30 Nisan 2010 Cuma

TANRI'DAN MEKTUPLAR #1



Tanri'dan Mektuplar #1
“ GUNESE DOGRU KARANLIK BIR GECENIN SEYAHATI”
TANRI (CELEST VE DAVID TARAFINDAN ALINMISTIR)


Ve oyledir. Benim sozcuklerimi dinlemeye gonullu olanlarinizla konusmak icin geri dondum. Ben sozcugum ve benim sozcuklerim benim yasamdir. Bu ugurlu firsatta Ben , size hitap etmeyi sectim rahmimin cocuklari, benim oglumun cocuklari , benim gunesimin cocuklari. Bugun , kim oldugunuza yeniden dogusunuzun baslangicinin ilk gunudur. Ben, gokleri bilgilendirenim, Celest ve David bu hikaye icin sectigim yazicilarimdir. Benim semavi kizim , hangi dil formatina tenezzul edip kullanacagimi sordu. Bu biraz rahatsiz edici bir merakti onun icin eger Godumentry (tanri dokumani) ‘nin anlami “seni”sen, ve “senin” kelimeleri blokaj olusturacaksa diye merak ediyordu. Onunla beraber , bir arada bu dunyayi yurudugumuz zaman , o basit anadili kullandigimiz zaman ,gecmis zamanlari hatirlmaya cabaladigi gibi ben de eglendim cunku bu lisan, butun zamanlarin lisan bicimiydi.
İnsanlik, uygarlastigindan beri, kendilerine “ilerleyen uygarlik”olduklarini animsatmaya basaldi. Ben tabii ki sizinle oldugunuz duzeyde “konusacagim”. Bu zamanda, emeklerinizin meyvelerini kabul ettiginiz durmda geldim. Her zaman sizi SIKISTIRAN turbulanslardan haberdarim, icininizde yasadiginiz yogun mucadelelerden haberdarim , bir cogunuzun yaptigi , “dogrunun”” guce” karsi savasidir.” Ben aciyi ve SIKINTIYI gorurum , bu yuzden bir cogunuz metanetinizle buna katlanabiliyorsunuz ve buyuzden dusunebileceginiz her sey olabilyorsunuz; kalplerinizde ve zihnizde ki , anlayissizligi gorurum tipki ne olabileceginizi“ dusunmeye” hic ihtiyac olamdigini fark etmekte basarisiz oldugunuz gibi. Bunun yerine cocuklarim , simdiden orda oldugunuzu daha iyi anlayiniz.
Gozlerinizde ki inancsizligi gorurum ve ic zihninizde suren tartisma; kultur, irk ve dinlerin kimin “ secilmis olan” olduguna dairdir . Bu dunyada, adaletin olmadigina kanaat getiren umutsuz dusuncelerinizi gorurum. Magrur ve guclu olanlar bulunduklari konumdan daha asaga dustustuler ve gezegenimde en dusuk dereceli varliklar durumundalar. Ben, kucuk ifsalarin , onlara en cok ihtiyac duydugunuz zamanda size aktarinca , harikulade ve mutluluk veren kisisel manyetik alanlarinizda umudun pariltilarini gorurum. Ben , butun yollarda ve her zaman hepinize yardim etmesi icin meleklerimi ve yildiz bakicisi cocuklarimi cesaretlendiririm. Masumlarimin gozyaslarinin selaler gibi yuze akisini gorurum, benim iyi kalpli ve cesur askerlerim, ogretmenlerim, sifacilarim ve insan formunda yuryenlerim. Olan Ben formdur.
Ben sizin cogunuzun hergun karsilastigi sacma sapan durumlar hakkinda acabalarinizi ve konu disina cikan dusuncelerinizi duyarim; sizin yipratici okul kitaplarinizda bulunmayan ,bir gercekligi kabul etemek icin cok fazla gonulsuzluk vardir. Bu da daha buyuk bir gercektir. Sizler “Niye” diye sorarsiniz . Ben niye buradayim? Ben , bu eziyetlere maruz kalmayi kabul ettigimi hatirlamiyorum , gece ve gunduz vaktinde aniden gelen bu hareketli , istila eden seyleri onume koydugumu da. Gercegin burda oldugu besbellidir. Gercek , benim yaratciligimin buyuk kuvvetimde sizin guveninizin sorusu, inanmak degildir. Soru , yeterince seye sahip olamamak ya da digerleri icin yeterince iyi olmakta degildir. Kasten ben ve Tanrisal ongorumle , illuzyonun perdelerini , zihinlerinizin her birine yerlestirdim ama ruhlariniza ve kalplerinize degil. Hepniz, hakkiyla buyuk maddeye inmeden once bunu anlamistiniz. Her biriniz mutlulukla, insan irkinin daha yeni verimlilik ve yeni tohumlarini ektiginiz gibi bicecek oldugunuz toplam kazancinin anlayisla teslim oldunuz.
Cok cok isik yili once herbirinizi gogsumde toplayip , hatirlamaniz icin sizi cesaretlendirdigim zaman , benim ifademin , size insan formunda faydasi olacagini soyledim. Ben sizin cilginligin(deliligin) duzensiz kaosun, siddetin boyutuna girmeniz icin sizin dayanikliginiz ve gonullulugunuz ile sonsuz merhametimi ve sevgimi paylatim ve sevilmeyen digerleri icin. Gercekten ,insan olarak seyhatinizde tekrar tekrar sizin kutsal sozlesmelerinizi cok fazla hatirlamayacaginizi ve bunun bela olacagini hatirlattim. Bir daha. O zaman size bir anlam ifade etmedi; o zamanlar bunun anlamini kavrayamadiniz. Her seferinde basarmak icin kararliligini vurguluyordunuz ve kendi bireysel misyonlariniz ve ruh kume baglantilarinin anlayisindan bahsediyordunuz. Hicbiriniz “ Ceheneme kadar , hayir ben gitmeyecegim” demedi. Bazen , simdi o bilgeligini merak ediyorsun. Hatirlayiniz , Semaviler gecenlerde belirtmisti, “Bilgelik, alistirma sutyenidir.” (genc kizlar sutyen kullanmadan once ona benzer kisa atlet kullanir)
O zamanlarda, Ruhlarin en cesur , en gayretlilerin toplantisinda, burda daha iyi bir dunya icin yardim ricam uzerine kendilerine soz verdiler, ben her birinize soz verdim. Ben dedim ki; “ yasam, iyi- yasanan yasamin kendi odulu olacak, dunya zamanlarinda , her yogunlugu katettiginizde ,her kotu olayi astiginizda ,gokkusaginin sonunda altinla dolu bir kap bulacaksiniz. Simdiye kadar oldugun hersey olacaksiniz, simdiye kadar oldugun herkes olacaksiniz.
Tanri , eylemdedir. “ kim oldugunuzu kabul etmeyeceginizi , bunun yerine , yiginlar , sizin benim temsilcilerim oldugunuza, hemde en iyisi oldugunuza sizi ikna etmeye calisacak demistim. En kotusu de seytanin enkarneleri. HAYIR BU ANLAMDA BENIM ELCILERIM DEGILSINIZ! YA DA SIZLER CANAVARIN IZLERINI IZLEYENLER OLAMAZSINIZ! Sizler , fiziki bensiniz. Ben , sizlerler araciligiyla kendimi ifade edrim. Hayati , insan formundan deneyimerim. Bundan dolayi hayat tecrubesi periyodunun merkezi olan “unutma” illuzyonunu” soz verdigim gibi simdi kaldirmaktayim. Ben soz verirsem tutarim. Sozler verildi ve sozler tutuldu.
Ben sabirla ve acikca her birinize , secdiginiz bu yoldan caymanin cok kolay olacagini aciklamistim. Eger , sizler butunuyle aktif hale gelmis hafizanizi kullanabilseydiniz, eger ben buna izin vermis olsaydim , insanlarin kendi dramlarindan insanlari kurtarmaniz icin size izin vermis olsaydim, sizler kendi kisisel kaderinizin yollarini degistirmis olacaktiniz. Ben , bunun meydana gelmesine izin veremezdim. Ne de digerlerinin kaderlerine karismaniz icin size izin verebilirim ne de baskalarinin inanclarina karismaniz icin; baskalarinin secenekleri ve secimsizlik iyi yasanmis bir yasam degildir. Bunlar sizin sorumlulugunuz degildir, sizin isiniz degildir. Gezegenin tarih kitaplari, “Karnalik Caglar” olarak bilinen caglardan bahseder. Kinaye ve uzuntuyle , bu kurguyu tartisirim. Sizler , Karanlik Caglar’dan , bu gezegenin baslangicindan beri yasamaktasiniz. Eger sadece gezegende “ogrenmis” insanlar olsaydi birseyler olabilirdi fakat benim duydugumu goremezdiniz. Sizin iyiliginiz icin, isteginiz uzerine digerlerine yardim etmek icin burdasiniz sizin ciddiyetiniz budur, yardimlariniz hak edilmemisse , fark edimedigi anlamina gelmez. Yaptiginiz hicbir sey, yok sayilmaz. Ben , size “ Ozgur ifade” iznini verdim fakat cogunuz buna” ozgur irade” diyor, buna bagli olarak sizler sadece , bol bol harikalar yaratmazsiniz , ben sizin araciliginizla bunlari deneyimlerim.
Ben , statik bir enerji degilim, bu yuzden sizlerde degilsiniz. Yildiz bakicisi cocuklarimin yardimiyla siraya koydugum sey; her biriniz buyuk bir olgunluga dogru ilerleliyorsunuz , DNA’nizin ozel lifleri degisecek. Bu buyuk etkinlik , hucresel hafizalarinizin , birer birer nazikce tekrar uyandirilacak oldugu gibi, insan zihninize fazla yukleme yapilmis olmayacaktir. Bu hepinizin onurlandirmasi gereken pozitif pozitif sirali bir ilerlemedir. Ben sizin dualarinizi ve aydinlanmaktan duydugunuz hazzi duyarim ve hala, zaten sahip oldugunuz sey icin neden sordugunuzu merak ederim. Dua etmiyorsunuz fakat soruyorsunuz. Ben zaten ne istediginizi ve neye hak kazandiginizi biliyorum, ben ,sen oldugum ve sen, ben oldugum icin. Seyahatinizin her adiminin, her biri negatif ve endiseye dusuren bir tecrube ile butunlestigi zaman , bu cikislar daha sonra onceden kararlastirilmis ve zorunlu katalizorler olarak is gorur. Gecis zamanlarinda , yasaminin yolunda gittigi zamanlardan cekip kullanmak zorundasiniz.
Gecis sureci, uc-boyutlu bir dunyada yurumek icin meydan okumayi kabul eden her ruha programlandi. Farkli sahnelerde hareket etmenin neden ve etkisi , gelisme ve buyumenin farkli donemleri en azindan dayaniklilik vazifesi ve periyodun tamamlanmsi demektir. Her sey, tam dairenin baslangic noktasindan baslamali ve tam daire yaparak sonunda birlesmelidir.
Bir gecis, basitce ve temel olarak bir maddenin perspektifinin , deger bir maddenin perspektifine degismesidir. Her evre bir basaridir; her ruhun kendi barisi icinde evrimlesmesi , her bir ruhun kendi gercegini idrak etmesi icin gerceklikler ozellikle basit bir gorus icine saklanmistir. Gercek hepimiz ayniyiz fakat farkliyiz da her ruh benzersizdir. Ayiran faktor, her birimizin yol boyunca sectigi tecrubeleri ve dersleridir. Butun bilgi bu yolla artar ; her bir ruh yakindan , butunlugun icinde bu dersleri deneyimlemelidir. Birinin ileriye hareket etmesi icin , yeterince deneyimden gecmis obur ruhlarin, ona izin verme anlayisina sahip olmasi gerekir. Her gecis evresi ogrenme virajidir. Ruhlar kendilerini ruh gruplarinin disinda birakarak ogrenmeyi gerceklestirirler. Bilincisce , butun ruh gruplarinin yukarya yukseltip artmis olan bilginin birlestirilmesidir , lakin bu baska bir seviyedir , butun tecrubeler arzulanincaya kadar veya yol boyunca tecelli edinceye kadar bu devam eder. Kaynaga tekrar katilimin gerceklesmesi icin tam daire donulmelidir. Sizler bu periyoda basladiginiz zaman bu periyodu tamamlamak zorundasiniz sonra yeni bir periyoda baslayacaksiniz. Yasam degisimdir.
Gecisler , muhim bir firsat olarak gorulebilir, anlama ve olumlu ayrimcilik icin iyi bir firsat olabilir. Zihin (zeka), ruhun ve kalbin zaten bilmekte oldugunu buyuk bir anlayisla kavrama noktasina gelir. Bir zamanlar zihin bilginin alicisiydi , ortak-birlesime bir emniyet olcusu olarak programlanmis bir kanaldi ve ruhla tam uyumu sagalmak icin kullaniliyordu. Maalesef yillar gectikce , insan gercekliginin kontrolunu eline aldi. Zihne bir zamanlar oldugu gibi uyum, baris ve dengeyi iade etme zamani gelmistir. Eger , birey bir gecisten geciyorsa akmasi icin izin vermeyi hatirlarsa, gecebilecegi kadar cabuk gecirirse , gecis cok daha kolay olacaktir. Olayi haddinden fazla dramatiklestirmek , genisleme ve buyumenin guzelligini ve ihtisamini bozar. Ben , bunun her zaman kolay olacagini ima etmiyorum. O zamanlar cok aci verici olabilir, kafanizin patlamak uzere oldugunu hissedebilirsiniz. Bir migrenle karsilastirabilisiniz bunu. Sakin korkmayin, bu enerjinin basitce insasidir , cakralarin genislemesidir ve dogal bir hadisedir. Butun bu gecis boyunca acele etmekten kaynaklanir, yapmaniz gereken basitce onun varligini onaylamaktir, ictenlikle tecrube icin ona tesekkur ediniz ve sonra onu birakiniz. Onun, iklimle ilgili bir tecrube olarak devam ettirmeye bir neden yoktur. Cocuklarim bu yukselistir, gecis surecinin muazzamligini anlayiniz, tecrubenin onyargisizligini ve derinligini anlayiniz. Bir seyi kabul etmeyi bilmek kadar o seyi salivermeyi bilmek, esit oranda onemlidir.
Her zaman , yol boyunca gecisel zamanlarin coklugu soz konusu olacak; gercek ve tam bir insan olarak yurumenin bir parcasidir bu. Bunlar, spritual rehberlein siraya girerek sizin cesaretinizi ve arzulariniz ve kararliliginizla basa cikmak icin ve test etmek adina yasamin size sunmak zorunda oldugu deneyimlerdir. Cocuklarim , yasamin bu evreleri olmadan , iyi yasayamazdiniz, gelisemezdiniz olmayi durdururdunuz.
Belkide, eger ben size turubulans zamanlari hakkinda uygun bilgiyi verirsem
Bunu butun saygimla soyluyorum , bu himayenin olaylari degistirmesi sizi rahatlatacak ama bunlari yasamak sizin anlasmanizin bir parcasi. Bu degisimler olmadan sevgili kalpler, ogrenebilecek miydiniz?
1- Duygularin dalgalanmasi olan bu zihnin durumlari surekli degildir. Sizler bu durumu ben gozumu acip kapayincaya kadar cabuk gececeksiniz.
2- Bu hadiselerin hediye oldugunu onaylamaniz ve bu anin benzersizligi anlayisi ile gecmesi icin ona izin verir.
3- Yolculugun bu evresini salivermek gercekten, daha cok yeni gecislerin dogumu icin bosluk yaratir.
4- Benim kuvvetle, cocuklarimin ogrenmesi icin hepsini cesaretlendirmem icin bir kac alistirma burdadir. Siz, benim gercekten espiri anlayasim oldugunu goruyorsunuz, gunun dinlerinin aksine. İlk once her birinizle gecis zamanlari suresince eslik eden rahatsilik ve melankoliden bahsettim sonra panzehiri teklif ettim.
5- Evinizin icinde ki bir duvari tutunuz , fiziksel vucudunuzun fazla enerjisini birakmasi icin bekleyiniz. Vucut , bir degisiklige maruz kaldigini iyi bilir, bundan dolayi enerjinin fazla bollugunu salivermesi icin onun bosalmasina izin veriniz. Bir duvari tutarak ne ifade edilir? Basitce ben kapinin cercevesine veya bir duvara iki elinizi yerlestirmeniz icin sizi cesaretlendiriyorum , sonra iki ayagini bir birinden ayir ve kendine soyle soyle; zihnimden, vucudum ve ruhumdan fazla enerjiyi birakiyorum. Bu degisikliklerden gectiginiz gibi ve yeni isik bedenine aritiliyor oldugunuz gibi , enerjilerin asiri ic gelismesine katlandigin zaman pek cok ornek yasayacaksiniz. Bu teknik, hepsini hafifletmeye yardim edecek. Ben , size yapmaniz icin zor vazifeler vermem.
6- Deniz tuzunun kullaniminin, buyuk onemi var. Deniz tuzu, dogaldir ve vucudunuz deniz tuzu icin can atar. Dilinizin altina bir cimdik deniz tuzu koymak , sisteminizi dengelemeye yardim eder. Tuz dogaldir ve vucut icin hava ve su gibi zorunludur. Gunde en az bir yada iki kez dil altina konan deniz tuzunun bir cimdigi , beynin kimyasal yapisini hizaya getirir. Bu bahsettigimiz gecisin sancilarinda oldugun zaman, elektiriksel impulslarin hizlandirlamya ihtiyaci vardir bununla birlikte o isildama( Bir uyarı (luminöz radyasyonlar, elektrik alanı vb.) etkisiyle bazı cisimlerin, ısı oluşturmadan ışık saçması)vucudunuzun hucresel yapisina girebilir.
7- Fazla miktarda su iciniz. Su, hareket sirasinda insan vucdunun enerjilerini tutan katalizordur. Su da , elektirik impulslari icin bir iletim hattidir.
8- Butun bu asiri enerji, kaynagi nereden gelirse gelsin, bir acilimi gerektirir ve hedefi gerektirir. Enerjinin genislemesi veya yerde demirlenmesi gereken bir enerji olup olmasinin pek bir onemi yoktur. Eger o,asiri enerjiyi acik havada birakmak daha rahat olacaksa lutfen , sadece bunun anlami bu meseleyi topraga birakmanizdir. Topraga ellerini ya da ayaklarini yerlestirin ve salivermek icin niyetinizi bildiriniz.
Butun bu olculerin hepsi, arzuladiginiz kisisel aydinlanmanin uzerinedir. Siz kisisel anlamda donustugunuzde , benim gezegenimde ve gezegensel anlamda degisimler meydana gelir. Aydinlanma , anlamakla, tastiklemekle ve her birinizin tanri oldugunuzu hatirlamak icin izin vermekle basarilir.
Ben hic kimseye ait degilim ama ayni zamanda ben butune aittim. Sizler kimsenin kolesi degilsiniz.

Ben , butun ego temelli cikislarda bir resmi gecikmeyi bildiriyorum. Simdiden bunlar harekete gectiler, onlar bunun simdiden rotalarini cizmek zorundadir;yine de bu akil almaz , kotu yolu secenler , gecis suresince odullendirilmeyecek. 2005 buyuk degisikliklerin baslangicinin yilidir. Bu yillar, buyuk ogrenimlerin kurumlarinin dususunu haber veriyor olacak. Insan irkinin kendilerini buyuk basamaklar olarak algilayanlarin cogu , bu yil kendi korkulariyla karsilasmak icin ozellikle cagirilacaklar...... Rezalet ve ifsa. Bir cok kehanet , benim ismimle cikarildi, bu onlari dogru kilmaz , bunlarin benim sozcuklerim oldugunu ifade etemez. Ben , kesin ifsalari aciga cikarmak icin burdayim, gercekte benim olmayan prosedursel politikalari duzeltmek icin. Bunlar insan irkinin cokusunu arayanlara ait benim degil. İnsan beyni fazla yuklendi yalanlarla ve yanlislarla alti kazildi.

Ben , simdi kesin cozume kavusmasi gereken seyleri ortaya cikariyorum. Tanri’nin kralligi , benim yasalarima uyan ve onurlandiranlar icindir , insan yazmasi , insan yasalarini takip edenler icin degil. Kim benim cocuklarimin arasinda, yilan ve engeregin arasinda ki muhaberiyi hatirlar? Kim benim cocuklarimin arasinda insiyatifi almaya kalkisanlarin ve gezegenime sikinti veren engereklerin baslarini kesti, benim insanlarim mi? Benim isigimin cocuklari ,sizin aranizda kim gunesimi hatirlar? Aranizda hanginiz cocuklarim, benim ogullarimdan birini hatirlar, insanlar onu Isa diye cagirir? Sevgililerim, inanclariniz icin yasamaya gonullu musunuz? Sizler inanclarinizi yasamak icin gonullu musunuz? Asla insanlari duzeltmeye kalkacak biri olmamali ben yada Nirvana’yi cok iyi koruyan digerleri! Sizler benim cocuklarimsiniz , sizi hayata ben getirdim ebediyete ve yine de bir cogu sadece benim bilgeligimi degil hem de benim sozcuklerimi suphe etmeyi ve sorgulamayi secti.
Ben “inanmayanlari” yok etmeyecegim, onlar kendilerini yok ediyorlar. Beni yozlastiranlarin uzerinde yargiya varmam. Ben onlara , elem veren karar eksikliklerine karsi merhameti teklif ederim. Ben onlara olmez sevgimi teklif ederim. Kimsenin, digerinin uzerinde yargida bulunmaya hakki yoktur. Her bir ruh ta kendini onurlandirmalidir ve bu yolla beni onurlandirmis olur ya da kendini kucuk gormelidir boylece, yukselmenin tum haklarini bana birakmalidir. Bu ruhlar kendi “ ozgur ifade” leriyle iblis klanina cevap verinceye kadar. Her ruh , karanlik yolculugun portalindan gecmelidir, benim isigimin icine zamani gelince , pismanlik, vicdan azabi, zorlama olamadan kendini tayin edip, doguncaya kadar. Cennetin kralliginda onlar icin her zaman yer vardir. Benim Malikanem goktedir, kendi gercegini onurlandiran herkes icindir. “Senin Yapilacak” en az anlasilan bir ifadedir orijinal olarak , benden cikmadi , eski insandan cikti. “ Senin Yapilacak” terimi benim dilegim degildi “yapilmali” kendinizin ifadesiydi. Ben soyledim “ neyi ekerseniz onu biceceksiniz “. Su andan itibaren, baska bir insanin , otekisini yargilamasina izin verme, yargi aynasinin , kendisine yansimamasi icin.

Degisen zamanlarin, benim gezegenimin uzerinde crimson (koyu kirmizi) gelgitileri yansitmasi gibi, ben size inanclarinizda sabit kalmaniz icin soruyorum , baskalarinin sana soyledigi acikca emin olmak, ilgi ve dogruluk idda edilen orijinal dogrulardir. Benim gezegenimde suren kargasadan uzak durunuz ilk olarak , merhamet ve anlayisi uygulamalisiniz. Ben size ozel bir hediye birakiyorum, daha fazla kararliliginizin etkilememesi icin sahte peygamberlerin kralligina kaymamasi icindir; cok yakinda zor zamanlar gelecek sizler dislerini gicirtadatanlari goreceksiniz ve illuzyonun prejeksiyonundan KEFALET (kurtarma) arayanlari goreceksiniz, kendilerini ben olarak ilan edenleri goreceksiniz, gerceginizi hatirlayiniz, kosulsuz sevginizi , dik durusunuzu , nasil “HAYIR” demeyi hatirlayiniz. Hepsinden ziyade “Benim sarkimi” hatirlayiniz.
Benim sarkim, ruzgarimdir, benim sarkim, benim agacimdir,
Benim sarkim,gercegimdir, benim sarkim, gunesimdir, benim sarkim “Tanrinin sonsuz sevgisidir”.
Kendi yasamini yaziniz, hic kimsenin sen ve kendin arasina gimesine izin verme! Cocuklar , kendinize INANIN, kendinizi ozel olduguna INANIN, sinirsiz yeteneklerinizle benimle birlikte yaratiniz. Yapmaniz gereken sey hatirlayiniz...hatirlayiniz... hatirlayiniz... yalniz olmadiginizi hatirlayiniz, hicbir zaman yalniz degildiniz.
Celist ve David gelecek sefere kadar kendi dusuncemizle birakiyoruz:
“Varis yeri, iyi bir seyahate degerdir”
www.godumentary.com/god1.htm
ceviren ; Filiz Quiroz
Safir An'a resim icin tesekkur ederiz...

28 Nisan 2010 Çarşamba

Hathorlar: Kaotik Dugumdeki Evrimsel Firsatlar



Kaotik Dugumdeki Evrimsel Firsatlar



Tom Kenyon kanaliyla



15 Nisan 2010



Bu gezegen mesajinda girmis oldugunuz Kaotik Dugumun artan genisligi ve kapsamina deginmeyi diliyoruz.



Iletisimimizin odagi, gerceklesmekte olan gezegensel degisimlerin sonucu olarak bilincinizdeki suptil olan ve cok suptil olmayan etkiler uzerinedir. Onceki iletisimimizde soyledigimiz gibi, sismik ve volkanik olaylari dogru sekilde tahmin etmek artan sekilde zordur, cunku siz cok degisken bir asamaya girdiniz.



Gecen yilin Ekim ayinda Kaotik bir Dugume gireceginizi ve bunun gittikce artan seviyelerde kaos ile sonuclanacagini ve hukumetlerinizin ve kurumlarinizin kaosun bu seviyeleri ile ugrasmakta zorluklar yasayacaklarini ongormustuk. Ve aslinda tum dunyada asiri ve anormal iklim modellerindeki artistan, deprem aktivitesindeki artisa ve Izlanda’daki volkanik patlamalara kadar bu gerceklesiyor. Kaotik Dugumun bu cesitli ifadeleri yaratici ve tahmin edilmez sekillerde artmaya ve birbirini etkilemeye devam edecek.



Iletisimimizin odagi, Kaotik Dugumun kapsami genislerken karsilastiginiz fiziksel zorluklarda degildir, eger onlara sahip cikmaya hazirsaniz sizi bekleyen evrimsel firsatlara odaklanmayi diliyoruz.



Oncelikle, bazilariniz icin yeni olabilecek, ama digerleri icin eski bilgi olan bir fikri ifade edelim.



Biz Yerkureyi seyrederken, onu sizi gordugumuz gibi goruruz, isiltili yumurta sekilli isik geometrisi olarak. Sizin gibi, Yerkure de suptil enerji kanallarina sahiptir. Bedeninizde, suptil enerjinin bu iletkenleri, hayati organlarinizin yasam gucu ile iliskili olan meridyenler veya cakralarla iliskili daha karmasik ve suptil enerji kanallari sistemi olan nadiler olarak bilinir.



Yerkure kendi izgarasina veya suptil enerji kanallarinin izgara yapisina sahiptir. Bunlarin bazilari ley hatlari olarak adlandirilir. Bunlar sizin kendi suptil enerji kanallariniza benzer sekilde, Yerkurenin bedeninde suptil enerji akisinin iletkenleridir. Ancak elbette, Yerkurenin suptil enerji kanallarinda hareket eden enerjiler sizin bedeninizde hareket eden enerjilerden cok daha muazzamdir. Ama bununla birlikte, sizin meridyenleriniz/nadileriniz ve gezegeninizin ley hatlari arasinda bir iliski vardir.



Gezegeniniz kendi yukselis surecinin bir diger asamasina giriyor. Ve bu bircok faktorle dikkati cekiyor, bunlarin bazilarini belirleyebiliyorsunuz, bazilarini belirleyemiyorsunuz. Bu faktorlerin ikisinin deprem ve volkanik aktivite ile ilgisi vardir.



Bir deprem veya volkanik patlamadan once, Yerkurenin ley hatlarinda (sismik olayin yakinlarinda) suptil enerjinin muazzam hareketi olur. Suptil enerjinin bu hareketi, asil tektonik degisim gerceklesmeden once meydana gelir. Tektonik degisimler biliminizin acikca ifade ettigi gibi, deprem aktivitesinin yaraticilari veya ureticileridirler. Ama meridyenlerdeki (ley hatlari) suptil enerji akisi, deprem bolgesinde, asil deprem ve/veya volkanik patlamanin kendisinden saatler, gunler veya hatta haftalar once gerceklesir. Bunlar fiziksel olayin habercileridir. Ve deginmek istedigimiz deprem ve volkanik aktivitenin bu suptil enerjisel vechesidir, cunku Yerkurenin meridyenlerindeki veya ley hatlarindaki bu dalgalanmalar sizi direkt olarak etkiliyor.



Bircogunuz bedenlerinizde rezonant tepkiler deneyimliyorsunuz. Bu su anlama geliyor; gelmekte olan bir deprem veya volkanik patlama ile iliskili suptil enerji Yerkurenin ley hatlarindan birinde hareket ettigi zaman, sizin kendi meridyen sisteminizde buna karsilik gelen bir hareketlenme olabilir. Sanki siz gerceklesmek uzere olan seyin barometresi olmus gibisinizdir. Bazi bireyler buna digerlerinden daha fazla hassastir, bu nedenle etkiler bu bireylerde cok daha fazla belirgin olabilir. Hassas insanlar asil olayin kendisinden binlerce kilometre uzakta, yerkure degisimlerinin suptil enerjilerine tepki verebilir. Ama daha az hassas olanlar bile etkileri hissedebilir. Deprem ve volkanik aktivitenin artmakta oldugu gercegi nedeniyle, bircogunuz bedenlerinizde bu garip rezonant tepkilerin artisini deneyimliyorsunuz. Ve dikkatimizi cevirmeyi diledigimiz sey budur.



Deprem ve volkanik aktivitenin uc boyutlu realitenizdeki dehsetli sonuclarini anliyor ve takdir ediyoruz, ancak bu ayni olaylarin girebileceginiz enerjisel acilislar, evrimsel portallar yarattigini bilmenizi diliyoruz.



Bunlar yalnizca fiziksel dunyanin gorunumunun degisiminin habercileri degildir; bunlar insan ve gezegensel bilincin degisiminin habercileridir.



Sismik iliskili suptil enerjinin urettigi fiziksel ve duygusal etkilerin bazilarini tanimlayalim. Bir deprem veya volkanik patlamanin gerceklesmesi yakin oldugunda, sismik olayin yakinlarindaki Yerkurenin meridyenlerinde veya ley hatlarinda suptil enerji akisi oldugunu hatirlayin. Eszamanli olarak fiziksel bedeninizde rezonant tepkiler olur, ozellikle bu tur seylere hassas olanlarda. Kisisel meridyen sisteminizde bu suptil enerji hareketi oldugunda, her turde garip fenomen gerceklesebilir.



Bunlar gecici kisa vadeli hafiza zorluklarinda artis, ani beden isinmasi veya sogumasi olaylari, aciklanamayan fiziksel rahatsizlik ve hatta gorunur nedeni olmadan ortaya cikan ve sonra yok olan agrilari kapsar, ama bunlarla sinirli degildir.



Ayrica dusunme ve siralama (ardisiklik) zorluklari denilebilecek seyin kisa anlarini da deneyimleyebilirsiniz. Ve aniden azalan enerji vakalari da yukselmekte. Bu garip enerji hallerinde, sanki aniden enerjiniz kalmamis gibi gorunur. Onceki mesajlarda bundan sozettik, ama cok daha fazla sayida insanin yorgunluk, tukenme ve ayni zamanda huzurlu uyku uyuyamama ile ilgili sikayetleri artacak. Ayrica uyanikken uyuyakalmaya benzer hissetme olaylari da artacak. Eger uzanabileceginiz veya en azindan gozlerinizi kapatabileceginiz bir ortamda iseniz, bu ozel fenomen ile bas etmenin en iyi yolu budur. Bu gerceklestigi zaman, sikca, her zaman degil, bu Yerkurenin enerji sisteminde veya ley hatlarindaki suptil enerjinin sismik akislarinin etkisidir.



Bunlar Yerkurenin kendisinin gezegensel bilinc seviyelerini degistirdigi zamanlardir ve deyim yerindeyse siz onun eteklerine yapisabilirsiniz. Gezegen kendisi bilinc degistirdigi icin, bu anlarda bilincin derin yogun hallerine girebilirsiniz. Tavsiyemiz su, birakin dunya aksin ve kendinize dusme deneyimine teslim olun. Bazilariniz yogun iyilestirici ve besleyici etkileri olan realitenin icsel dunyalarina gireceksiniz. Digerleri gecici olarak suurlarini kaybetmis gibi hissedecekler ve gerceklesen seyleri hatirlamayacaklar. Ama bu anlarda gunluk aktiviteleriniz ortasinda bile dinlenmenize izin verirseniz, cok fazla fayda saglayacaksiniz.



Bazen, bazilariniz ters reaksiyon deneyimleyebilirsiniz. Bedeninizin gorunur nedeni olmadan sanki metabolizma ile ilgili olarak hizlanmis gibi, hiper bir hale girdigini duyumsayabilirsiniz. Suptil enerjileri fark ediyorsaniz, bunun suptil enerji bedenlerinizin sizin icin normal olan hizdan daha yuksek hizda titresmesinin sonucu oldugunu fark edeceksiniz. Bu hizlanma hissi kisa zaman periyotlarinda surebilir veya saatlerce devam edebilir. Bu hiper farkindalik hallerinde, kozmik bilgi ve/veya spirituel isik indirmeyi deneyimleyebilirsiniz. Ayrica bedeninizdeki suptil enerji kanallarinin kendiliginden acildigini gorebilirsiniz, bunun sonucu olarak bu kanallardan daha fazla suptil enerji akar. Beden ve zihnin bu halleri ne kadar garip gorunse de, bunlar evrimsel hizlandiricilardir. Maalesef gunluk bedensel ritimleriniz icin, bu essiz beden ve zihin halleri cogunlukla elverissiz zamanlarda gerceklesir. Bunlara olur verebilirseniz ve bunlarin evrimsel armaganlar oldugunu kavrayabilirseniz, bunlardan buyuk faydalar saglayabilirsiniz.



Onceki mesajlarimizda vermis oldugumuz Denge Holonu ve Yukselis Holonu sizin icin yardimci olurken, bu sismik olaylarin bedeninizdeki fiziksel etkilerinden ve bilincinize olan etkilerinden kacmanin yolu yoktur. Bu nedenle tavsiyemiz bunlara direnmek yerine kucaklamaktir. Bunlari evrimsel firsatlar olarak gorun.



Bu mesajla birlikte Kalp Boyutsal Uyumlamasini veriyoruz. Bu mesajin sonunda bu ses meditasyonunun linkini bulacaksiniz. Bu olagandisi bir uyumlamadir, cunku gelecekten geliyor ve henuz simdiki zamaninizda olmayan bir Dunyanin enerjisidir.



Bunu, Epifiz Boyutsal Uyumlamasini dinlemenizi tavsiye ettigimiz sekilde dinlemenizi oneriyoruz. Dinlerken farkindaliginizi kalp cakraniza getirin ve isittiginiz seslerin kalp merkezinden geldigini imgeleyin. Bu yukselis kodu kalbinizin stabilize olmasina ve Dunyanizin gelecek vechesinden gelen avuntuyu ve rahatlamayi bulmaniza yardimci olur. Bu kodun amaci onunuzde ortaya cikmakta olan kaotik ve degisken olaylar sirasinda sizi ayakta tutmaya yardimci olmaktir. Sesler yeni Dunyanin, yukselmis Dunyanin titresimsel ozudur. Yeni bir dunyanin vaadidir ve sizler kalplerinizin derinlerinde bu dunyanin tohumlarini tasiyorsunuz.



Son olarak, girdiginiz zor zamanlari bildirmeyi istiyoruz. Ayni zamanda olaganustu bir evrimsel yukseltilmenin esigine giriyorsunuz.



Dunyanizin uzerinde nerede yasadiginiza bakmaksizin, yasamdaki konumunuza veya karsilastiginiz durumlara bakmaksizin, onunuzde ortaya cikan seyi evrimsel bir armagan olarak kucaklarsaniz, bilinciniz yukselir ve Kaotik Dugum olan portaldan inayet ve keyif ile gecersiniz.



Hathorlar
15 Nisan 2010



Kalp Boyutsal Uyumlamasi için;


Click here for the Heart Dimensional Attunement ©2010 Tom Kenyon



Veya



https://tomkenyon.box.net/shared/75iaxtpf6r?utm_source=Hathors+Messages+through+Tom+Kenyon&utm_campaign=a06b43a7c8-Hathors_4_264_26_2010&utm_medium=email



www.tomkenyon.com



(CEVIRI: Saffet)

26 Nisan 2010 Pazartesi

Secenekleriniz , Her Seyi Etkiler – Kuthumi



Secenekleriniz Her Seyi Etkiler – Kuthumi
23 Nisan, Cuma
“ Orada , disarda, dunyada INSAN yolunu yuruyor olanlar, sizi gercek kisiliginizi gormeniz icin, gercekten ne oldugunuzu gormek icin davet ediyorum. Her zaman kim oldugunuzu gormeniz icin davet ediyorum. Gercekten oldugunuz seyi gormeniz icin davet ediyorum. Asla kendiniz olmadiginiz bir gun bile olmadi. Bunu kabul etmek tuhaflik, komiklik ve kisilik olarak bildiginiz kaosu kabul etmek olur.
Tatli melekler ,sizin kalbinizde bir delik vardir, tipki aklinizda oldugu gibi ve tipki gobeginizde delik oldugu gibi ; sahip oldugunuz uc KAKRA sistemininizde bir delik , GERCEKLIGINIZI YARATTI. Uzerinde odaklandiginiz ve bu noktalarin icinde var olan bilinciniz , bu noktalarda VUCUTLANIP tekrar butun olmaniz icin gereklidir.
Bahsettigim bu mecazi delikler, gercekten elinizden alinan tek enerjidir. Uzaga goturulmedi fakat dis gercekliginiz olarak ne algiladiginizin yaratimi icin kullanildi. Bu lineer peyzaji olusturan ve agirca, butun zamanlarda icte ollanlari etkileyen kendi enerjinizdir.
Bu enerji icin gerekli olan , ki bugun bile size aittir, bu enerjiyi, tekrar size geri getirmektir ki bu mecazi delikler, yeniden doldurulabilsin. Uzerinde oldugunuz spiritual helozonu tanimlamanin bir yoludur.
Daha derine gidersek: Benim resmettigim sey, enkarnosyonlarinizin her biri ,baslangicinda kisiliginizin oldugu formlardir. O buyur, genisletilir ve sonunda ceker baska bir deyis ile kendisinden etkilesimle ayrilir . O, kendinden besler diyebilirsiniz.
Bu , sizin kisiliginizin mekanizmasidir ve basta nahos gorunmesine ragmen , bilincinizde degisiklikler yapmaniz gerektililigini fark etmeye ihtiyaciniz oldugundandir , varliginizda olan parazitlerin yok edilmeye ihtiyaci yoktur- o sadece tekrar calismaya ihtiyac duyar, sevgili USTALAR ve EVET bu degisiklikleri sonuclandirma , gucunuzun icindedir.
Sizler , bu yapiyi tasiyacaksiniz, su noktaya gelinceye kadar ; simdi ya biri olarak “yukselisi” tanimlamak oz ya da madde- her ikisindede etki benzer olacaktir. Tanimladigim enerji , kendi formunu notralize edecek ve size geri gelecek bir daha sizi “tamamlamak” icin.
Gercekte , tanimladigim bu his bir illuzyondur ve tipki sizin yasaminizda ki ihtiyaclariniz gibi. Ben , kucuk masalima bunu ekliyorum cunku sizden cikarilarak varligin mecazi delikleri yumruklayan bu enerjiyi gercekten farketmeniz icin onemlidir veya bu sebeten dolayi meydana cikan bu enerji her zaman sizin bir parcaniz oldu ; sadece programlandi ve baska bir varlikla formlasti veya kendinizin yerine baska cogullarla formlasti.
Bu tabii simdi, oldugunuz gercekligin bu duzeyinde deneyim olarak dogrudur. Yukselme surecine girince, bu illuzyonlarin artik size dokunamayacagi bir noktaya gelirsiniz ve bu yuzden bu enerjinin size notralize edilmis bir durumda donecek oldugunu soyluyorum.
Bu enerji gorunuste butun bilincli yaraticilardan, dogumdan hemen once bu holograma giriste “alinir” sizin guncel olarak tiresimin matrisinin bunyesinde diye tanimladiginiz sistemi kurmustur, bu da yasamdir. Asla iki kavrami bir olarak gorme hatasini yapmayiniz , onlar suphesiz bir degildir.
Kesin bir bakis acisindan, sizler yasamin holograminin , vucudunuzla benzer oldugunu soyleyebilirsiniz ve icte yasadiginiz kisiligin matrisi o vucuda kanser gibidir. Sizler , (vucudun icinde) hem mikroskobik duzeyde bunu deneyimleyebilirsiniz hem de makroskopik duzeyde (gunluk gercegin icnde vucudunuz var olur).
Vucudunuz kesinlikle oyle bir varliktir ki, kanseri olusturur, bu bir bilinc dizisidir. Devamli olarak tekrarlayan negatitif ve korku- temelli dusuncelerin ki bu kolayca kimyasal olarak degisebilen ve yasamin gunluk tecrubesine bilincin donusumunden baska bir sey degildir. Vucutta dusuncelerin etkileri, bundan dolayi kisinin yasamina bilincin donusu de, sadece yasamda farkli bir gorunusu yaratmaz , ayni zaman da yasamin icinde olan veya olmayan seylerin tam bir deigisikligini yaratir.
Benim , cogunuzun bunlarin hepsini bildiginizden haberdarim ama yinede GERCEKLIK TECRUBESINE adim atarken sizin yarariniz icin tekrarliyorum. Ben , soyledigim zaman bana inananiniz, korkudan uzak ve iyilik ve tutku dolu. Bildiginiz gibi dunya degisimin surecinde ve her yerde kanitlarini goerbilirsiniz , bilimden, avlunuza degin.
SIZ ve sizin SECIMLERINIZ ve BUGUN ve her gun OLMANIN bu konustugum sozcuklere ve degisikliklere baglandigin gunun arasinda kaldiginda neyi sectiginiz , sadece sizin kisisel ic yasaminizi ve tecrubelerinizi etkilemeyecek ,bilincli ve habersiz butun yasamlari dosdogru etkileyecek.
Sizler, yasaminiz boyunca bu gerceklerin hepsini kolayca bulmadiniz cunku, bunun TEORISI , size ve butun herseye faydasi olacak. Sizler onu bulmayi sectiniz ve o sizi bulmayi secti cunku siz ve gercek birlestiginiz zaman SONUC HAREKET olur. Bugunku tartismamizda bugunu kapsamasi icin iyi bir animsatici olabilir bu.
Butun diger varliklar da soyledi, kendinizi delikli ve tamamlanmamis bir varlik olarak dusunmek yerine ki cogu zaman boyle dusunuyorsunuz, bu delikeri yaratmayi secen bir BUYUK USTAT olarak dusunun, tanimlanmamis alemlere “orda disarida” bu enerjiyi yerlestiren ve neyin “geri donecegini” bilen bir ustat olarak dusunun. Bunca lineer (CIGISEL) yil boyunca , hologramin icinde ruhunuzun evrimi , baslangicta yolladiginiz mukemmelikten daha fazla olmadi.
Kisiliginizin , saf bir durumda ve tarafsiz sekilde size donusunu onlayladiginiz zaman;sizin deneyiminiz veya acinin ifadesi ve cilenin iyiye dondugu zaman anlamsizligin gercek anlamini fark edecek misiniz?
Bu oldugu zaman, bu olacak bana inanin, sizler bir daha kaousun icindeki duzenin gerekliligini anlayacaksiniz. Herhangi birisinin ne kadar cok denerse denesin , kaos kendisinde var olmaz; o, cekirdeginde Tanrisal emre ihtiyac duyar veya sizin tarafinizdan deneyimlenemezdi- deneyimlemesine izin verin.
Sevgililerim , bu sizin yasaminizi simdiye kadar hayal edebileceginiz her hangi bir seyin otesinde bir macera olacaktir. Bunlarin hepsi gelecek yillarda bu bakis acisindan gerceklesecek oyleyse vizyonlarinizi harekete ceviriniz. Simdide ikamet ettiginiz zaman ve yillar, ilerde ki bu ozel meceranin son parcasidir , bu bilmece kesfedilmeyi bekliyor.
Birlik , butun herseye iade edilecek ve sen bu olayda muazzam ihtiyac duyulan bir parcayi olusturursun- daha cok gelecek gunden , bugune ve insa edilmeye devam edecek , zamani gelene kadar , oyle bir zaman gelecek ki artik sizler harekete hayir diyemiyeceksiniz. Gozlerinizi kendi dunyaniza ve yasamin gercek gorusune cevirip evet diyeceksiniz.
O gun bizim seslerimiz artik , digerlerinden yankilanmayacaktir, o gun sizin titresimleriniz ve bizim titiresimlerimiz ayni gercekligin peysajinda var olabilecek duruma gelecektir ; biz ve siz gercekten oldugumuz gibi erkek kardes ve kiz kardesler ve BIR VARLIK olarak o gun el SIKISACAGIZ.
O gun sizin Yukselme Gununuzdur ve eninde sonunda gerceklesecek, eger izin veririsen. Nasil oldugunu bil.
Siz seviyorum
İ love you
KUTHUMI

Ascension radyosundan alinmistir.
Mayis 10 2009

Ceviren Filiz Quiroz

http://ascensiontalk.ning.com/forum/topic/show?id=4494008%3ATopic%3A17001&xgs=1&xg_source=msg_share_topic

23 Nisan 2010 Cuma



2-25-10 4-25-10 ‘a kadar ozel mesaj
“ GERCEGIN DOGASI , ENERJININ KAVRAMLARI”
NOT: Butun uluslarin insanlari lutfen , soylemek zorunda oldugum seyleri dinleyiniz: 2010 asla unutulmayacak bir yildir. Kendi adimlariyla manevi yolda ilerleyenler, bir sure bircok cetin deneyimlerle ve sikintilarla karsilascak. Her biriniz , 1’den cok sebeble Dunya Yildiz Gezegeninde bulunuyorsunuz; hepinizin gercekten bilmesi gereken, bu yil icin egitilmis oldugunuzdur. 2010 , cesaretle yasanmasi gereken bir yildir! Bildiginiz ve dusundugunuz hersey teste tabi tutuluyor. Bu testlerle , kendi olcumlerinizle buyuklugunuzu, kendi olcumlerinizle dayanikliliginizi, kendi olcumlerinizle zayif noktalaranizi bulacaksiniz. Bizler , sizleri ruh dunyasindan izlemeye devam edecegiz. Yapabildigimiz kadar yardimda bulunacagiz. Degismeyi reddedenlerin gelecegi simdi tasa yazilir. 11-11’e cevap 2011 icindedir.

Simdi , gerceklik bircok kademede var olur. Kendisinin kesinkes burada ve simdide inanlarin gercekligi vardir. Bu, enerjinin dogasinin karmasikligini kabul ederken, gercek gercekligin ozune aklen katilmayi reddetmek olur. Enerji , kendisini mutlak (degismeyen kati) dusunce sureclrinden gecirir; cizim ve sonsuzluga donusen “ Biomatikal” elektirik dalgalarina. “Kontrol olmayan “ terimi , dusunuyor olan onyargili sol-beynin ve tekrar ogrenmenin zorunlulugu ust bilginin evrensel akisinda var olmak senteziyle akrabadir. Bu durum simdi , aranizdaki bir coklari icin gecerlidir, tipki ebediyetten beri oldugu gibi. Sol – beyin yercekimiyle cekilir, hemde gercekten kisinin maneviliginde bir bokajla sonuclanan ic catisma ve tecrubelerle sonuclanacak bicimde. Bu , kesinlikle kisinin manipulasyonudur ki , bu meydana geldigi zaman zorlanmamalidir. Kisinin maneviyatidir . Kisinin aklinin ,kalbinin ve ruhunun direkt bir yansimasidir veya Ruh Oz’le hizada olunmadigi zamandir. Bir ruhun yonunun herhangi bir ayarlamasi, zorlanamaz. Gercekten , bu kare civileri , yuvarlak deliklere yerlestirmeye calismaktan farkli olmayacaktir. Niyet ,dis varligin aksine ic uzerine odaklanmak olmalidir. Bu icerden, disi degistirecektir, En dipte kalan sol- beyin dusuncesinin tersine boyutlulugu getirir. Bu kendi basina molekuler katalalizordur. Bu , enerjinin “beyin kureleri” inde muazzam dalglanmalara yol acar , soldan,ortaya ordanda sag- beyine dogru hareket eden bir enerji olusur. Bu akis yavastir ama hayati derecede onemli bir surectir. Kozmozu anlamanin bir yolu olarak, rasyonalizasyonun surecinden faydalananlar , sonsuza kadar daha asagi ogrenim ve azaltilan titresim sikliginin bir yaylasinda calisacaklar ve azatilan kapasiteden bahsetmiyoruz bile. Buna boyle devam edilirse , durgunlasma yaratir, buyume firsatlari azalir. Bu hem de, ince oksidasyon suresunce atom alti taneciklerini geciren enerji ivmesini daha fazla ertelemeye hizmet edecek. Bu onemli surec bir defa basalatilmisti sonra sonuclar bir sekilde saflastirildi , lazer tipi enerji, kozmik tumluge baskalasti (bicimini degistirdi). Birkeresinde her ulustan cok fazla dunya bilim adami , Rusya’nin birazcik dikkate deger istisnasiyla ,” yalnizca” teknolojik nukleer ilerlemelerle deneyler icin bir odak olarak enerjiyi ifade etti. Simgilerle dusunuyor olan sol-beyin yapsindan gelen, sembollerle iliskisi olan tahrik edeci roket gucunu , ulkelerinin ilerlemesi , silahlari kontrol etmek icin , butun enerjilerin kaynaginin gercekligini gormezlikten geldi. Onlar , yergilere boyun egenler , gelistirilen enerjinin yoneticileri , sag- beyinin yol oldugunu bilen butun o ruhlara dogru yonelti. Bu az yol alan sacma isler yapan kisiler, bilimin kadin ve erkeklerin biliyor oldugu ; bu ozel beyin dalgalari daha yuksek gerceklikten geldigini ogrendi. Hatta bugun bile, bircok metafizikci ve tibbi alanlarda calisanlar henuz anlamiyorlar, sadece onlara ogretileni biliyorlar. Tibii careler icin iyilestiren panzehirlerin bircogu “Kesfedilen” tibbi careler, endorfin sisteminin icinde mevcuttur. Bazi bireylerin bagisiklik sisteme farkli olmasina ragmen , hipofiz ve hipofiz bezleri , dogal iyilestirme enerjisi icin kilit noktasidir. Usta bilim adamlari, apandisle ilgili gercekten iyi calismayi yapacakti! Bircok iyi bilinen doktor ve bilim adamalari da, davranis icin salgi bezlerine ait salgilar ve cesitli fiziksel ve zihinsel rahatsizliklarin mumkun caresini saptamasinin yollarini mukemmellestirdi. İnsanin kendi hucreleri ve dokularindan ,bu farkli illetlere deva bulunur. Gercek sudur, insanlik , rahatsizliklarinin cogu yarattigi gormezlikten ve cevapsizliktan meydana geliyor. Ben tabii, cesitli hukumutler tarafindan yaratilan rahatsizliklardan bahsetmiyorum. Onalrin,problemlerinin gercek dogasi, hala kesfedilmemis bolgedir. Kendilerine ceki duzen veren tip insanlari , hastalarinin uzerinde gerceklestirdikleri harikulade basarilarinin tumu, kendilerine ve onlarin ogretmenleri ve onlarin calisma kitaplarindan baska seye guvenmeyen kisilerdir. Bircok psikiyatr ve psikologlar, sizin toplumlarinin icinde tarikatlari kurdu ve sizler bunu yapmasi icin izin verdiniz! Bunlar , cogunlukla parayla ilgili sebebler icin birlesmeye yonelir; onlar, kendi kabul edilen goruslerini yonetiyor olan kati kurallara yapisir “MANTIKLI”ve”NORMAL” davranis ve dusuncelere gore. Simdi , her hastalik icin rahatsiz adam kendi icin hastalik yaratti labarotuvalarda yaratilan hastliklar dahil, orada gercekten carelerde yaratti. Bu panzehirlerin bircogu, FIZIKSEL vucudun icindedir; ben yeniden tekrarliyorum... Bobrek ustu bezlerinde , hipofiz ve beyin epifiz ussunde barinir. Bunlardir , fakat bas alanlarinin birkaci ki ,ne bunlar acikca ortaya cikarildi ne de onlarin iyilestiren ozellikleri anlasidi. Sistemin kokunun icinde saklidir. Onlar , dogal antibiyotiksel arttirmanin asiri derecede kudretli “Vucutlari”dir. Bu kokler , uygun sekilde kullanildigi zaman salgilari yaymak icin sorumludur ve ayni zamanda akli bozukluklarda tedavi olarak kullanilabilir.
Soylenmeyen milyarlarca dollar her yil, gelir formunda biriktirilen , akil hastaliklarinin alanninda “uzmanlara” a odendi. Bu , analizi“NORM” a kabul eden bir cok sahsiyet icin bir yolmus gibi gozukur. Bir cok ornekte, iyiden daha cok ,zarar vermesiyle sonuclanir. Tarikatlarin bu tipi, kutlelere tehlikeli olabilir. Simdi , “ Bilmenin” nin kavramsal duzeyi, insanligin birlestirilen zekasinin hepsini basitce kabul etmektir. Hala ,idarkin kabul edilen teorilerini kiramiyacagindan korkar. Bir kac bilimsel niyetli korkusuz azime sahip bilim adami... hatali bir sekilde adlandirilan “PARANORMAL” terimini acikca konusur ve tanir. Paranormal ‘in gercekligi ve ozu, gercekte “NORMAL”dir. Asla bilimsel aklin, insanligin uzerinde kontrolu duygusal ve manevi durumu ustleniyor olmasi bizim niyetimiz degildi. “Deha kures”i yaratan beynin bir parcasini yoneten mikro-devresinin milyarlarcasi, pozitif teknolojinin ilerlemesi icin kendi geometrik parcsindan faydalanmakta insan irkina yardim etmenin yegane niyeti icin yerlestirildi. Bunu yerlestirmemizin amaci, (genetik fikirler, sizin tarafizindan deha olarak bilinir) bu cesit bilgiyi implant (dikmek) etmek ve nakil etmek , ilerlemeler arzulandigi icin ve nukleer enerjiyi is basina gecirmek icin o, ozel zamanlarda zorunlu saydigimizdandi. Ama nukleer savaslar icin degil! Onun yerine bizim hediyelerimiz, kotu bir sekilde kotuye kullanilan oldu. Dunya yildiz gezegenenin de insanlarin milyarlarcasi , buna ek olarak muazzam kara genis alanlar yok edildi. Bu gercekten , gucun yanlis kullanimini olusturdu. Diger gezegenlerde diger varliklar , ayni kotu sucu yapti. Onlarin , simdi SOYU TUKENMISTIR! Bir ulusun kendini savunma maksadiyla , size fayda saglayacak enerjinizden, faydalanma rayonalizasyunu , sadece kendini aldatmasidir. Hemde dunya hukumetleri tarafindan temkinli aldatmadir. Gercekten , sizin insanlariniz GUCLE takintili hale gelmistir. Lakin onlar, bunun gercekten neyi ifade ettigini bilmemektedir. Eger psikiyatri alaninda calisan o, erkek ve kadinlar gonullu olarak, insan aklinin bilimsel perspektifini cikariyor olasalardi, toplanan enerjinin saf molekullerinin miktarinin 10.000.000 sehri yeteri kadar aydinlattigini goreceklerdi. Bu gercekten , manevi analitigin bir evliligi olacakti. Bundan beri, nadiren meydena geliyor, o kati, analitik egilimden dengeyi saglamak icin zorunlu oldu. Yeni bir terimin yollanmasi gerekiyordu ; PARAPSIKOLOG. Bu yetenekli bireyler ruh ozuyle, sol- beyin ile bilimsel dogmayi birlestirme yetenegine sahipti. Bu bir cok holistik sifacinin “bugunki” devamliligi icin bir sebetir. Bu olculeri dengelemek yaraticinin metodunun bir parcasidir. Cunku bir cok sahsiyet para kazanci icin digerlerini aldatmayi deniyor, bunu tekrarlamak en cok benim icin memnun olunmayacak bir sey... Bir kisi her zaman, yardim ararken akla veya Ruha ait oldugunu ayirt etmelidir. Size rehberlik etmesi icin kendin oldugunuz sizin sezgilerine izin veriniz, bu konuda seni yoneltmesine izin ver. Siz , kendi yeteneginden emin olmayanlar, sezgilerinizi kullanmak icin , lutfen rehberlerinizi ,yardim icin cagirabileceginizi biliniz. EGER GERCEKTEN BILMEYI ISTEMIYORSANIZ , SORAMAYINIZ. Kundalini enerjisinin yukselmesi ve bu kuvvete uygun sekilde yonlendirmek, sizin bildiginiz gibi guc veya siddetle hic bir esi olmayan uyumlu bir noktada birlesmeyle sonuclanir. İnsan , simdiden yakinda muzafferane ortaya cikacak olanlara ek olarak uyandirdigi yuruyus ve bilincli sekilde kendilerini guclendirmek icin kim olduklarini hatirlayan iyi ruhlar , bu enerjiyi yeniden canlandirarak, baris ve guvenligin yeni yerlerini yaratmaktalar. Ruh dunyasindan olanlar ve bizim yildiz bekcisi irklarimiz, isildayan bir matrisi tutar ve es zamanli sekilde burda parlak enerjinin sabit bir akisi ile ve bizim kardesligimizden isik molekullerini gecirir , diger galaksilerde oldugu gibi. Hemde bizler sizin alisik olmadiginiz isik-temelli enerjinin tellerini size yolladik. Biz boylece, bozulmamis isinlarin bir tipinden olusturulan yok edilemez bir gobek bagini olusturduk. Bu isinlar bircogunuz tarafindan ayirt edilebiliyor. Enerji olarak bir bireye gecirilen gercek donusum, kesinti olmadan devam eden bir surectir, ilk evre basladigi andan itibaren. Tabii surecte bu evre evre planlamayi rica eden beyan sahibi , bu enerjiyi kullanmayi akillica surdurmek icin , kisisel sorumlulugu kabul etmelidir. Sizin duydugunuz enerji-medyumlugunun 2 tipi vardir ama inanilmamis olabilir.
1- Medyumlar
2- Psisik Tinselciler
Medyumlar gercekten ortada olanlardir ; bircoklari, iceri yuruyenler ve yildiz bekcileridir. Bu sahsiyetler,gecmiste acikca tezahur ettirilmis olan olaylari getirir, sunar ve gercekligin daha yuksek boyutlari boyunca gelecekte yuruyus yapar. Onlar , tavsiye etmenin yagane maksadi icin bunu yapar veya bireyleri problemler icin onceden uyarir veya henuz meydana gelmemis istenmeyen olaylari haber vermek icin. Psisik Tinselciler, cogunlukla dogustan gelen bilgiyi , arayicilara gercegi getiren Yildiz bekcileri ve iceriye yuruyen medyumlardir. Bu medyumlar, bireyin ruh maksadini ve henuz ogrenilmemis dersleri , gelisimin yolunda ogrenme icin odaklanirlar. Bir cogu dogruyu soyler, insanligin arasina karismis savascilardir. Bircok yil once Illuminati kuvvetleri (Ruhanî, düşünsel veya dînî bilgi ve aydınlanmaya sahip olduklarını iddia eden kişi ya da kişiler) bircogunun aklina adi bilgileri ekti , hepsi olmasada, bu dunyanin liderlerinin kafasina. Hukumet liderleri , “kararlastirlmis” yaratici enerjinin akisini sadece kontrol etmekle kalmayip , medyum olarak kabulen butun enerjileri , gercek terimin “Tin” olamasina ragmen katil moduna uydurup oraya dogru yoneltiler. Bu bir sillah olarak hevesle basladi. Ek olarak ; bu gercek psisik saldirilar hedeflere ve bireylere ayni zamanda ulkelere dogru aleyhlerinde kullanildi. Lutfen insanlari anlayiniz, buyuk kisim Tanri- hediyesini, baska ulkeleri ve insanlari yok etmek icin lazer teknolojisi kullanildi ve bu enerji potansiyel enerji insanligin olasi gelisimi icin degerlendirilmedi anliyorum. Olumcul manipulasyon sureci hala Illuminati ‘nin kontrolu altinda olan ulker tarafinda mukemmellestirliyorlar. Yine de , kesin blokajlar psisik savasinin uzun sure kullanilmami etrafina yerlestirilmistir. Bugun de hic iyi calismamaktadir.simdi, ornegin Amerika Birlesik Devletleri, her iki yildiz bekcisinin varligindan ve psisik fenomenlerinin , toplumlumun inadina ragmen bilgilerini alenen kabul etmemektedir, savasin bir silahi olarak kullanmak icin var olan potansiyelden fazlasiyla haberdardir. Ozellikle , UFO enerjisini , dis uzayi yonetmek icin bir yol oldgunu algisi icindedirler. Bu yuzden, CIA’in bizim gercekligimizi ve maksadimizi kotulemesi icin UFO karsilasmalarini ve kullanimini gizlilik metodlariyla saklar. Bir cok yil once, onlar, Amerika’nin gercek yoneticisi olmamanin supheli ayrimciligini kazandilar. Bu , kasten hava kuvettlerini ve hatta kendi bilim adamlarini kandirmalari ve “yasal olarak” farz edilen butun ucan dairelerin haberleri uzerinde guc sagladi. Boylece , etkili olarak halkin , neyi bilmeleri gerektigini dikte ettiler. Yine de, ABD Deniz kuvvetleri “ Ikinci sirada” olmayi asla hazmedemedigi icin , CIA’den gucun buyuk bir bolumunu sokup alabildi ve bugun muhattap alinacak” En onde gelen konumu” nu aldi , UFO faaliyetlerini anlatirken yanlis bilgiyi vermek icin. Simdi , oysa birkac ulke de yaklasan savas zamanlarinda kendi savunmalari icin, psisik aktiviteleri gordu. Birlesik Devletler, COGU zaman, bunu ikicil bir cikis olarak algilar. Bu ulkelerin hicbiri “Super Gucler” olamdigindan. Birlesik Devletler , psisik enerji ve UFO’larin arasindaki izafitetten tamamen haberdardir. Bir cok nukleerle daha az ilgili ulke,” psisik Enerji” olark bilenen enerjinin ozu olan kudretli formullerin onemini onaylar. Bazi para kaynaklarini genisletmesi icin, ucuncu dunya ulkeleri, normal otesi algi calismalarini fazla-duyumsal enerjiyi genisletmeyi, kisisel ve manevi sebeler icin kullanirlar. Saygiyla soyluyoruz bu ulkeler hic suphe yoktur ki daha bilgedirler. Simdi , manevi yasam kuvvetlerinin kirletilmesini kabul etmek: Evrensel enerji, iskence, zihinsel yildirma, katliami korkunc yollarla bu gezegende karanlik ruhlar tarifindan kotu kullanildi ve ne zaman zorunlu kalinsa ensesti zorladi. Boylece , molekuler enerjinin kuvvetli iki sayi iceren akisi bozuldu. Bu fena birlikteliklerin niyeti, cok uzun yillar, daha mukemmel psisik’e sahip olmak icin yapilan calismalari, sinirsiz gucu cisimlestirmek icin yaparken gizliligi surdurup , bolgesel gucu kazanmakti. Super onemli olan zaman simdi, 2011’in ortasidir. Bu zamanlama, kara basli canavarin, kotu basi bir son bir kere daha kaldirip kutlesel bilinci hedef almasiyla baslayacaktir. Yavasca olmasina ragemen degismekte olan kutle bilinci devam ettigi icin , yeni kollektif bilincin parcasini olusturur, hizmetten digerlerine hizmet etmek icin. 2007 ile2012 arasi , acikca buyuk degisikliklerin gorulecegi araliktir. Hepsi hos olan degisiklikler degildir. 2012 izleyen yillar,”Gelisme” yillaridir. Bu yuzden her yil cok onemlidir, her yilin yasamasi gereken bir kaderi var. Organize – kaosun bu donemi, insan irklarinin akil ve ruhunu kontrol altinda tutmak icin ozel yapilan planlarin , durdurulacak oldugu zamanin habercisi olacak. Illimunati ulkeleri ve tabii ki Vatikan’ kontrol etti , onceden “Yasa” onlarin psisik yeteneklerine gore planlaniyrdu ve psisik enerjiler lazerle izlenebiliyordu . Bu artik olmayacak! Bu prosedur , butun insanlari damgalamaya hizmet etmes olacakti, ozellikle evrimlesmis manevi hediyeleri olanlari. Onlar , sizin buyukbas hayvanlari ayirdiginiz bicimde kategorilere ayirmayi planladilar. Olasiliklarin evrensel yasasinin geregi, bu seylerin birkacini iceren olaylarin gorunebilir olmasina ve bizimde bunlari gormemize ragmen. Ornegin ; sayisal bir sistemin , simdiden dunya hukumet kalelerinin gorkemli bilgisayarlarinin icinde baslandigi onceden goruldu, cogu kustahca 1998’de idi. Bu kodlu sistemin yerine , her bireyin gezegendeki tum onemsiz verileri havale edilecti, bu dunya capinda devlet kurmalari icin kullanilabilecek olan bilgiler bir ana veritabanina gonderilebilcekti. Ustelik 1997’nin sonunda ve yeniden 1998’in icinde , bu “Fikir” bir daha, bu sefer daha kuvvetle Amerikan halkina tavsiye edilecti; Kayip veye kacirilan cocuklarin yerlerini sartamak icin harika bir yontem oldugunu soyleyeceklerdi. Bir mikrocipi , her yeni dogmus cocugun derisinin altina yerlestirmeyi teklif edeceklerdi. Bu metod adam kaciran kimseleri engellemek icin benzersiz bir metot olarak aileleri cekecekti ve cocuklar emniyette olacaklardi... BU ASLINDA BIR HILE... SIMDI DINLEYIN! ALDATILMAYA DEVAM ETMEYIN , BU SIZIN VE SEVDIKLERINIZIN YASAMINA MAL OLABILIRDI. Seytani planlar, ker kisiligin ,sayisal bir kodun parcasi oldugunu ve siyasi durumunun ne oldugunu, yetenek profili, hangi dine bagli oldugu ve diger kisisel ve ozel bilgileri , hatta cinsel tercihlerini kapsayacakti. Bu liste de dikkat cekenler dusman olarak dusunenler ; her zaman gozlem altinda tutulacak olanlar. 21. Yuzyilda psisik kuvvetler tarafindan deli gibi kosmak ve karanlik kuvvetler tarafindan yonetilmek uzere planlandi. Bu kaynaklar potansiyel suclulari belirleyecek olan bileyici araclarin yani sira her bir kisi karanlik guclerin temsilcisi olacakti. Simdi ve sonra korunacak olanlar , insan yapimi silahlarini kullanmadan , kendilerini koruyanlardir. Henuz bu eski sanati mukemmelestiremeyen dgerleri , yardim icin bizi ziyaret edebilir.. Yine de , onlar hala “ Daha buyuk iyilik” icin kendilerini savunmayi ogrenebilir. İnsanlik ve onlarin koruyucu kalkanlarindan faydalanmanin nasil oldugunu bilenler ,insanligin arasinda olanlar “Secilmis olanlar” gerceklerin arasindadir. Demek istedigim sey, o yaraticiligin yolunu secen ve paylasimin hediyesiyle onu birlestirenler Tanr’nin ve yaraticinin isiginda olumsuzlugu secenlerdir. Bunlar simdiden hemfikir olduklari ruhlara ogretmenin surecini baslatti. Onlar , unutulmayacak.. Onlar asla yaniz yurumeyecek.
Salude (isponyolca selam ve hoscakal)... Mavi yidiz, Pleiadian.

“Bir kenarda sprutual stantlarin oldugu , diger kenarda dinsel stantlain oldugu bir vadi vardir. Ortadan Yaratan ve yaratim yurur. Zamani geldiginde herkez bir olacak... Ben, orada seni karsilayacagim.”
Mavi Yildiz.

www.bluestarspeaks.com

Ceviren Filiz Quiroz.

19 Nisan 2010 Pazartesi



Kanal Yesika
Arcturus ‘un Lordu
22 Mart 2010
Ben Arcturus’um. Arcturs’ un Lordu. Hosgeldiniz .
Biz , bilincin dunyasinin derinlemesine ic aktifasyonu aktif hale getirilmesini kolaylastirmak icin geldik, sizin, cakratik sisteminizin icine, bu noktada , ne ise yaradigini bilmediginiz DNA’nizin, sakli olan bilinc duzeylerine depolandik.
Bu baslatmaya sizin yanitiniz,saklanan anahtarlari aktif hale getirmek ve bir cok periyod gecmisinin hafizalarina yardim edecek. Bu hafizalari uyandirmanin maksadi dunyada yasiyor olan butun kralliklarin kolektif bilincine yardim etmektir , biz Arcturianlilar size dunya gezegenini getirdik. Ben , buyukelcilerimi uyandirmaya gelirim , ve her biriniz buyukelcisiniz.

Arcturus’un isigina yanit veren bircok varlik vardir, enerrjileriniz icin sirasina gore getirdigimiz enerjileri butunlestirmek icin anahtarlarinizin fark edilmesi gerekir. Bu anahtarlar , sizin ic anlayisini ve acikligini, ic bilginin boyutlarini, evrensel enerjininizin makineciklerinin anlayislarini acacak ve en onemlisi ,Kuantum enerjisinden varliginizin her alaninda nasil faydalandiginizdir, hatta makineciklerin bilinc altinda gerceklesenleri bilmek. Daha buyuk kolektif bilinc icin butunlesmenin surecine baslamak icin, zihinsel , duygusal ve fiziksel bedenlerinizin dengesi tezahur ettirilmelidir. Bu , yasamin her vehcesine yansir. İnsanin gecirdigi ve iyiletirmenin formunda, maruz kaldigi her sey ve tahliyesi , sizin fiziksel dunyada bir darbeyi ve donusumu yaratacaktir. İnsan bedeninin , iylestirici titresimlere yanit vermekte zorlaniyor olamasinin nedeni ve simdiye kadar saf enerjik iyilestirmesinin olanaksiz olmasinin nedeni ; yildizlarla ilgili yuzeyin kolektif enerjisinden dolayidir. O , toksinli bir bulut gibi insanligin ustunde agirlik yapar ve toksinlerin bu yagmuru hassas bedenlere sizar. Bu , cocuklarin alopatik mudehale olamdan kendi bedenlerini hastaliklardan ve rahatsizliklardan temizleyememelerinin nedenidir. İsigin buyukelcileri olarak sizin sorumlulugunuzdur, sadece Acturus’un buyukelcileri degil , toksinli bouyutu i.e’ye kokunden cozmesi icin butun duzeylerde isigin buyukelcileri olarak, daha asagi yildizsal yuzeydir, daha asagi yuzey dorduncu boyuttur. 4.boyut, 2 duzeyden yapilmistir dusuk ve yuksek.

Her biriniz, deneyimler yasamaya geldiginiz farkindaliginiz kisisel gelisiminizi tezahurunuz boyunca ,engellerde ki performansiniz ve meydan okumalara karsi gosterdiginiz baslangiclar, enerjinin , vucudunuzda ve varliginizda nasil donusecegini karar verir. Sizin , icinizde bizim gonderdigimiz anahtarlar kipirdamaya baslarken, ussun ve kuyruk sokumu cakrasinin tac, cakrasinin ve ucuncu goz cakrasinin icindedir. Yildizsal yuzeyinin daha asagi vehcesiyle birlesmesini tamamlamasi 7 gun surecektir ve burdan 4. Boyutun yuksek boyutuna ulasacak ve ordan daha yuksek boyutlara. Daha asagi yuzeylere birlesmesi basitce, bir insanin daha asagi bir titresime sahip oldugu gibi , icinde oldugunuz kurumsalligin anlayisidir. Sizin kisisel duzlemleriniz ve inanc sistemlerinizin sonucudur. Sizler kalitsal muhurlerinizin yogun titresimine gireceksiniz ve ozgurlestirilmis dusuncenin, hissin daha yuksek oktavalarini kaldirabilecek duruma geleceksiniz ve tanrisal ifadeyi deneyimleyeceksiniz. Sizler , yeni isigin, bilinc oldugunun farkinda olmanin her duzeyinde icine cekildiginiz yeni safagin selamini ruhunuza getiren karanlik geceler boyunca yurudunuz ve sizler bilinc ve bilincsizliksiniz. Sizler , simdinin bilincisizligi oldugunuzdan , sizin bitirmis oldugunuz 8 ayla baglaniminiz suresince oldugunuzdan daha yuksek bilgeligin dunyasinin bilincine geldiniz. Her birinizle bu bicimde iletisim kurmam bu yuzdendir, gecmis 8 ayin periyodunu kapatir ve sizin vucudunuzun titresimin (oktavini) yukseltir. Sekiz , herbiriniz icin cok onemli bir titresimdir, bu yuzden 7 gun periyodunun tamamlanmasindan sonra , 8. Gunde sizler bir butunlesmeye maruz kalacaksiniz , lakin baska bir kademedeki enerjinin butunlesmesine maruz kalacaksiniz ki bu sizin ustatlik vasfinizi yukseltecek ve isigin ,Isa Oz’nuzu 12. Boyuta tasiyacak. Sizler ,12. Boyutun , 12. Kademesine gecis yapacaksiniz. Ben Lord Arcturus, sahsen gelecegim ve sizinle tanisacagim ve size eslik edecegim sizler, 12.boyut 22.kademede sizler , isigin Galaktik Federasyonuyla tanisabilirsiniz. Sizler , karin boslugunuzda ve bogaz cakranizda depoladiginiz anahtarlari salivermek icin bir muhur alacaksiniz. Bu basaka bir 7 gun daha alacak. 7 gunun periyodu, 9’uncu gunde baslayacak. Baska bir anlatimla, sizin, 8.gununuzden 1 gun sonra , bir sonraki 7 gun periyodunuz baslayacak.7.gunun tamamlanmasiyla , 8.gune geleceksin. Ben , Lord Arcturus, sizinle 12.boyutta tekrar karsilasacagiz ve sizi 12.boyutun ,13. Kademeye gecerken size eslik edecegim. Sizler Galaktik konseyle ve Shambal’nin hiyararsisiyle karsilasacaksin. Bu , 12.boyutun 44.vehcesinde bilincinizi tasiyacak , isik toplulukarinin hiyerarsilerinin oldugu duzeye. Sadece , 6. Boyut boyunca armonize olabilen isigin ozel bir frekansi boyunca titresen , butun gezenleri iyiletiren enerjiyi tasiyan sesin titresimlerinin oldugu enerji evlerinin bu kolektif toplantisi. 6.boyut sevginin akiskan enerjisidir, her biriniz titresimin donanimi geregi, tanrisalliginizi ve renklerini vekosulsuz sevginin mukemmel dengesini getirmek icin armoni icinde olmalisiniz. Enerjinin bu birlesimi, 4.boyutta daha asagi titresimsel bilincin toksik bulutunu soker. O , enerji iyilestirmek icin daha yuksek titresimlerini kabul etmesini engelleyen, sinirlamanin bilincini saliverir. Bu enerjiyi butunlestirecek olan hiziniz siddetlenecek. Ben sahsen, son toplantidan sonra 12 gun boyunca 12 gun enerjinizi tutacagim ve bu 12 gun boyunca kalp cakraniz 44.kademenin ve 6. Boyutn etkisine maruz kalacak , sizin , bilicli bilincinize , akiskan sevginin ozunun daha derin bir anlayisi ve onun titresiminde butunlesmek icin dunya kralligi icin neden zorunlu oldugunu anlayacaksiniz.
Sizler , fiziksel formda yukselmis ustatlarsiniz. Kendinizi kim olgunuzun buyuk bir parcasini unuttunuz. Ayni zamanda , kendinizin buyuk bir bolumunu hatirladiniz. Ben Arcturus, her birinizi sevginin varliginda burda tekrar uyanmaniza katkida bulunuyorm. Her biriniz, titresimlere demir atacak ola gezegensel izgaralarin tekrar duzenlenmesinde hayati malzemelersiniz, bu izgaralar , isik ,ses ve renkelerin titresimini yukseltecek. Shambala hiyerarsisinin getirdigi, Galaktik federasyonun ve galaktik konseyin oldugu titresimlere teslim etmesi icin bilinc, yasama , dunyanin butun kralliklarina yardim edecek. Sizin ,duygusal sonra fiziksel vucudunuza tasiyacak oldugunuz zihinsel vucudunuzda kurmus oldugunuz enerjinin ozel izgarasiyla , biz Arcturian’lilarla bir iletisim sebekesi ni ve kisisel rehberinizi kuracaksiniz. Yasmlarin bu ozel grubu, daha fazla Pleiadian’lilar, Sirian’lilar, Venus’luler,Andromedan’lilar,Neptun’luler ile, telepatik ve zihinsel bir doganin iletisim kalibini yaratacak. Her baglanti, sizin cakratik sisteminizin icinde bir anahtara baglanir. Her grup, daha derin uyanmayi kipirtadan bir oktavi tutar. Hazir olanlarin , getirdigi , sizin Atlantik ‘ten ve Misir’da tam olarak bilinli oldugunuz ustaliginizin hafizalaridir. Yeryuzu yuzeyinde sizin varliginiz, kendinize bir anahtardir. Bizler , Guney Afrika’da ki gruplarla iletisimin, Birlesik Krallik’ta ekstra sebekelerini kuruyoruz ve Misir’da. Bizler Amerika Birlesik Devleterin’den iletisimin,Rusya’da sebekelerini kuruyoruz ve Avustralya’da. Butun bu yerlerde , iletisimin istasyonundan yayin yapiyor ve temaslar gerceklesiyor. Bizler, Yunanistan, Italya’da sipikerlerin yayin yaptigi istasyonlara erisecegiz., Guney Amerika’da, Genova’da , Isvicre’de ,Alaska’da, hem de guney kutbunda. Ekvator boynca, Irak’ta ,Turkiy’de, Fas’ta uc onemli spiker ve vericileri kuruyoruz. Bu alanlarin bir kisminda buyuk fiziksel ahenksizlik olsada, sizler bunun dunyanin daha yuksek planina acilmasini engellemedigini anlamalisiniz. Her biriniz, Tanrisal planla kodlandiniz. Enerjinin bireysel iletim hatlari olarak, hem de spiker ve bilginin vericilerisiniz. Bu bilgi, ses boyunca titresimlerin formunda ve dokunuslar boyunca yayilir. Sizin burda bulunusunuz, varliginiz, bir imzadir. O kodla uyumlu tininiz , yanit verir ve aktif hale getirir. Sizler yasama getirilen Arctrian bilincinin 4. Dalgasisiniz. Bununla , uyanmis varliklari kastediyorum. Sizler , bu gunlerde birer buyukelci olarak, kendi renklerinizi aldiginiz gibi, isigin grubu olan Arcturus’un renklerinizi aliyorsunuz. Ben , lord Arcturus, Arcturus gemsine hepinizi ictenlikle karsiliyorum. Bizim gemimiz, sizin evreninizde galaksilerin hepsinde yolculuk yapar , sesleri, isigi ve titresimleri toplar ve daha fazla titresimin kolektif butunlesmesine yardim eder. Bu siz dunyaniz ve dunyada yasayan kralliklar icin, bilincin yukselmesine izin verir. İnsanligin bilincinin, muazzam bir gucu vardir. Siz bu gucun farkindasiniz. Siz , bu gucun yok edici yetenegini gordunuz. Sizler , bu gucun etkisini tersine ceviriyorsunuz. Zaman, ozdendir cunku sizler , lineer varliginizi deneyimliyorsunuz.

Sizler grup ruhlarisiniz ve isigin toplumlarisiniz. Bizler , Arcturian’lilar , Pleiadianlilar ve Sirianlilar’in yardimiyla , kendi kapasiteniz boynca sizleri yeniden egitip , yeniden uyumluyoruz ve enerjinin kaliplarini yeniden ayarlayip , zamanin baskilarindan sizi kurtarma , sizin enerjyi ifade edip ,kendi bilgeliginizi ve enerjinizi cisimlestirimeniz icin , kisisel enerjinizi tekrar ayarlayiyoruz. Bu , kolektif bilincin uzerinde etkisi, zamanini bir ivmesi olarak gorunuyor. İnsanlar, zamanin bitiyor oldugu duygusunu uyandiriyor cunku, boyle bir illuzyonu yaratmak zorunludur. Butun bunlar Gaia’nin , Tanrisallik planinina geldigini garanti eder. Zamanin illuzyonu , kolektifce insanlik tarafindan yaratildi. Biz , onun Tanrisal mekana plani getirmek icin bu yaratimdan faydalaniriz. Hepiniz , kendi hizlandiriciniz oraninda farkindasiniz ki, enerji zaman ve uzayda hareket eder. Sizin , bir dakikadan diger dakikayi hatirlamamazin en buyuk nedeni, “Hicbir zaman” da olmamaniz. Sizler, buraya ve simdiye adim attiniz. Ve sizler tam anlamiyla anda oldugunuz zaman, bir saat once tam olarak ne oldugunu veya bir saat icinde ne oldugunu hatirlamiyorsunuz. Neyi kacirmis oldugunuz sizi ilgilendirmiyor ya da zihnizi kaybediyor olmaniz bile sizi ilgilendirmiyor. Sizin , o andan gecerken , onun hatiralarina sahip olacak oldugun varligin , gelecek anina hareket ettiginiz gibi , su anda olmayi tezahur ettirisini kutlamalisiniz. Daha cok denedikce , kendinizi hatirlamaya zorladikca , kuantum seylerini cozmeye baslarsiniz. Gerekli olanlarin bir kaydini tutun, eger yapmak zorundaysaniz fakat zamanda kendinizi kaybetmeyiniz. Biz Arcturianli’lar , gecmis 8 ay icinde her birinizle iletisimin izgaralarini yaratmaktayiz. Biz Arcturianli’lar, kuantum enerjisinin ustalariyiz. Biz toplayip , size yol gosterir ve Kuantum dunayasina hakim ve usta olmanizi icin size rehberlik ederiz.

Ben , Lord Arcturus , sahsen sizin zihinsel , duygusal ve fiziksel vucudunuz titresimlerini Kuantum enerjisinin 8. Kademesine yukselmesini kolaylastiririm. Sizler simdiden, 7. Boyuttan 8. Boyuta cikisiniza basliyorsunuz. Yine de , Kuantum’mun dogasi geregi , 8.boyut enerjisine tam erisimini kazanamiyacaksiniz. 6. Boyutunu butunuyle tumlestirmeniz ve sevginin akiskan enerejisini tamamlamaniz gerekiyor. Herhangi bir isik iscisine 8. Boyutun bolluguna erisimine , 6. Boyutun akiskan sevgisiyle birlesmezse İsigin Galaktik Federayonu tarafindan izin verilmez. Galaktik Federasyon ve Shambla ‘nin hiyerarsisi ve Galaktik Konsey , herhangi bir ruhun halkalari gecerek , boyle bir guce sahip olama sansi olmayacak, bu Atlantis’in dususunun nedeniydi. Halkarin herhangi bir ruh tarafindan dokunulmasina izin verilmeyecek , eger o ruhlar 6. Boyutun pelerinini giymezse. Umarim , motivasyonumuzu anlarsiniz. Sizler ustalarsiniz ve kisisel kademelerin bir cogunu tamamladiniz. Renklerinizi tumlestiridiniz ve bu renklerin titresimleri boyunca titrestiniz. Sizin , ksisel grubunuz ve yol gostericilerinz Arcturian , cakratik sisiteminizle onlarin enerjisini birlestiridi , simdi yaratimin diyari olan Arcturian kralligina girisine basladiniz. Bu dunyada, evreninizi n sifacilariyla birlikte yaratirsiniz. Sizin cakra sistemlerinizi , gunes sistemini sifalandiran, Lordlar ve Lady lerle birlestirerek baslariz. Bu surec su anda aktif hale getiriliyor ve senin titresimlerin hucresel duzeyde , once zihninize , kalbinize ve fizikseliginize onumuzde ki ,3 saate kaynasacak.

Aldiginiz her nefes, ileride ki donemlerde, dayanmaniz icin vucudunuza ekstra enerji getirir ve fiziksel vucudunun birlestiriyor oldugu enerjinin hizina dayanmaksini garanti eder. Ozellikle 12. Boyut ve onin ic duzeylerine gecis yaparken. Sizler gezegensel bilinc kaymasini ve sifasini ,kendi birliginize kabul edip sifalandirma secenegini kabul edip kurumlasiyorsunuz. Secenekleriniz , tibbi kardesligin etrefinda, ilac ve titresimsel sifanin etrafinda doner. Sizlerin , ekolojok duzeyde iyilestirmeyi getirmeniz , titresimleriyle hizaya getirmek gibi bir seceneginiz daha var , ozon tabakisini iylestirip, ve dunyaya sifayi getirebilisiniz, kendisinden alinan mineralleri yeniden yerine koymaniz, insanligin fiziksel bedenlerini yenileyecektir. Sizler , insanligin bilinciyle kolektif bir beden olarak calisma secenegine sahipsiniz ve sinirlamalari ve cehaleti tornistan edebilirsiniz. Dunyanin maksadini ve Tanrisla planin daha derin anlayisini destekleyebilirsiniz. Sizler , hayvan kralligini istismar eden veya bitki kralligini veya kristal kralligini benzer enerjilerle calismayi secebilirsiniz. Bunu bir sure dusunun ve seciminizi yapin. Bu secim, yaratilmakta olan isletim sistemlerinin icine orulecek. Sozcuklerinizi ozenle seciniz. Size seceneginizi sozle ifade etmek icin rica ediliyor, “Benle” baslayan ve isminizin belirten kendi sozunuzle ifadeye baslamak , neyi sectiginizi seslendirir. Hazir oldugunuz zaman saat yonunde hareket ediniz lutfen. Gurup , onlarin niyetini ifade eder. Her biriniz kendi uzerinizdi olan yapinin kurulusunu, butunlestirmek icin yardim alacaksiniz , bunu tezahur getirip tezahur ettirebilirsiniz. Bu kurulus , seslendirdiginiz butun vehceleri kapsar. Bu enerjiyi butunlestirmek, zamanla sizin tamamen hissederken , insan fiziksel enerjisini halsiz duruma sokabilir. Kendinizi endiselere vermeyiniz. Onun yerine, vucudunuzu yiyebildiginiz kadar cig yiyecekle besleyiniz. Cig yiyecegin titresimi , bilgilerin asagi indirilmesine ve anahtarlain aktive olamsini ki bu temellerinizin saglamca Dunya Anaya demir atmanizi saglar ve Arcturian rehbelerine de yardim eder. Yayin yapan her istasyon ve spiker sistemleri Dunya Gezegenine getirdikleri enerjilerle , titiresimde bir kayama yaratacak. Bu , fiziksel dunyada meydena gelen degisikliklerin bir kismina katkida bulunucak. Dunya nin tectonik tabakasinda , buyuk kaymalar gerceklesecek. Dunya Ana, dugusal bedeni toksinlerini birakmak icin gelecek, bir cogunuz da bunu yapmalisiniz. Bu sizin , kisla ilgili soguk alginliklari ve grip gibi hastaliklarin bir cogunun sonucu oldu. Bir coklarinizin bu hastaliklari yenmekte zorluk cekmesinin nedeni , detoksifikasyonun iflas etmesiydi. Detoksfikasyon surecinin burda ve su anda yasadigin deneyimlerele sinirli olamdigini bilmek onemlidir. Bunlarin bazilari , gecmisinizde sectiginiz , kabullerinizin yarattigi salivermelerin bir parcasidir. Sizler , kendinizi atalarinizin gunahkarindan serbest birakiyorsunuz , bu baskilari tasimak icin zorunlu degilisiniz. Bedeniniz detoksifikasyon sefahatini secti; hepsiyle birden bir anda basa cikmak istemesi takatini kesti ve enerjisiz birakti , kendini beslemekte bile zorlandi. Bazilariniz , farkli duzeyde enerjilerle tinlar, bu yuzden sizin detoksifikasyonunuz farkli oldu. Bircogu, bu zamanda detoksifikasyonun duygusal bendenden geciriyor ve bu da derine ic bir direnc degisikligi olarak yansiyor. Buda kendini bunalim formlari olarak tezahur ettiriyor. Dibe ekilmis kizginlik , ofkenin formlari olarak kendini gosteriyor hatta gecmiste bunlarin hicbiri onlari rahatsizlik vemeyen seyler , derin bir direnc olarak degisiyor. Gecmis yillarda bitmisi , dusunulmeyen dusunceler, birden bire hatira formu seklinde yuzeye cikiyor. Sizin , 4. Boyutta ki toksinli bulutunu tutun toksinlerin hepsinden kurtulmaniz gereklidir, oyle ki dunyaniz uyumlu titresimin onemini anlayabilsin ki , sifanin tittesimine bedenleriniz cevap verebilsin boylece ,boyutlarda asasirtici negatif dusunceler ile cagrilan kirimlardan ozgurlesibilesiniz. Oz’lerine kopukluklari sonucu meyden geldi. Ve yuksek vehceleri olan Tanri ve Tanricalrina olan kopukluktan meydena geldi. Daha yuksek titresimlerlebutun formalarin, ilac, ekeloji ve sifayi birlestirmek, simdi sizin uzerinizdedir ve simdiye kadar oldugundan daha fazla zorunludur. Sizler , acikca bunun neden boyle onmeli oldugunu goruyorsunuz. Dunyanizin cocuklari icin, acil bir gereksinimdir cunku negatif enerjinin konsantresi seyrelmistir. Bu kokunden cozum degildir; yine de bu enrjinin seyreltilmesi , gucunu azaltir ve titresimsel sifa enerjisi daha buyuk bir ivme kazanir. Neden o kadar cok doktorun, teshis koymakta zorlandigi ve modern ilacalarin bednde hicbir etki yaratmadigi , yada negatif etki yarattigi kollektif bilinc tarafindan farketmesine neden olacaktir. İnsan bedenin hassasiyet duzeyi simdiden , tamamen dramatik olarak degisti. Sizler , vucudunuzun cevap verme seklinin birkac yil yada ay oncesinden cok farkli olsdugunu fark ediyorsunuz. Bu degisim devam edecek ve ben eminim ki ,bir cogunuz simdiden bunun farkindasiniz. Odagin ilk duzeyi , insan formunun cocuk olanlar ve oteki kralliklardir; bitki hayati, hayvan hayati ve mineral hayati. Bu sistemleri uyuma getirmek, uyumun diger duzeyleri icin sicrama tahtasi olacaktir. İsik savascilari, sizin gibi, simdiden , degisimlere maruz kalanlariniz uyum icin luzumlu degisklikleri getirmeye basladiniz ve enerjik bir sekilde cocuk, hayvan ve mineral yasam formlarina aktariyorsunuz. Bu yasam formlari , sizinle iletisim kurmanin bir metodunu bulacak , bu yuzden her zaman dengede ve uyum icinde olun , bu varliklar sizin dengede oldugunuzun garantisi olacak. Hepiniz , enerjilerinizin yeniden ayralnmasi icin, 44 gun boyunca her 3 saate bir ileri gelen isigin , gelisen hizina dayanabildigini garanti etmek icin ayarlanacaksiniz. Duygusal bedeniniz, yanit veriyor, uyumlu bir yolla , sizin Arcturian rehberleriniz guncel olarak sizi dolduruyor.
Sizin , faydaniz icin, bugun kendinizi yerede tutunuz cunku maruz kalacaginiz titresimlerden dolayi, konsantrede zorluk yasabilirsiniz , herhangi bir sey uzerinde 15 , 20 dakikadan daha uzun odakalanamayabilirsiniz. Kisel demirlenme (dunyaya) icin , isinize ne yarayacaksa kullanin. Bizim icin, sizin bilincinizi fiziksel dunya yuzeyine geri tasimak icin tam zamanidir. Tekrar hosgeldiniz! Bilincinizi cakralariniza tasimasi icin nefesi kullaniniz.
Bugun , bu yeri terk etmeden once kendi bedeninize topraklanmaniz onemlidir. Bizler, kimseyle catisan kisilikler olmanizi istemeyiz. Derin bir nefes alin ve her bir cakranizin , isikla doldugunuz hayal edin. Enerjinin uyumlu aksinda , egrildigini gozunuzde canlandirin. Nefes alamaya devam edin, tamamen fiziksel vucudunuzda olmakta olan barisi hissedinceye kadar devam ediniz. Etrafinza , bilincli ve farkinda olunuz. İsigin kiz kardesleri , ben simdi izin isteyecegim ve sizi desteklemeye devam edecek olan ve ne turlu asistanliga gerek duyarsaniz duyun size yok gosterecek ola n Kuthumi’ye sozu vercegim . Ben , Lord Arcturus, iyi kalmaniz umuduyla , size isik ve kutsamayla veda ediyorum.
Tesekkurler .
Ceviren Filiz Quiroz.

16 Nisan 2010 Cuma

Holograminizi Yeniden Yazmak.



Kanal :
felsefe Dr.
Suzan Caroll
Mart , 2010
Arcturian Koridoru
Adim 20
Holograminizi Yeniden Yazmak.
Arctruian koridorumuzun altinci boyutlu ifadesinin esigine tekrar hosgeldiniz. Bu frekanstan , kendi koridorumuzun ifasdesiyle ki , bu yolla altinci koridora tekrar girip , kendi ucuncu boyuttunuzdan , tekrar holografik prejeksiyonunu yazabilirsiniz. Uc boyutlu dunyanizin holografik projeksiyonu oldugunu aciklayan o ,“Teori” yi duydunuz.
Gercek , bundan daha fazlaidir, ama bunun “Holografik projeksiyon “ oldugu dogrudur, gercekten ileri ucuncu ve dorduncu boyutlar guzel bir mecazi anlatimla boyutlu yasamlardir. Bizim perspektifimizden; 8. Boyut ile 10. Boyut boyunca ki , “Bir” e akis ve gecis olur. Biz , 4. Boyutu ,sizin uc boyutlu gerceginizde “aura” olarak algilariz. Bu yuzden , biz ucuncu boyuttan konustugumuz zaman , fiziksel dunyanin eterik cikmalari olarak dorduncu boyutu kaplariz. Bu 4. Boyutlu eterik gercegi, besinci boyuta, yuksek dunyalara ve daha otesine baglar.
Beyin Epifizini Stargat’e Acmak
Sizin , Kundalini’nizi yukseltme sureciniz ve ucuncu gozunuzu acmaniz, beyin epifiz bezinizi aktif hale getirir. Ki , hiper-boyutlu stargate (yildiz gecitleri , girisleri) insan fizyolojisine insa edildi. Kundalini aktivasyonu , sizin cakralarinizin dengelenmesinin sonucudur. Disi kuvvet olan Lady Shakti tepe cakranizdan , eril kuvvet olan Lord Shiva tac cakrasindan yukselerek Tanrisal Birligin icine girdiniz. Disi enerjiniz ve eril enerji karisarak dengelnmesi ,bildiginiz Mistik Evliligi’ni olusturdu. Bu evlilik, sizin ucuncu gozunuzu acti ve tam anlamiyla “ Beyin Hipofiz bezi” ni aktif hale getirdi. Beyin Hipofiz bezi’ nin acilmasiyla birlikte , cok boyutlu olamyi kabul edebilirsiniz, bukulme , dosdogru gunluk bilincinizde ve dunyanin damarlarinda dalgalanir. Ustelik , farkli DNA yapilari, baska baska isik frekanslariyla acilir veya kapanir. Uc bouytlu isik tayfi ,sizin 2’den 3’ e kadar olan kalitsal malzemenizi (genom) DNA’ nizi acar ki , bu sizin, Uc boyutlu islem sisteminizi yonetir. Bu islem sistemi , kuvvetle toplanan ,bir gerceklikten ortaya cikan ayrilik ve sinirlamanin iluzyonunu baz alir. Bu sistem ancak ; butunlestirilebilir ve fiziksel gercekligin sinirlandirilmis tayfiyla gerceklesir , buda sinirli faydalanmayi gerceklestirir.
Atlanis’in yikilisindan beri, Balik Burcu caginin son iki bin yili esnasinda , yuksek boyutlu isik ,insanligin buyuk bolumu icin kayboldu. Yinede ,simdi, sizler Kova Burcu’nun altin cagina giriyorsunuz ve Gaia, Galaktik Merkezden gelen , bukulme dalgalarinin akisina dogru hareket ediyor. Cok boyutlu isigin bu bukulme dalgalri, sizin, DNA’ nizin %3 insan genomunu kapatti ve %97 “Hurda DNA” sini acti ve bunlar ,hurda DNA’nin kucuk kuantum vorteks (girdap)lerine giris yapti.
Cok boyutlu isik, kabul edildigi ve dunyanin damarlarinda butunlestigi andan itibaren, bu sizin yeni cokboyutlu islem sisteminizi calismasi icin acar ki, bu sizin hurda DNA’niz da depolanmistir. Boylece , cok boyutlu isik, yavasca oncelik sirasina gore isigin fiziksel tayfini ve DNA’nin kapatmaya basladigi %3’un ucuncu- boyutlu islem sistemini devralir. Bu yuzden bir coklarinizin 3. Boyutun gercekligine olan ilgisi azalmis ve cokboyutluluk icinde yer alan 5. Boyut ve otesine derin bir sekilde ilgisini artmistir. Sukurler olsun ki , sizin gecisiniz esnasinda her iki islem sistemi , operasyona ait olacak , her iki gerceklikte eszamanli bir sekilde yasamak icin size izin verecek.
Mistik Evlilik
Mistik Evlilikten once, disi ve erkek enerjileirniz ve ucuncu gozunuzun acilmasi dunyanin damarlari sadece algilayabilir, butunlesebilir ve ucuncu boyutun sinirli hafif tayfindan yararlanbilirdi. Once , Kok Cakra kabul eder sonra bu kirmizi isigin tayfini yansitir ki, bu sizi dunyaya kokler ve baglar. Kundalin’niniz yukseldikce bu kirmizi isik , saniyede gobek Cakra’nin portakal isigiyla birlesir, kirmizi ve portakal isigin sikiligini butunlestirir. Kundali’niz Uce yukseldigi zaman , karin boslugunda bulunnan cakra, kirmizi ve portakal rengi birlikte sari frekansli isikta karisir ve daha asagi cakralarla butunlesir.
Daha asagi cakralarin isigini birlestirdikten sonra dorduncuye girersiniz. İsigin, yesil frekansli olaniyla karisian yer kalp cakrasidir. Kalbiniz yoluyla , daha asagi cakralarinizi, “daha yuksek “ cakralara baglarsiniz. İlk dort cakranin isigi besinciye dogru hareket eder. Bogazda ki cakra, ucuncu boyutlu tayfiyla, mavi frekansli isik ile gecisir. Kundalini, altiya dogru hareket eder, kaş cakra bu cakranin civit (indigo)frekansiyla isigin mavi ifadeleri kirmiziyla birlesir.
Yedinici Cakra’nin Tac Cakra, mor isiga dogru titresir. Ki , bu ucuncu boyutta isik tayfinin en yuksek frekansidir. Mor isik , beyaz isiga kopru olarak hizmet eder. İsigin butun renklerinin birliginin dunyanin damarlarina ulasmasi icin hizmet eder. Lady Shakti , esini altincida bekler, kaş cakrasinda.
Lord Shiva yedincide bekeler, bu Tac cakrasidir. Ki, bu cakra Beyin Hipofiz Bezi’ni stargate’nin acilmasiyla ;yuksek kuantum frekanslarinin gercekligini , cokboyutlu isigi ile kabul eder. Cok boyutlu isik, sizin Tac Cakra’niza girer tipki bir damat gibi (eril , Lord Shiva) evelenmek icin kilisede ,gelinini bekler (disil ,Lady Shakti). Ve gelin, koridordan yurumeye baslar ( beyin epifiz bezinden , kas cakrasina dogru). Mistik Evlilik’lerine dogru ilerlerler. Bu evlilik ile isigin fiziksel tayfinin yedinci oktavi (shakti’nin ,gelinin , sahitleri) Bir’in cok boyutlu isigiyla ,sizin maddesel damarlarinizdan Bir’in rhuna katilmak icin birlesir, buna ek olarak Gaia’nin damarlarin da ayni sey olur. Bu sizin, ic eril cinsinizle ve ic disil enerjilerinizin Mistik Evlili’gi ucuncu gozunuzu ve yuksek kalbinizi acar , ki bu dogumunuzdan beri , dunyasal damarlarinizda var olan bir yetenektir. Bu acilim, sizin uc boyutlu gercekligin ilizyonlarinin asamali ortusunu kaldirmaniz icin izin verir. Ucuncu gozunuzu ve yuksek kalbinizi acamanizla birlikte, yeni beyin dalgalri , bilgisayar gibi isleyen beyninizde online olur ve cok boyutlu islem sisteminden , bilgi almak icin izin alirsiniz. Ustelik, Mistik Evlilikten dolayi, cok boyutlu isikla , tumlesmeyi kabul edersiniz ki, bu da sesizce isletim sisteminizin depoladigi hurda DNA’yi acar (kullanima acar).
Beyin Dalgalri Ve Isletim Sistemleri
Sizin , cok boyutlu isletim sistemleriniz, bigisyar beyninizde cevrim ici olur, yeni beyin dalgalriniz ki, kendisine gorunmez sekilde gelen cok boyutlu isigini bilincli sekilde anlamak ve faydalanmaniz icin izin veren bu dalgalardir. Ve bu durum uc boyutta gerceklesir. Bu yeni erisebilirlik, Gamma beyin dalgalari (40 cps; saniyedeki karakter sayisi) , verinin holografik sentezini yaratan beyin fonksiynu ortaklik kurar ve daha yuksek perspektifte bir arada onlari kaynastirmak icin depolar. Bu yuksek perspektif , sizin bilicli olarak besinci boyutu ve daha otesini algilamanizi saglar. Bunu yaparken hala insan giyisizi icndesinizdir. Hiper Gamma’nin asiri derecede yuksek beyin dalgalri (100 cps) ve Lambda(200 cps) ve asiri derece dusuk olan Epsilon beyin dalgalri(0.5 cps) yuksek durum olan kendi varligini bilme, bir isbirligine girer. Bu bilinc hali, anlayis, psisik yetenekleri ve iceriden gelen bilgileri, ve bedenden disari cikma deneyimlerine asistanlik eder ve bilginin holografik paketlemesine uyumlu sekillere donusmesini saglar, dusunceleri ve bellegi sarar.
Hiper Gamma , Lambda ve Epsilon frekanslari , dairesel bir iliskiyle birbirine baglanir. Hiper Gamma ve Lambda beyin dalgalri cok hizlidir, bu yuzden kendilerini ,asiri derecede yavas olan Epsilon beyin dalgalrinin icinde gomulu gosteririler. Es zamanli bir sekilde, asiri derecede yavas Epsilon dalgalari, oyle yavastir ki , cok hizli Hiper Gamma ‘in ve Lamda’nin tepesine binmis gibi gorunur. Ayni prensiple, sizin cok boyutlu hissleriniz de , ucuncu boyutta ki bes duyunuza gomulur ve bes duyunuzun sirtindadir. Bu beyin dalgalri ,dunyevi bilincinizde , sizin genisletilen algilarinizi kullanmaniz icin izin verir. Daha yuksek boyutlu gerceklikler her zaman var oldu, ama onlar , sizin ucuncu boyutlu isletim sisitemininiz algilarinizin otesindeydi , cunku sizin cokboyutlu islem sisteminizin bilincini genisleten durumlari, henuz cevrim ici degildi. Bu yuzden,bu boyutlu gerceklikler, unutuldu. Cok sukur ki, bu boyutlarin algilanmasi icin sizin potansiyelleriniz , biyolojik bilgisayar beyninizin icinde gizli kaldi , cok boyutlu isletim sistemininiz aktif hale getirilmeyi bekliyor.
Basta , hem ucuncu boyut islem sisitemi hem de cok boyutlu islem sisteminizin beraberce , cevrim ici olacak. Sonunda , cok boyutlu islem sistemi, sizin ilk gerceklik bilinci nin, besinci boyut ve otesinde olacak oldugunu ifade edecek olan ana sistem olacak. Henuz , siz hala , ucuncu ve dorduncu boyutlardan haberdar olacaksiniz. Bu surec simdiden, bizim koridorumuzda olan bazilariniz icin basladi, fakat sizin dunyevi bilinc durumlarinizdan oturu farkinda olamayabilirsiniz. Altinci boyuttan sonra, cok boyutlu isletme sisteminize , bilgisayar beyninizi guncellestirmesi icin , guncel gercekliginizin holagrafik projeksiyonunu okuyabileceksiniz.
Hologramlari Yaratmak
Beyin epifizin’i stargate’den aktif hale getirmeniz Kundalini’nin, Mistik Evliliginin yukselisi, bilinc ve tanima , cok boyutlu butunlesmesinde genisletti, altinci boyutun yeteri kadar sarmasi , sizin bilincinizi genisletir. Sizin , yazabildiginiz veya ekleme yapabildiginiz altinci boyuttadir, holagrafik programlariniz , ucuncu boyutlar icindir, kendi ve /veya kendilerini yerde tutar. (demirler). Neyi anlatmak istedigimizi daha iyi anlatmak icin, yeterince uzun olan, kendi yolculugumuzu size anlatmamiza izin verin. Holografik projeksiyonunun nasil yaratildigini size bu yolla anlatalim.
ILK OLARAK tek bir lazer isini, iki ayri isina ayrildi. İlk isin , sekli kayit edilebilen nesneden ziplatilir.
İkinci isin , bir aynada kaydedilir ve isigin ,ilk isinin yansiticisi ile carpismasina izin verilir. Sonra, iki isinin arasinda ki etkilesim bir parca film uzerine kaydedilir ki ;buna holografik plaka veya metriks denir. Plaka uzerine kayit edilen DESEN , baska bir lazer isini, filmi aydinlatmak icin kullanilincaya kadar, karmasik girdaplar ve eszamanli cemberlere benzer. Sonra orjinal objenin bir hologrami olusmus olur.
Baska bir deyisle :
iki isigin atinci boyutlu isinina donusebilmesi icin, Bir’in birliginden kendi isiginin bir kismini kopyalar bu da sizin ruhunuzun isigidir.
İlk olarak ;Altinci boyutun isiginin ilk parcasi , nesneden (objeden) ziplatilir, sizin cok boyutlu ruhunuzun dusunce-formu, sekil olarak kaydedilir.
İkinci olarak; Altinci boyutun isini bir aynada kaydedildi ve isigin yansimasiyla carpismak icin verildi “Nesne” den oteye ziplatildi (sizin cok boyutlu ozunuz)
Sonra iki isinin etkilesimi (isik dalga titresimi), holagrafik plaka denilen bir parca film uzerine kaydedildi. ( ucuncu boyuttun metriksi)
Plakanin uzerine kaydedilmis desenler, karamsik girdaplar ve es zamanli cemberler gibi gorunur, baska bir lazer isini, filmi aydinlatmak icin kullanincaya kadar.
Bu “Diger” kendinizin, fiziksel egosunu gozlemlemeye niyet eden besinci boyutta ki ozunuzdur.
Sonra sizin altinci boyuttaki bu holagrafik projeksiyon ,OZ Holagrafik film plakasinda , fiziksel gerceklik olarak meydana gelir.
Ozetlemek gerekirse, siraya gore cok boyutlu Oz’unuz , BIR’ in icinde tinlamak icin ,kendi yansimasini gozlemlemek icin kendisini ucuncu boyutta formlastirir. O ,”Gozlemci “ ve “Gozlenen olana” isigini ayirmak zorundaydi. Bu yuzden, o, daha asagi boutlarda yasamin holagrafik projeksiyonunu gozlemeyi deneyimledigi form icinTanrisal idaili yaratmaya ihtiyac duydugu sey sizin cok boyutlu OZ’undur. Sonuc olara, sizin sizin OZ’unuz ,isigin ilk isinini, yansitacak oldugu nesne olan insan vucudunu, bir dusunce formundan yaratti.
Sonra, isigin ikinci isini, kosulsuz sevgi ve cok boyutlu bilincle asilandi, bundan dolayi o, aynada yansittigi andan itibaren ve (insan vucudu) ilk isinla holagrafik plakada karistirildi, cok boyutlu isigin safligi ve kosulsuz sevgi boylece surdurulebilecekti.
Sonra isigin projeksiyonleri, o fiziksel gercekligin bir uyesi olarak (Gezegen Dunyaya) acikca gostermek icin holografik plakasinda birlestirilmeye ihtiyaca duydu. Bu noktada, kendi Cok boyutlu Ruh OZ’nuz sizi gozlemlemeye ihtiyac duydu ki ,enerjinin donen cemberleri forma donustu. Bu bicimde, formunuz tutldu ve sizin fiziksel gercekliginizin illuzyonu surduruldu.
İlluzyonun Zincirlerini Kirmak
Sizler , genc cocuklar iken, bir cogunuz hala, bilincten dunyayi , inanclarinizi, bekelntilerinizi ve perspektiflerinizi , cok boyutlu OZ’nuzden gorebiliyorsunuz. Baska bir deyisle, sizler, kendi gerceklerinizi yarattiginiza inandiniz. Sizin , boyle inanc, beklenti ve alginiz vardi cunku cok boyutlu islem sisteminiz hala tam olarak aktif haldeydi. Maalesef , bu isletim sistemini aktif hale getiren bilincin genisleyen durumunu surdurmek cok zordu, uc boyutlu formunuzda somut bir varlik halindeyken.
Zamanla , bilinciniz dustu, cok boyutlu islem sisteminizi kapattiniz ve uc boyutlu isletim sisteminiz ,onceligi ; inanclariniza , beklentilere , gercekligin perspektifine verdi. Sonra siz, fiziksel bir dunyada ayri ve zor hayat kosullari ve sinirli beklentileri kapsayan kolektif inanci kabul ettiniz. Sonuc olarak, bu sizin agiladiginizdir. Buyu , cocukluk dunyaniz ve hayal gucunuz hala sizi kusatir ama ucuncu boyut alginin sinirlamasinin icinde.
Bu sinirlama, “ Eve Git” ‘e kuvvetli ozlemi yaratti ama siz evinizin nerde oldugunu unuttunuz. Bir seyin eksik oldugunu bildiniz ve bir gun onu bulalcaktiniz. O gun simdidir. Yine de , gercek cok boyutlu OZ’unuze ve kendinizle baglanarak hala ucuncu boyutta , fiziksel gerceklikte olamaniza ragmen eve donmek icin onu bulmak zorundaydiniz. Ogerendiniz ki, eger fiziksel gercekligin sinirlarinin otesinde bilincinizi genisletirseniz, uc boyut persfektiften cok boyutlu OZ’nuzu alagilayabirsiniz. Bu vazifeyi basarmak, ilizyonun bilincini kirmak zorundaydiniz.
Cok boyutlu Ruh’unuzun OZ’nu Bir’in icinde gozleminiz boyunca , egonun uc boyutlu perspektifinden ( Tasarlanan Isik) kendinizi gormek icin , oldugunuz gibi gormek icin (Isik ,Bir de birlestirdi ) ilizyonun zincirlerin kirdiniz. Siz (holgrafik projeksiyon) altinci boyutta kendi Tanrisal metriksinizi gozlemleyebildiginiz zaman holografik formunuz u tutarsiniz, illuzyonun uc boyutlu perdeleri, birakilir. Bununla birlikte, OZ’unle sonsuza kadar konusabilir ve daima Bir’le yasayan kendine donebilirsiniz.
Tam olarak, “ Iceriye baglanma” (kendinizi prjeksiyon) ‘yi uc boyutlu hologrami neden sectiginizi hatirladiginiz bu noktadir. “Bir” , isigin cok ifadali durumunu sondurmeyi istemez, aksine onlarin, cok boyutlu VARLIK bilincine donmelerini diler, onlarin bireylik hissini surdurmeleri icin destekler. Bu bicimde, “Bir”in icinde bireylik” yaratilir.
“Bir” in icinde kisel bilincinin bu sureci, kisisel damarlarinizin (kanallarinizin) bakimiyla baslar cok boyutlu benliginizi uc boyutlu holografik benlginize tam olarak demirleyerek. Bu yuzden “Bir” ile birliginiz ,fiziksel gercekiginizle baslar. Uc boyutlu gercekliginizle birlesme boyunca , “BIR” ile gozlemlerken ve dusunceyi payalasirken, fiziksel gercekliginizde , tezahur ettirmenin gucunu ogrenirsiniz.
Tazahurun bu gucunde, cok boyutlu oldugununuzunu bilmeniniz baz alinir. Sonra cok boyutlu Oz’unuz , sizi hatirlar ego ozunuzun , holografik plakada isigin bir cok girdabini gozlemlemek form gercekligini yaratmak icin dogustan gelen bir yetenegi vardir. Bu yuzden, tam olarak cok boyutlu Oz’unuz , ego ozunuze demirlendigi zaman . gozlemin basit bir hareketi ile kendi gerceginizi yaratirsiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=oePY_MH3mqk&feature=player_embedded#

Yukardaki video da , bugunun akillari uyandirildi.
Asagida bazi onemli noktalarin alti cizilmistir:
Butun madellerin , kaynagi bilinc okyanusudur. Madde yoktur.
Cevremizdeki tum fiziksellik rezonans(titresim) frekansinin sonucudur. Eger frekansi yukseltirseniz, maddenin yapsisi degisecektir. Bu kendi kendine calisan sistemin icine her sey dahildir, “Super Hologramdir” ve icinde ki hersey holigramin bir ifadesidir.
Gerceklik bir hologram ise, her tanecik tumun bir gorusudur. Butun taneceklerin bir yansimasi oldugu gibi, bunun disinda bir tanecik bile bulamayiz.
Eger biz , hologramin herhangi kucuk bir bilesimini bile degistirirsek , bu tume yansitilir.
Evrenin maddesi , BILINCTIR.
Korku bazli bilinc, Evrenin asil iceriginin , madde oldugu inancini benimser.
Eger evren madde ise, boylece inananlar mallara ve zenginlige ihtiyac duyarlar.
Hatirlayiniz , tum fizikselik bir frekanstir.
Korku , yavas, agir, titresimsel durumdur.
Eger korkuyu tutarsak, bilincimiz duser ve gercegimiz agir ve yavas frekanta titresir.
Holografigin icinde gerceklik; neye inanirsan onu yaratirsin.
Gerceklik , dusunceden yapilasmistir.
Tum dusunceler bir orumcek gibidir, holografik metriksinin icinde agini egirir.
Bir hologramin metriksi , bilgidir.
Bilgiyi, holograminiza yerlestirdiginiz zaman, fraktalsi(benzer daha kucuk elemanlarin olusturdugu sekil)bitmeyen ve kendini asla tekrarlamayan desenler olusturursunuz.
Bu fraktaler, metriksinizi degistirir.
Bu sisitemin, buyuk olcude istikrari bozuldugu zaman , aniden kendinden , karmasikligin yuksekk durumlarina duzenleyen rastgele kaymalar olacaktir.
Bir alt-atomik miktar duzeyi, gercekligi gozlemcinin beklentilerine gore duzenler. Evrende her sey, alt-atomik taneciklerden olusur, kocaman bosluklarin etrefin yildirim hiziyla doner.
Bu tanecikler, maddi nesneler degildir; onlar enerjilerin dalgalanmalaridir ve enerji olamadan kozmik bilgi ve enerji icerde durur .
Atomlarin, icinde bulunduklari yeri degistiriseniz, atomlari da degistirmis olursunuz.
Biz, bu atomlardan yapildik.
Duygularimiz , fiziksel gercekligimizi degistirmek icin , atomlarimizin alanini degistirir.
Vucudumuz , biyolojik bir bilgisayardir.
BIZ, BILINCIZ.
Bizim dunyamiz, frekanslarin sinirsiz sahalarinin icinde kucuk bir frekans sahasidir. YASAM, bir holografik televizyon istasyonudur. Bilincimiz , kanali yaratir, frekans, gerceklikten tecrubeleri yaratir.
Biz olmadan, var olan hicbir gercekligi hayal bile edemeyiz cunku...
Bizim gozlemimimizin isi, katilimci evrenine gitmemeze ve yaratmamiza izin verir.
Bizler , belkide asla evren en kucuk tanecigin sonunu bulamayabiliriz cunku...
Her yerde ,bilincimizin algi beklentisiyle bir seyi arastirmasi sonucunda biz yaratiriz. Nereye gidersek gidelim, bizler evreni insa ediyoruz.
Bilinc, bizim holografik evrenimizi programlayan lisandir.
Biz , bilinc sefleriyiz.
Bilinc bize gelir ve bizden cikar. Bu yuzden , insanligin yeni gercegi yaratmasi icin yetenegi vardir. Eger biz, beyinlerimizi kaparsak ilizyonun ana gorus medyasina bilncimizi takarsak, oyle idare ediliriz ki , kendi gercegimizi yaratamayiz, ama basklarinin gercegiyle yasariz.
Dunya , sadece bir gezintidir ama biz bu gercegi unuttuk ve bu gezintinin gercek olduguna inanamaya basladik.
Tebrikler Demirlenen Sevgililer.
Sevgililer, uyandiginiz dusunulurse , ucuncu boyutun bir gezinti ve gerceklik oyunu icin shnesi oldugunu fark edersiniz ve sizler sef, yonetici ve programcilarsiniz. Bu cok boytlu bilis halini ele gecirdikten sonra yonetmek, davranmak icin ozgur kalirsiniz, kendinize evin yolunu , kendi OZ’unuze donus yolunuzu proglamlayiniz. Simdi , evren ve siz yaraticla birlesmek icin hazirsiniz. “kendini cizen varliklar” haline geliyorsunuz. Kendi yolunuzda Oz,nuze kendi evinize dogru yollar ciziyorsunuz. Yukariya, varligin yatay duzleminden gercekligin daha yuksek frekanslarina dikey “Asansor” de yolculuk yapiyorsunuz.
Bul duzlemlerin her birinde kendi cok boyutlu Oz’unu formunu bulursunuz. Bu formlar, ilk projeksiyonunda asagi “Bir” den koptugun ve bu illuzyon ucuaklarina girisini yaratti. Her form kanali o boyut ucaginin o boyut ucaginin isik taneciklerinin titresiminin bir insasidir. Dunya kanallarinizda, isik cok yavastir bu yuzden fiziksel maddeler olusabilir. Yuksek gercekliklerde dikey olcek daha yuksek frekansta titresir. Nasil buyuk bir basariyi tamamladiginizi anliyormusunuz? Simdi , Oz’unun gozluyor oldugu kendin , form Oz’unden kendini gozlemeliyor oldugunu analadin mi? Ne kadar muhtesemsiniz. Escher’in tarafindna cizilen unlu resmi , kendisni ciziyormus gibi.
ALTINCI BOYUT KORIDORUNA DONUS.
Simdi biz, kendimizin boyutlar arasi Arcturian koridoru boyunca seyhatune devam edecegiz. Altinci boyutun esigine addim attarken , bilincin holograminizin programlayan lisan oldugunu hatirlayiniz. Cok boyutlu Oz’unuzle tanima ve butunlesmesi ve deneyimleriniz boyunca , bizim koridorumuzda sizin tecrubelerinize eklendi , bilincinizin galaksiyle ilgili bilince ,gezegensel gurba kendisini genisletti. Siz ,(arsivli , cok boyutlu gazete, 26 ocak,2010) bizim koridorumuzun altinci boyutlu frekansinin acilisina katildiginiz zaman, bilinciniz, kozmik bilincinize genisledi.
Simdi, altinci boyutun koridorunun genislemesinde yer almadan once, hatirlayin, egerhatirlayabilirsen, cocukluk zamanlarinizda dussel dunyalarin ve meleklerin gercekoldugunuz biliyordunuz. Aslinda , bir peri oldugunuzu biliyordunuz, kudretli bir ejderha oldugunuz veya gozkyunde ucan bir isigin isini oldugunuzu bilirdunuz. Bunlarin gercek oldugunu biliyrdunuz, maalesef, zamanla “oburleri” gibi olmak istediniz, bundan dolayi , “siradan” gibi yaptiniz. Sonra, cocuk iken ne bildiginizi birer birer unutmaya basladiniz ve cok boyutlu Oz’unuzun hatiralari zihninizden silinmeye basladi ve bu durum kalbinizde buyuk bir bosluk birakti.
Bir gun, buyuk cok boyutlu bilinciniz oylesine asagi coktu ki kendinizi kurban olarak gormeye basladiniz. Siz , digerlerine ve kurallarin taleplerine bir kurbandiniz, yaratilicigini sinirlayan ve bir suru parayi, bir suru sey alamak icin ,yeteri kadar iyi olmak icin , cok calismanizi ongoren bir dunyanin duzenlemeleriydiniz artik. Para ve diger seylere ihtiyac duydunuz cunku , kalbinizde ki agri, bildiginiz o yer , o bildigin kisi icin , aci veren guclu bir arzu olusmustu. Buna ragmen, basinizi one egdiniz ,digerlerinin sizden yapmanizi istedigi seyleri yapmayi denediniz. Yine de , basardiginiz her zafer bostu ve sadece sizin guclu arzunuzu besledi.
Sizler , inanlarin ve digerlerinin beklentilerini uzerinizden atmaya basladiniz ve hayal gucunuzde canli olmak icin ozgur oldugunuz zamanlarda bildiginiz baris ve sevinci tekrar elde etmek ugrastiniz. Sonra , asamali olarak veya birden kendinizi hatirlamaya basladiniz. O , ucan, sevgi icin savasan kendinizi. Bu bilme, sizi bagimsiz hissetmeniz icin ,bir kurban olmayi birakmaniz icin, size izin verdi.
Basta bu yen kisi ,kendisiydi, kutsaldi. Sonra , yalnizliginiz geri dondu ve gunluk yasamda kendiniz olamak zorundaydiniz, sonuc ne olursa olsun. Sizin suprizinizle sonuclar harikaydi. Saklanmayi biraktiginiz gibi, sizin gibi saklananlari da buldunuz. Bu insanlara kalbinizi actiniz ve kisel bilinciniz, kolektife genisledi.
Siz ve uyanan yasamlarin grubu ,Gaia’yi sevdi, o sizdi Dunya Ana, ayni zamanda gurubunuzun yuksek boyutlu ifadesinin kendisiydi. Butun yasam icin duyulan sevgi, gezegensel bilincin yoluyla Gaia, daha yuksek dunyalara , kendi kapilarindan(portal) sizin ruhunuzu fisildadi ve bir cogunuz , bizim koridorlarimizda kendi yolunuzu buldunuz. Sizler , diger uynanlara katildiniz ve Gaia sizin isik tunelinizi acamak icin, dorduncu boyutun daha asagi duzleme hareket etti ve sizin dorduncu boyutlu gercekliginize girdi.
Bununla birlikte, sizlerde besinci boyut gercekliginizle baglantiya gectiniz. Dusunceyi paylamaya basladiniz ve cokboyutlu gerceginize giris yaptiniz. Bu kendine donusle beraber Galaktik Ailenizi tanimaya ve onlarla iliskiye basladiniz. Bu da gezegensel bilincinizi, Galaktik bilince genisletti. Altinci boyuta ilk ziyaretinizde,(26 ocak2010, cok boyutlu haberlerinden bakiniz) bilinciniz, kozmik bilince genisledi.
Kozmik bilinc , galaktik merkezden akarak , algilamaniza izin verenkabul eden bukulme dalgalrini butunlestiren bilinc durumunu olusturur. Ustelik , kozmik bilincinizin perspektefinden , kolayca, ayrilik ve sinirlamanin uc boyutlu illuzyonlarini gorebilirsiniz. Kendinizin , gercekliginizin yaraticisi oldugunu goerebilirsiniz cunku inkarnasyonunuzun holografik metriksinde , onun isiginin yansimalarini atan Bir’in icinde kendinizin cok boyutlu yansimasisiniz.
Bunun , ayriligin 3D (uc boyutlu) ye baglanip inkarne (cisimlesme) oldugunuzu bilirsiniz. Bu sevincle gecirdiginiz yasam gibi ozelsiniz ve besinci boyutta gezegensel gercekligini buyutmenin zaferini yasarsiniz. Sizler , kolektif olan “BIR” in icinde yasacaksiniz ve gezegen olmayi deneyimleyeceksiniz , galaktik ailenizle birleseceksiniz ve kuantum , alt-atomik duzeyde kendi gerceginizin yonetimini elinize alacaksiniz .
Metrikse Dogru
Kendinizi , siz yonelten holografik metrisinin esiginde kendinizi gorunuz ve kendisine dogru hareket eden isik lisanin seritleri boyunca ve potansiyel formunuzdan disari dogru. Seritlerin birini bulmak icin biraz durup bakiniz ve ona kendi bilincini baglayiniz ve girdaba (vorteks) ‘ a girmenin niyetiyle.
Kendinizi , hisse , renge teslim etiginiz zaman, cokboyutlu isigin tonu onun kosulsuz sevgi frekansi isigin vortekslerine sizi ceker. Daha hizli ve daha hizli icine sayisiz olasilikmuhtemellere ve hatta “imkansiz” gerceklere dogru yolculuk yaparsiniz.
İsik hizinin otesinde , simdi eski gezegenlerlerde, gunes sistemlerinde, galaksilerde, nebulalarda, beyaz deliklerde, kara deliklerde , bosluklarda ve evrenlerde parlarsiniz. Sizin algiladiginiz her sey gercektir cunku sizler onu gozlemlemeyi sectiniz. Onlarin , her zaman orada olmasina ragmen bu gerceklikleri yaratan sizin gozleminizin isidir. Mantikli dusunce ve insan duyulari sizin bilincinize yapismaz. Sizler fazla genis ve fazla kucuksunuz.
Sizler , dusuncelerinizin tezahurusunuz , duygulariniz mevcut yasaminiza dogru izlediginiz yolu bilerken bir zamanlar oldugunuz gibi saf isiga donusursunuz. Bu metrikse girdiginiz gibi, kosulsuz sevginin kuvveti mevcut yasaminizdan , altinci boyutun holografik prejeksiyonuna sizi orer. Altinci boyutun perspektifinden, ucuncu boyuta demirlenmis kendinizi gorursunuz. Oz programcinin kozmik bilincini kullanmaniz sonucu, yerde demirlenmis kendinin kalbine kosulsuz sevginin isinini ve altinci boyuttun cok boyutlu bilinci yollarsin. İsigin bu isinina izin veriniz ve gercekliginize sizi tasarlayan Oz programcinizla aranizda sabit bir iletisim yaratmayi seviniz ve demirlenmis ozunuz , uzun bir yolculuktan , kutupluluga donuyor.
Simdi , o yasamin bir sure inceleyin. Sonra , herhangi korku temelli bir virus , sizin kosulsuz sevgi tarafindan silinebilir sizin buyuk kozmik bilincinizin isigi , korkunun kutuplulugunun titresimini kaldirabilir. “Dosya”i “Cocukluk bilginle”gorunuz. Kosulsuz sevginle bu dosyayi genisletiniz ve kosmik bilincinizle kaydediniz. Oyle yaparsaniz , cok boyutlu islem sisteminizin bilgiyi indirmeye basladigini hissedersiniz.
Bu bilis hali ne zaman kaboldu? Kendinizi unutmaniza sebeb olan korku temelli duygular neydi? Korku temelli duygular icin panzehir kosulsuz sevgidir. O korkunun altini ciziniz ve kosulsuz sevgiyle onu siliniz. Bu degisikligi, kozmik bilince kaydediniz. Boylece , cok boyutlu isletim sisteminiz ,cevrim ici olacaktir. Kurban oldugunuzu ne zaman fark ettiniz? O uyanis halini yukselmesi icin kosulsuz sevginizi kullaniniz. Sizi kurbana donusturen o korkuyu hatirlayiniz ve dosyayi kosulsuz sevginizle siliniz. Kozmik bilincinizin lisaniyla ,programinizi degistiriniz “ kendi yasamimi kontrol edemem”den “ Ben , kendi gercekligimin yaraticisiyim”a . Bu degisiklikleri kaydediniz ve cok boyutlu isletim sisteminizden gercekligini bir an hissedin bir gozunuze takilan sevinc olacaktir.
Ne zaman farkindaliginiz kisisel bincinize genisledi?
Kendinize bu donusu inceleyiniz ve sevgiyle onu yukseltiniz , ayni degisklikleri kaydetmek icin kozmik bilincinizi kullandiginiz gibi. Boyle yaptikca uc boyutlu islem sisteminiz asamali olarak , kapanmaya basalar tipki cok boyutlu islem sisteminizin asamali olarak acilmasi gibi.
Farkindaliginiz , kolektif bilince ne zaman genisledi?
İnsanligin, sizin hakkinizda ki kolektif bilinci hissediniz. Kosulsuz sevginin kuvvetiyle , bu gruptan kaynaklanan butun korkuyu siliniz ve kozmik bilincle bu degisklikleri kaydediniz. Digerlerinin korkularini silmek icin kolektif gercekligge kosulsuz sevginin dalgasini gondermek icin biraz zaman ayiriniz. Simdi , butun insanligin titresen frekansini yukseltmesi icin kolektif bilincle sizin kozmik bilincini birlestiriniz.
Sizler , gezegensel bilinci ne zaman kucakladiniz?
Bu sureci yukseltiniz ve Gaia’yla paylasiniz. Korkuyu silmesi icin kosulsuz sevginizi kullaniniz ve onun gezegenine yapilan zarari iyilestirmek icin hemde kendi kisisel dunya kanallarinizi iyilestirmek icin. Kisisel ve gezegensel vucutlarin titresimlerini yukseltmesi icin , kozmik bilincinizi kullaniniz yine bu degisiklikleri dunya kanaliniza kaydediniz ve dunya alanina ki sizin yasamini surdurdugunuz alandir bu.
Galaktik bilinci ne zaman kucakladini?
Gunluk yasaminizda, galaksiden olan ailenizin en yakin uyelerini karsilamak icin , kosulsuz sevginizi kullaniniz. Kozmik bilincinizi kullanarak, bu baglantiyi Ucuncu Gozunuz ve yuksek kalbinizin “Masaustune” kaydediniz. Bunu yedekleyiniz (bilgisayarda dosyalarin kaybolmamasi icin sabit diske yedeklenmesi gereklidir)hurda DNA’nizin “hard-drive”(sabit disk)’a kaydediniz Isik- bedene donusme surecini hizlandiracaktir.
Uc boyutlu islem sisteminizin kapatmaya basladagi gibi cok boyutlu islem sisteminizi tam aktif hale getiren kozmik bilincinizi hissediniz. Kosulsuz sevginizle bu kaymalari kaydediniz. Bilincinizde suren buyuk degisikligi ve gercekliginizde meydana gelen degisiklikleri , her gun onaylamak icin biraz zaman ayiriniz. Tekrar tekrar BEN BENIM diyerek yemin ediniz.
Kozmik bilincinizin prgramlayan lisaniyla, kapanmasi icin uc boyutlu isletim sisteminizi programladiniz ve cok boyutlu islem sisteminizi actiniz. Yeni islem sisteminiz cok boyutlu oldugundan beri, daha yuksek byutlarda ucuncu boyuta islem goruru oldu. Bu yuzden hala ucuncu boyutu deneyimleyeceksiniz ama artik onuna sinirli kalmayacaksiniz.
Cok boyutlu islem sisteminizin icinde dogal olan sizinle birlikte kozmik bilincle , butun uc boyutlu illuzyonlara, cok boyutlu farkindaliklara ve bunlara ek olarak alginin dosyalarina erisim hakkini kazandiniz. Maalesef, korku virusu, demirlenmis olan benliginin bilgisayar beynine girdi , ve devamli temizlenmesi gerekiyor. Buna ragmen, cok boyutlu islem sisteminiz, genislettilmis algilarindan gercegi gostererek, bu korkunc ilizyonlari temizlemek icin , altinci boyutta ki bilesenini kullanabilir. Boylece, bu sistem ucuncu gozunuze ve yuksek kalbinize degisiklikleri kaydedecektir.
Kozmik bilinciniz ve kosulsuz sevgi , olanlara derince gitmeye ihtiyac durayabilir, demirlenmis olanin, cok calisma, is, sinirlama, korkunc dusuncelerin ve duygularin illuzyonlarinin altinda ezildigi bircok yasam ve paralel gerceklikleri acmasi icin, bu dosyalarin sifir ve birlerine gitmek isteyebilir. Buna cok boyutlu OZ’nuzden ayrilisinizida ekleyebiliriz. Cok sukur, sizin cok boyutlu islem sisteminiz cevrim ici, tek ihtiyaciniz olan “Yap” tir.
Aklinizin icinde kaliniz ve kalbinizi aciniz. Bir’in yolu yalniz gorunebilir ama sadece baslangicta bu boyledir.
Hergun bu yol boyunca yurursun, yolun sevgiyle doldurdugunu bilerek. Bu sevgi, derin icerde titresir, ayni zamanda yukarida.
Neyi arzuladigini gormek icin, icine ve etrafina uzan. Yarattigin hayati bul ve taktir ettigin kisi ol.
Bu yasami kabul et ve tesekkur et, her gun ve her saat. Sonra , sadece gevse ve gosteriyi izle, yeni yasamin cicek acamaya gelisini izle.
O , “zaman” yerde uc boyutlu demirlenmis olan benliginiz kaymadan haberdar olmasi icin biraz zaman gerekebilir. Siz bu yuzden, kozmik bilinciniz kosulsuz sevgiyle , yerde demirlenmis olanin kalbine fisildamalisin.
Simdi , uyaniksiniz. Siz kendi Oz’nuzsunuz. Ayrilik bir illuzyondur. Sinirlama ,zihnin bir durumudur. SIZ , kendi yasaminizin yaraticisisiniz.
Bilinc , sizin gercekiginizin programlayan lisandir ve Siz Bilincsiniz.
Biz Arcturianlariz.
http://www.multidimensions.com
ceviren : Filiz Quiroz