlamaya bile başlayamazsınız, orada aklınızı tamamen uçuracak dünyalar vardır.



Şimdi bazılarınız çok yeni gösterime giren ‘”Avatar’”isimli bir hikayeyle bağlantılar kurdunuz,ki konusunu bu gezi için seçmiştik. Kanalımız Michelle’in bilinçli zihni ile henüz bu filmi seyretmesine müsaade etmeyişimizin nedenlerinden biri budur. Avatar hikayesinin kolektif bilinci tetiklemesi, bunun aktivasyon zamanının şartları nedeniyle hayati öneme sahipti, kanalımızın bu hikayeyi bilinçli olarak bilmesine müsaade edilmediğinden, enerjileri birleştirerek çalışabiliyoruz, bu hikayenin sonucu olarak kolektif bilinçteki daha büyük dünyaları tanıma yönünde oluşan derin arzuyu aktive etmiş olan enerjilerden çekerek ve sonra Michelle gibi kanalımız ve bu filmi henüz bilinçli izlememiş olan diğer Işık İşçileri vasıtasıyla çalışıyoruz, çünkü yaratıcı zihin vasıtasıyla çok güçlü ve çok saf enerjileri projekte edebiliyoruz, insanları ilk yedi Kozmik Kanuna uyumlu bir şekilde yaşamaya motive etmek için yaratıcılığın derinliklerine erişerek her şeyin nasıl ilahi ve dinamik bir şekilde kımıldanmaya başladığını çok yakında göreceksiniz.



Şimdi zamanla bu enerjileri Mısır’a çapalıyoruz, Ellibeş Kozmik Kanun’un tümünü hepinize dalgalar halinde salıvermiyoruz, bununla birlikte, fiziksel olarak seyahat edenlerin çakra bedenlerini birleştirmek için çok önemli olan ilk yedisi açılmıştır, ve gelmeyenleriniz için de, çünkü sizin çakralarınız da bu enerjiye uyumlanmalıdır.



Zamanın bu anında Dolunayın Aslan burcunda olduğu tarihin bu anında gelen bu aktivasyonun neticesi olarak, ezeli çocuğun altın bilgeliğini ve Tanrının güçlü Güneşini, simyanın Altın Bilincini aktive ediyoruz.



Enerjileri hazırlamak için Dünya zamanındaki bu anı özellikle seçtik, böylece bu eşsiz titreşimlerden yayılan ritme vücudunuzun nasıl cevap verdiğini veya nasıl tepki gösterdiğini hepiniz derin bir anlayışla fark edebilirsiniz.



Evrenin Kozmik Yasaları ve Ejderha Binicileri’nin 55 alevi ile kendinizi uyumlamak için mümkün olan her yolla enerjinizi ve kalbinizi açmalı ve bir kez daha yaşama evet demelisiniz.



Her ne zaman enerjiyi Mısır’a alsak ve her ne zaman İsa sevgisinin ve güçlü ışığın aktivasyonlarını getirsek sizlere hayatı yeni ve dinamik bir şekilde kucaklama fırsatı sunulur.



Dünyanızda hem ışık hem de karanlık kaynaklı çok fazla şey olmaktadır ve son zamanlarda Dünya’nın atmosferi kadar Dünya Ana’nın fizik bedeni içinden de geçen titreşimlere ve şok dalgalarına sebep olan aktiviteler olmuştur. Şimdi bu aktivitelerin en kuvvetlisinin başlaması için, insanlığın dayanabileceği en şiddetli enerjilerin Dünya Ana’ya açılması için bir alarm olmuştur, çünkü birileri en yüksek teknolojilerin gücünü kötüye kullandığında onun eşiti fakat zıttı olanın da aktive edilmesi gerekir, bu demektir ki Dünya’nın içinden ve birçok boyuttan gelen ve buna denk miktarda ışığın eşit kuvvetlerini tek bir güçlü noktada toplayarak aktive etmiştir, bu durumda Mısır’da bulunarak, Dünya Ana’nın fiziksel bedeni ve eski topraklarla ilişkisi olan her fiziksel beden vasıtasıyla yankılanır.Böylece bu enerji Mısır’da bulunan iletişim boyutlarından yayılır ve değişiklikler başlar, daha yüksek, daha aktif ve daha güçlü değişiklikler.



Bu nedenle, bu zamanda ışık varlığın Mısır’lı varlıkları olarak hepinizin önünde duruyor ve hepinize kalbimizden gelen güçlü ışık ışınlarını gönderiyoruz, ve şimdi sizden gözlerinizi kapatmanızı ve kalbinizi açarak size dokunan bir ışığı hissetmenizi istiyorum.



Bu sizin göreve çağrınızdır fiziksel bir varlık olarak hizmete, Dünya Ana’nın fiziksel varlığına hizmete, bır insan bedeni içinde mevcut kozmik titreşim olmaya, bizimle yürümek, bizimle çalışmak ve bize yardım için gelmeye çağrıdır, sevgililer, daha önce hiç görülmemiş bir şekilde güce dayalı ışık ızgaralarını tekrar kurmaya ve enerjilerin karanlığın daha önceki fiziksel enkarnasyonunda hiç karşılaşmadığı güç tarlaları olmaya çağrıdır.



Şimdi bunu umursamadan yaparak harcanacak daha fazla zaman yoktur, bu enerjileri dünyaya yavaşça ve nazikçe getirmeye zaman yoktur, çünkü bir aksiyon bir reaksiyon oluşturur, reaksiyon birinin nasıl eyleme geçeceği üzerinde tekrar düşünmesidir, şimdi eylem yeni bir seviyede ele alınmıştır ve bu dünyanızın istediği eylemse dünyanızın alacağı eylemdir.



Şu anda enerji eylem ızgarasında yüksek olan Avatar hikayesi enerjilerin nasıl birleştiğini anlamak için insan zihninin en içteki boyutlarını görkemli bir şekilde açmıştır. Avatar hikayesindeki enerjilerin birleşme şeklini fark edin, daha fazla şey söylememe izin yok çünkü bu kanal bazılarını duyabilir ve biz bunun şimdi olmasını istemiyoruz, böylece bu filmi görmüş olanlarınız ve gidip seyretmek üzere olanlarınız, enerjilerin nasıl birbiriyle bağ kurduğuna binicisi ve ejderhası arasında yer alan birleşime, insan ve doğanın diğer yönleri arasındaki bağa, hayvan koruyucuları ile nasıl bağ kurduklarına ve hayvan eşlerine ve bunun ne yaptığına bakın ve aklınızda tutun, bu sizin düşünmenizi istediğimiz ilişkidir, ve şimdi Kuthumi-Agrippa Avatar hakkında daha fazla bilgi vermemem için bana talimat veriyor, filmi görmüş olanlarınız, şimdi tam olarak neden bahsettiğimi biliyorlar.



Her birinize, pek çok nedenden dolayı ayrılmış olan kendi parçalarınızla bu şahane bağı ve iletişimi kurmak için fırsat sunuluyor, bununla birlikte, bu özel durumda Ben Mary Magdalene, St. Germain ve Kuthumi Agrippa’yla birlikte alevinizi ve anahtarınızı talep ediyorum, böylace belirgin enerjiler başlayacak ve bedeninizi uygun birleşimlere hazırlayacaktır, özellikle fiziksel olarak bizimle buraya seyahat edecekler için.



Bedeninizin güçlü olması gerekiyor, bedeninizin ışığı içinde güvende olması gerekiyor, güçlü derken enerjisel olarak güçlü, ruhsal olarak güçlü olmaktan bahsediyorum, çünkü bunlar ilişki kuracağınız, karşılaşacağınız ve yüzleşeceğiniz olağanüstü güçlü dünyalar. Bu enerjiler Kanatlı Ejderhalar ve binicileri ile bağ kurma işleminde yer alan enerji değişiminin başlamasına sizi hazırlayacaktır.



Böylece şimdi sizin gözlerinizi kapatmanızı, derin nefes almanızı,bedeninizi gevşetmenizi ve zihninizi sakinleştirmenizi istiyorum. St. Germain ve Kuthumi Agrippa’nın ışığını hissedin. Başmelek Mikail’in, Tanrıça Jezebel’in ve Guinevierre’in ışığını hissedin ve kalplerini açarak Mısır kanalıyla çalışan size, sihir dünyasına, değişim dünyasına hoş geldin diyen, ışığın yüzlerce, binlerce varlığının farkında olun.



Sihir Dünyası çok gerçek bir dünyadır, içinde sizin en değerli rüyalarınızı, ümitlerinizi ve arzularınızı barındıran bir dünyadır. Burası gerçek hayatlarını yaşamak için sorumluluk almış olanların seçildiği bir dünyadır, bu dünya sadece çok yıldırıcı ve çok korkunç durumlarla karşılaşmış olan ruhların, kalp ve ruhlarını özgür bırakmak için hayatlarında bazı çok zor seçimler yapmış olanlara kapılarını açar. O sizsiniz, sihir ve büyü dünyasına, sihirbazlığa, büyüye davet edilenler sizlersiniz, doğa ve yükseliş kanunlarını nasıl kullanacağını bilenlere,Tanrı ve Tanrıça’nın güçlü ışığını içinizde tamamen hayata geçirecek bütün yasaları bilenlere kapılarını açar ve ben sizin gevşemiş vaziyette, Mısır’daki ışığın yerlerine, büyük, geniş, açık çöllere doğru zaman ve uzayda taşındığınızı hayal ederek derin nefes almanızı istiyorum.



Şahsi rehberinizin huzurunda Koruyucu Meleğinizi, sizinle birlikte yürüyen ve sizin vasıtanızla iş gören hayvan varlıkları çağırın.



Dünya Ana’nın kalbinin derinliklerinde çok uzun süredir uyuşuk kalan bir enerji titreşimi kımıldanıyor. Bu enerjiler öncelikle doğa vasıtasıyla iş görmüştür, geri dönecekleri ve diğerlerinin takip etmesi için yolu açanlar, asıl biniciler olan, insan formundaki karşılıkları ile buluşacakları zamanın geleceğini bilerek, gözlemleyerek, dağlarda gizlenmişlerdir, ormanlarda ve suların derinliklerinde ve dış uzayda gizlenmişlerdir.



Göreve geri dönüşe, uyanışa bu çağrı, zamanın geldiğine dair doğrulama ve kabullenme içinde Dünya Ana’nın bedenini açmasına ve ona gelen güçlü titreşimleri almasına izin veriyor, hikayelerinin uydurma olmadığının, aslında çok gerçek olduğunun anlaşılması için, mitoloji vasıtasıyla, hayal gücünün akıl dışı ve mitolojik hikayeleri vasıtasıyla özü canlı tutulmuş olan mitos dünyasının varlıkları hayata geri dönüyor.



İnsanın görebildiğinin ötesinde mevcut olan sihirli dünyaların, efsanevi varlıklarının muhteşem hikayelerini yazmış olanlar her zaman hatırlanmışlardır, onlar içlerinde derinden zamanın bittiğini bilmiş olanlardır, bu varlıkların hatırlanmasına adanan bu kişiler vasıtasıyla konuşmuş olan bu varlıkların ruhudur ve onların mesajı okuduğunuz, duyduğunuz ve seyrettiğiniz görkemli hikayeler şeklinde gelmiştir.



Böylece şimdi bu hikayeler farklı bir şekilde hayat buluyor, bir kitapta bir araya getirilerek ciltlenmiş düz sayfalar üzerinde, düz ekranlar üzerinde daha uzun süre şekillenmiyor, her şeye kadir olan bu enerjilerin karşılıkları olan insanların bedenleri vasıtasıyla zihinde, kalpte, daha derin bir anlamda hayat buluyor ki böylece görevlerinin sonraki seviyesi yapılabilsin ve hayatın tümünü aktive edebilsin.



Görüyorsunuz sevgililer, sadece siz bir görev rolüne sahip değilsiniz, görev roiünüze muayyen enerjilerle bağlı olan sadece siz değilsiniz, aynı akitlere sahip olan diğer yaşam formları da vardır ve bir görev rolüne bağlı olmak insanı bağlayan ve takatini kesen bir karma değil, fakat bir şereftir, her şeye kadir olan bir şereftir.



Siz hangi gerçek durumun Dünya’ya geri döndüğünü onaylarken, sizin bedeninizle konuşan Dünya Ana’nın bedeni içindeki hızlanmayı şimdi hissetmenizi istiyorum, kuvvet, sihir, ihtişam ve diğer dünyaların ruhu şimdi Dünya ile, insanlar ile tekrar birleşiyor ve onlarla çalışarak ortaya çıkacak fırsatları ve özü açığa vuruyor.



Derince nefes alın, tamamen geri verin. Zihninizi gevşetin, bedeninizi gevşetin.



Çünkü şimdi önünüzde durmak için gelen St. Germain’dir, kök çakranıza dokunarak Saf Değişim Yasası’nı aktive ediyor, onu Dünya’nın içine ve özellikle hayatı barındıran bütün kurumların içine, Dünya Ana’nın çakraları içine ve yaşayan bütün varlıkların içine çapalıyor.



Sonra Özgür İrade ve Seçim Yasası’nı aktive ederek sakral çakranıza doğru hareket ediyor.



Göbek çakranızda Bolluk Kanunu.



Kalp çakranızda Cazibe Kanunu.



Boğaz çakranızda Yükseliş Kanunu.



Karar Kanunu’nu aktive ederek üçüncü gözünüze dokunuyor.



Ve taç çakranızda Farkındalık Kanunu’nu aktive ediyor



Bu ilk 28 adet Su Kapısı’nı barındıran Altın Kadehleri çalışır duruma getirir ve ışığın kodlarını şimdi aktive eder ki böylece Su Ejderhaları da bir zamanlar Kanatlı Ejderhaların gelmiş olduğu gibi kendi geri dönüşlerini hazırlayarak canlanabilirler ve böylece ışığın bu bütünlenmesi ile ışığın bütün kurumlarını barındıran yedi kanunun tümünün bedeninizdeki tek bir güçlü kuvvette karıştırıp birleştiğini ve Dünya Ana’nın bedeninde genişlediğini hayal edin.



Bu ışığa teslim olun ve onun bir enerji olduğuna güvenin, o sizin görev yolunuzda sizi desteklemek için gelen bir ışıktır, o yol aynı zamanda sizin şahsi özgürlüğünüzün yoludur.



Tekrar derin nefes alın, tamamen gevşeyin ve şimdi etrafınızdaki Üçlü Tanrı ve Üçlü Tanrıça enerjisini hissetmenizi istiyorum ve etrafınızdaki ışık dairesinin içine giren Kraliçe Hatshepsut olarak bilinen varlığın farkına varın.



Kraliçe Hatshepsut tarafından desteklenen Üçlü Tanrı ve Tanrıça St. Germain’in hasat ettiği bütün alevler tarafından yaratılan eşsiz ışık ızgarasını şimdi aktive ediyor.



Her ne kadar bu alevlerin tümü henüz tamamen aktive olmadıysa da, onların enerjisi size dokunur ve bu sizinle beraber büyümeye devam eder ve alevlerin yarattığı ışık yanarak ve birlikte büyüyerek Su Ejderhaları’nın kendi Ejderha Binicileri ile tekrar birleşmek için yakında içinden geçeceği portalın kilidini açar, fakat önce Kanatlı Ejderhaların enerjisine, ateşine, ışığına, nefesine ve sizi özgürlüğe taşıyan kanatlarına hoş geldin diyelim.



Bu çok büyük varlığı hayal edin, onlar hayatı canlandırırken sizinle irtibata geçtiklerini hissedin, onların bedenleri saklandıkları yerden, fiziki dünyadan kurtarılıyor ve şimdi onların ışığı önümüzdeki haftalarda bu kadim varlıkların bütün enerjisinin geçmesine izin verecek kapıları açarak ve Kanatlı Ejderha Binicileri olarak adlandırılan hepiniz onların insan kopyaları olarak şimdi size sesleniyoruz, size uyanma komutu veriyoruz çünkü kapılar aktive edilmiştir, sizler çağrıldınız, onlardan geçme zamanıdır, anahtarınız sizi bekliyor.



Bu kapıların ötesinde çok önemli üç adet armağan var ve bu armağanları kabul ettiğiniz zaman hayatınızın en önemli alanlarını en dinamik şekilde dönüştürecektir. Bu armağanlar amaçlarının ne olduğuna dair hayatınızın pek çok bölümünü anlamanıza destek verecektir ve bu alevler, Kozmik Kanunlar ve gelecek olan bütün ejderhalar uyanışın devam edeceğini, armağanların verildiğini, ruhun kurtuluş yolunu ve ruhunuzun ilerideki yetkilerinin oluşmasını garantileyecektir.



Kanatlı Ejderhalar ve onların Ejderha Binicileri, sizler Ateş ve Hava Kapılarının gardiyanlarısınız, hayal perdeleri vasıtasıyla yanan Ruhun işlenmemiş ateş gücünü temsil ediyorsunuz ve şimdi enerjilerinizi daha yüksek zekanın frekanslarıyla hizaladıkça bilinçli Tanrı/Tanrıça zihninin bilinciyle şuurlu bağlantınızı açar ve güven altına alırsınız



Kanatlı Ejderhalarınızla yolculuğunuz esnasında, Su Ejderhaları’nın dönüş yolunu ve onların binicilerinin uyanışını hazırlayan 144 Ateş Kapısı ve 144 Hava Kapısı’nın enerjilerini korursunuz. Böylece şimdi sevgiyi sergilemenin, kendi sevginizi büyütmenin, yeni fikirler ve projeler yaratmanın, duygusal, zihinsel, fiziksel ve ruhsal olarak kendinizle olan ilişkinizde güç inşa etmenin, ve şekillendirdiğiniz ışığın bu yeni ve çok gelişmiş frekansı ile birlikte titreşenlerle güzel sıcak arkadaşlıklar ve sevgi dolu ilişkiler inşa etmenin yeni bir yolunu seçmiş oldunuz.



Derin bir nefes alın, gevşeyin, kalbinizi açın ve bu enerjileri memnuniyetle karşılayın.



Kraliçe Hatshepsut şimdi kalp çakranıza çift uçlu bir kristal yerleştiriyor. Bu görkemli Kanatlı Ejderhaların akıcı sevginin güçlü kaynağıyla bağlantısında kalbiniz vasıtasıyla şifreleri içeren enerjilerin salıverilmesine kapı açmak için saat yönünde dönmeye başlıyor. Onların ateşi, tutkusu, hızlı idrakleri ve çok fazla gelişmiş akılları daha önce muktedir olmadığınız dünyalarla nasıl bağlantı kuracağınızı size gösterecek ve Mısır’ın fiziki mekanında bu enerjileri çapaladığınız her bir bölgede bu bağlantılar kuvvetlendirilmiş olacaktır ve fiziksel olarak seyahat edenler, sizin çakralarınız bu enerjilerin birbiriyle irtibata geçeceği fiziki portallar olacaktır. Bazılarınızın yedi çakrasının tümü irtibat kurabilir, diğerleri de bu enerjilerin bir tek özel enerjisiyle irtibat kurabilir fakat sihir hiç kimseyi pas geçmeyecektir.



Şimdi bu iki uçlu kristalden gelen, kalp çakranız kanalıyla dönen bu enerjiye tamamen kendinizi bırakın, enerji alanınızın bu yeni enerjileri absorbe ettiği oranda bunlar artmaya başlar.



Nefes alın ve gevşeyin, kendinizi bırakın ve güvenin, bilin ki seçmiş olduğunuz şey şimdiden hayatınızı değiştirmiştir, yapmak üzere olduğunuz şey size şaşırtıcı gerçeğin dünyalarını açacaktır ve hakikatin ne kadar insafsız ve dinamik olduğunu ve aslında hayalle alakası olmadığını gerçekten göreceksiniz.



Kendinizin ve hayatınızın bütün masalsı tarafları uzaklara saçıldı, gelecekte daha fazlası olacak fakat şimdi bu anda siz sesimi duydukça veya bu sözleri okuyunca, bilin ki bu mesajı aldığınız zaman bu fırsatın sizinle bir olmasına izin veren ihtiyacınız olan çok önemli kararları vermiş oldunuz.

Şimdi kovalamış olduğunuz korku vasıtasıyla sizi kontrol etmiş olan bu hayali görünüşlerden uzaklaşmak sizin seçiminizdir ve yolculuk veya işlem henüz tamamlanmış olsa bile en azından aktiftir, en azından seçiminizi yaptınız ve enerji hareket ediyor ki bu önemlidir.



Böylece, sevgililer, gelecek olana sizin kanalınızla kapılar açan enerjilerin akışı devam ederken biraz daha gevşeyin.



Mısır’ın fiziki mekanında Ejderha Binicileri kendi ışığı ile karşılaştığında bu yeni dinamiğin enerjilerinin ve dünyanız için getirdiği değişikliklerin ne kadar muhteşem olduğunu ve arayışta olanların, hayal dünyası olarak adlandırılanın çok gerçek bir dünya olduğunu da bilenlerin kalp ve zihinlerini nasıl açtığını sadece hayal edin.



Şimdi sizden bu enerjilerin çocuk olan Ejderha Binicileri’ne ulaşmasına izin vermenizi istiyorum. Bu kudretli varlıklar halen bu enerjileri geleceğe taşıyacak olan çocukların bedenindedir, pek çok yetişkinin yapamadığı şekilde bu enerjileri çalışır duruma getirecek kapasiteye sahip olan bu çocuklardır, çünkü, basitçe yetişkinlerin deneyimlediği aynı program düzeyine çocuklar sahip değildir, bu yüzden onlar bu kuvvetin özünü, bu hakiki işlenmemiş ruhu, ışığın ruhunu, Baba/Anne Tanrı’nın ruhunu tamamen bütünlemek için bu harikulade resmin parçası olmalılar. Gerçek öz, gerçek sevgi ve yaradılışın ruhunun işlenmemiş kuvvetinin gerçek hayat kuvveti ve ruhun büyümeye devam etmesi için teknolojiyi şekillendiren en yüksek zihin ve ilerlemiş akıl. Bu şimdi aktiftir, bu şimdi Cennet’e kapılar açmıştır, hatta dünyadan daha yakın bir şekilde.



Derin bir nefes alın, verirken bu enerjiler içinde tümüyle gevşeyin, onların gerekenleri yapmasına tamamen izin verin.



Başmelek Mikail ve St. Germain, Kuthumi ile birlikte bedeninizin üstünde duruyor ve göbek çakranızda güzel bir şahsi kuvvet alevi aktive ediliyor, kök çakranıza tutunuyor ve alevin başı ise taç çakranıza kadar uzanıyor. Bu, fiziksel olarak bazılarınızla Mısır’da birlikte olacağımız zamana kadar bütün bu hazırlık enerjileri süresince size destek olacak ve koruyacaktır.



Size açılan bu enerjiler için şimdi sizden teşekkür etmenizi istiyorum.Işığın yeni dünyalarının büyümesi için temel olan, Kozmik Kanunların ilk yedisinin ilahi dinamiğiyle hizalanarak bu enerjileri bedeninize getirme işlemini kolaylaştıran, yanınızda bunu gözlemleyen bütün varlıklara şükranlarınızı sunun ve bundan çıkan bütün kanunlar kolektif olarak insanlığın özlediği gerekli cevheri ve varlığı şekillendirecektir – gerçek kuvvet, gerçek tutku, gerçek sevgi, gerçek özgürlük, ruhun onarımı, ruhun yeniden canlanması – öyle ki hepsi gerçekten bir olarak birleşebilir.



Şimdi bu fırsatı seçmiş olduğunuz için kendinize teşekkür edin.



En yüksek bedenlere bağlanan fiziksel bedeninizi çok nazikçe Dünyaya geri çekmeye başlayın, sizin en yüksek bedenlerinizle birleşen fiziksel bedeninizi yere indirin. Fizikselliğinizin farkına varın ve bedeniniz içinde yere inişinizi sağlamak için tam şu anda neye ihtiyacınız varsa onu yapın.



Değerli Işık İşçileri, bu müthiş bir kutlama zamanıdır ve kutsal sitelerle ilgili yapılmış olan iş kanalıyla yapmaya devam ettiğimiz her aktivasyon diğer dünyaları görmek için inanılmaz ve garip fırsatları getirecektir. Kutsal siteler enerji kuvvetinin santralıdır ve bu bölgelerdeki portallara herkesin girmesine müsaade edilmez . Bahsedilen bu kutsal sitelere çeşitli zamanlarda pek çok kişi seyahat edecektir, basitçe eğer kalpleri, zihinleri, bedenleri, ruhları hazır değil ise diğerlerinin deneyimlediğini hissetmeyecektir, bu enerjiyle karşılaştırılmazlar, böylece, bir anlamda kapı görünmez hale getirilir. Bu, enerjinin kuvvetini geri çeker, zarar vermemek için, pek çok yönlerde tamamen yormadan, sadece bu kişiyi desteklemek için en alttaki dört bedeninde yeterli miktara izin verir, bununla birlikte, sizin gibi açık olanları ve bu kanunları anlayanları, bu kuvvetli enerji kollarını ardına kadar açarak selamlar, pek çok kişinin asla deneyimlemediği dönüşümleri ve geçişleri deneyimlersiniz.



Bizimle bu kutsal sitelere gitmiş olduğunuz zaman ışığın değişimindeki derinliğe ve güce çoğunuz şahit oldunuz ve bizimle beraber ışığı büyütmek için, özellikle önümüzdeki 5 yıl içinde gelecek olan çok büyük ve çok fazla sayıdaki güçlü enerjileri derlememize yardımcı olmanız için sizden gelmeye devam etmenizi rica ediyoruz. Bizimle bu şekilde birleştiğiniz her seferde bu portallar siz olursunuz ve Kuthumi-Agrippa ve St. Germain benden bunu özellikle vurgulamamı istedi.



Böylece, değerli varlıklar, bu enerjilerin sizin kanalınızla akmaya ve topraklanmaya devam ettiğini hissetmeniz için şimdi sizden ayrılıyoruz, sonraki enerji düzeyi size en doğru zamanda gelecektir ve bu ejderhaların size getireceği şeyin sonraki seviyesi ile karşılaşacaksınız ve biniciler içinde hızlanan bu güçlü enerjinin kuvvetini hissedecek, ihtiyaç duyduğunuz bağlantıların gerçekleştiğini, kendinizi yeni yollarla anlama fırsatını, Kanatlı Ejderhalarınızla tekrar bağlantıya geçmenin sonucu olarak daha güçlendiğinizi hissedeceksiniz.



Bu zamanları kutlayın ve bilin ki bu siteler olabildiğince kutsaldır, aynı zamanda insanlığının ego yönünün tamamen farkında olan, insanın kendini bulduğu anda onu kendi kapasitesi içinde tamamen fark ederek, insan olan insanın safiyeti içinde korunmaya ihtiyaç duyarlar.



Gelmekte olan bu enerjilerle, karanlık güçler tarafından kapatılmış olan kutsal siteleri tekrar canlandırma ve şekillendirdikleri enerjileri korumak için kapatılmış olan kutsal siteleri tekrar aktive etme fırsatı bize verildi, bu ejderhalar için aktivasyonları bitirdiğimiz zaman size daha fazla şeyden bahsedeceğiz.



Değerli varlıklar, sizi ne kadar çok sevdiğimizi ve sizinle birlikte çalışmaktan nasıl şeref duyduğumuzu daima hatırlayın, o bir keyiftir, o bir yolculuktur, birçok boyutlar kanalıyla ışığı dokumanın ve gerçekliğinize niyet ederek Kozmik Kanunlarla birleşmek için harikulade bir yoldur.



Sizi desteklemeye geldik, bu enerjilerle bütünlenmenize yardım etmeye geldik . Kutsal şekil, kutsal sembol oldunuz, aleviniz ve Kozmik Kanununuzun temsil ettiği şeyin doğasını ihtiva eden anahtar oldunuz. Bu, zaman içinde size verilecektir. Kanatlı Ejderhalara bağlıysanız, eğer siz diğer ejderhaların iseniz, bu bilgi gelecektir, fakat şimdilik bilin ki hepinizle yapılan bu bilinçli kolektif bağlantı sihire, Ruhun sihirine doğa kanunları anlayışındaki mucizeleri ispatlamaya, Kosmosun Kanunlarına, yaşam ve sevginin kanunlarına kapı açmıştır, size yolu göstermek için buradayız.



Ben Mary Magdelene’yim ve sevgim sizinle birliktedir. Hoşça kalın.





Çeviri: A.Nurdan Hanif


yahoo grup-yuvadan mektuplar adresinden Recep Tamer Çifter iletisinden paylaşılmıştır..teşekkür ederiz..

1 yorum:

  1. A.Nurdan Hanif'e ve bu çeviriyi bizimle paylaşan güzel varlığa çok çok teşekkür ederim.O kadar güzel bir yolculuk yaptım ki sözcüklerle ifade edemem.kalbimden akan ilahi sevgiyle hepimizi kucaklıyorum...

    YanıtlaSil