19 Mayıs 2010 Çarşamba

Kryon "Kutsal Takımyıldız" David Brown kanalı ile

Okuyucuya not: Kanallıktaki “ŞİMDİ” anında olmaya niyet edin, böylece enerjiniz o günkü grubun enerjisiyle uyumlu olacaktır.


Kryon, David Brown kanalıyla

1 Nisan 2010, Rosario, Arjantin

“Kutsal Takımyıldız”


Selamlar sevgililer, ben manyetik hizmetten Kryon.

Bu gece burada, Rosario’da olmak harika. Bu gezegene bir çok değişim gelmektedir. Tamamen yeni bir dünya geliyor, burada, Latin Amerika’da çok çok büyük değişimler olacak; Latin Amerika’yı bir şişe şampanyaya benzetebiliriz, şişenin tepesindeki gümüş kağıt henüz açılmamış ve mantar henüz patlatılmamıştır.

Çok, bir çok değişim olmaktadır, yepyeni bir bilinç bu gezegene gelmektedir. Tamamen yeni bir dünya, ve kimse size “hayır” diyemez veya hayal gördüğünüzü söyleyemez. İnsan gelişiminin son aşamalarına giriyorsunuz, tamamen yeni bir varoluş haline. Şimdiye dek en güçlü olanlar istediklerini elde ettiler, daha güçlü, daha kuvvetli, eril olanlar, bu dünyadan daha fazla şey aldılar; ve yavaş ama kesin bir şekilde bu değişmektedir.

Yeni enerji eril yönünüze şifa getirmektedir, o size yeni bir varoluş hali, yeni bir yapı ve inanç sistemleri getirecektir; kendinizi hissetmek için yeni bir yol getirecektir. Sevgi akacaktır, kendinize izin verip birbirinize kalpten bağlanın ve sevginin bulunduğunuz odaya akmasına izin verin, bedenlerinizin gevşemesine, gözlerinizin kapanmasına izin verin ve bedeninize girin. Derine, daha derine, daha derine girin. Ve kalplerinizin şu an olduğundan daha çok açılmasına izin vererek, odadaki herkese sevgi gönderin ve herkesten gelen sevgiyi kabul edin. Siz bu yeni dünyaya giriş yolculuğuna başlıyorsunuz, bir sevgi dünyası, olumsuzlukların tamamen çözümlendiği bir dünya; yeniden, bir sevgi, özgürlük, neşe dünyası, gelecek birkaç ayda bilincinizin şimdiye kadarkinden bile daha hızlı genişleyeceği bir dünya. Bedenlerinize daha yakın olmanıza, derine, daha, daha derine girmenize izin verin. Her ne hissediyorsanız hissetmenize izin verin. Şifa his alanından gelir, aslında tüm yaşam his alanlarından gelir. Yaşam bir histir, sadece zihinsel bir süreçten ibaret değildir, duygular sizin gerçekliğinizi oluşturan düşünceleri, ve düşünceler yine sizin gerçekliğinizi oluşturan duyguları yaratır.

İç dünyanız kat kat daha önemli bir dünyadır, çünkü içerde olan herhangi bir şeyi dışarda yaratırsınız. Dış dünyanız iç varlığınızın bir yansımasıdır. İç dünyanızda her ne olmaktaysa dış dünyanızda aynen tekrarlanacaktır; bu anlaşılması zor bir kavram olabilir. Duygularınız ve enerjileriniz bir yansıtıcı yaratır ve dış dünyanıza yansıtır. Herkes güneş sistemine benzer yapıda bir yolculuktadır, burada olmamızın nedeni güneş sistemine benzer, aile sisteminiz ve toplumsal yapılanmanıza bağlı olarak. Herşey iç dünyanızın bu güneş sistemine ne kadar yakın olduğuna bağlıdır; babanızı Güneş, annenizi dünya ve iç çocuğunuzu da ay temsil eder.

Çocukluğunuzu ne kadar sever ve kabul ederseniz, gerçekliğinizi sevgiden yaratma ihtimaliniz de o kadar artar. Babanız ne kadar güçlü ve aydınlanmış olursa, annenizin dişil/anne gerçekliğine adım atması o kadar kolay olur. Hatırlayınız ki bizim bu gece konuştuklarımız, sizin damgalarınız hakkındadır, yani daha güçlü baba, hayatınızda daha çok parlayacak olan Güneştir.

Güneşin parlamasının zamanı geldi sevgililer. Tamamen yeni bir dünyaya girmek için buradayız, yepyeni bir bakış açısı, tamamen yeni bir yaşam şekli; ve bunun yolu son iki bin yıldır (aslında) açıktı. Gizli kalmış birçok bilgi vardı ve burada bu gece duyduklarınız iki bin yıl boyunca sır olarak saklanmıştı. Bu enerjileri anlamak, bedenlerinize kabul etmek çok zor gelebilir; bunlar sevgi enerjileridir, bu yeni dünya sevgiyle, bir sevgi gerçekliği yaratmakla ilgilidir. İçsel olarak bir aile birimine dönüşüyorsunuz, babanız annenizi ne kadar çok severse, ona ne kadar çok destek olabilirse, sizin içsel çocuğunuza o kadar çok dişil enerji akar ve atomlarınıza, sizin iç aile biriminizin işleyişini kopyalayabilir.

Aile birimi, evren ve özellikle de güneş sistemi tarafından temsil edilir, babanız ne kadar Güneş gibi ise, yaşamınızda da Güneş o kadar parlar. Bedenlerinizin gevşemesine izin verin ve hisler bedeninize gelsin ve gitsin; hisler gelsin ve hisler gitsin. Sevgi gelir ve gider; sevgi bir nehir gibidir, o her zaman akmak üzere oradadır ve yaşamınızda bir yara olduğunda, bu yara sevgi nehrinin akmasını durdurur.

Ne kadar çok içsel çalışma yaparsanız, sevgi nehriniz de o kadar akar; nehirdeki su sizin dişiliniz ve kenarları da sizin erilinizdir. Nehrinizin kenarları ne kadar sağlamsa nehirdeki sevgi de o kenarların arasından o kadar akar. Dünya tarihi dolayısıyla, nehrinizin kenarları doğal olarak zayıflayacaktır. Biz bu gece burada, nehrinizin kenarlarını güçlendirmek üzere bulunuyoruz, böylece size çok daha fazla sevginin akmasına izin verebilirsiniz.

Kendinize, ayak tabanlarınızdan ve kök çakranızdan Dünya Ana’ya bağlanmak için izin verin. Dünya Ana’nın merkezinde güzel pembe bir kalp olduğunu hayal edin, ve bu pembe kalbin attığını görün, hislerin bedeninize gerçek Latin tarzında gelip gitmesine izin verin. Hisler gelsin ve gitsin. Dünya Ana’nın tam ortasındaki bu güzel pembe kalbe inmenize izin verin. Bu güzel pembe kalbin ortasındaki güzel pembe ışığı içinize çekmeye izin verin, pembe renk anne enerjisidir. Kendinize, bu güzel pembe ışığı içinize çekmek için, bir sünger gibi pembe ışık çekmek için izin verin, ve kendi annenizle ilgili olabilecek, bildiğiniz veya bilmediğiniz her türlü meseleyi Dünya Ana’ya devredin. Dünya Ana’nın sevgisinin akmasına izin verin.

Kalplerinizin temizlenmesine ve arınmasına izin verin, kalbinizde var olan herhangi bir acı veya direnmenin, herhangi bir tıkanıklığın, odada bulunan sevgi enerjisi ile çözünmesine izin verin. Ruhsal rehberleriniz burada yanınızdadır, onlar huşu içinde ve yaptığınız yolculuğa duydukları sevgiyle ayaklarınızın dibindedir, ve sizi Dünya Ana’ya daha derinden bağlamak üzere buradadırlar. İzin verin, kalbinizde her ne varsa sevgi ile çözünsün, kalbiniz sevgi ile dolsun, bütün o eski yaraları ve kırgınlıkları bırakın. Sevgi aksın.

Şimdi kalbinizden Büyük Merkezi Güneşe bağlanmak için izin verin. Güneşin merkezindeki güzel yeşil kalbi görün ve Büyük Merkezi Güneş enerjilerinin taç çakranızdan, üçüncü gözünüzden, boğazınızdan, kalbinizden, güneş sinirağınızdan, ikinci çakranızdan ve kök çakranızdan akmasına izin verin ve bu esnada Dünya Ana’nın kalbiyle olan bağlantınız devam etsin. Kendinize bu enerjilere dönüşmek için izin verin. Bu enerjileri hissedin ve bu enerjilerle olun, ve bir kez daha bu enerjilerin bedeninizdeki herhangi bir tıkanıklığı çözmesine izin verin; sevginin akmasına izin verin, bu, çocuğu sevmekte olan annenin ve babanın sevgisidir. İçsel çocuğunuzu deneyimlediğiniz her yerde bu sevginin akmasına izin verin, çocuğa destek olmasına, bu enerjiden destek almanıza izin verin, olmakta olanın anlamı budur, Gök Baba ile ve Dünya Ana ile tam bağlantıda olmanızdır.

Bu bu şekilde olacaktır, siz cennet ve yeryüzü arasında yürüyen o büyülü varlık olmak üzere buradasınız. Anneniz ve babanız arasında iki önemli ilişki vardır; birincisi çocuğun ebeveynleri olarak, ikincisi de karı-koca olarak; onların birbirlerini sevme biçimi, sizin dünyadaki sevme biçiminizdir. İnsan varlıkları için sevgiden daha önemli hiçbir şey yoktur; sevgi doğanızdır, sevgi bütün sorunların yanıtıdır. Bütün sorunlar sevgi yokluğundan kaynaklanır.

İçinizde olmakta olanlar, yaşamınızdaki sorunları yaratır, yani sorunu içinizde bulduğunuzda, o sorunu sevgi ile doldurabilirsiniz ve dış dünyanızdaki sorun çözülür. En önemli şeylerden biri, mümemmel haldeki enerji sisteminizin tıpkı güneş sistemimiz gibi olduğunu anlamaktır. Güneş sistemindeki enerjinin % 95’i güneşten gelir, yani şifa enerjisinin yöntemi babanızdan geçer.

Babanızı hatırlamanıza izin verin, ve öz size onun nasıl olduğunu görmeniz ve gözlemeniz için gerekli her resmi getirsin. Sevginin akmasına izin verin. Sevgi, size ve onu gördüğünüz haliyle babanıza doğru aksın. Babanızı ne kadar güçlü hayal edebilirseniz, siz de o kadar güçlü olursunuz, Büyük Merkezi Güneşle olan bağlantınız da o kadar derin ve kuvvetli olur, ve bedeninizde o kadar çok enerji akar.

Güneş daima, daima, daima dünyaya destek olur; ve güneşin dünyaya destek olduğu gibi annenize destek olacak olan da babanızdır. Anneniz kendini ne kadar güvende hissederse kendi dişiliyle o kadar uyum içinde olabilir ve sizin iç çocuğunuza, kendi iç annesinin yumuşaklığını ve nazikliğini hissettirebilir. Bütün bunların içsel bir çalışma olduğunu hatırlamalısınız, herşey içerde olmaktadır, içerde her ne oluyorsa, onunla dışınızda sevgiyi yaratırsınız. Eğer içinizde seven ve özen gösteren bir baba varsa, eril ve dişil enerjilerinizin kaynaşıp akmasıyla sevgi ve özen yaratırsınız. Gerçekliğinizi yaratmak için bu akışa ihtiyacınız var. Rosario çok büyük bir nehrin kenarındadır, bu nehir hiç kurumaz, bu nehir hep akar, ve işte sevgi de böyledir. Eğer nehri lanetlerseniz akış durur.

Eğer bedeninizin içinde yara varsa bu sevgi akışını durdurur. Sevginin, olabilecek olan her türlü tıkanıklığı çözmesine izin verin. Sevginin, babanızdan gelmiş olabilecek her türlü çocukluk yarasına akmasına izin verin. Siz bir ayna gibisinizdir, enerjiniz tıpkı babanızın enerjisi, tıpkı annenizin enerjisi gibidir. Babanızın enerjisi, onun annesinin ve babasının enerjilerinin toplamıdır. Bazı şeyler değişmez, ve sizin Karma’nız da bu şekilde oluşmuştur. Yaşamınızdaki dersler önünüze bu şekilde çıkmıştır. Dersleriniz ailenizden gelir. Bilinçsiz olan herşey, öğrenme, anlama ve sevme yoluyla bilince dönüşür. Bu dersi öğrenip anlayacaksınız, ve tam olarak öğrendiğinizde onu hiç unutmayacaksınız, bütün dersleriniz duygusal alandadır.

Bir kez daha, her ne düşünürseniz ve hissederseniz onu yaratırsınız. Yani kendinizi iyi hissettiğinizde, gerçekliğiniz iyi olmaktır. Kendinizi kötü hissettiğinizde ise gerçekliğiniz pek de iyi gözükmez. Bu, kendinizi iyi hissettiğiniz andakiyle aynı gerçeklik olsa bile! Bu yüzden her zaman nasıl hissettiğinizi gözleyin ve hissetme alanında olun. Eğer birileri sizi kızdırırsa öfkenin içinizden geldiğini bilin. Eğer dış dünyanızda onlara kızıyorsanız kendi öfkeli veçhenizi canlandırmaktasınız, halbuki kendinizi bu durumdan çıkarıp öfkeli veçhenizi bularak, bu enerjiyi sizi kızdıran kişiyi değiştirmek yerine bu öfkeyi şifalandırmaya harcarsanız, bir daha asla aynı nedenle öfkelenmezsiniz. Bütün enerjinizi öfkeyi çözmeye ve kendinizi şifalandırmaya harcamış olursunuz. Aksi taktirde kendi öfke veçheniz iç dünyanızda gittikçe daha fazla güç kazanır.

Hisler hakkında öğrendikleriniz çok önemlidir, onların dış dünyanızla olan ilişkilerini ve neler yaratmakta olduğunuzu gözlemleyin. Şifanın yöntemi iç babanızdan geçer, ve iç babanızı kendi güçlü Güneş yönünüze dönüştürerek tüm yaşamınıza sevgi ve günışığı yaymasını sağlamak size düşüyor.

Bedenlerinizin gevşemesine izin verin, hisler gelsin ve hisler gitsin. Bu şekilde konuşarak bedenlerinize bir çok duyguyu getiriyoruz, ve bu duygular salıverme ve dönüştürme içindir. Tıkanıklıkları bırakın, böylece bundan sonra yaratacağınız yaşam gittikçe daha çok sevgi ile dolu olacaktır. Sevgililer, bu dünya size aittir, bu sizin dünyanızdır. Bu tıkanıklıkları bıraktığınızı hissedin, bedenlerinizi doldurmaya başlayan sevgiyi hissedin. Burada bulunma nedenimiz bir sevgi dünyası yaratmaktır, bir sevgi toplumu, herkese ait bir toplum, her insan varlığının kendi tanrısal varlığını getirdiği bir toplum, sevgiye dayalı bir toplum, paraya değil. Sevgi tümüyle evrenseldir, sevgi bu dünyanın gerçek enerjisidir. Çok yakında, sevgililer, sevgi asıl dil haline gelecektir; dünyanın yolu. Yeni enerji budur. Yeni dünya budur.

Eski bir insan deyişine göre, sevgi herşeyi başarır, ve sevginin dünyadaki mali sistemlere akmaya gerçekten niyeti vardır; mali sistemler herkes tarafından yaratıldı ve sevgi artık manipüle edilmeyecektir. Siz çok farklı bir dünyaya girmektesiniz, ve değişim çoğunlukla acılı ve korkutucudur. Bırakmak kolay değildir, bildiğiniz ve alıştığınız şeyleri bırakmak kolay değildir. Bırakmak ancak rahatlamış haldeyken mümkündür, o yüzden her ne düşünüyorsanız komik olduğunu düşünün, zihninize gelsin ve düşündüğünüz şey doğru da olsa yanlış da, bırakın gelsin ve gitsin. Bir nehir gibi, düşünce akışına izin verin, özellikle para hakkında ne düşünüyorsanız, bırakın gelsin ve gitsin. Para hakkında her ne hissediyorsanız, hisler gelsin ve hisler gitsin.

Bu sizin dünyanızdır, enerjileriniz size aittir; siz bu dünyasınız, ve dünya herkesin hayallerinin bir toplamıdır. O yüzden hayallerinizi kurun. Hayallerinizi yaşayın. Hayalleriniz olun. Hisler gelsin ve hisler gitsin. Hepiniz yeni bir dünya yolundasınız, sizin yarattığınız bir dünya, ama bu yeni dünyayı sevgiyle yaratacaksınız.

Yeni dünyaya girmek için kendinize izin verin ve enerjilerinizin daha da yükselmesine izin verin, tanrısal olanla olan o çok derin bağlantıya izin verin ve artık size hizmet etmeyen her ne ise onu bırakın. Yeni dünyanızın size gelmesine izin verin, hayallerinizin size gelmesine izin verin, ve evrenle bir olmanıza izin vererek, hayallerinizi durduran her ne ise bırakın. Birliği hissedin, sadece hisler gelsin ve hisler gitsin.

Sevgililer, ben Kryon, şimdi gidiyorum. İyi olun, Tanrı sizi korusun ve hepinize teşekkürler.

Çeviri : Elif Aksoy

5 yorum:

  1. NUR DEDİKİNE:
    muhteşemsiniz...üstadım elifin harika enerjilerini katıpt çevirdiği bu yine muazzam açılımlar yaşatan kryon mesajını buraya kopyalayayım diye geldim..bizim ekip yaman bacım..çalışmalar harika eşzamanlılıkla ilerliyor..yolumuz ışık.:)

    YanıtlaSil
  2. Bu yazıyı okuyunca kısa bir süreliğine gözlerimi kapattığımda yüzerek gök yüzüne çıkıyordum. yüzerek gök yüzüne çıkmak, çok ilginç ama çok güzeldi...

    YanıtlaSil
  3. ah elifim teşekkürler şu an öyle bir sevgi akışı varki sanki uyuşturucu almış gibi sevgi sarhoşu oldum.canım kryonum yine her zamanki gibi duygularımı hislerimi tavan yaptırttı hepimizi sevgiyle kucaklıyoruuuuuuuuuuuuuuuuum ve de öpüyorummmm...

    YanıtlaSil
  4. Ruhuna saglik Elif'im...
    Geceme muhtesem bir kapanis oldu...
    Sonsuz sevgimle :)

    Filiz Orgun

    YanıtlaSil
  5. yeni dünya yakında hazır olacak , şüphesiz..
    ve de öyledir :)

    YanıtlaSil