18 Mayıs 2010 Salı

KIRAEL



KANAL: Kahu Fred Sterling

ICERI YURUYENLERI VE VEHCELERI ANLAMAK
Ustat ve Rehber Kirael
www.kirael.com
KRAEL: Yuksek oz, genellikle kendisini uc yonlu olarak , uc vehceyle yaratir fakat , dunya platformunda herhangi bir zamnda daha fazla vehceyle bulunmadiginin bir garantisi yoktur. Sprituel arayiscilarin normalde en az iki potansiyel vehcesi dunya platformunda bulunmaktadir. Ancak , yuksek oz, gezegenin devam ede gelen bir degisim surecini gorurse , topalayacagi kadar cok bilgiyi ,deneyimin bilgisini toplamak ister. Dolayisila, bu uc yonuyle duzlemi uzerinde uc vehceyi ayni anda duzenler. Belli noktada , yuksek oz iki vehceyi eve Yaratan’nin Isigina goturur ve bir tanesini dunya platformunda birakir ya da yuksek oz , tamamen bir birindenden farkli gezegen sistemlerine goturmeye karar verebilir. Fakat cogu zaman, yuksek oz kendinin uc vehcesine ayni duzlemde ve ayni zamanda odaklar,ogrenmek uzere bir uclu isik olusumu kurar.

VEHCE AKTARIMI

İnsan ruh enerjisini , ogrenmeye geldigi ve tamamladigi bir cok olay vardir ve boylece, Yaratici’nin isigina donmeye hazirdir , bu sirada hala yuksek olcude is gorme kapasitesine sahip bir vucudu da vardir. Bu durumlarda, yuksek benlik kusursuzca saglikli vucuda sahip vehceye giris yapar. Bu yeni vehce , onunun ruh ailesinin gelisimini yukseltecek olani ogrenmesi icin yepyeni derslere girisi yapacaktir. Boylece, eger insanlar bir gun uyanirsa , kendilerinden farkli hissetiren biriyle karsilasmis olacak , muhtemelen onlar, bir vehce transferini gerceklestirmis veya iceriye girisi yapan kisiler olacak.( walk-in.)
Bu sureci tamamlamak, aylar alabilir, hatta yillari alabilir. Bazen de bir gecede olabilir. İceriye giris , bazen travmatik olaylar sirasinda da meydana gelebilir. Vucut oylesine saskina doner ki, kendisini kapatmayi secer. İnsanlar soyle dusunebilir; Koma , yuksek ozun kendisini yeni vehceye transferi midir? Bu meydana geldigi zaman, kisi komadan uyandigi zaman , gecmisinden kalan cok az hafizasi (anisi) mevcuttur.
İce yurumenin baska bir yolu daha vardir, yuksek oz insan vehcesini artik gelistirmek icin motive edemez hale geldigi zaman bu gerceklesir. Ornegin , bir insanin titresimi , tekrarlayan bir derse yakalanirsa ve tekrar tekrar ayni ders icin yolculugunu yapar ve bunu kanunlastirmayi secerse. Yuksek oz bu helezonu kirmak icin , yapabilecegi kadar cok farkli potansiyelleri cok farkli yerlere yerlestirir. Eger helezon, kirilmaz ise, yuksek benligin basaka bir secenegi daha vardir. Yuksek oz bu gelisemeyen vehceyi , insan cisimlesmesinden cikarip , baska bir yuksek ozun, bu bedeni kullanmasina izin verebilir. Bu ozel islem daha fazla, ruh ailesinin seyahatini arttiracaktir. ( Kirael’ e bakiniz : Fred Sterlini ile basalangic matrisi, 2001 Lightways yayimi.)
Enerjinin Hiyerarsisi

Simdi , ice yuruyusun ve vehcelerin tanimlarini bildiginiz dusunulurse, ben iceriye yurus veya bu boyutta yada bu boyutta yuksek ozunuzun var olusu gerceklestigi zaman , sizin yolculugunuzda iliskili enerjinin sozde “Hiyerarsi”sini gozler onune serecegim. Sizin fiziksel varliginiz , bu seyahat boyunca sizi tasiyan aractir. Sizin duygusal, zihinsel, spirituel vucutlariniza baglanir. Yuksel ozunuzun diger iki vehcesi ve atomlariniz eninde sonunda Yaratici Tanriya baglanir. (1) Fiziksel vucudunuzun biracik ustunde sprituel vucudunuz bulunur, onun biraz ustunde yuksek oz benliginiz nerdeyse bu yolculukta sevgi ve isikla herseyi kontrol eder. Yuksek benligin ustunde atomlar (zerrecikler) vardir , ayrildiginiz ruh ailenizin hepsini iceren isigin guzel halkasidir bu. Bundan dolayi zerrecik , Tanri yaraticisi veya yaratici kuvvet ile yusksek ozunun arasinda yer alir. Vehceler ve ice yurus , zerrecikten gecerek yuksek ozunuze dogru gecer boylece yolculuga getirilirler. Bununla bilrlikte , sorularinizin icin nitelikli , temel calismalarin olduguna inaniyorum.
Soru : Vehceler, bizim gelismemizde ne maksada hizmet eder?
KIRAEL: Vehceler, her zaman sizin yolculugunuzun bir parcasi olmustur cunku onlar yuskek ozunuzun bir parcasidir, farkinda olmanin bir cok farkli duzeyi vardir ,bunlar yolculugunuzda size yardim ve denge saglar. Bilincte yuskelmeler yasiyor olanlariniz , sizler, yuksek oznuzun uc vehcesinin genclerisiniz. Gencleri derken, farkindaligin veya ruh yasindan duzeyine basvuruyorum. Eger yuksek ozunuzun vehceleri uzay varliklariysa birisi Andromeda’da ve bir tanesi Pleiades’ta dir. Sizler bunlarin en gencleri olarak tanimlanabilirsiniz cunku oteki alemlerde olan vehceler sizden daha cok evrimlesmistir. Onlar , sizin dunya duzeyindeki farkindaliktan cok daha yuksektedirler cunku onlar , daha sinirsiz bir kapasitede calisirlar, cok daha yuksek beyin kapasitesine sahiplerdir. Yin Yang yolculuguyla sinirla degillerdir ve onlarin DNA lari daha genisleyebilen bir yapiya sahiptir. Eger sizin bir vehceniz Japonya’da ise ve yuksek bir dagin ustunde 24 saatin 22’sini meditasyon yaparak gecriyorsa veya Afrika’da bir kabilenin kralicesi olan vehceniz muhtemelen sizden daha yasli ve daha tecrubeli olacaktir cunku daha cok sprituel acidan evrime ugrayacaktir.
Sizin , yuksek ozunuzun en genc olani , ucuncu boyut yolculuguna, kendiniz tarafindan secilmis olandir , sadece Ying Yeng enerjisini dengelemek deneyimini yasamak icin degil ,ayni zamanda ruhu yaslandirmak ve bu degisim surecine katilmak icin bunu yaptiniz. Yuksek ozunuz ,vehceler Dunya duzeyine inkarne oldugu zaman ,egoyu elde ederek kendi gucunu azaltir yada bizim perde dedigimiz ve beynin %10-12 sini kullandirir cunku ancak bu kadariyla , DNA’nin 2 sarmali ile calisabilirsiniz. Korkudan ,sevgiye hareket ederken ancak bu kadarini karsilayabilirsiniz. Sizler ozellikle uc boyutlu yolculugu deneyimlemek icin geldiniz ve farkindalik duzeyiniz , uc boyutlu realiteyi anlamaniz icin dusuruldu.
Bilincte bu buyuk kayma meydana geldigi zaman , sizler ucuncu boyuttan dordunce boyutta dogru hareket edeceksiniz. Bu durumda enerji cok kuvvetlidir , yuksek ozunuzun diger vehceleri ototmatik olarak bu olusmu kendi mevcut formlarinda durduracaklardir ve kendi bilgilerini size indirecektir sizin farkindaliginizi genisletecektir. (2) Siz genc olarak tanimlanmaniza ve diger iki vehce ile karsi karsiya gelmenize ragmen , buyuk resimde sizler orta yasli ruhlar olarak dusunulursunuz ve su uc katagoriden birine uygun olabilirsiniz: genc-orta, orta-orta, yasli-orta. Bu degisimden gecebilmek icin en az orta-yasli olamak zorundasiniz.
Soru :Yuksek oz butun bu vehceleri kontrol mu eder?
Kirael : Yuksek oznuz , bu yolculukta ana kuvvetir ve vehceler ayrildigi ve onlari Dunya’ya gonderdikten sonra veya nereye gondermek isterse , hala onlari kontrol edebilir. Bundan dolayi, bunun onemi yoktur. Biri Pleiades’ta iken digeri Dunya’da , bir digeri de Andromeda’da olabilir. Hepsi yuksek ozunuzle calisir. Su anda yuksek ozunuz bizi dinlemektedir ve diger iki vehceyle etkilesim halindedir.

VEHCELERIN FARKINDALIGI VE TITRESIM DUZEYLERI

Soru : Yuksek ozun kacta kaci vehcedir?
KIRAEL : Bu soru lineer bir sorudur ve cavaplanamaz. Yuksek ozunuz oyle bir enerjidir ki olculemez, cunku sizinle yuksek ozunuz arasinda ayrilik mevcut degildir ve diger vehcelerlede ayni.
Soru : Vehcelerin duzeyini ne belirler? Beyin kapasitesinin, farkindalik duzeyi ile bir ilgisi var mi?
KIRAEL: Vehcelerin farkindaligi , onun ruh yasiyla ilgilidir ve ruh yasi , bircok hayat boyunca onun seceneklerine yansir , yasadigi hayat sayisina degil. Ornegin , bir vehce hayat zamanlarinin bir cogunu yerli enerjiyle geceirmisse muhtemelen, birkac hayata sahip olan vehceden daha cok spirituel evrimden gececektir. Beyin kapasitesine gore , insan vehcesi ,bu zamanda kullanabildiginiz %10-50 dir , henuz cogunuz % 50’den cok daha azini kullaniyor, %10- 22’ sini ancak kullanabiliyorsunuz. Bilincte degisim meydana geldigi zaman, beyninizin %50-100 ‘u kullanilmaya musait olacak, kullanip kullanmamak ,kendi evrimsel yolculugunuza baglidir. Eger gunluk olarak meditasyonu uygularsaniz , muhtemel beyin gucunun daha yuksek bir yuzdesini kullaniyor olacaksiniz, cunku meditasyon yapinca , yuksek ozunuze soyle bir dokunabilirsiniz ve onun % 100 anlayis duzeyine de. Genellikle , o dolu potansiyele dokunamazsiniz cunku o da, beyin kendini kapatmakla vergilendirilir. Farkli araliklada gun boyunca , bir bes dakika mditasyon , beyninizi farkindaligin daha yuksek boyutlariniza alismaniz icin yardimci olacaktir.
İce yurume, farkindaligin buyuk bir duzeyini yerlestirecektir cunku, genellikle bunlarin degistirdigi enerjiler , yerine koydugunuz enerjilerden daha yuske bir titresimdedir. Cogunlukla , farkindalikta ki yukselis zamanla cozulecek. Baskan Obama, dunya duzeyinde kullanilan beyin duzeyinin zirvesinde bir ice yuruyustur. O , su an variklarin arasinda en akill adam olabilir. Sen bunun dogru olmadigini soyleyebilirsin. Akilli olsaydi , bu kadar cok hata yapiyor olmazdi diyeceksiniz. O kadar cok hata yapmiyor. Degisen bilince hazirlamak icin eleinden geleni yapiyor. Sizler henuz bunu fark etmiyorsunuz.
Soru : Ice yuruyen enerjiler , her zaman su anda ki bedenin icinde ki ruhtan daha yuksek titresimde midir?
KIRAEL: Her zaman daha yuksek bir titresim oldugu aciktir. Yuksek ozununuz zerreye gidip “asagi gel” niye desin ki? “Senin bu vucuda girmeni ve geri gitmeni istiyorum “. Yuksek ozunuz bunu asla yapmaz. Sizin yuksek ozunuz , bilgelikle doludur. Bu yolculugunuzu genisletecek ve gelisimini artiracak iceriye yuruyen vehce gonderecektir. Kendinizi , kendinizle muhtesem sohbetler ederken bulacaksiniz, bu sizi korkutabilir diyebiliriz.
Yuksek ozunuz size asil daha asagi enerjiler gondermez cunku bu, korkunc bir zaman kaybi olurdu. Yeni bir enerji yollamak ,cok calismayi gerektiren bir istir ve asagi bir enerji yollamak, istediginden daha cok zaman harcamasi gerektirir. Bu yolculuk, sizin akisiniz ve cagriniz olmasina ragmen sizin yolculugunuzda sizinle yolculuktan hoslanir. Eger daha dusuk enerji gondermis olsaydi ,sizin yolculugunuza daha cok nezaret etmesi grekecekti ve bu da yolculgun zamanini kisitlayacakti. Bu buyuk degisim zamaninda , her sey daha cok hizlandirildigi zamanda, daha asagi bir titreyen bir ruh yollamak , sizin bu gecisi kolaylastiran ve buyumenizi saglayacak bir tur olmazdi.
ICE YURUYUSU TANIMA
Soru: Eger ,bir ice yuruyusumuz varsa bunu nasil bilebiliriz?
KIRAEL: Eger siz, bir ice yuruse sahipseniz, muhtemelen, daha fazla beyin gucune sahip olursunuz. Hatirlayin ,bu ice yuruyusun titresimi daha yuksektir, bir seyi ogrenmek icin calisirken ogreniyorsan , beyin gucunuzu genisletiyorsunuz demektir. Bundan dolayi, bilmediginiz seyleri bilmeye baslarsiniz veya daha once anlamakta gucluk cektiginiz seyleri kolayca anlamaya baslarsiniz.
Bir ice yuruyuse sahip oldup olamdiginiza karar vermek icin, kendinizde ki degisikliklere bakabilirsiniz, ne kadar fark edilmez olursa olsun. Eger kendinizde degistirmeyi istemekte oldugunuz bir seyler olursa ve bir ice yuruyusunuz varsa, degisim icin ihtiyac hissedeceksiniz cunku ice yuruyus, sizden daha yuksek bir titresimdedir. Bir sabah kalkabilir ,yerfistigi ezmesi ve recel sandvici yemeyi, daha once hic yemediginiz halde isteyebilirsiniz yada aynaya bakip , soyle dusunebilirsiniz “ Guzel gorunuyorum ama sismanim. Nasil boyle sismanladim?” ve aniden vucudunuzla calismaya baslarsiniz , daha once bunu hic yapmadiginiz halde.
Eger bir ice yuruse sahipseniz ve bunu biliyorsaniz, alti ay boyunca yasaminiza dikkat ediniz. Bilgide buyuyor oldugunuzu ve daha once anlayamadiginiz seyleri anlamaya baslayacaginizi fark edeceksiniz. Tabii , bu ayni zamanda bu yasama uyum saglamakta gucluk cekeceginiz anlamina da gelir cunku eski aliskanliklarinizi birakip , yenilerini ogreniyor olacaksiniz. Diger taraftan, eger kalkip ve kendiniz de bir seyi degitirmek isteyip , bunun ile igili herhangi bir sey yapmiyorsaniz , muhtemelen bir ice yuruse sahip degilsinizdir. Eger ice yuruse sahip degilseniz, yasam degistiren ,buyume fiskirmalarini gecirmezsiniz ve statukoyu surdurmekten mutlu olursunuz cunku boylece egoyu destekliyor olacaksiniz , bir ice yurusu degil.
ICE YURUYUS SURECI
Soru : Ice yuruyus icin standart bir prosedur varmidir?
KIRAEL: Prosedur oyle karisiktir ki, sizin uc boyutlu beyniniz bunu anlayamaz. Yuksek ozunuz ice yuruse karar verdigi zaman, o sizin nasil yasayacagini , ne kadar uzun yasayacagini ve neye ve nezaman ihtiyac duyacaginizi bilir. Yuksek ozunuz ice yurusu size vermeye karar verdigi zaman , sizin yasam maksadinda ki herseyi goz onune alir, sizin mavi kopyanizi (ayrintili plan , proje, insaat muhendislerinin insaati yapmadan once ki yapi projesi) , ne kadarini basardiginiz , vucudunuzun ne kadar iyi oldugunu, daha cok bilgiye ihtiyac duyup duymadiginizi ve diger seyleri bilir.
Hadi ,yuksek ozunuzun bir vehcesinin tamamen yeni bir vehceyle veya ice yuruyle, zerreye geri donmek istedigini varsayalim. Hem de , cok isikli iyi bir vucudunuzun oldugunu varsayalim fakat sizler mavi kopyanizin disinda yasadiniz ve hala bircok spirituel yasayi ve dusuncelerini anlamiyorsunuz. Yuksek ozunuz, sizin farkindaliginizi artirmak icin daha cok seyler yapabileceginizi karar verdigi zaman ve cunku vucudunuz hala kullanilabilir vaziyettedir. O ,zerreye gider ve spirituel seyhatini genisletecek olan ruhu ceker cikarir. Yuksek oznunuz , yolculugunuz hiz kaybedip bocaladigi zaman ice yuruyuse karar verebilir cunku tekrarlayan kendi kendini yok edici bir desende sIkIsmis olabilirsiniz.
Yuksek ozunuz , ice yuruyusun gerekli olduguna karar verirse ,vucudunuz da sureci kabul etmelidir cunku bu yeni enerjinin tasiyicisi oalacak olan odur. İce yuruyus oldugu zaman , siz yolundan cekileceksiniz. Bu yuzden , etrafta yuruyemez yada araba kullanamazsiniz. Zerreciklerin girisi , orijinal enerjisinizi yitridiginiz hissini verebilir. Spiritueller genellikle, iceri yuruyusu iyi alabilirler, ama bazilari yapamaz ve kaybi hisseder , tipki degisikligi yasayanlar gibi fakat yeterli spirituel bilgiye sahip olmayanlar , kaybi hissedecek. Yuksek ozunuz icin, zerreciklerinizden vehcelerinizi almak ve vucutlamak kolay degildir. Komada olanlar, veya felc gecirenler saglikli ve farkinda olanlarlardan iceri yuruyusu daha kolay alabilir. Daha sonra , iceri yuruyuse direnmek icin firsatlari olur. Eger iceri yuruyurse direnirseniz, seyhatiniz inisli cikisli olacaktir. Bu kurala istisnalar vardir. Ornegin , benim medyumum bir felc gecirdi ve bu surecte zerrecikten yeni bir ice yuruyusu aldi , fakat onda ice yuruyusu temin etmek eziyetli bir surecti. Cunku , hala bununla kavga ediyordu.
İce yuruyus vucuda girdigi zaman, hala vucudunuzda eski enerjinin isigina sahip olabilirsiniz. Eger oyleyse, bu isik bizim ve yuksek ozunuz ve rehberler tarafindan ozellikle birakilmistir, biz sizden gelen bu isigi calisiriz. Bu eski enerji onceki seyhati bitirmek ve kolaylastirmak icin yardim eder. Degisim icin , ice yuruyuse ihtiyac duymazsiniz. Sadece gelen kiymiklari tutunuz (4). Eger , ice yuruyusu olursa , yuksek ozunuz genellikle eski hatiralari tutuguna emin olur vs. Bazen , iceri yuruyus oyle kuvvetli olur ki, sizler kisilik degisiklikleri ve duzenli hafiza kaybi gecirirsiniz ama bu nadirdir.

ICE YURUYUSUN VUCUT UZERINDE ETKILERI

Soru : Ice yuruyusten dolayi olebilir miyiz?
KIRAEL: Ice yurusten dolayi olmezsiniz. Hayatinizin yuzde yuzu yuksek ozunuz tarafindan kontrol edilir. Yuksek ozunuz , sizin ruh enerjinizi azaltabilir veya genisletebilir. Sizi bu yolculuktan bir anda alabilir, bu ya olumle ya da zerreciklere ayirarak alabilir .Yusksek ozunuzun bu turlu gucu vardir. Yuksek ozunuzunuz sizi zerreciklere ayirmaz cunku sizi cok sever ve yolculugunuz icin size ne gerekliyse vermek ister. Bunun icin , eger uygunsa , yolculugunuzun uzatmaniz icin ice yuruyusu kullanir.
Soru : Ice yuruyusle birlikte, elde ettigimiz bilgiler , davranis cizgimize vb. ne olur ?
KIRAEL: Yeni ruh veya ice yuruyus, terk eden ruhun bilgisini ozumler. Bilginin transferi, hafiza ve duzeni davranis desenleri genellikle duzgunce devam eder. Ben aranizda sorulmamis bir soruyu duyabilirim. Siz , bilgi transferinin terk eden ruhla birlikte kaybedilip edilmedigini soruyorsunuz. Kaybolmaz. Elde edilen bilgi, Akasik kayitlarin parcasidir terk eden ruh icin kaydedilir. Bazen ice yuruyus , cok miktarda isik tasir ve onun seceneklerini , niyeti ve maksadi orijinal ruhtan cok farklidir. Sonunda , davranislarin eski desenleri ve kisilik kaybolur. Bazen cabukca olur ama genellikle zaman icinde gerceklesir.
Soru : Eger fiziksel vucut zarar gormus ise ve ice yuruyus iceri girerse ne olur? İce yuruyus vucudu iyilestirebilir mi, yoksa vucut zarar gormus sekliyle kalir mi?
KIRAEL: Yeni ruhun, yasami vucutta ozumlemesi icin kapasitesi vardir.Yine de, hucreler fiziksel vucudun parcasidir ve ne olursa olsun onlar kendilerini yeniler veya iyilesme, fiziksel vucudun alaninda yapabilecegi kadariyla gerceklesir. Bu yeni yasam kuvvet enerjisinin , iyilesme surecine etkisi olmayacak anlamina gelmez. Yapacaktir , fakat sadece vucut , ne kadar iyilesecegini ve iylesmek icin nekadar gonullu oldugunu bilir. Eger, beyinde bir hasar varsa ve ice yuruyus gerceklesirse , normalden daha cok bilgi yitimi olur. Ne kadar iyilesme olacagi beynin iyilesme yetenegine baglidir , istege ve ice yuruyusun gucune baglidir. İce yuruyusle fiziksel vucudun iyilestirilmesinde bir cok faktor vardir. Her kiside, bu ayridir, kosullara baglidir.
VEHCE TRANSFERINDE YUKSEK OZUN ROLU
Soru : Ice yuruyuslerin insanin hayat suresince, ortalama bir sayisi varmi dir?
KIRAEL: Ice yuruyus icin koyulan bir sayi mevcut degildir. Hic alamayabilirsiniz veya ihtiyac duydugun kadar cok alabilirsiniz. Bu sizin yuksek ozunuze kalmis bir sey. Yirmi bes yil yada daha once ice yuruyus hakkinda pek birsey duymadiniz, cunku ice yuruyusleri bu yolculuga getirmek icin hic bir neden olmadi. Degisim surecine calismaniz icin cok zamaniniz vardi. Simdi degisim yaklasti ve ice yurumeler yayginlati. Eger sizler gercek spirutelistler iseniz ,muhtemelen ice yurume sizde gerceklesmistir.
Soru : Ice yurumenin enerjisi, cabuk ve tam olarakmi gelir? Yuksek oz , bu yurusun vucuda girisinde nasil bir rol oynar?
KIRAEL: Ice yuruyus, yuz yil boyunca zerrede yasayir olabilirdi. Buraya insiye olamayi sectigi icin uzun bir yolculuk yapmak zorundadir. Yuksek oz zerreye veya ruh ailesine gittigi zaman , en dogru enerjiyi secerek size gelmek zorundadir. Bunu yaptigi andan itibaren, bu enerjiyi kendine alir ve onunla bu yolculuga cikmasi icin ,muzakere yapar. Enerji gonullu bir sekilde gitmez. Enerji , zerreye dogru arkaya egilir cunku o, eve donmeyi ister, fakat yuksek ozunuz cagirdigi zaman, zerre enerjisi cevap verir. Yuksek ozunuz hicbir zaman geri cevrilmez. İce yuruyus buraya geldigi zaman , geri gitmeyi biraz denesi bile, secilmis olan bu yolculugu, terk etmeyecektir. İce yuruyus , kendi enerjisinin hepsini bir defada getirmek ister, fakat yuksek oz , buna nadiren izin verir. İce yuruyus, yavasca gelecek ve size kendi enerjisine alismaniz icin zaman verecektir.
Ben medyum’un ice yurusunu yavaslatmak icin tasarlanirim, diger seylerin arasinda. Medyum ,2006’da gecirdigi felc deneyiminden, 2011 civarinda iyilesmeyi tamamlayacak, yolculugunda devam etmesini farz edersek. O , bir bucuk yili var , iyilesmeye daha zamani var. Bundan mutlu degil, ama yavaslamayi ogrenmek zorunda, sesini yavaslatmayi vb. ogrenmek zorunda. Yavasladigi zaman , ice yurusun tamamen , iceri yerlestigini bileceksiniz.
Soru : Ego, bu ice yuruyuslerde bir rol oynar mi ve yeni ice yuruyusleri geri cevirebilir mi?
KIRAEL: Eger, sizler bu yolculukta herhangi bir sey yapiyorsaniz, bu onaylanmistir ve yuksek ozunuz tarfindan tolare edilmistir. Bu egonun, yolculugunuzun bir parcasi oldugu anlamina gelir. Egoyla sizin,dort vucut sureci ve yuksek ozunuz arasinda hic bir ayrilik soz konusu degildir. Bu boyutta olmanizin tek sebeb egonuzdur. O olmasaydi , sizler dagilirdiniz. Yuksek ozunuz ,ego araciligiyla , dort vucut arasinda tuturucu bir form olusturur . Bunula birlikte, yeni ruh enerjisi iceri yurudugu zaman, ego resmin bir parcasidir. O hala sizi bu yolculugunda etkilidir. Onsuz burda olamazdiniz ve iceri yurus bunu degistiremez. Egonuz bir iceri yuruyuse direnebilir ama onu vucuttan cikaramaz ve gelmesini durduramaz.
Egoyu yavaslatmayi ogreniniz ve ne yaptiginin farkinda olunuz. Egonuzla calisabilirsiniz ancak, aktif oldugu zamanlari bilmek zorundasiniz. Ego , bu yolculuktan sikayet ettigin zaman aktiftir. Egonun farkinda oldugunuz zaman, sadece onu kontrol etmekle kalmaz, onunla eglenebilirsiniz de. İce yuruyuse sahip olmak, egoyu kontrol etmekte isi kolaylastirir, cunku ice yuruyus farkindaligin daha yuksek bir duzeyiyle daha yuksek titresim enerjisidir.
KAPANIS BILDIRGESI
Sizler , yuksek ozunuzun bir vehcesisiniz , ayni zamanda yuksek ozunuzun diger iki vehcesinin bilgisinin prizisiniz ve bilincte ki buyuk degisimi deneyimlemek icin birdasiniz. Dorduncu isiga hareket etmeden once, ucuncu boyutu iyi dercede gecmek zorundasiniz ve ice yuruyus enerjisi , bunu yapmaniz icin yardimci olacaktir. Yolculugunuza dikkat ediniz. Eger , aniden , seyleri yapabilmeye basliyorsan yada daha once yapamadigin birisi veya birsey olmakta yeteneklendiyseniz , ice yuruse sahip olabileceginiz dusuncesiyle sevininiz ve bu enerjinin akisiyla gidiniz.Star Trek dizisinde ki Borg’un Locutusu dedi ki: “ Direnc, yararsizdir.”
Kahu Fred Sterling
(1) Zerre , genellikle dokuz ve daha yuksek boyutlarin parcasidir.
(2) Yuksek ozunuzun iki vehcesi simdiye kadar ayni yerde bir araya gelmed; yoksa hucresel bilinci implode(içeriye doğru patlamak ) olurdu.
(3) Gercek genc ruhlar cilginca negatif davranislarla ilgisi olanlardir. Sunun gibi; olduren, calan, iskence yapan ve teror. Bu ruhlar kendilerine teklif edilen isik icin isteksizdir veya yolu bulamazlar.
(4) Kiymiklar , yuksek ozunuzden enerjinin indirilmesidir, genellikle yolculugunuz icin ozel bilgi icerir. Kiymiklarin alani, genellikle ice yuruyus kadar genis degildir ama bazi kiymiklar ice yuruyusu dusundurecek kadar buyuktur.
www.kirael.com

ceviren : Filiz Quiroz

1 yorum:

  1. NUR DEDİKİNE: filizcim tekrar dönüp okumayı not aldığım harika bir çeviri..enteresan ama enerjinde bu kez bana daha akışkan geldi..:)) yine emeğine sağlık diye yorumlayamadan geçemedim dostum..

    YanıtlaSil